اگر مادر نبود، فقط حقالزحمه پخت ۳وعده غذا در ۱۸سال بیش از ۲میلیارد، بیش از ۵۰۰میلیون تومان هزینه اسنپ رفت و برگشت مدرسه، ۱۱میلیارد تومان هزینه تعلیم و تربیت، ۱میلیارد تومان هزینه بازی و صدها میلیارد صرف هزینههای دیگر میشد.
وجود مادر تجلی الگوی اقتصاد مقاومتی بوده و این راز اقتصاد مقاوم ایران در برابر ابرتحریمهای تاریخ بشریت و هرگونه تهاجم سهمگین اقتصادی به کشور است.
امروز طی تماس با مادر عزیزم و مادرخانم بزرگوارم، با ذکر این اعداد، از ۲دهه زحمت این عزیزان برای پرورش و تربیت خود و همسرم تقدیر و تشکر کردم.
کار شایستهای است که پیشنهاد میکنم شما هم از قافله جا نمانید🌹
✍سیدامیرحسین حسینی
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
در روزهای اخیر برخی دوستان انقلابی با تفاسیر متنوع خود از کلام رهبری مبنی بر الزام حذف ارز ترجیحی، انتقاداتی را بر نگاه کارشناسی پیرامون این موضوع مطرح کردند.
غافل از آنکه با همان منطق، هر تفسیری هم که اثر منفی بر فاصله طبقاتی، ثبات بازار، نرخ ارز، کاهش تورم، رشد تولید، ارزش پول ملی، عدالت اجتماعی، شکست آقایی دلار، قدرت خرید مردم، قیمت اقلام خوراکی و لوازم زندگی و.. داشته باشد نیز اشتباه و تحریف نظر ایشان است.
تفسیر درست و کارشناسی آنجا معنا پیدا میکند که دور از حب و بغضهای باطل، تمام کلام حکیم فرزانه انقلاب در کنار هم در یک دستگاه تحلیلی واحد و منسجم و با درنظر گرفتن مجموع تمام بیانات ایشان مورد بررسی قرار گیرد و واضح است اظهار نظر کارشناسی قبل از کلام رهبری هیچ ایرادی ندارد اما پس از بیان رهبری، آن کلام فصلالخطاب اما قابل تحقیق و بررسی است.
مصداقا درباره حذف ارز ترجیحی، تمام شواهد پیش از سخن ایشان و با توجه به تمام مطالباتی که رهبری عظیمالشان انقلاب در دستگاه تحلیلی اقتصادی خود پیرامون حفظ معیشت عمومی مردم، حفظ ارزش پول ملی، عدم اجرای سیاستهای تعدیل و.. داشتند و در عین حال در همین دوسال چندین بار از گرانی اقلام خوراکی و تورم آن گلایه نمودند و طبق گزارشات کارشناسی مراجع رسمی نیز، این مورد از عوامل اصلی تورم ۱۴۰۱ بوده است، حاکی از آن بود که مخالفت با حذف ارز ترجیحی قرابت بیشتری با نظر ایشان دارد.
این ماجرا نشان میدهد که الزام به حذف ارز ترجیحی را باید فراتر از دستگاه تحلیلی اقتصادی و ذیل نگاه کلان حکمرانی سیاسی ایشان تحلیل کرد تا به نتیجه درستی رسید.
✍سیدامیرحسین حسینی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑🎥 خودروی تارا در شکل و شمایل جدید در ناوگان تاکسیرانی مسکو روسیه
فقط نمیدانیم چرا روسها عقل کافی ندارند به جای ماشینهای بیکیفیت و گران ایرانی از این بنز و لندکروزهای ۵۰۰میلیونی استفاده کنند!!
بنظرم چند سخنرانی برای رشیدیکوچی، خسروانی، رضا رشیدپور و رفقا برای جهاد تبیین در روسیه بگذارید!
✍سیدامیرحسین حسینی
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
هدایت شده از موسسه اندیشه بهشتی
📙کتاب "نظام اقتصادی در اسلام (مباحث نظری)"
🔸کتاب حاضر، مجموعه گفتارهای شهید بهشتی درباره مباحث نظری نظام اقتصادی اسلام است. آغازگر کتاب حاضر، گفتاری است در یک نشست علمی با عنوان «زیربنای نظام اقتصادی در اسلام» که در آخرین سال دوره مدیریت ایشان بر مرکز اسلامی هامبورگ ارائه شده است.
