💎 معرفی مجموعه / پژوهشکده علوم و اندیشه سیاسی
🌐 AEOS.IR/post/16 متن کامل
♦️ گزیده / پژوهشکده علوم و اندیشه سیاسی در سال 1373 به منظور تحقیق و پژوهش در زمینه علوم و اندیشه سیاسی اسلام و در قالب سه گروه پژوهشی علوم سیاسی، فلسفه سیاسی و فقه سیاسی کار خود را آغاز کرد. در طول سالهای گذشته با استفاده از تجارب و توان علمی اندیشمندان حوزه و دانشگاه، گامهای مؤثر و مفیدی در احیا و بازسازی دانش سیاسی اسلام برداشته شده است.
#️⃣ #علوم_سیاسی #اندیشه_سیاسی #فلسفه_سیاسی #فقه_سیاسی #سیاست
🆔 @AEOSIR 👈 عضو شوید ✌️
💎 جلسه با رئیس محترم پژوهشکده علوم و اندیشه سیاسی
🌐 AEOS.IR/post/20 متن کامل
♦️ گزیده / جسله دبیر انجمن علمی علوم سیاسی دانشگاه باقرالعلوم علیه السلام با رئیس محترم پژوهشکده علوم و اندیشه سیاسی / رایزنی جهت تعامل و استفاده اعضای محترم انجمن علمی علوم سیاسی از ظرفیتهای پژوهشکده علوم و اندیشه سیاسی
#️⃣ #علوم_سیاسی #اخبار #انجمن_علمی #پژوهشکده #سیاست
🆔 @AEOSIR 👈 عضو شوید ✌️
💎 معرفی فصلنامه علمی پژوهشی علوم سیاسی
🌐 AEOS.IR/post/17 متن کامل
♦️ گزیده / عنوان نشریه: علوم سیاسی / صاحب امتیاز: دانشگاه باقرالعلوم(ع) قم / زبان نشریه: فارسی (عنوان، چکیده و کلیدواژه ها به انگلیسی) کشور-شهر محل انتشار: ایران - قم / سال آغاز انتشار: 1377 / نظم انتشار: فصلنامه / رتبه علمی: براساس مصوبه جلسه شورای اعطای مجوّزها و امتیازدهی علمی شورای عالی حوزه های علمیه، مورخ 25/11/1390 رتبه علمی - پژوهشی به فصلنامه علوم سیاسی اعطا گردید. / دسترسی به متن کامل مقالات این نشریه آزاد و رایگان است.
#️⃣ #علوم_سیاسی #علمی_پژوهشی #نشریه_سیاسی #سیاست
🆔 @AEOSIR 👈 عضو شوید ✌️
💎 معرفی کتاب سیاست نامه یا سیرالملوک
🌐 AEOS.IR/post/18 متن کامل
♦️ گزیده / سیاست نامه یا سیرالملوک یکی از مهمترین کتابهای تالیف شده در قرن پنجم هجری است. سلطان ملکشاه سلجوقی از وزیر فاضل و توانمند خود، خواجه نظامالملک طوسی درخواست میکند تا اثری برای او بنویسد تا جانشین او بتوانند با اتکا به آن کتاب به بهترین شیوه ممکن مملکت داری کنند. کتاب حاضر را میتوان یکی از مهمترین نوشتههای مربوط به آئین حکمرانی و فرمانروایی در تاریخ ایران پس از اسلام دانست.
#️⃣ #علوم_سیاسی #معرفی_کتاب #سیاست_نامه #اندشیه_سیاسی #سیاست
🆔 @AEOSIR 👈 عضو شوید ✌️
💎 تعریف اجمالی سکولاریسم Secularism
🌐 AEOS.IR/post/19 متن کامل
♦️ گزیده / سکولاریسم عبارت است از، گرایشی که طرفدار و مروّج حذف یا بی اعتنایی و به حاشیه راندن نقش دین در ساحتهای مختلف حیات انسانی از قبیل سیاست، حکومت، علم، عقلانیّت، اخلاق و. . . است. سکولاریسم در این معنای مشخّصِ عمدتاً یکی از ویژگیهای تمدن و فرهنگ دورههای جدید است؛ و یکی از مؤلّفههای مدرنیته غربی محسوب میشود.
