💎 منشور حکمرانی اسلامی / عهدنامۀ امام علی(ع) برای مالک اشتر
🌐 AEOS.IR/post/7 متن کامل
♦️ گزیده / این فرمان(نامه53، نهج البلاغه) را امام علی(ع) براى «مالک اشتر نخعى» به هنگامى که او را به فرمانداری «مصر» گمارد، نوشته است. این فرمان از بلندترین و فراگیرترین فرمانهاى امام علیه السلام است. این نامه بی تردید از مهمترین اسناد سیاسی حقوق اسلامی و خصوصاً شعبه شیعی آن است. در این نامه ویژگیهای حکومت اسلامی، حاکم اسلامی، حقوق شهروندان، رابطه دولت با شهروندان و غیره بیان شده است.
#️⃣ #علوم_سیاسی #سیاست_اسلامی #حکمرانی_اسلامی #سیاست
🆔 @AEOSIR 👈 عضو شوید ✌️
📌 اطلاعیه
🌐 AEOS.IR/post/12
♦️ جلسات هفتگی انجمن علمی علوم سیاسی
🔹 زمان: شنبهها ساعت 14 الی 16
🔸 مکان: طبقه همکف - دفتر انجمنهای علمی
🔺 گفتگوی علمی، مشورت و برنامه ریزی در خصوص فعالیتهای انجمن و پیگیری برنامهها...
#️⃣ #علوم_سیاسی #انجمن_علمی #جلسات_هفتگی #اطلاعیه
🆔 @AEOSIR 👈 عضو شوید ✌️
💎 معرفی اجمالی سیدجمالالدّین اسدآبادی
🌐 AEOS.IR/post/9 متن کامل
♦️ گزیده / سیدجمالالدین، اولین متفکر مدرن و فعال اجتماعی بود که نسبت به بیماریهای اجتماعی جوامع مسلمان و ضعفهای موجود در آن هشدار داد، و در مقابل قدرتهای غربی اسلامگرائی را تبلیغ نمود. تأثیر او بر کشورهای اسلامی، مخصوصاً افغانستان، ایران و مصر شایان توجه است. وی برای تقریب مذاهب اسلامی، وحدت اسلامی و مبارزه با استعمار غرب کوشید و در این راه، فعالیت گسترده و گوناگونی را مانند انتشار روزنامه، برگزاری نشستهای علمی، نوشتن مقالات و انجام سخنرانیهای ادبی و سیاسی، از خود بهجای نهاد و برای تحقق این اهداف، سفرهای پی در پی به کشورهای اسلامی و اروپایی داشت.
#️⃣ #علوم_سیاسی #اندیشمند_سیاسی #سیدجمالالدین_اسدآبادی #سیاست
🆔 @AEOSIR 👈 عضو شوید ✌️
💎 معرفی دوفصلنامه علمی پژوهشی معرفت سیاسی
🌐 AEOS.IR/post/8 متن کامل
♦️ گزیده / دو فصلنامه علمی-تخصصی «معرفت سیاسی»، به منظور بسط و گسترش مطالعات در حوزة دانش سیاسی اسلامی، به انتشار مقالات نظری و کاربردی در این زمینه اقدام مینماید. به نظر میرسد، علیرغم وجود نشریات عمومی و تخصصی در حوزه علوم سیاسی، فقدان نشریهای که بتواند با ارائه آثار وزین علمی به رسالت خود در تبیین دیدگاههای اسلام در این حوزه جامه عمل بپوشاند، مورد تأکید صاحبنظران است.