🔸پس از آن، گفتاری خواهد آمد با عنوان «قسط و عدل» که از سلسله جلسات تفسیر قرآن شهید بهشتی انتخاب شده و در ماه مبارک رمضان سال 1353 بیان شده است.
🔸گفتار سوم با عنوان «سه حالت سرمایه»، متن سخنرانی در سمینار اقتصادی بازاریان تهران است که در چهارم تیرماه سال 1358 در مسجد ارگ تهران برگزار شده است.
🔸«کار دسته جمعی»، عنوان چهارمین گفتار از این کتاب است و پنجمین بخش کتاب حاضر، «انفاق از دیدگاه قرآن»، شامل سه گفتار از چهار گفتار ارائه شده در «انجمن اسلامی مهندسان و پزشکان» است.
🔸آخرین بخش کتاب «انفاق و زکات در تقابل با فقر و فاصله طبقاتی»، متن دو جلسه دیگر از سلسله درس گفتارهای تفسیر قرآن است که در فاصله همان سالها ارائه شده است.
#معرفی_کتاب
﹋﹋﹋﹋﹋﹋﹋﹋﹋﹋﹋
❞موسسه مطالعات اسلامی و علوم انسانی اندیشه بهشتی❝
༺ @AndisheBeheshti ༻
هدایت شده از روحالله ایزدخواه 🇮🇷
اربعین؛ فناوری پیشرفت عراق
🔺 عراق در ابتدای دوره سازندگی خود قرار دارد. این کشور هرچند به اندازه ما کارخانه و بزرگراه و سد و پل ندارد، اما یک فناوری اجتماعی خارقالعاده در دسترس دارد که میتواند همان را زیربنای سازندگی خود قرار دهد: مردمیشدن اداره امور!
🔺اگر این حجم از زائر (به اصطلاح گردشگر) میخواست در یک بازه زمانی کم و در یک جغرافیای محدود، در هر کشور توسعهیافتهای وارد شود، میلیاردها دلار سرمایهگذاری و صدها هتل و ده ها شرکت مدیریت تور لازم داشت.
اما این حماسه جهانی را مردم عراق با همان چادرها و موکبهای دستساز خودشان دارند به بهترین نحو انجام میدهند. این پیشرفت نیست؟!
🔺اگر این مهندسی خودبنیاد عظیم مردمی که حول بنیادیترین ارزشها شکل گرفته، به عرصههای اجتماعی دیگر و بویژه سازندگی سرریز کند، فتحالفتوح تشیع رخ خواهد داد.
عراق باید پیشرفت خود را از همین زیربنای محقق بدست بگیرد؛ و مبادا این سازه اجتماعی ناب را با سازه بتنی(!) سازمانهای دیوانسالار و شرکتهای رانتمدار جابجا کند.
🔺سازه اجتماعی اربعین، برخاسته از هرچه باشد، چه عشیره چه هیئات و چه مواکب، قابلیت تعمیم و تعمیق و تسری به سایر امور اجتماعی که نیازمند تحقق فرمول همهباهم هست را دارد.
🔺فناوری اربعین، بسیط نخواهد ماند؛ و همچون ذات هر فناوری، چرخه رشد خود را طی خواهد کرد. و بیش از پیش، شاهد نوآوریهای پیاپی، چه تدریجی و چه رادیکال، چه از میدان و چه از ستاد، خواهیم بود.
🔺نقش ایران و ایرانیها در مواجهه حکمرانانه با این فناوری اجتماعی نوظهور، نیز قابل اغماض نیست که بعدا خواهم پرداخت.
@dr_izadkhah
هدایت شده از جبهه تمدّن ساز انقلاب اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌دکتر سید علی مدنی زاده هستند، رئیس دانشکده اقتصاد شریف، در حال تدریس نظریه مقداری پول.
👈می گوید بنابر اقتصاد مدرن، اگر خودتان در خانه نان یا غذا درست کنید یا جارو کنید، در GDP حساب نمی شود ولی اگر نان یا غذا بخرید یا به خدمتکار بگویید جارو کند، در GDP حساب می شود و یکی از اشکالاتی که به GDP می گیرند همین است که تمام فعالیت های اقتصادی یک کشور نیست! و جوابش هم همین است که خب چاره ای نداریم! چیکار کنیم!