#️⃣ #علوم_سیاسی #اصطلاحات_سیاسی #سکولاریسم #سیاست
🆔 @AEOSIR 👈 عضو شوید ✌️
💎 معرفی اجمالی آیت الله میرزای شیرازی(ره)
🌐 AEOS.IR/post/21 متن کامل
♦️ گزیده / سید محمدحسن حسینی (۱۲۳۰ - ۱۳۱۲ق) مشهور به میرزای شیرازی، میرزای بزرگ و میرزای مجدد، از مشهورترین مراجع تقلید شیعه در قرن چهاردهم و صادرکننده فتوای تحریم تنباکو. برخی او را «احیاگر قدرت فتوا» دانستهاند. پس از درگذشت شیخ مرتضی انصاری در سال ۱۲۴۳ش، به مرجعیت عام شیعه رسید و تا پایان عمر خود، به مدت سی سال مرجع واحد شیعیان بود. میرزای شیرازی در ۸۲ سالگی (در 24 شعبان 1312ق/ 1 اسفند 1273ش) در سامرا درگذشت و در حرم امیرالمؤمنین(ع) در نجف دفن شد.
#️⃣ #علوم_سیاسی #میرزای_شیرازی #زعیم_شیعه #سیاست
🆔 @AEOSIR 👈 عضو شوید ✌️
💎 طرح نامه فقه سیاسی + دانلود PDF
🌐 AEOS.IR/post/23 متن کامل
♦️ در طرح نامۀ حاضر سعی شده است محورهایی که نشان دهندۀ گستره و قلمرو فقه سیاسی است بر شمرده شوند. جایگاه فقه سیاسی در منظومه و مجموعه دانشهای سیاسی، مبادی، مبانی و منابع فقه سیاسی، تاریخ فقه سیاسی، روش شناسی فقه سیاسی، چالشهای فقه سیاسی، وضعیت کنونی فقه سیاسی، مکاتب و ادوار فقه سیاسی، مسائل فقه سیاسی، جامعه شناسی فقه سیاسی، موانع و الزامات گسترش فقه سیاسی و بایستههای پژوهشی در این حوزه به عنوان مهمترین محورهای شایسته طرح در درس فقه سیاسی پیشنهاد شده است.
#️⃣ #علوم_سیاسی #فقه_سیاسی #طرح_نامه #سیاست #فقه
🆔 @AEOSIR 👈 عضو شوید ✌️
💎 معرفی کتاب تنبیه الامه و تنزیه المله
🌐 AEOS.IR/post/24 متن کامل
♦️ گزیده / بعضی از نویسندگان معاصر میکوشند تا وانمود کنند که ایران اسلامی فاقد پیشینهی اندیشهی سیاسی هست، در حالی که میراث مکتوب ما کاملا این نظریه را مردود میشمارد. دهها رسالهی سیاسی بر مبنای کتاب، سنت و عقل توسط فلاسفه، متکلمین و فقها برای ما به جا مانده است که هر کدام از این رسائل میتوانست مبدأ بالندگی و رشد اندیشهی سیاسی در جهان اسلام باشد؛ اما متأسفانه – به هر دلیل – این اندیشهها با گسست تاریخی مواجه شد و نتوانست زنجیرهی تکاملی به وجود آورد تا شاید امروز حرف بیشتری برای گفتن داشته باشیم . بی شک یکی از مواریث اندیشهی سیاسی کتاب "تنبیه الامه و تنزیه المله" علامه نایینی است که در خور واکاوی و مطالعهی بنیادی میباشد.
#️⃣ #علوم_سیاسی #معرفی_کتاب #اندیشه_سیاسی #میرزای_نایینی #مشروطه
🆔 @AEOSIR 👈 عضو شوید ✌️