#️⃣ #علوم_سیاسی #معرفت_سیاسی #نشریه_سیاسی #سیاست
🆔 @AEOSIR 👈 عضو شوید ✌️
💎 معرفی انجمن مطالعات سیاسی(حوزه علمیه قم)
🌐 AEOS.IR/post/5 متن کامل
♦️ گزیده / نام فعلی: انجمن مطالعات سیاسی / نام عربی: معهد الدراسات السیاسیۀ / نام لاتین: political studies association / مرجع ثبتکننده: مرکز مدیریت حوزههای علمیه / ماهیت: آموزشی ـ پژوهشی، اطلاعرسانی / زمینه فعالیت: دانش سیاسی
#️⃣ #علوم_سیاسی #انجمن_مطالعات_سیاسی #حوزه_علمیه_قم #سیاست
🆔 @AEOSIR 👈 عضو شوید ✌️
💎 معرفی کتاب فیلسوفان بد کردار
🌐 AEOS.IR/post/10 متن کامل
♦️ گزیده / افشاگری دو نویسنده انگلیسی از کردارها و رفتارهای ناهنجار 8 فیلسوف مطرح غربی. مسائلی مانند؛ روابط نامشروع مختلف، اختلات روانی، دروغ و سرقت، بد رفتاری و غیره. این کتاب با کنکاشی در زندگی خصوصی و اجتماعی هشت فیلسوف برجسته غربی، نشان میدهد که آنچه فیلسوفان به عنوان چهارچوبهای ذهنی و نظری ارائه میکنند تا حدود زیادی واکنش به پیچیدگی های روانی و شخصیتی آن ها دارد.
#️⃣ #علوم_سیاسی #معرفی_کتاب #فیلسوفان_بدکردار #سیاست
🆔 @AEOSIR 👈 عضو شوید ✌️
💎 یادداشت / منافع ملی چیست؟
🌐 AEOS.IR/post/13 متن کامل
♦️ گزیده / با وجود این دیدگاههای متفاوت، تعریف نگارنده از منافع ملی عبارت است از:«اهداف عام و ماندگار که یک دولت-ملّت آن را ارزش دانسته و برای دستیابی به آنها تلاش می کند». با این تعریف، منافع ملّی، مفهوم وسیعی یافته و حیطه وسیعی مانند دستیابی به انرژی، منابع، مواد خام، فنّاوری جدید، توسعه اقتصادی، منطقه نفوذ و دفاع از اتباع خود در خارج از مرزها و... را نیز در خود، جای میدهد.[به قلم حجت الاسلام سیدمحمدباقر اعتماد]
#️⃣ #علوم_سیاسی #یادداشت #منافع_ملی #سیاست
🆔 @AEOSIR 👈 عضو شوید ✌️
💎 معرفی کتاب کشف الاسرار امام خمینی(ره)
🌐 AEOS.IR/post/14 متن کامل
♦️ گزیده / کشف الاسرار کتابی است که امام خمینی(ره) رهبر کبیر انقلاب اسلامی در پاسخ به رسالهای 38 صفحهای از علی اکبر حکمیزاده با عنوان "اسرار هزار ساله" نوشتهاند. این کتاب اثری است سیاسی، عقیدتی و اجتماعی... امام خمینی(ره) در این اثر به شبهات و تبلیغات ضد دینی و ضد روحانیت "رساله اسرار هزار ساله" پاسخ گفته و به استناد حقایق تاریخی و ضمن طرح و نقد آراء فلاسفه یونان قدیم، فلاسفه اسلام و فلاسفه معاصر غرب، بر حقانیت تشیع و نقش سازنده روحانیت اسلام تأکید ورزیده است. در همین کتاب اندیشه حکومت اسلامی و ولایت فقیه در عصر غیبت نیز مطرح شده است.
#️⃣ #علوم_سیاسی #امام_خمینی #کشف_الاسرار #اندیشه_سیاسی #سیاست
🆔 @AEOSIR 👈 عضو شوید ✌️
💎 معرفی اجمالی ابن خلدون، عبدالرحمن بن محمد
🌐 AEOS.IR/post/15 متن کامل
♦️ گزیده / ابوزید عبدالرحمن بن محمد بن محمد بن محمد بن الحسن بن محمد بن جابر الخضرمى الاشبیلى المالکى معروف به ابن خلدون(۷23-۸۰۸ ق) معروف به «ابن خلدون»، تاریخنگار، جامعهشناس، مردمشناس و سیاستمدار عرب مسلمان است. وی را از پیشگامان تاریخنگاری به شیوۀ علمی و از پیشگامان علم جامعهشناسی میدانند که حدود ۴۰۰ سال پیش از اگوست کنت - مؤسس علم جامعهشناسی - میزیست. ابنخلدون این علم جدید را عمران نام نهاد.
