فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌صرفا برای یادآوری ❌
🚨ما باید در ارکستر سمفونیک آمریکا بنوازیم؟
⚠️در مبانی برنامه چهارم نوشته شده بود که دنیا مانند یک ارکستر سمفونیک هست که رهبر آن آمریکاست!
✅ بودند کسانی در مجلس که میگفتند رویمان نمی شود حقوق بگیریم
▪️دکتر فخاری در برنامه بازگشت میگوید الگوی تمدن ساز اسلامی بعد از دوران جنگ در پیچ و خم توسعه تبدیل به مانور تجمل میشود.
#انتخابات
@aghiil
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ نتایج آزمایش های ژنتیک روی شهروندان باکو و ترکیه
جالبه حتما ببینید👌😂
@aghiil
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🖤 دو زن بر سر راه دو رییسجمهور
▪️یکی در لسآنجلس در مسیر عبور خودروی جوبایدن ! و دیگری در چهارمحال و بختیاری در مسیر عبور خودروی سیدابراهیم رئیسی
▪️مدعیان حقوق و کرامت زنان چنین صحنهای را نادیده میگیرند؟ ای مدعیان حقوق بشر بشکند دستتان اگه اینها را ثبت نکنید...
#رئیسی #رئیسی_عزیز #شهید_جمهور
@aghiil
.
♻️ دو تخلف و قانونشکنی در یک روز و نیم!
🔹از عمر مجلس دوازدهم سه جلسه و از ریاست آقای قالیباف تاکنون یک و نیم جلسه گذشته و در این مدت دو تخلف و قانونشکنی بیسابقه صورت گرفته که نباید به راحتی از کنار آنها گذشت:
۱. عدم پیگیری تخلف و جابجایی آرای نمایندگان در انتخابات هیأت رئیسه
۲. قانونشکنی در برخورد با بررسی اعتبارنامهها
@aghiil
✅ دانشجوهای اروپایی و آمریکایی، نامه رهبر رو به تعداد زیاد چاپ کردن و دارن توی دانشگاههاشون پخش میکنن!
▪️غرب در آستانهی یه تحول عظیمه
پ.ن :این تصویر منو یاد اعلامیههای امام در زمان انقلاب انداخت اما اینبار تو سوئد:)
#امام_زمان
@aghiil
پناه بردن به موتور برای فرار از ترافیک تهران ربطی به تندرو یا کندرو بودن ندارد؛ اما برای خودم هم جالب است که چقدر این موتور سواری ها روی اعصابشان رفته.
از نظر طرفداران لاریجانی و روحانی، اعتدال و عقلانیت یعنی سوار ماشین شاسی بلند شیشه دودی شوی و جلوی چشم بقیه از خط ویژه عبور کنی!
✍ثابتی
@aghiil
چهار دلیل که انتخاب آتی از طریق رقابت جلیلی-لاریجانی به سهولت قابل تبدیل به ۹۲ نیست:
۱- جناب ظریف و آذری جهرمی و .. واجد سبد رأی و محبوبیت و برتری مثل آنچه مرحوم هاشمی اون سال داشت نیستن که بخوان با پشت سر لاریجانی قرار گرفتن، یکهو تحولات آنچنانی در سبد رأی به وجود بیارن.
۲- جناب روحانی ۹۲ در ذهن عموم مردم ناشناخته بود. لاریجانی نیست. کاملا شناخته شده است. از خانوادهای شناختهشده و غیرمحبوب. پس نظرات منفی و خاکستری که یکهو به نفعش مثبت بشه مشابه روحانی ۹۲ قابل توجه نیست.
۳- عموم مردم در مواجهه با مسئله تحریم شوکزده نیست، مثل اونچه در ۹۲ بود. در ۱۴۰۳ حتی سبد رأی روحانی امید کمتری به حل مسئله از طریق مذاکره و در نتیجه انگیزه کمتری برای مشارکت در یک دوقطبی سیاست خارجی طور دارن.
۴- در ۹۲ احمدینژاد هم نزد حاکمیت و هم نزد بخش زیادی از مردم بده شده بود. و در رقابت هم هیچ گزینه ای نداشت. الان بخش مهمی از رقابت بر سر به ارث بردن سبد رأی رئیسیه. راهبرد روحانی برای حداکثر فاصلهگذاری با وضع موجود، در وضعیت کنونی نتایج اون روز رو نخواهد داشت.