⚠برادر! اگر این اشکال را می دانید، پس باید به سیاست گذار هم تذکر بدهید که شاخص GDP معیار مناسبی برای مقایسه و ارزیابی فعالیت های اقتصادی یک کشور با کشورهای دیگر نمی باشد! نباید برای سیاست گذار با شاخص های اشتباه، تصویر ناقصی از اقتصاد ترسیم کرد.
💡برای کشور ما که فرهنگ خانواده و تامین نیاز خانواده درون آن، به مراتب از تمام کشورهای دنیا پر رنگ تر می باشد، شما نمی توانید از این شاخص برای مقایسه قدرت اقتصادی کشور ایران با کشورهای دیگر استفاده کنید.
〽بخشی از خدمات مادر در خانواده ایرانی را می توانید در تصویر مشاهده کنید.
⛔دوستان طرفدار اقتصاد مدرن!
بدانید اقتصاد یک پدیده فرهنگی نیز هست و شاخص های اقتصادی اقتصاد مدرن، در بیان آن ها عاجز هستند و معیار مناسبی نمی باشند و گاها سیاست گذار را به اشتباه می اندازند.
✍️🏻سیدمحمدکریمی
#اقتصاد_فرهنگی
#جبهه_تمدن_ساز_انقلاب_اسلامی
@jebhetse
هدایت شده از حسین زمانی میقان
برای مدیون نشدن حزبالهیها
کانالهای متعدد و پُر مخاطبی در پیامرسان ایتا که خوشنیت، مسلمان و حزبالهی هستند خبر امروز کاهش نرخ خوراک پتروشیمیها (که در واقع عقبنشینی دولت زیر فشار آنها بود) رو به عنوان خبرخوب منتشر کردند، متاسفانه همین عزیزان کانالدار خبر چند هفته پیش افزایش نرخ خوراک رو هم به عنوان خبرخوب منتشر کرده بودند!!!
عزیزان برادرانه تمنا میکنم کمی از سیاستزدگی دور بشید و خبرهای اقتصادی رو با تامل بیشتری بررسی کنید، نمیشود که یک اقدام دولت خوب و عقبنشینی از اون هم خوب تفسیر کنید! خلاصه اینکه کاری نکنید که مدیون سفره مردم بشید...
یا علی✋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به زور جلوی ماشینها را میگیرند..
حتی اتوبوسها را هم نگه میدارند.
هوا خیلی گرم است اما تعدادی مرد، مداوم به این سو و آن سو میدوند و غذا و نوشیدنی به شما میدهند..
حتی دیدن این صحنه حال همه را دگرگون کرد چه برسد به آنکه پیاده شوی و همکلام گردی و بیاموزی..
مکان این رویداد در نزدیکی حسین (علیهالسلام) است
اما
اینجا عراق نیست!
یک روستا وسط بیابان است..
روستای سادات دالپری از توابع شهرستان دهلران؛
این صحنههای زیبا را از دست ندهید..
#اقتصاد_اربعین اینچنین حیرتانگیز است..
دلم میخواست فرصت بود و چند روزی در گوشهای از اینجا تماشا میکردم تا یاد بگیرم و کمی از اینکه چطور میتوان بدین شکل زندگی کرد را میآموختم تا پس از آن بتوانم کمی اینچنین باشم..
السلام علی اصحاب الحسین علیه السلام
✍#مهاجر_اقتصادی
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
چون ایران دقیقا از ۱۷۰کشور جهان پهناورتر و دقیقا از ۱۷۰ کشور جهان پرجمعیتتر است!
از آن مهمتر، سرانه دسترسی به انرژی نیز از همه این کشورها بیشتر و حتی در مناطق دورافتاده نیز برقرسانی انجام شده است..
✍سیدامیرحسین حسینی
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از کیفیت خدمات اربعین امسال بسیار لذت بردم و از تمام مسئولین باکفایت و کارگزاران عزیز از صمیم قلب سپاسگزارم.
خودرو کنار پل زائر پارک شد.
اتوبوس تا دم در پایانه مرزی ما را رساند.
کمتر از ده ثانیه پاسپورت تایید و کمتر از ۵دقیقه از مرز رد شدیم.
