ا💐🍃🌸🌾
ا🍃🌺🍂
ا🌸🌾
ا🌿
باسلام و آرزوی قبولی طاعات شما خوبان،
اسامی برندگان مسابقة 99.2.9، برنامه آئينه جان در رادیو معارف به شرح ذیل اعلام می گردد:
1ـ آقای علی اکبرآقامیرزایی از بسطام استان سمنان
2ـ آقای نعمت الله عمادی از خمینی شهر
3ـ آقای متین نیکویی از ساوه
4ـ خانم زیبا گلوانی از خلخال
5ـ خانم هاجر بابکی ازقم
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅
✍️کانال آئینه جان را به دوستان خود معرفی کنید..
آیینه جان (در ایتا و سروش)
@aeenejan
🌿
🌾
🍃🌺🍂
💐🌾🍀🌸
منتظری جدید 04.mp3
3.71M
مسئله: چه زمانی خوف ضرر مجوز ترک روزه میشود؟
#صوت_سخنرانی_حجت_الاسلام_منتظری
#فقه_و_زندگی
آیینه جان (در ایتا و سروش)👇
@aeenejan
ا🔹🔸🔹
ا🔸🔹
ا🔹
🎙متن سخنرانی حجت الاسلام منتظری
بسم الله الرحمن الرحیم
مسئله: چه زمانی خوف ضرر مجوز ترک روزه میشود؟
بحث ما احکام روزه بود که با توجه به این دوران و موضوع کرونا که با وضع پیش آمده حکم روزه چه می شود؟ سوال اول این بود که از طرفی گفته شده انسان باید در مقابل این بیماری سیستم دفاعی بدنی اش قوی باشد و از طرفی روزه ماه رمضان موجب تضعیف بدن می شود. عرض کردیم با توجه به اینکه متخصصان و پزشکان قائل به این هستند که ماه مبارک رمضان و روزه آن باعث تقویت سیستم دفاعی انسان میشود. روزه گرفتن در ماه رمضان با احتمالات ضعیف و خوف از ابتلای به ویروس کرونا مجوزی برای ترک نمیشود.
تشخیص بیماری به عهده روزه دار است که اگر تشخیص داد که روزه گرفتن برای او موجب گرفتار شدن است و اگر احیانا نتواند تشخیص بدهد پزشکان متخصص و دکتر حاذق امین اگر نظر در مورد بدهد باید روزه نگیرد و از روزه گرفتن کوتاهی بکند. اما اگر غیر از این باشد وظیفه ای غیر از روزه گرفتن بر او نخواهد بود.
سوالی که مطرح میشود: چه زمانی خوف ضرر مجوز ترک روزه میشود؟ یکی از معیارها برای ترک روزه خوف ضرر عقلاییست.
پاسخ این سوال این است که در صورتی که خوف ضرر منشا عقلایی داشته باشد، یعنی عقلای جامعه مثلا در مورد بیماری پزشکان حاذق متخصصان احتمال عقلایی بدهند که اگه فرد روزه بگیرد گرفتار میشود. این میشود احتمال عقلایی و در این صورت و در صورتی که پزشکان اعلام کنند و فرد احتمال بدهد که اگر روزه بگیرد گرفتار میشود نباید روزه بگیرد.
سوال دیگر: اگر احتمال ابتلای به بیماری عقلایی باشد ولی فرد بتواند طوری عمل کند که این احتمال ضعیف و غیر قابل توجه بشود؛ مثلا در منزل بماند، رعایت نکات بهداشتی را بکند، غذاها و نوشیدنیهای تقویت کننده استفاده کند. در این صورت وظیفه چیست در صورتی که میتواند با اعمال این راه و ماندن در خانه جلوی ابتلا را بگیرد؟
میفرمایند اگه ایجاد چنین شرایطی موجب ایجاد مشقت شدید برای فرد نشود باید با فراهم نمودن زمینه دفع ابتلا را فراهم کند و روزه خود را بگیرد.