👤سعید فضل زرندی
@aghiil
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑 فــــــوقالعاده
حرفایی که فکرش نمیکردم رو آنتن زنده پخش کردن خواهشا گوش کنید شاید برای ما یک تلنگری باشد!
📌این حرف ها قطعا مخاطب خاص دارد.
#انتخابات
#علی_زکریایی
#رئیسی
🔰 امام خمینی : با ضوابط شما من هیچ نمی دانم و بهتر که ندانم!
سؤال خبرنگار : [شما زندگی خیلی منزوی داشتید، شما اقتصاد جدید و حقوق روابط بین المللی را مطالعه نکرده اید. تحصیل شما مربوط به علوم الهی است، شما در سیاست و گرفتن و دادن یک زندگی اجتماعی درگیر نبوده اید. آیا این در ذهن شما این شک را به وجود نمی آورد که ممکن است عواملی در این معادله باشد که شما نمی توانید درک کنید؟]
جواب امام : ما معادلۀ جهانی و معیارهای اجتماعی و سیاسی ای که تا به حال به واسطۀ آن تمام مسائل جهان سنجیده می شده است را شکسته ایم. ما خود چارچوب جدیدی ساخته ایم که در آن عدل را ملاک دفاع و ظلم را ملاک حمله گرفته ایم. از هر عادلی دفاع می کنیم و بر هر ظالمی می تازیم، حال شما اسمش را هرچه می خواهید بگذارید. ما این سنگ را بنا خواهیم گذاشت. امید است کسانی پیدا شوند که ساختمان بزرگ سازمان ملل و شورای امنیت و سایر سازمانها و شوراها را بر این پایه بنا کنند، نه بر پایۀ نفوذ سرمایه داران و قدرتمندان که هر موقعی که خواستند هرکسی را محکوم کنند، بلافاصله محکوم نمایند. آری با ضوابط شما من هیچ نمی دانم و بهتر است که ندانم.
صحیفه امام؛ ج ۱۱ ، ص ۱۶۰.
#امام_خمینی
@aghiil
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴رهبر انقلاب: بعد از شهادت رئیسجمهور همه از خدمات و تلاشهای او حرف زدند و من #دلم_برای_رئیسی_سوخت
اینها در زمان حیات او یک کلمه حاضر نبودند این حرفها را بگویند.
🔹دل ماهم سوخت آقا جان....
.
🔴 آنهایی که دل آقا را با عدم دفاع از حق سوزاندن، #استغفار کنند و البته مراقب ظلم های بعدی و تخریب های بعدی و سکوت های بعدی باشند.
@aghiil
رهبر معظم انقلاب ۶ خرداد ۱۴۰۰ خطاب به نمایندگان مجلس:
"یکی از آسیبها این است که نماینده از اوّلی که وارد مجلس میشود، نقشهی رسیدن به فلان پستِ مثلاً اجرائی را در سر خودش بپروراند... نه، این وظیفهی نمایندگی بسیار مهم است. اگر انسان برای خدا کار بکند و درست کار بکند، از وظایف اجرائی اهمّیّتش بیشتر است، یا لااقل در مواردی به قدر آنها اهمّیّت دارد. این جور نباشد که ما تا وارد مجلس شدیم، به فکر بیفتیم که خب حالا چه کار کنیم که مثلاً در مرحلهی بعد یا در فلان دولت به فلان پست [برسیم].
بیش از نظارت، آن تقوای درونیِ خود شما و مراقبتهای درونی خود شما است که میتواند کارآمد باشد و شما را از این آسیبها محفوظ بدارد.
✍ثابتی
@aghiil
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ جناب قالیباف، نیکزاد و دیگر نمایندگان ثبتنام کننده!
🔰 برخی از شما یک قسم و برخی تازه چند روز است که دو قسم جلاله (نمایندگی و هیأت رییسه) را بر زبان جاری کردهاید. با این قسمها تعهد دادهاید به قانون اساسی پایبند و ولایتمدار باشید. با توجه به صراحت نهی رهبر انقلاب خطاب به نمایندگان که نباید نمایندگی را پله رسیدن به پستهای دیگر کنید، برچه اساسی برای ریاست جمهوری ثبتنام کردهاید!
