#مخاطبین
باسلام مجددخدمت شماوعرض پوزش ازمزاحمت مجدد.
لطفاًبه دولت درموردطلب کشاورزان گندمکاروکلزاکار تذکرداده شودقراربودهم بانرخ تضمینی مناسب وهم به موقع پرداخت شودامامتاسفانه هیچ یک ازاین اتفاقات خوب که امیدرادردل کشاورزان زنده کرده بودتاکنون رخ نداده است،به داد این تولیدکنندگان بی صدا، همیشه رنج کش امابی توقع،قانع وپرتلاش باشید.
به عرض برسانم که درابتدای سال زراعی ۱۴۰۱و۱۴۰۲ نرخ تصمینی گندم ۱۱۵۰۰تومان ونرخ کلزا۲۲۰۰۰تومان تعیین شد درنرخ گذاری محصولات کشاورزی معمولاًهزینه های سال زراعی قبلی درنظرگرفته می شودکه این کارظلم به کشاورزاست. بگذریم بعدازاعتراض کشاورزان به نرخ تضمینی قرارشدقیمت خریدتضمینی گندم۱۵۰۰۰تا۱۷۰۰۰تومان وکلزا۳۰۰۰۰تا۳۳۰۰۰تومان شودوکل مطالبه کشاورزان بانرخ گذاری جدیدده روزه تسویه گرددامابعدازتحویل محصول به دولت گندم بانرخ۱۱۵۰۰و کلزبا نرخ۲۲۰۰۰تومان به برخی ازکشاورزان پرداخت شدوهنوزعده زیادی همان راهم دریافت نکردندبااین توجیه که مابه تفاوت قیمت جدید بعداً پرداخت شود امامتاسفانه باگذشت چندماه هنوز درمورد قیمت نهایی وتسویه مابه تفاوت طلب کشاورزان اقدامی صورت نگرفته است.هیچ کس هم پاسخگوی مطالبات آنها نیست نه جهادکشاورزی نه فرمانداری ونه استانداری. چرابا اعتماداین به تعبیررهبر فقیدانقلاب"ذخیره های انقلاب" اینگونه برخوردمی شود؟
بین کشاورزان شایعه شده است که دولت پول نداردو قصد داردازطریق گران کردن نان مطالبات آنهارانه به نرخ جدیدکه باهمان قیمت سال قبل پرداخت کندلطفاًگوش شنواوزبان گویای آنهاباشید.نگذاریدمسئولین نااهل،گرگیج وخیانتکاراین ذخیره هاراهم ازانقلاب بگیرند.
ممنون ازمحبتتون
اجرتون باثارالله
امروز برادران عزیز! خواهران عزیز! دنیای اسلام تشنه و محتاج حقایق قرآن است.
یک روزی بود که در کشورهای اسلامی، از شرق اسلامی تا غرب اسلامی، اگر جوانانی، برجستگانی میخواستند صدای آزادیخواهی بلند کنند، مکاتب چپ را مطرح میکردند، شعارهای سوسیالیستی و کمونیستی میدادند.
امروز در دنیای اسلام، از شرق اسلام تا غرب اسلام، اگر کسانی بخواهند شعار عدالت بدهند، شعار آزادی و استقلال بدهند، شعار عزت بدهند، قرآن را سر دست میگیرند؛ این خیلی باارزش است؛ و درست هم همین است.
۱۳۹۲/۰۳/۱۸
بیانات در دیدار شرکتکنندگان در مسابقات بینالمللی قرآن کریم
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
هدایت شده از معیشت(اقتصاد کاربردی)
46.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻علی خسروانی در کنار صحبتهای زیبا و مخاطب پسندش اشتباهات بزرگی داشت
🔻آیا کلید حل مشکل خودرو طبقه متوسط است؟
🔻آیا ۱۰ سال پیش طبقه متوسط راحت سراتو میخرید؟
🔻آیا ۲میلیاردتومن تو جیب ۱۵ میلیون ایرانیِ طبقه متوسط پول هست؟
این شمشیرهای زهرآگین ایلان ماسکهای داخلی به شدت برنده شده است...
🔻امیرحسین حسینی کارشناس اقتصادی و با دانش و جوانمون پاسخ جالبی به این شبهات مطرح کردند...