✍#مهاجر_اقتصادی
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
هدایت شده از بانوی تمدن ساز 🇵🇸🇮🇷
🟣 بیحجابی؛ از واقعیت تا تصورات پنج برابری
🔹در حالی که مسأله حجاب به عنوان یک میثاق فرهنگی، تاریخی و دینی مردم ایران محسوب میشود، نیروهای فکری و رسانهای مورد حمایت غرب سعی دارند با دامن زدن به «ناواقعیات» و جعل حقیقت، مسأله پوشش و حجاب را به عنوان یک مسأله اجتماعی وارد نقطه بحرانی کرده و از آن به عنوان یک پشتوانه دوقطبی ساز و منازعه آفرین در حوزه سیاسی بهرهبرداری کنند.
🔹انجمن دانش آموختگان علوم اجتماعی دانشگاه تهران بنا بر اهمیت موضوع «درک واقعی مسأله حجاب» در ابعاد اعتقادی، بینشی، اخلاقی و رفتاری به بررسی حقایق جاری حجاب در جامعه ایرانی پرداخته است. آنچه میخوانید نتیجه ۶ پیمایش و مطالعه کلان ملی است در این حوزه.
🔹درباره «اعتقاد به حجاب»، ۸۱.۷ درصد پاسخگویان (اعم از زن و مرد) به حجاب به عنوان یک حکم اسلامی، اعتقاد خود را ابراز داشتهاند.
🔹در کل ۱۴.۷ درصد بانوان نوعی از اجبار را در انتخاب پوشش خود اثرگذار میدانند که شامل اجبار قانونی (۸.۲ درصد)، اجبار شغلی (۴.۵) و اجبار از طرف خانواده (۲ درصد) هستند.
🔹غالب مردم (بیش از ۸۰ درصد) به حجاب اعتقاد داشته و به آن به عنوان یک الزام اجتماعی باور دارند اما اکثر مردم آنچه از باور جامعه درک و احساس میکنند به کلی متفاوت با این واقعیت است. در این باره ۶۸ درصد مردم اینگونه احساس میکنند که اکثر مردم با حجاب مخالف هستند.
🔹در واقعیت ملی ۶.۴ درصد بانوان به کشف حجاب روی آوردهاند اما در یک ارزیابی وقتی از مردم پرسیده میشود به نظر شما میزان بی حجابی چقدر است؟ پاسخها تا ۵ برابر واقعیت متفاوت است.
افرا (اقتصاد فردای روشن ایران)
🟣 بیحجابی؛ از واقعیت تا تصورات پنج برابری 🔹در حالی که مسأله حجاب به عنوان یک میثاق فرهنگی، تاریخی
همانطور که قبلا بارها مشاهدات میدانی خود را منتشر نمودم و نیز متعدد از دغدغهمندان نیز مشاهدات شان را دریافت کردم، این آمار را کاملا منطبق با واقعیت کشور میدانم و تایید میکنم.
اولین #تقدیر_از_بانوان_خانهدار_تمدنساز عراقی، در شهر کوفه با اعطای قطعه فرشی متبرک از حرم مطهر امام رضا(علیهالسلام) انجام گردید.خوشحالی و بغض و احساسات این مجاهد فیسبیلالله دیدنی بود.
نائبالزیاره عزیزان هستیم.
✍#مهاجر_اقتصادی
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
قبل از نماز صبح در ایوان نجف مداحانی اقامه عزا کردند.
یکی از این مداح کلبیهای تفرقهای هم خواند..
پس از آن نوبت این پیرمرد رسید و در مدح حضرت ابالفضل خواند و از رهبری نیز نام برد.
مداح کلبی با بیادبی قطع کرد و اهانتی به رهبری نمود..
حرم امیرالمومنین یکصدا میگفتند:
«عشق فقط عشق علی
رهبر فقط سیدعلی»
از این حجم غیرت و عشق و ولایتمداری حقیقتا لذت بردم.
✍سیدامیرحسین حسینی
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
هدایت شده از اقتصاد فرهنگی
اینهایی که امروز منافقانه پشت حضرت آقا اومدن بشناسید و فراموش نکنید
اینهایی که دیروز میگفتند آقا تحت تاثیر حرفهای این و آن است
و فردا میگویند نظر کارشناسی ما با آقا متفاوت است و حرف آقا غلط است
امروز اگر میگویند "نظر ما به نظر رهبری نزدیک است" فقط یک دلیل دارد. استفاده ابزاری از نظر آقا.