#️⃣ #علوم_سیاسی #اندیشمند_سیاسی #ابن_خلدون #جامعه_شناسی_سیاسی #سیاست
🆔 @AEOSIR 👈 عضو شوید ✌️
💎 انجمن علمی علوم سیاسی
🌐 WWW.AEOS.IR آدرس سایت
♦️ هماندیشی و همافزایی طلاب علوم سیاسی اسلامی.
🔹 اوّلین قـدم در فعالیت سیاسی، مطالعۀ سیاسی است.
🔸 انتشار محتوای علمی در حوزه مباحث و مسائل سیاسی.
#️⃣ #انجمن_علمی #علوم_سیاسی
🆔 @AEOSIR 👈 عضو شوید ✌️
💎 معرفی مجموعه / پژوهشکده علوم و اندیشه سیاسی
🌐 AEOS.IR/post/16 متن کامل
♦️ گزیده / پژوهشکده علوم و اندیشه سیاسی در سال 1373 به منظور تحقیق و پژوهش در زمینه علوم و اندیشه سیاسی اسلام و در قالب سه گروه پژوهشی علوم سیاسی، فلسفه سیاسی و فقه سیاسی کار خود را آغاز کرد. در طول سالهای گذشته با استفاده از تجارب و توان علمی اندیشمندان حوزه و دانشگاه، گامهای مؤثر و مفیدی در احیا و بازسازی دانش سیاسی اسلام برداشته شده است.
#️⃣ #علوم_سیاسی #اندیشه_سیاسی #فلسفه_سیاسی #فقه_سیاسی #سیاست
🆔 @AEOSIR 👈 عضو شوید ✌️
💎 جلسه با رئیس محترم پژوهشکده علوم و اندیشه سیاسی
🌐 AEOS.IR/post/20 متن کامل
♦️ گزیده / جسله دبیر انجمن علمی علوم سیاسی دانشگاه باقرالعلوم علیه السلام با رئیس محترم پژوهشکده علوم و اندیشه سیاسی / رایزنی جهت تعامل و استفاده اعضای محترم انجمن علمی علوم سیاسی از ظرفیتهای پژوهشکده علوم و اندیشه سیاسی
#️⃣ #علوم_سیاسی #اخبار #انجمن_علمی #پژوهشکده #سیاست
🆔 @AEOSIR 👈 عضو شوید ✌️
💎 معرفی فصلنامه علمی پژوهشی علوم سیاسی
🌐 AEOS.IR/post/17 متن کامل
♦️ گزیده / عنوان نشریه: علوم سیاسی / صاحب امتیاز: دانشگاه باقرالعلوم(ع) قم / زبان نشریه: فارسی (عنوان، چکیده و کلیدواژه ها به انگلیسی) کشور-شهر محل انتشار: ایران - قم / سال آغاز انتشار: 1377 / نظم انتشار: فصلنامه / رتبه علمی: براساس مصوبه جلسه شورای اعطای مجوّزها و امتیازدهی علمی شورای عالی حوزه های علمیه، مورخ 25/11/1390 رتبه علمی - پژوهشی به فصلنامه علوم سیاسی اعطا گردید. / دسترسی به متن کامل مقالات این نشریه آزاد و رایگان است.