قسمت اول
هدایت شده از معیشت(اقتصاد کاربردی)
32.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
درسته مخالف واردات هستیم اما وارداتی موضوعیت داره که نیازمون رو تامین کنه دقیقا مثل برنج...
نکته ریزی که علی خسروانی لابهلای حرفهای درست پنهان میکرد...
قیمت دوم
🔻🔻🔻🔻
عضو مجله اقتصادی معیشت شو👇
@eghtesad_danekar
@eghtesad_danekar
هدایت شده از اندیشکده قصد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢دوگانگی مذاکره و اقتصاد مقاومتی در جنگ اقتصادی
🔹 دکتر علی سعیدی
عضو هیئت علمی دانشگاه قم
💠 اندیشکده قصد
💡 @qasdway
هدایت شده از احمد نبویان
یه سهام که مثلا ۱۰۰ تومن ارزش داشت رو ۲۰۰ تومن خریده، حالا میگه #قیمت_ارز رو ببرید بالا تا سهام من بشه ۳۰۰ تومن و من سود کنم!
گیرم که اینکار هم انجام شد، اونی که از تو بخره که بازم همینو میگه!
قیمت ارز تا کجا باید بره بالا و سفره مردم تا چه حد باید کوچکتر بشه ... برای منافع یه عده بورسباز ؟؟؟!!!
#بورس
💠 احمد نبویان
🔗@ahmad_nabavian
دوران حركت تقلیدی برای خودروسازی در كشورهائی كه خواستند خودروساز بشوند، چهار پنج سال است.
چرا باید در اینجا این قدر طول بكشد؟
این گناه آن كسانی است كه به منافع كشور فكر نمیكردند؛ برای عزت كشور دل نمیسوزاندند؛ برای ضایع شدن و دور ریخته شدن سرمایههای مادی كشور اهمیتی قائل نبودند.
اما در نظام جمهوری اسلامی از دههی ۷۰ شما شروع كردید؛ خب، پیشرفت هم خوب بوده.
امروز این موتور ملی كه از ایده و طراحی تا آخرین اجزائش را هنر ایرانی و سرانگشت ایرانی و فكر ایرانی و تلاش ایرانی ساخته، یك نماد عزت برای كشور است؛ این خیلی چیز پرمعنائی است.
مسئله فقط این نیست كه ما توانستهایم یك موتور خودرو تولید بكنیم؛ مسئله فراتر از اینهاست. امروز دنیا میدان مسابقهی وسائل انواع موتورهاست و موتور خودرو به عنوان یك وسیلهی متعارف زندگی و جلو چشم و مورد استفادهی همه، یكی از برجستهترین اقلام است.
توی این دنیای پر كشمكش، شما توانستید هنر سرانگشتِ هنرمندِ ایرانی را اینجا نشان بدهید؛ این خیلی باارزش است.
۱۳۸۹/۰۱/۰۹
بیانات در بازدید از توانمندیهای صنعت خودروسازی
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
هدایت شده از رادیو سداد
گفتاد حسینی.mp3
19.19M
هدایت شده از هیئت نوجوانان ثارالله قم
✅جلسه اختصاصی استاد #عباسی_ولدی با والدین
با موضوع خانواده، تربیت و هیأت
💠تبیین آنچه گذشت و تشریح مسیر پیشرو
🔸به همراه پرسش و پاسخ با استاد
📍مکان : خیابان بهار، حسینیه حضرت آیت الله العظمی مرعشی نجفی
🕔 زمان : جمعه ۲۰ مرداد ماه ساعت ۱۷ الی ۱۹
🔰 هیئت نوجوانان ثارالله قم
🆔 @sarallahqomjavan
🔰 هیئت ثارالله قم
🆔 @sarallahqom
هدایت شده از تواصی
متن دوم:
🩸بازخوانی #اصل_۴۳ قانون اساسی🩸
♨️ بند دوم:
2️⃣ «تأمین شرایط و امکانات کار برای همه به منظور رسیدن به اشتغال کامل و قراردادن وسایل کار در اختیار همه کسانی که قادر به کارند ولی وسایل کار ندارند، در شکل تعاونی، از راه وام بدون بهره یا هر راه مشروع دیگر که نه به تمرکز و تداول ثروت در دست افراد و گروه های خاص منتهی شود(ضد لیبرالی) و نه دولت را به صورت یک کارفرمای بزرگ مطلق درآورد(ضد کمونیستی). این اقدام باید با رعایت ضرورت های حاکم بر برنامهریزی عمومی اقتصاد کشور در هر یک از مراحل رشد صورت گیرد»
❌ بیکاری از نظر اسلام بسیار مورد نکوهش است. رسول اکرم (صلوات الله علیه) از بطالت و بیکاری و بیکارگی متنفر بود. در روایت داریم: اگر مرد توانا و برومندی را میدید میپرسید: آیا کار میکند؟ اگر میگفتند: خیر، میفرمود: سقط من عینی...(بحار، جلد 23، صفحه 6)
⁉️ حال سوالی که به ذهن خطور میکند آن است که آیا #حکومت_اسلامی وظیفه دارد برای همه مردم شغل فراهم کند به چه دلیل؟
📍در پاسخ به این سوال باید اهداف جمهوری اسلامی ایران را بشناسیم.