ما هیچ وقت نگفتیم ارز ترجیحی کالاهای اساسی نظر آقا بوده. حرف خودمان را زدیم. همان موقع این جماعت فکر میکردند نظر رهبری چیز دیگری است اما باز هم میگفتند باشد. ما کارشناسیم. حالا اینها به ما که نظر آقا برایمان فصل الخطاب است میگویند شما از رهبری سوءاستفاده میکنید. دنیای وارونهایست.
مرد باشید در همه موارد ولایتپذیری خودتان را ثابت کنید نه فقط جایی که نظر ولیّ جامعه با نظر شما یکی میشود.
اما در مورد ارز ترجیحی. کار لازم با کار خوب فرق دارد. کار لازم با کار عالی فرق دارد. کار اساسی همان بود که آقا فرمودند. دلارزدایی. تولید. جلوگیری از شکاف طبقاتی. جلوگیری از بنگاهداری بانکها و ...
دولتی که ضعیف است و میگوید من نمیتوانم جلوی قاچاق و فساد را بگیرم مثل پزشکی است که میگوید من نمیتوانم ترکش را از دست این شخص بیرون بیاورم فلذا آن را قطع میکنم. قطع دست لازم است اما کار درست و بهتر آن است که از برخورد ترکش جلوگیری کنید و در مرحله بعد ترکش را بیرون بیاورید. حفظ ارزش پول ملی و هدایت اعتبارات و جلوگیری از فسادها و قاچاق و... واجب بود. توانش را نداشتید حذف ارز ترجیحی لازم شد. خونریزی داشت باید جبران میکردید نکردید و کام مردم در اثر تورم ناشی از حذف ارز ترجیحی تلخ شد.
فلذا استناد به یک جمله معترضه حضرت آقا دلیل نمیشود اندیشه اقتصادی رهبری را با تفکرات خود منطبق بدانید بلکه سعی کنید ذيل اندیشه ایشان اجتهاد کنید و همیشه مطیع باشید.
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
هدایت شده از بیداری ملت
🕌 چند نکته درباره سفر اربعین امسال
🔹امسال اربعین دیگه اون شلوغی و ازدحام لب مرز رو نداشتیم برای گرفتن ارز مکافات نکشیدیم و بهمون توهین نشد. امسال دیگه سرکوفت نشنیدیم برای بالا رفتن دلار تو ایام اربعین و بهمون نگفتن ارز مملکت رو بردن عراق و اینجا دلار کشید بالا!!
🔹رفت و آمدمون با اینکه افزایش دو میلیونی نسبت به سال قبل داشت سختیها و کمبودهای قبل رو نداشت جالب بود با تپسی و اسنپ هم میشد تا لب مرز بری، اتوبوسای ترک هم اومده بودن کمک ناوگان زمینی یه گوشه کار رو گرفتن
امسال دیگه بازار سیاه بلیط هواپیما نداشتیم و دست آژانسهای مسافرتیه فرصتطلب تو جیبمون نرفت. تو پایانهها مرزی از مردم استقبال خوبی شد از سرویسهای بهداشتی گرفته تا آبپاشی قطرهای برای خنک شدن مردم تو گرما از برخورد پرسنل تا موکبهای خدماتی ارگانها پذیرایی خوبی از مردم شد
🔹امسال هماهنگی خوبی با طرف عراقی شده بود مرز خودمون فقط داشتنه پاسپورت چک میشد و وقتی رد میشدیم اونور فقط مهر میزدن و همین باعث شده بود تایم علافی لب مرز حداقل بشه پارکینگها هم زیادتر شده بودن و مشکل جای پارک نداشتیم
🔹یادمون نمیره زمان روحانی بحث مشکلات سفر اربعین تا یک ماه تو رسانهها داغ بود و مردم چقدر ناراضی بودن از تحقیر و توهین به زائر امام حسین گرفته تا حداقل امکاناتی که میشد رضایت مردم رو نسبت به حاکمیت نگه داشت از جادههای پرخطر و ترافیکهای طولانی همه اینا رو میشد با مدیریت و دلسوزانه حل کرد اما گویا تسهیل سفر برای خوشگذرومی اغنیا تو یه جایی مثل ترکیه و یونان و تایلند و ... برای دولت روحانی خیلی با ارزش تر از خدمت به زائر اربعین بود پس دیدیم که با مدیریت درست میشه این ظرفیت بزرگ رو ساماندهی کرد و به مردم خدمت کرد
🔹امام صادق(ع)فرمودن: «خدایا... من و برادران و زائرین قبر پدرم حسین علیه السّلام را بیامرز، آنان که اموالشان را انفاق کرده و بدن هایشان را به سختی انداخته، به خاطر اشتیاق در نیکى به ما و امید به پاداش هایى که در دوستى و پیوند با ما نزد توست؛ برای رسیدن به ما و براى شادمان نمودن پیامبر تو و پذیرفتن فرمان ما و خشمگین ساختن دشمنان ما.» (بحارالانوار، ج98، ص51)
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
سفر خارجی خانوادگی یکهفتهای ما با بهترین امکانات رفاهی و در بهترین شرایط معنوی در قطعهای از بهشت و پیشرفتهترین امکانات مادی اعم از اسکان و غذا و نوشیدنی و باکیفیتترین خدمات بهداشتی و درمانی مجموعا ۲میلیون تومان هزینه داشت.
