♨️ @n_bahaiat
♨️ @adyannet
استفاده از موسیقی در تبلیغ بهائیت
بر خلاف تحریم موسیقی مبتذل در ادیان الهی، پیشوایان بهائی برای جذب مردم به فرقهی خود، در مجالس خویش استفاده از موسیقی را حلال و پسندیده میدانند. هدفِ استفاده از موسیقی در مجالس بهائی، برای تلقین است. زیرا انسانی که در برابر موسیقی قرار میگیرد، احساسات او بر عقلش چیره گشته و با کم شدن قدرت تحلیلش، واردات ذهنیاش آسان میگردد.
💤استفاده از موسیقی در تبلیغ بهائیت
🔻بر خلاف تحریم موسیقی مبتذل در ادیان الهی، #پیشوایان #بهائی برای جذب مردم به فرقهی خود، در مجالس و محافل خویش استفاده از موسیقی را حلال و پسندیده میدانند. همچنان که پیامبرخواندهی این فرقه گفته است: «صدای خوب و نغمات یعنی الحان موسیقی بر شما حلال گشت».[تقریرات درباره کتاب اقدس، ص 140]
🔰اما بد نیست بدانیم، هدفِ استفاده از #موسیقی در #مجالس #بهائی، برای تلقین مطالب است. زیرا انسانی که در برابر موسیقیهای عاطفی و... قرار میگیرد، احساسات او بر عقلش چیره گشته و با کم شدن قدرت تحلیلش، واردات ذهنیاش آسان میگردد. از این روست که جناب عبدالبهاء گفته است: «موسیقی مائده روح و جان است، با نیروی سحرآمیز موسیقی روح انسان تعالی مییابد. موسیقی هیجان و تأثیر شدیدی در قلوب اطفال ایجاد میکند»![دیانت بهائی، ص 239]
♻️از اینرو، محافل بهائی با برپایی مجالس مختلط و استفاده از موسیقی، در پی ایجاد محیطی برای هوسبازان هستند تا از این راه، افراد بیشتری را جذب و هرچه بیشتر دشمنی خود را با مظاهر اسلامی آشکار سازند.
📚پینوشت:
عبدالحمید اشراق خاوری، تقریرات درباره کتاب اقدس، تنظیم: وحید رأفتی، آلمان: مؤسسهی نشر آثار امری، چاپ اول، 154 بدیع، ص 140.
🔴نقد وبررسی بهائیت
♨️ @n_bahaiat
🔴آخرین اخبار فرق، ادیان و مذاهب
♨️ @adyannet 👈
مکاتب و فرقههای مسیحی منتقد #آموزه_تثلیث، #قسمت_چهارم
#ماكدونیانیسم: سی و شش تن از اسقفانی كه به «شورای قسطنطنیه» آمده بودند، از پیروان "ماكدونیوس" بودند، كه به الوهیت پسر ایمان داشتند. اما #روحالقدس را یك #مخلوق میدانستند.
شورای قسطنطنیه تلاش میكرد تا نظر ماكدونیانیسم را به سوی پذیرش دیدگاه شورا جلب كند. این اعتقاد نامه بر الوهیت روحالقدس تاكید كرد، اما به شكل ضمنی (روحالقدس باید همراه با پدر و پسر پرستیده و تجلیل شود).
علیرغم این رویه محتاطانه و مسامحه جویانۀ شورا، اسقفان پیرو ماكدونیوس در اعتراض به اعتقادنامه، شورا را ترك گفتند.[ لین، تونی تاریخ تفكر مسیحی، ص 66.]
این فرقه با اینكه الوهیت مسیح را قبول داشتند، اما آموزه تثلیث را رد میكردند، چرا كه به الوهیت روحالقدس قائل نبودند.
🔴آشنایی با مسیحیت و پاسخ به شبهات
♨️ @n_masihiat 👈
🔴آخرین اخبار فرق، ادیان و مذاهب
♨️ @adyannet 👈
♨️ @n_bahaiat
♨️ @adyannet
سوءاستفاده از نقطه ضعف افراد در تبلیغ بهائیت!
یکی از اساسیترین آموزهی بهائیان که نزد آنان جایگاه والایی دارد، تبلیغ است. سیاستمداران بهائی در این راه دریافتهاند که بهترین راه برای پیشبرد امر تبلیغ، سوءاستفاده از نقاط ضعف مخاطبینشان میباشد. از اینرو مبلّغان بهائی با یافتن نقاط ضعف مخاطب خود، سعی دارند تا خوراک مسموم فکری خود را در روانش جای دهند.