طبق فرمایشات رهبری عزیز اساسی ترین اهداف جمهوری اسلامی ایران
➕ تزکیه نفس
➕ انسان سازی
➕ تدین مردم
➕ تشکیل حیات طیبه اسلامی است
که نتیجه اش
➖ رفاه عمومی
➖ فقر زدایی
➖ عدالت اجتماعی است
🚫 اگر جامعه ای بیکار داشته باشد مفاسد اخلاقی و اجتماعی آن از جمله مفاسد اقتصادی از جمله دزدی، کم فروشی، قمار به شدت افزایش پیدا میکند. راه کم کردن این مفاسد ایجاد اشتغال برای مردم جامعه است.
💯 بدیهی است حل مشکل اشتغال مردم با استخدام همه مردم به دولت امکان پذیر نیست. در حال حاضر طبق آمار پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری کل کارمندان دولت از جمعیت کشور را تنها 2 میلیون نفر تشکیل میدهند.
🟢 امام خمینی(ره) فراهم نمودن کار و شغل را جزو نیاز های اساسی مردم میداند و دولت و حکومت را موظف به سیاستگذاری برای رسیدن شغل میداند.(رجوع کنید به صحیفه امام ج ۷ ص ۳۸۴)
◽️ دولت سیزدهم در راستای #کاهش_نرخ_بیکاری اقدامات موثری انجام داده است که ثبت کمترین نرخ بیکاری در دو دهه اخیر را از آن خود کرده است نرخ بیکاری با روند کاهشی در بهار امسال به 8.2 رسیده است(خبرگزاری ایرنا)
📛 اما این مقدار کاهش نرخ کافی نیست و هنوز بسیاری از افراد تحصیل کرده و آماده به کار کشورمان از درد بی کاری در حال آسیب هستند.
💡راه حل چیست؟
به فرمایش مقام معظم رهبری ایجاد شغل از راه #تعاون است.
👈در تعریف ساده ای از اشتغال تعاونی یا مردمی که شهید بهشتی آن را تبلور اقتصاد اسلامی میدانست، میتوان گفت افراد سرمایه های خرد را جمع میکنند و تک تک افراد توانمند میشوند و اشتغال های مختلف در جامعه را ایجاد میکنند.
🔮 به فرمایشات رهبری توجه بفرمایید:
«من خواهش می کنم از همه برادران دولت که در دولت در جهت تقویت کار تعاون نظر بدهید و بحث کنید و رای دهید. این تعاون باید تقویت شود. تعاون وجودش خیلی لازم است برای اشتغالزایی؛ به نظر من هیچ دستگاهی در این کشور امکانات و وسعت کار تعاون در بعضی از بخشها را ندارد...من با مسئولان کشور، با رئیس جمهوری محترم، با مسئولان محترم دولت - چه اقتصادی و چه دیگران - بارها این را تکرار کرده ام و گفتهام که نقطه بنبست شکنمان، عبارت است از ایجاد اشتغال، آن هم از منابع نو و «تعاون» می تواند یک بازوی قوی در این راه باشد...مشکل تعاون را واقعا پیش ببرید...من توقع دارم شما بگویید که پنج هزار تعاونی بوده، حالاپنجاه هزار تعاونی شده است... (گزیده ای از بیانات مقام معظم رهبری در مشهد، یکم فروردین ماه ۱۳۹۰)
📍با انگ های کمونیستی بخش تعاون کم رنگ و کم رنگ تر شد و عملکرد سازمان برنامه و بودجه در تخصیص منابع این بخش در سال های متمادی نزدیک به صفر رسید. با روی کار آمدن دولت سیزدهم با شعار دولت مردمی بارقه امید در دل علاقهمندان به بخش تعاون روشن شد. چراغی که با عملکرد تکراری سازمان برنامه و بودجه در عدم تخصیص منابع و حذف بخش تعاون از سند تحول دولت مردمی کم سوتر شد و اکنون با حذف کامل این بخش از برنامه هفتم توسعه میتوان سازمان برنامه و بودجه و بخش های سند نویسی دولت سیزدهم را پیشرو در حذف بخش تعاون از نظام جمهوری اسلامی دانست.