#فقه_و_زندگی
آیینه جان (در ایتا و سروش)👇
@aeenejan
🔹
🔸🔹
🔹🔸🔹
9.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مسئله: چه زمانی خوف ضرر مجوز ترک روزه میشود؟
#نماهنگ_سخنرانی_حجت_الاسلام_منتظری
#فقه_و_زندگی
آیینه جان (در ایتا و سروش)👇
@aeenejan
21.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✨ویژه برنامه "ضیافت دوست" با صدای حاج میثم مطیعی
#نماهنگ_مداحی
آیینه جان (در ایتا و سروش)👇
@aeenejan
ا💐🍃🌸🌾
ا🍃🌺🍂
ا🌸🌾
ا🌿
باسلام و آرزوی قبولی طاعات شما همراهان عزیز
بدینوسیله دعوت می شود؛ در مسابقه ی روزانه ی ما که از محتوای هر روز کانال طراحی شده شرکت فرمائید.
سوال و پاسخ آنلاین از ساعت 17 الی 21 در لینک http://ssweekly.ir/qpxw/
✍️کانال آئینه جان را به دوستان خود معرفی کنید..
آیینه جان (در ایتا و سروش)
@aeenejan
🌿
🌾
🍃🌺🍂
💐🌾🍀🌸
💠سبک زندگی در ماه رمضان(قسمت سوم)
بلافاصله پس از صرف سحری، نخوابید، عادت بسیار اشتباهی که باعث میگردد تمام زحمات کدبانوی خانه از بین برود و متاسفانه در بین ما بسیار فراگیر شده است.
روزه دارانی که بعد از خوردن سحری که معمولا یکساعت قبل از اذان صبح از خواب بیدار میشوند و بعد از خواندن نماز مجدداً به استراحت میپردازند، خوابیدن با «شکم پر» بعد از خوردن سحری است که این روزه داران با ناراحتیهایی گوارشی روبرو میشوند.
با معده پر از غذا، نخوابید که عوارض زیادی داشته و باعث فشار به معده و عدم قرارگیری غذا در انتهای معده برای هضم کامل میشود، لذا عواقبی مثل ریفلاکس، نفخ معده و سوءهاضمه را به دنبال خواهد داشت.
بنابراین همانطور که احادیث نیز تاکید دارند، ترجیحاً از سحر تا طلوع آفتاب (بین الطلوعین)، نباید خوابید.
#سبک_زندگی_خاص_ماه_رمضان
آیینه جان (در ایتا و سروش)👇
@aeenejan
فراز چهارم مناجات امام علی.mp3
660.3K
🔻فراز چهارم مناجات امام علی(ع)
#مناجات_و_دعا
آیینه جان (در ایتا و سروش)👇
@aeenejan
🔻خاطرات تبلیغ اسلام در نامیبیا
✳ تاثیرگذارترین روش برای تبلیغ اسلام در یک کشور غیرمسلمان
حجت الاسلام صبوری، مبلغ دینی، نامیبیا میگوید:
تعداد جوانان در مسجد قبا بر خلاف مساجد دیگر کم است البته توانستهایم چند نفر از جوانان مسیحی را به مسجد جذب کنیم و با کمک آن ها ماهانه همایش بین ادیان را برگزار می کنیم که در آن دانشجویان مسیحی، خاخام یهودی و کشیش مسیحی شرکت می کنند و ثمرات خوبی داشته است.
تلاش می کنیم این همایشها در دانشگاه ویندهوک برگزار شده و از تلویزیون جهت پخش آن استفاده کنیم؛ همچنین سعی می کنیم تبلیغ اسلام را در مدارس نامیبیا انجام دهیم و هدف مبارزه با بی دینی و جدای از بحث اسلام دعوت مردم به خدا است.
وظیفه مبلغان این است که خود به سمت جوانان بروند و ما در این راستا به یکی از مدارس ویندهوک رفته و طی برنامهای اسلام را معرفی کردیم اما امیدواریم به دانشگاهها نیز راه پیدا کرده و در آنجا اسلام را معرفی کنیم که هماهنگیها در این راستا با یکی از دانشگاهها صورت گرفته است و قرار است برخی دورهها را در این دانشگاه برگزار کنیم.
متاسفانه مسلمانان در نامیبیا متحد نیستند. ۴ مسجد فعال در ویندهوک وجود دارد که دو مسجد تحت حمایت یکی از کشورهای اسلامی است که علیه شیعیان تبلیغ می کنند و علیرغم اینکه ما برای همکاری اعلام آمادگی کردهایم، نه تنها تمایلی به همکاری نداشته بلکه مانع آمدن مسلمانان به تنها مسجد شیعی ویندهوک می شوند لذا از این جهت اتحادی در میان مسلمانان نامیبیا نیست.