#️⃣ #علوم_سیاسی #علمی_پژوهشی #نشریه_سیاسی #سیاست
🆔 @AEOSIR 👈 عضو شوید ✌️
💎 معرفی کتاب سیاست نامه یا سیرالملوک
🌐 AEOS.IR/post/18 متن کامل
♦️ گزیده / سیاست نامه یا سیرالملوک یکی از مهمترین کتابهای تالیف شده در قرن پنجم هجری است. سلطان ملکشاه سلجوقی از وزیر فاضل و توانمند خود، خواجه نظامالملک طوسی درخواست میکند تا اثری برای او بنویسد تا جانشین او بتوانند با اتکا به آن کتاب به بهترین شیوه ممکن مملکت داری کنند. کتاب حاضر را میتوان یکی از مهمترین نوشتههای مربوط به آئین حکمرانی و فرمانروایی در تاریخ ایران پس از اسلام دانست.
#️⃣ #علوم_سیاسی #معرفی_کتاب #سیاست_نامه #اندشیه_سیاسی #سیاست
🆔 @AEOSIR 👈 عضو شوید ✌️
💎 تعریف اجمالی سکولاریسم Secularism
🌐 AEOS.IR/post/19 متن کامل
♦️ گزیده / سکولاریسم عبارت است از، گرایشی که طرفدار و مروّج حذف یا بی اعتنایی و به حاشیه راندن نقش دین در ساحتهای مختلف حیات انسانی از قبیل سیاست، حکومت، علم، عقلانیّت، اخلاق و. . . است. سکولاریسم در این معنای مشخّصِ عمدتاً یکی از ویژگیهای تمدن و فرهنگ دورههای جدید است؛ و یکی از مؤلّفههای مدرنیته غربی محسوب میشود.
#️⃣ #علوم_سیاسی #اصطلاحات_سیاسی #سکولاریسم #سیاست
🆔 @AEOSIR 👈 عضو شوید ✌️
💎 معرفی اجمالی آیت الله میرزای شیرازی(ره)
🌐 AEOS.IR/post/21 متن کامل
♦️ گزیده / سید محمدحسن حسینی (۱۲۳۰ - ۱۳۱۲ق) مشهور به میرزای شیرازی، میرزای بزرگ و میرزای مجدد، از مشهورترین مراجع تقلید شیعه در قرن چهاردهم و صادرکننده فتوای تحریم تنباکو. برخی او را «احیاگر قدرت فتوا» دانستهاند. پس از درگذشت شیخ مرتضی انصاری در سال ۱۲۴۳ش، به مرجعیت عام شیعه رسید و تا پایان عمر خود، به مدت سی سال مرجع واحد شیعیان بود. میرزای شیرازی در ۸۲ سالگی (در 24 شعبان 1312ق/ 1 اسفند 1273ش) در سامرا درگذشت و در حرم امیرالمؤمنین(ع) در نجف دفن شد.
#️⃣ #علوم_سیاسی #میرزای_شیرازی #زعیم_شیعه #سیاست
🆔 @AEOSIR 👈 عضو شوید ✌️
💎 طرح نامه فقه سیاسی + دانلود PDF
🌐 AEOS.IR/post/23 متن کامل
♦️ در طرح نامۀ حاضر سعی شده است محورهایی که نشان دهندۀ گستره و قلمرو فقه سیاسی است بر شمرده شوند. جایگاه فقه سیاسی در منظومه و مجموعه دانشهای سیاسی، مبادی، مبانی و منابع فقه سیاسی، تاریخ فقه سیاسی، روش شناسی فقه سیاسی، چالشهای فقه سیاسی، وضعیت کنونی فقه سیاسی، مکاتب و ادوار فقه سیاسی، مسائل فقه سیاسی، جامعه شناسی فقه سیاسی، موانع و الزامات گسترش فقه سیاسی و بایستههای پژوهشی در این حوزه به عنوان مهمترین محورهای شایسته طرح در درس فقه سیاسی پیشنهاد شده است.
#️⃣ #علوم_سیاسی #فقه_سیاسی #طرح_نامه #سیاست #فقه
🆔 @AEOSIR 👈 عضو شوید ✌️