✅ البته این مسأله منافی پیشرفت بخش تعاون در این دولت نیست و این بخش در سال ۱۴۰۱ به طور کمی و کیفی پیشرفت های قابل توجهی داشته است.
🖼 انتظار میرود از مسئولان #دولت_مردمی اهتمام جدی تری نسبت به مساله اشتغال مخصوصا از راه تعاونی که در اصل ۴۳ قانون اساسی توجه ویژه به آن شده است گام بردارند تا ان شاءالله به اساسی ترین هدف جمهوری اسلامی ایران یعنی #تشکیل_حیات_طیبه_اسلامی نزدیک بشویم👌
ادامه دارد...
👤 یکی از اعضای کارگروه تواصی
#قانون_اساسی
#عرصه_اقتصاد
🔹کارگروه مسأله شناسی تواصی🔹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 واکنش شورای فقهی بانک مرکزی به شایعه ربوی بودن وام اربعین
🔹میثمی سخنگوی شورای فقهی بانک مرکزی:وام اربعین قرض نیست که سود آن ربا باشد بلکه این وام بر اساس قرارداد مرابحه پرداخت میشود و هیچ مشکل شرعی ندارد.
پ.ن:
حوزه علمیه را مالهکش رباخواری بانکها کردهاند!
به جای آنکه مدیرعامل بانک عذرخواهی کند یا توضیح دهد، دبیر شورای فقهی بانک مرکزی را انداختهاند جلوی دوربین تا از بانک دفاع کند.
مردم قرض میخواهند که هزینه سفر را بدهند..
کالا نمیخواهند بخرند که عقد مرابحه جاری شود..
اربعین هم جای ربح(سود) گرفتن نیست!
خودتان را هرچه دوست دارید فرض کنید اما مردم را نه!
✍سیدامیرحسین حسینی
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
افرا (اقتصاد فردای روشن ایران)
🎥 واکنش شورای فقهی بانک مرکزی به شایعه ربوی بودن وام اربعین 🔹میثمی سخنگوی شورای فقهی بانک مرکزی:وا
اما حرفی غریب از معصومین در منع این اقدام دولت!
امام رضا (ع) مي فرمايند: «ربح المومن علي اخيه ربا، الا ان يشتري منه شيئا باكثر من ماة درهم، فيربح فيه قوت يومه، او يشتري متاعا للتجارة فيربح عليه ربحا خفيفا»؛
سود گرفتن مومن از برادر ديني خويش رباست، مگر اين كه چيزي را به بيش از صد درهم بخرد. در اين صورت، به اندازه خوراك روزانه اش سود دريافت مي كند، يا كالايي را براي فروش بخرد، در اين صورت سود اندكي از او مي گيرد.
منبع: مجلسي، محمد باقر، بحار الانوار، چاپ بيروت، ج100، ص100.
✍سیدامیرحسین حسینی
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
هدایت شده از دکتر حمیدرضا مقصودی
_مصرف انرژی ایران با کشورهای گزینشی خاص در حالی بصورت ناعادلانه و غیرعلمی مقایسه میشود که این کشورها هیچ سنخیتی با ایران ندارند.
_شدت انرژی در کشورهای مختلف نمیتواند مساوی باشد و به اقلیم آب و هوایی، نوع فعالیت اقتصادی(تجاری، خدماتی، صنعتی ) دارد و نمیتوان بسادگی شاخص شدت انرژی ایران را با سایر کشورها مقایسه کرد.
_کشورهایی مانند چین، آمریکا، انگلستان، آلمان و... تنوع انرژی بالایی دارند و سهم زیادی از مصرف انرژی آنها از منبع انرژیهای غیرفسیلی تأمین می شود.