شکرگذار این نعمت بینظیر هستیم.
✍سیدامیرحسین حسینی
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
هدایت شده از اقتصاد فرهنگی
تنها ایراد جدی که میتونم به حاکمیت جمهوری اسلامی بگیرم اینه که برنامهای برای گذار از سرمایهداری نداره... هرچند ذات انقلاب مسیر خودش رو پیدا میکنه یا راه مناسب رو میسازه...
جمع کردن بساط سفتهبازی در ایران نیاز به دانش و ... نداره
نیاز به روحیه انقلابی داره.
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
موکبداری به مراتب از مسجدداری سختتر و با اختلاف جدی مدیریت موفقتری دارد.
میانگین سن خادمین موکب هم اختلاف جدی با هیاتامنای مساجد دارد.
بنظر میاید باید برای احیای مساجد و پایگاههای بسیج و برخورداری از آثار ویژه آن در پیشرفت کشور، جایگزینی و جوانگرایی مدیریتی از موکب به مسجد انجام پذیرد.
✍سیدامیرحسین حسینی
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
هدایت شده از صالح پرور «شیخ صالح»
بسم رب الشهدا و الصدیقین
السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین
سلام و ارادت خدمت همه عزیزانم
بلافاصله بعد از اربعین پر شور امسال
کانال خودم رو با رویکرد جهاد تبیین فعال کردم
ایشالا حاج قاسم کمکم کنه
هدفم اینه که :
همه کسانی که میخوان جهاد تبیین کنن
هر طوری که بلدم کمک کنم
محتوایی
روشی
عملیاتی
❇️ کانال حجت الاسلام محمد هادی صالح پرور
https://eitaa.com/salehparvar
💢 عضو شوید 👆💢
هدایت شده از پرفسور مسعود درخشان
ارائه دکتر درخشان، بحران نفت و گاز کیفیت پایین مدرسه تابستانه 20 سال.mp3
46.56M
بیست سال کوشش بیحاصل در مورد نفت و منافع ملی
سخنرانی در مدرسه تابستانه اقتصاد اسلامی (25 مردادماه 1402)
💠 @profderakhshan
هدایت شده از حسین زمانی میقان
وزارت اقتصاد: تولیدکنندگان در جلسه تصمیمگیری برای افزایش نرخ تسعیر حضور داشتند و از این تصمیم راضیاند.
اتحادیه صنایع پائین دست پتروشیمی به نمایندگی از ۵۴۸۱ واحد تولیدی: در جلسه حضور نداشتیم/ از افزایش نرخ تسعیر ناراضی هستیم
@hzamanim
هدایت شده از جبهه تمدّن ساز انقلاب اسلامی
📌این کتاب واره یک شرکت تعاونی کهن زنانه ایرانی هست که در مقطع 1335 که جمیعت ایران فقط 18 میلیون بوده است و 9 میلیون زن و دختر داشتیم، 2 میلیون زن عضو شرکت تعاونی ماقبل تاریخی «واره» بودند!
⚠اقتصاددان های لیبرال از ابتدای انقلاب، اینقدر بر سر «تعاونی» ای که هیچوقت بطور کامل اجرایش نکردیم، زدند که الان هم تعاونی های تولیدی محجور هستند.
⛔ما با این سابقه از تعاونی در تاریخ مان، نتوانستیم جلوی اقتصاددان های لیبرال بایستیم!
#جبهه_تمدن_ساز_انقلاب_اسلامی
@jebhetse