😱سوءاستفاده از نقطه ضعف افراد در تبلیغ بهائیت!
💥تبلیغ، اساسیترین #آموزهی #بهائیان است که نزد آنان جایگاه والایی دارد. بر اساس #تعالیم #بهائی، زن و مرد باید در تحصیل فنون تبلیغ، تمام همّت خود را صرف نمایند. از اینرو در رسالهی راهنمای تبلیغ این فرقه میخوانیم: «اهمّ امور تبلیغ امرالله (بهائیت) و... تکلیف هر نفسی از احبای الهی این است که شب و روز آرام نگیرند و نفسی برنیارد جز به فکر نشر نفحات الله».[رساله راهنمای تبلیغ، ص 17]
👈سیاستمداران بهائی در این راه دریافتند که بهترین راه برای پیشبرد امر تبلیغ، سوءاستفاده از نقاط ضعف مخاطبینشان میباشد. از اینرو مبلّغان بهائی با یافتن نقاط ضعف مخاطب خود (با نیازمندان از طریق خیرخواهی، بیکارها را از طریق کاریابی، جوانان از طریق جنس مخالف و...)، سعی دارند تا خوراک مسموم فکری خود را در روانش جای دهند.
✳️لذاست که در رسالهی راهنمای تبلیغ این فرقه میخوانیم: «ببیند و تحقیق کند که نفوس در چه درجه و خطی کار میکند، چه افکاری دارند، به چه عقایدی متشبثند، مطابق آن با آنها صحبت کند تا نزدیک شوند و اقبال نمایند».[همان، ص 87]
📚پینوشت:
محمدعلی فیضی، رساله راهنمای تبلیغ، بیجا: بینا، چاپ سوم، 128 بدیع، صص 87 و 17.
🔴نقد وبررسی بهائیت
♨️ @n_bahaiat
🔴آخرین اخبار فرق، ادیان و مذاهب
♨️ @adyannet 👈
🌺نقدفرقههای صوفیه🌺
✅ #خرقه!
🔹دلق نام دیگر خرقه، به معنی لباس مخصوص صوفیان است.
🔹در کنار خرقه و دلق، مترادفهایی چون جُبّه، مُلمّع، و پشمینه نیز رایج بوده است.
🔹درباره منشا دلق یا خرقه گفتهاند: خرقه رهبانان که ظاهرا در قرون اول سفید رنگ بوده، بعدها سیاه رنگ شده است.
🔸مقصود از "سو کوران" که فردوسی در شاهنامه از آن صحبت میکند، اساقفه (ج اُسقف) نسطوریان مسیحی است که در قرن سوم به ایران پناهنده شده و آنها هستند که لباس پشمینه خشن میپوشیدهاند تا ریاضتی برای آنان باشد. اصطلاح صوفی و صوفیه (به لغت تانیث) که فارسی آن پشمینهپوش است، به مردان و زنان مسیحیان اطلاق میشده است.
📚 تاریخ تصوف در اسلام، ص 75 و 76
🔴نقد فرقههای صوفیه
♨ @n_tasavof 👈
🔴آخرین اخبار فرق، ادیان و مذاهب
♨️ @adyannet 👈
#احمد_الحسن
#مدعیان_دروغین
یک روز صبح، معلم روستای « #سدخرو» از توابع سبزوار درِ مدرسه را بسته میبیند، برای فهمیدن علت آن راهی منزل #فراش میشود، ولی با کمال تعجب میبیند که کوچه را آب و جارو کرده و فرش انداخته و عدهای دم درب منزل فراش مؤدب ایستاده و مردم به داخل منزل رفت و آمد دارند. معلم میپرسد: «فراش کجاست؟ اینجا چه خبر است؟» میگویند: «آهسته حرف بزن. تا دیروز فراش بود، امروز #نایب امام زمان عجل الله فرجه! است» معلم میگفت من حیرت زده وارد منزلش شدم و دیدم بالای اتاق روی تختهی پوستی نشسته چیزی دور سر بسته و تسبیح به دست و مشغول ذکر است و عدهای هم دست به سینه نشستهاند. من از ترس مؤدبانه گفتم: «آقا کلید مدرسه را بدهید به یکی از حاضران که نزدیکتان هستند تا به من که دم در ایستاده بودم بدهد.» بالاخره معلوم شد صبح که از خواب بلند میشود به زنش میگوید دیشب #امام_زمان را در خواب دیدم و به من فرمود: «تو نمایندهی من هستی و به مردم بگو لازم نیست نماز صبح بخوانید!»