_ایرانی ها درمقایسه با آمارهای جهانی و در مقایسه با کشورهای هم کفو خود، نه سهمی از مصرف زغالسنگ، نه سهمی از انرژی هسته ای و نه سهمی از انرژی تجدیدپذیر و نه سهمی از انرژی هیدروالکتریکی دارند.
_مصرف سرانه انرژی اولیه اغلب کشورهای اروپایی از ایران بالاتر است. در ایران اتلاف انرژی درفرآیند تولید، تبدیل، انتقال و توزیع بالا است و اگرمصرف نهایی محاسبه شود وضعیت مصرف انرژی هر ایرانی به شدت کمتر از بسیاری از کشورهای مشابه/غیرمشابه و همسایه/غیرهمسایه و هم قاره/غیرهم قاره خواهدبود.
_مدیران دولتی با این عبارات که ایرانیها فرهنگ مصرف ندارند و مصرف انرژی بالاست، مردم را در این شرایط سخت اقتصادی عصبی میکنند و از مساله اصلی که اصلاحات ساختاری و اتلاف شدید انرژی در حوزه عرضه غفلت میکنند.
_ انرژي ارزان مهمترين روش حمايت دولت از بخش توليد در ايران است. لذا هرگونه سياستگذاري درباره تغيير اين روش منوط به توجه به تبعات و آثار افزايش قيمت انرژي بر بخش توليد است.
_ نرخ ارز مبناي تبديل قيمت فروش انرژي موضوعي بهشدت اختلاف برانگيز است و بخش زيادي از يارانه پنهان كه به اين روش محاسبه ميشود چيزي جز تأثيرات افزايش نرخ ارز نيست، بدون آنكه در مصرف واقعي مردم تغيير محسوسي صورت گرفته باشد.
_در سناريوهاي مختلف قيمت ارز، در برخي موارد دولت به مردم يارانه ميپردازد و در حالت ديگر، مردم نه تنها از دولت يارانه دريافت نميكنند، بلكه به دولت ماليات پرداخت ميكنند.
_بزرگ شدن يارانه پنهان با افزايش نرخ ارز اساساً چيزي جز تأثير كاهش ارزش پول ملي نيست. به عبارت ديگر، بدون اينكه در زندگي واقعي مردم و ميزان مصرف انرژي آنها تغيير خاصي رخ داده باشد، ناگهان يارانه پنهان چند برابر می شود.
همت قلی زاده
☘️کانال تحلیل های اقتصادی دکترحمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
هدایت شده از اندیشکده قصد
27.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 وضعیت اشتغال بانوان در استان قم چگونه است؟
🔹دکتر حمیدرضا مقصودی
اقتصاددان و عضو هیئت علمی دانشگاه قم
💠 اندیشکده قصد
💡 @qasdway
از هر ۱۴نفر،یک نفر در اروپا دچار افسردگی مزمن و سهم زنان ۲برابر مردان است.
خودکشی دومین عامل مرگومیر در جوانان ۱۵تا۱۹سال اروپاست و افسردگی مهمترین علت آن بوده و سالیانه ۱۲۰هزار نفر بر اثر خودکشی جان خود را از دست میدهند.
#خودتحقیر: کاش ما هم مثل آنها از خوشی بمیریم!
✍سیدامیرحسین حسینی
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
هدایت شده از قم | بلد امین
اولین مدرسه تابستانه اقتصاداسلامی در قم به همت ستاد همکاریهای حوزه و وزارت اقتصاد افتتاح شد
این دوره به مدت یک هفته با حضور اساتید مطرح اقتصاد اسلامی در دانشگاه قم برگزار میشود.
☑️ با بَلَد امین رسانه اخبار تمدنی از قم با خبر شوید👇
https://eitaa.com/joinchat/2907373602Cdee2e90031
اقدامات وزارت تنهایی انگلستان
مطالعه موردی: Leeds Happy Cab
در این پروژه با همکاری وزارت حمل و نقل انگلستان برای مقابله با تنهایی کمک های مالی 5 میلیون پوندی به 12 پروژه اعطا کرد تا بررسی کند که چگونه حمل و نقل می تواند به افرادی که در معرض خطر تنهایی هستند کمک کند.
انجمن سالمندان لیدز به Bramley Elderly Action دستور داد تا از این کمک های مالی برای خرید یک تاکسی برقی استفاده کند که می تواند توسط اعضای خود به عنوان وسیله نقلیه حمل و نقل اجتماعی قابل رزرو استفاده شود.