در مسجد قبا که به گفته بعضیها اولین مسجد در نامیبیا بوده و تنها مسجد اهل بیت (ع) در این کشور است، هم شیعیان حضور دارند و هم اهل سنت که اکثریت حضار مخصوصا روزهای جمعه از اهل سنت هستند و خیلی وقتها برای اطعام نیازمندان، برادران اهل سنت کمک میکنند و این نکته مهمی است و ما همانند امامان جماعت پیشین تلاش کردیم که این اتحاد حفظ شود در عین حال که مکتب اهل بیت و پیام آن ها را تبلیغ میکنیم اما حرفی که منافات با اتحاد باشد در اینجا مطرح نمیشود.
حضور ما در اینجا با مشکلاتی روبرو بود، در سابقهای نزدیک به ۳۰ سال تاسیس مسجد قبا برای نخستین بار این مشکلات پیش آمده بود که توضیح نمیدهم اما پس از چند ماه توانستیم مشکلات را حل کنیم و مسلمانانی که مسجد را ترک کرده بودند، به مسجد بازگشتند. برخی از مشکلات مرتفع شد اما کمبود امکانات همچنان باقی مانده است.
در ماه مبارک رمضان یکی از قاریان مصری را دعوت کردیم و کلاس آموزش قرآن برگزار کردیم. یکی از برنامه های مسجد راه اندازی کلاس روخوانی و حفظ قرآن در آینده نزدیک است.
برنامه دیگر مسجد ادامه فعالیت در زمینه تالیفات قرآنی است و اکنون تالیفات قبلی در موقعیت های مختلف در اختیار علاقمندان قرار داده می شود.
در سفر تبلیغی به نیوزیلند، استارت تالیف کتاب زده شد و تاکنون ۱۰ کتاب به زبان انگلیسی و ۲ کتاب به زبان فارسی از جمله زندگی پیامبر اسلام (س)، بهترین پند و تفکر در مورد کلام خدا تالیف شده است که عمده آن ها در مورد بحثهای قرآنی است.
تعداد مسلمانان در هر کشور اهمیت دارد مثلا در یک کشور چندین جوان مسلمان یافت میشود که در امر تبلیغ همکاری میکنند و دورههای قبلی ما چنین امکانی را داشتیم و در ویندهوک ۴۰ جوان مسلمان اعلام همکاری کردند که برای آن ها دورههایی جهت آموزش تبلیغ برگزار کردیم تا در نقاط مختلف بتوانند پاسخگوی سوالات و شبهات در مورد اسلام بوده و گاهی حتی دعوت به اسلام کنند.
مهم ترین روش، روش عملی است چون خیلی وقتها امکان سخنرانی وجود ندارد و مبلغ باید خود سراغ مخاطب رفته و همانند یک طبیب عمل کند.
تولید محتوا بر اساس نیاز مخاطب و منطقه تبلیغ بسیار حائز اهمیت است و محتوای کتبی، صوتی و تصویری، حضور در دانشگاه، حضور در مناطق محروم حتی گاهی بیمارستانها، یتیم خانهها، تلاش برای حضور در رادیو، تلویزیون، شناخت مخاطبین و منطقه و تربیت نیرو از اولین کارهایی است که یک مبلغ باید انجام دهد.
یکی از شبهاتی که در ویندهوک وجود داشت، این اتهام به شیعیان بود که شیعیان با قرآن سر و کار ندارند و بیشتر با ادعیه سر و کار دارند لذا ما خطبههای نماز جمعه مسجد قبا را به نوعی تفسیر آیات قرآن قرار داده و فعلا موضوع تقوا در قرآن را انتخاب کردهایم و هر هفته این موضوع را مطرح می کنیم تا به این شبهه پاسخ دهیم.
#خبر_ویژه
#خاطرات_تبلیغ_اسلام_در_جهان
آیینه جان (در ایتا و سروش)👇
@aeenejan
روز چهارم ماه مبارک - آئینه جان.pdf
1.67M
💠نشریه روزانه آئینه جان
#فایل_pdf_نشریه
آیینه جان (در ایتا و سروش)👇
@aeenejan