همسایه ها با شنیدن این خبر در این یکی دو ساعت این بساط را برای او چیدهاند. آن روز ولولهای در روستا افتاده بود که دسته دسته به عنوان #زیارت نمایندهی امام زمان به منزل او هجوم میآوردند! به تدریج با خوابهای دروغ این مرد #بدعتهایی در دین گذارده میشد و هر روز دستوری را به مردم تلقین می کرد. به هر حال دیری نگذشت که از دور و نزدیک مردم روستاها با علم و کتل و شعارهای مذهبی به این روستا – که مدعی بود امام زمان گفته است به زودی پایتخت ایران می شود! – میآمدند و با کشتن گاو و گوسفند و برپاکردن مراسم عظیم چهرهای این روستا را دگرگون کردند.
🔴آشنایی با عرفان های نو ظهور
♨ @n_erfanha
🔴آخرین اخبار فرق، ادیان و مذاهب
♨️ @adyannet 👈
آشنایی مختصر با فرقه #آئوم_شیزیکیو
این فرقه توسط #شوکو_آساها در سال ۱۹۸۴ در ژاپن تاسیس شد و بیش از چهل هزار نفر پیرو دارد. این فرقه را باید جنبشی مذهبی در ژاپن که هم اکنون به نام « #آلف» مشهور است شناخت. این فرقه ابتدا یک کلاس آموزش #یوگا بود که به نام دانشگاه آئوم معروف بود. در سال ۱۹۸۹ به عنوان یک سازمان مذهبی شناخته شده و با جذب جوانان دانشجو به مذهب نخبه ها مشهور شد.
فرقه ی آئوم معجونی از #یوگا، #بودیسم و #مسیحیت و نیز پیشگویی های نوستر داموس است. اما این گروه پس از معروفیت مخالفان خود را ترور می کردند آنها متهمان را با گاز اعصاب و وی ایکس می کشتند. سرانجام او به اتهام انجام ۲۴ قتل دستگیر شد اما او را نتوانستند به مرگ محکوم کنند اگر چه این دستگری سبب شد تا ریاست فرقه را از دست بدهد و گوشه گیر شود.
🔴آشنایی با عرفان های نو ظهور
♨ @n_erfanha
🔴آخرین اخبار فرق، ادیان و مذاهب
♨️ @adyannet 👈
🌺نقدفرقههای صوفیه🌺
🔹متصوفه خود را معلمان علم توحید معرفی میکنند و برای خود شأن و منزلتی در علم توحید قائل هستند. این در حالی است که این ادعا با دیگر عقاید ایشان ازجمله حلول و اتحاد در تضاد است.
🔹چنانچه مولوی در جواب مریدان خود از نحوه حلول خداوند، داستانی را از شمس تبریزی نقل میکند که در آن خداوند متعال بهصورت زن شمس درآمده و در حال ملاعبه با شمس بوده است.
◀️ [مناقب العارفین، ج 2، ص 638]
🔹اما این داستان گویای این حقیقت است که این مدعیان خداشناسی و توحید اصلاً بویی از توحید نبردهاند و گویا اصلاً قرآن را قرائت نکردهاند. زیرا خداوند در قرآن کریم خود را از هرگونه رسم و حد و زمان و مکانی منزه دانسته است.
🔴نقد فرقههای صوفیه
♨ @n_tasavof 👈
🔴آخرین اخبار فرق، ادیان و مذاهب
♨️ @adyannet 👈
🌺پیامی لطیف و زیبا توسط عالم سنی در مدح حضرت زهراء سلام الله علیها🌺
⁉️همه نعمتهای بهشتی در این سوره ذکر شده است مگر حورالعین⁉️
📚و حال آنكه در سوره های ديگر كه نعمتهاي بهشتي را بيان مي كند، مكرّراً سخن از حورالعين میگوید.