تاکسی شاد یک سرویس خانه به خانه ارائه می دهد تا مردم را به جایی که باید بروند و در راه گپ و گفتی داشته باشند می رساند. طرح رنگ متمایز آن سرها را برمیگرداند و لبخند را بلند میکند. همه رانندگان "آموزش شادی" را دریافت کرده اند تا به آنها کمک کند تا محیطی مثبت و دلپذیر ایجاد کنند. به اشتراک گذاری سفر تشویق می شود تا مسافران بتوانند با افراد جدیدی از منطقه خود آشنا شوند و معاشرت کنند.
پ.ن:
این است عاقبت توسعهیافتگی و جهان اول بودن و رفاه پوشالی در غرب استعمارگر!
غصهدار است احوال اروپاییان و غصهدارتر است وضعیت کسانی که این بیچارگان را الگوی زندگی خود قرار میدهند..
منبع
✍سیدامیرحسین حسینی
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
نیاز ما اقتصاد قوی، تولید قوی، همراه با مدیریّت قوی است؛ نیازمان این است:
یک اقتصاد قوی و مطمئن و متّکی به خود که دستمان به سمت دیگران دراز نباشد، بتوانیم انتخاب کنیم، بتوانیم حرکت کنیم، بتوانیم اقدام کنیم، بتوانیم روی #قیمت_نفت اثر بگذاریم، پول ملّی را ارزشمند کنیم، قدرت خرید مردم را بالا ببریم؛ بدون یک اقتصاد قویِ اینجوری، نه به یک عزّت مستمرّی خواهیم رسید، نه به یک امنیّت مستمرّی خواهیم رسید؛ این چیزها را باید تأمین کنیم.
اهمّیّت اقتصاد این است.
و البتّه بدون اتّحاد ملّی هم به دست نمیآید؛ بدون پیوند عمومی ملّت با نظام هم این خواستهها به دست نمیآید؛ بدون فرهنگ انقلابی هم به دست نمیآید؛ بدون مسئولان شجاع و فعّال و پُرکار هم این خواستهها تأمین نخواهد شد. همهی اینها را لازم داریم و باید تأمین کنیم و میتوانیم تأمین کنیم. [پس] یکی از مشکلات عمدهی کنونی ما مسئلهی اقتصاد است.
۱۳۹۶/۰۱/۰۱
بیانات در اجتماع زائران و مجاوران حرم مطهر رضوی
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
نمونه کنشگری یک مادر دغدغهمند انقلابی نسبت به حمایت از تولید ملی در گروه خانوادگی:
سلام علیکم یه سوال داشتم خدمتتون سعی کنید بهش فکر کنید.همه ما به امام حسین ع ارادت داریم.فرض کنیم زمان امام ع زنده بودیم وبا چهار گروه مواجه بودیم یک.سپاه امام حسین ع دو.سپاه عمر سعد علیه اللعنه سه.یه گروهی مثل عبیدالله بن حر جعفی که به امام گفت اسب خوبی دارم بهتون میدم اما خودم نمیتونم بیام .چهار.گروهی بی تفاوت که فقط سود شخصی براشون مهمه.
حالا فرض کنید هر کدوم از این ۴ گروه اهل تجارتند.ما میخواستیم مایحتاج زندگیمونو تهیه کنیم.به نظرتون از کدوم گروه تهیه میکردیم بهتر بود؟.قطعا میگید از سپاه امام حسین ع .
حالا اگر مثلا گندم سپاه عمر سعد کیفیتش بالاتر از گندم سپاه امام حسین ع باشه شما راضی میشدید از سپاه عمر سعد گندم بخرید؟ آیا سود شخصی و خوردن نون بهتر را بر خرید از سپاه امام حسین ع ترجیح میدادید؟چون همون میدونیم خرید از امام حسین ع یعنی تقویت امام وتصعیف سپاه عمر سعد وبر عکس خرید از سپاه عمر سعد یعنی تقویت او
رو این مطالب تامل کنید وموضع خودتونو مشخص کنید که سود شخصی براتون مهمه یا حفظ سپاه امام حسین ؟ تازه اینو هم در نظر داشته باشید که سپاه عمر سعد اونقدر تبلیغات کرده که گندم ما بهتر از گندم اردوگاه امامه در حالی که واقعیت چیز دیگه بوده گندم سپاه امام هم خوب بوده.اما ذهن من تحت تاثیر تبلیغات بوده وبه من القا شده که گنده عمر سعدیا برتره.