⁉️سرش چيست؟ ⁉️
✍آلوسي، اين عالم و مفسّر سنّي در ذیل تفسير سوره الانسان(هل اتي) مي گويد:چون خداوند در اين سوره پاداشهاي بهشتي اميرالمؤمنين
🌺و خاندان آن حضرت را كه در رأس نیکان قرار گرفتهاند بيان ميكند، سزاوار نبود با وجود حضرت بتولِ قرّة العين رسول(ص) در كنار علي(ع) سخن از حورالعين به ميان آيد
💐و آنها به عنوان پاداش بهشتي به علي(ع) ارائه شوند و لذا خداوند براي حفظ حرمت آن ريحانه رسول(ص) از حورالعين نامي نبرده است.
پی نوشت:
آلوسى سيد محمود، روح المعانى فى تفسير القرآن العظيم، دارالكتب العلميه، بیروت، 1415ق،ج15، ص174،«و من اللطائف على القول بنزولها فيهم أنه سبحانه لم يذكر فيها الحور العين و إنما صرح عز و جل بولدان مخلدين رعاية لحرمة البتول و قرة عين الرسول..»
🔴ترور کور
♨ @terorkor 👈
🔴آخرین اخبار فرق، ادیان و مذاهب
♨️ @adyannet👈
♨️ @n_bahaiat
♨️ @adyannet
عبدالبهاء و کشف علّت اختلاف جنسیتی!
شبکههای بهائی به نقل از عبدالبهاء، با انکار تمامی تفاوتهای ساختاری زن و مرد، تنها عامل اختلاف این دو جنس را در نوع تربیت آندو برشمردند. این ادعا در حالی مطرح میشود که تمامی اندیشمندان به وجود تفاوتهای بسیاری میان زن و مرد اذعان دارند. با این وجود تلاش برای مساوی شمردن آندو، بیشتر جنبهی تبلیغاتی و عوامفریبی دارد.
♨️ @n_bahaiat
♨️ @adyannet
استفاده از سلاحهای ممنوعه در نگاه بهائیت
نهاد رهبری بهائیت در پیام خود خطاب به مردم جهان، تحریم سلاحهای کشتار جمعی را جزء موانع بروز جنگها نمیشمارد. این در حالیست که بهائیت از یکسو خود را حامی صلح عمومی معرفی میکند و از سویی دیگر حاضر به تحریم این سلاحها نمیشود. اما مسئله آنجا جالب میشود که بدانیم عمده سازندگان این سلاحها، از حامیان بهائیت به شمار میآیند
🔴استفاده از سلاحهای ممنوعه در نگاه بهائیت
♦️در گزیدهای از "#وعدهی #صلح #جهانی" بیانیهی نهاد رهبری بهائیت، خطاب به عموم مردم جهان میخوانیم: «تحريم سلاحهای اتمی، منع استفاده از گازهای سمّی و غير قانونی ساختن #جنگهای #ميکروبی علل بنیادی جنگ را از بین نخواهد برد. گرچه اين قبیل اقداماتِ عملی به عنوان عناصری از فرایند صلح به وضوح از اهمّیّت خاصّی برخوردارند امّا به خودی خود سطحیتر از آنند که بتوانند اثر عميق و پايداری داشته باشند».[کانال تلگرامی بهائیت]
🔻حال مسئله اینست که چگونه بهائیت از یک سو دم از شعار صلح عمومی میزند [ر.ک: خطابات، ج 2، ص 150] و از سویی دیگر، موانع برقراری صلح عمومی را نادیده میگیرد؟! چرا بهائیت حتی در حد شعار هم که شده، سازندگان و انبارداران سلاحهای کشتار جمعی را محکوم نمینماید و صرفاً بحث را منحرف میسازد؟!
💠جواب این پرسشها با در نظر داشتن دو نکته، کاملاً روشن میشود:
1. اینکه عمده سازندگان و انبارداران سلاحهای کشتار جمعی (که بزرگترین آنها آمریکا است)، از حامیان جدی بهائیت به شمار میآیند.[ر.ک: منادیان تاریکی، صص 257-225]
2. بهائیان خود را پیرو کسی (علیمحمد باب) میدانند، که بارها حکم به پاکسازی زمین از مخالفینش داده است.[بیان فارسی، ص 262]
📚پینوشت:
عباس افندی، خطابات، مصر: به همّت فرجالله زکی الکردی، چاپ 1، 1921 م.
سید حسینعلی موسویزاده، منادیان تاریکی، تهران: سازمان تبلیغات اسلامی، 1392.
🔴نقد وبررسی بهائیت
♨️ @n_bahaiat
🔴آخرین اخبار فرق، ادیان و مذاهب
♨️ @adyannet 👈
♨️ @n_bahaiat
♨️ @adyannet
علیمحمد باب نمیتواند قائم موعود شیعیان باشد
بهائیان شخصیتی به نام علیمحمد شیرازی ملقب به باب را مهدی موعود و امام دوازدهم شیعیان معرفی میکنند. این در حالیست که با بررسی دقیق روایات اسلامی، هیچکدام از ویژگیهای مهدی موعود و وقایعی که به دست ایشان رقم میخورد را در علیمحمد شیرازی نمیتوان یافت. وقایعی نظیر: جهانی کردن دین اسلام، توسعهی عدالت و حاکمیت اخلاق و عقل
✳️جمع بین صلاتین، سیره عملی پیامبر (ص) و اهل بیت (ع)✳️
📢1- ابن عباس میگوید: «پیامبر (صلی الله علیه و آله) ظهر و عصر را در مدینه و بدون خوف و سفر خواند. ابوزبیر گوید: از سعید سوال کردم که چرا حضرت چنین کرد؟
📢او گفت: من نیز از ابن عباس علتش را پرسیدم، او گفت: پیامبر (صلی الله علیه و آله) خواست، تا کسی از امت او به حرج و سختی نیفتد.»[1]
📢2- ابن شقیق میگوید: «شخصی به ابن عباس گفت: نماز! و سپس خاموش شد و این کار تا سه بار انجام گرفت.
📢سپس ابن عباس به او گفت: ای بی مادر! تو میخواهی نماز را به ما یاد دهی. ما در زمان رسول خدا (صلی الله علیه و آله) بین صلاتین جمع میکردیم.»[2]
📚 پی نوشت: 📚
[1].عَنِ ابْنِ عَبَّاسٍ قَالَ صَلَّى رَسُولُ اللَّهِ -صلى الله عليه وسلم- الظُّهْرَ وَالْعَصْرَ جَمِيعًا بِالْمَدِينَةِ فِى غَيْرِ خَوْفٍ وَلاَ سَفَرٍ. ...نيشابوري، مسلم بن حجّاج (261)، المسند الصحيح المختصر بنقل العدل عن العدل إلى رسول الله صلى الله عليه وسلم، تحقيق: محمد فؤاد عبد الباقي، دار إحياء التراث العربي، بيروت، بي تا، ج1، ص490.
[2].فَسَكَتَ ثُمَّ قَالَ الصَّلاَةَ فَسَكَتَ. ثُمَّ قَالَ لاَ أُمَّ لَكَ أَتُعَلِّمُنَا بِالصَّلاَةِ وَكُنَّا نَجْمَعُ بَيْنَ الصَّلاَتَيْنِ عَلَى عَهْدِ رَسُولِ اللَّهِ -صلى الله عليه وسلم-. نيشابوري، مسلم بن حجّاج (261)، المسند الصحيح المختصر بنقل العدل عن العدل إلى رسول الله صلى الله عليه وسلم، تحقيق: محمد فؤاد عبد الباقي، دار إحياء التراث العربي، بيروت، بي تا، ج1، ص492.
🔴ترور کور
♨ @terorkor 👈
🔴آخرین اخبار فرق، ادیان و مذاهب
♨️ @adyannet👈
آشنایی با ویژگی #مدعیان_عرفان
در عصر حاضر افراد زيادى ادعاى #دروغين معنويت و #عرفان سردادهاند و انسانهاى زيادى را فريب دادهاند. انسانها به سبب فاصله گرفتن از خدا، دچار خلأ معنوى شدهاند و اين #مدعيان_دروغين از اين خلأ درونى سوء استفاده كرده، خود را مأمنى براى تخليه و پاسخ به اين احساسِ حقيقى درونى مىدانند.
از ویژگیهای #عارفان_کذاب میتوان به خودپرستی و منیت این افراد، شریعت ستیزی، تبلیغ کثرتگرایی، دعوت به اباحهگری و بیبند و باری و مسئولیتگریزی
این روش بهترین وسیله برای انحراف تودههای مردم در جهت ظلم ستیزی است. عرفانی که امروز از این عرفای دروغین در جهان غرب تبلیغ میشود از همین نوع بوده و گروندگان به آن گوشهنشینی و انزوا را بر همهچیز ترجیح میدهند. #منبع؛فرقههای نوظهور، ص186
🔴آشنایی با عرفان های نو ظهور
♨ @n_erfanha
🔴آخرین اخبار فرق، ادیان و مذاهب
♨️ @adyannet 👈