#مخاطبین
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
هدایت شده از اقتصاد فرهنگی
تیموری مدیرعامل سایپا (بهمن 1400):
در صورت آزادسازی واردات اولین نفر خود من خودرو وارد خواهم کرد
احمد ذوالفقاری عضو اندیشکده حکمرانی شریف:
«این همه برای واردات خودرو زحمت کشیدیم» بعد مدیرعامل سایپا میگوید ۳ شرکت از ۶ شرکتی که مجوز واردات خودرو دارد متعلق به ماست.
نتیجه: در بهترین حالت جناب ذوالفقاری نادانسته سینه چاک مافیای واردات خودرو شده اند و در راستای منافع آنها تلاش کرده اند! وگرنه اینها که گفته بودند ما از واردات استقبال میکنیم! ما هم که هزار مرتبه فریاد زدیم واردات به نفع مردم نیست و فقط به نفع سرمایه داران و مافیای صنعت خودرو است!
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
هدایت شده از بانوی تمدن ساز 🇵🇸🇮🇷
✔️بعد از رایگان شدن برق ؛درمان سه دهک اول جامعه رایگان شد
وزیر بهداشت:
🔼پیش از این پنج دهک نخست جامعه تحت پوشش بیمه رایگان قرار گرفته بودند.
🔼از این پس علاوه بر بیمه رایگان، با تصویب دولت همه خدمات بستری و سرپایی این سه دهک در مراکز درمانی و بیمارستان های دولتی رایگان خواهد بود.
این نقشه سهم دانشجویانی که در خارج از کشور خود تحصیل می کنند را نشان می دهد.
همانطور که مشهود است علیرغم تصورات موجود، اما جمهوری اسلامی ایران یکی از معمولیترین کشورهای جهان در عرصه مهاجرت دانشجویان است.
کشورهای رده اصلی در مهاجرت دانشجویان نیز در نوع خود جالب است.
مراقب ایجاد خطای محاسباتی در دستگاههای تحلیلی خود باشیم!
✍سیدامیرحسین حسینی
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
هدایت شده از مدرسهتابستانهاقتصاداسلامی
49.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 کلیپ مراسم افتتاحیۀ اولین مدرسه تابستانه اقتصاد اسلامی
✳️ ٢٠ مرداد ١۴٠٢ - شهر مقدس قم
✨مدرســـــهتابســـــتانهاقتصـــــــاداســـلامـــی✨
🆔 @HSIE1402
هدایت شده از رویای امت
طبقه متوسط علیه فرودستان
امشب خبر ۲۰۳۰ از اعتصاب کسبه و پایین کشیدن کرکره مغازه هایشان به خاطر عدم برخورد با دست فروشان گزارش میکرد و خواستار برخورد با دست فروشی ...
گلایه داشت که دست فروش جایش را تنگ ، نانش را بریده و جلوی رزقش را گرفته ...
اینهمه خودخواهی و تنگ نظری از کجا امد !
میگوید مالیات میدهد ، اجاره مغازه میدهد (حتی اگر مالک باشد معادل اجاره را چرتکه میندازه) اب ، برق ...
میگویم جناب کاسب اینها را که تو نمیدهی از جیب مشتری بیرون میکشی به اضافه سود منطقی و سود مازاد بابت دکور مغازه و برند و ...
مشتری حق دارد پول اینها را نخواهد بدهد و فقط پول جنس رو پرداخت کنه ، نکنه با ارزونی مشکل داری جناب کاسب !
البته خب دست فروش صدا نداره ، ولی شما صنف داری ، نفوذ داری صدا داری ، البته یکی رو میشناسم که صدای شما و البته صدا و سیما رو خوب بلده خفه کنه ، شماهم میشناسی ، یعنی اینروز ها همه میشناسن ، سرای ایرانی ، شهر فرش ، مهد فرش ...
یادش بخیر قدمای ما که وقتی همسایه کاسبی نکرده بود مشتری رو به یه بهونه براش حواله میکردن ... روزیشون دست خدا بود و با آسمون بسته بودن.
#اقتصاد_مردم
✍️مهدی اخلاقی
https://eitaa.com/ommat_Dream