#انتخابات
🔺@aghiil
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⁉️ جلیلی در مذاکرات 1+5 چه می کرد که به نتیجه نمیرسید؟
✅ (به بیان علی اکبر صالحی)
⚠️ اول رفتن برای تعریف و تمجید از عملکرد روحانی که ناخواسته حق رو دادن به جلیلی!
#جلیلی
#شهید_جمهور
@aghiil
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینا باید توی زندان باشند آقای قاضی...!😔
🔻عباس آخوندی هم پس از جهانگیری و همتی ثبت نام کرد!
آخوندی: بیش از ۱ میلیون مسکن را من ساختم، هرکه به شما گفته [نساختم] دروغ گفت!
یادمان نمیرود چه خون ها به دل رئیس جمهور مظلومان کردند و چه ویرانه ای را به او تحویل دادند.
چه خیانت ها....
✅ @aghiil
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 وقتی ميگيم#امام_خمینی رحمت الله یک #رهبر با بینش بلند و همه جانبه بود یعنی همین که ١٠٠ سال آینده ایران رو میدید و به قدری آمریکا رو خوب میشناخت که تک تک حرفهای نیم قرن پیش او به حقیقت میپیوندد.
@aghiil
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 موفقیت باورنکردنی انقلاب امامخمینی از زبان مجری شبکه استرالیایی
🔹 مجری "ABC NEWS IN DEPTH" استرالیا با اذعان به شخصیت بزرگ امام خمینی(ره) و عظمت تشییع پیکر او، اظهار داشت:
🔹موفقیت باورنکردنی انقلاب او باعث شد مردم در کشورهای دیگر نیز از این اقدامات الگوبرداری کنند؛ چنین است قدرت یک رهبر انقلابی یا به طور خاص یک ایده انقلابی.
@aghiil
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤ علامه حسن زاده آملی:
🤍باید قنبر حضرت خامنهای کبیر بود...
💚 به هر جای آسمان رفتم این سید را دیدم
#ولایت_فقیه
@aghiil
#امام_خامنهای
مردم و روشنفكران
سيد عطاءالله مهاجراني
با توجه به تجربهام در سفر يك ماهه به نجف اشرف و عراق، در مقالهاي به اين نكته اشاره كردم كه ميتوان ميان دنياي مجازي به معناي همين فضاي توييتر و اينستاگرام و... دنياي حقيقي تفاوت قائل شد. اجتماعات ميليوني مردم ايران در سوگ و فقدان شهيدان خدمت، شاهدي بود كه از راه رسيد و اين دوگانگي و تفاوت را بيشتر نشان داد. در فضاي مجازي گفته ميشد كه مردم ايران از فقدان ابراهيم رييسي و همراهان در فاجعه سقوط بالگرد نه تنها متاسف نيستند، بلكه خوشحالند. نشانههايي از خوشحالي مانند رقص و پايكوبي و برهنگي كه البته معلوم نبود كي و كجاست، منتشر كردند. اما در دنياي حقيقي در تبريز و قم و تهران و مشهد، حكايت ديگري جاري بود. دريايي از مردم در خيابانها و ميدانها جاري شده بود.خوشبختانه نمايندگان رسانههاي جهاني كه هوشمندانه دعوت شده بودند، گوشههايي از واقعيت دنياي حقيقي را منتشر كردند. مي خواهم به تجربه بسيار مهم داستايفسكي در «دفتر يادداشت روزانه يك نويسنده» اشاره كنم. اين كتاب با ترجمه ابراهيم يونسي و در سه جلد و ۱۵۰۰ صفحه به زبان فارسي ترجمه شده است. كتاب بيمانندي است و در تاريخ ادبيات و فرهنگ بينظير، داستايفسكي درست در نيمه دوم دهه پنجاه سالگي خود، در اوج آفرينندگي و كمال شخصيتي، در سالهاي ۱۸۷۶ تا ۱۸۸۰، يادداشت روزانه را نوشته و به بررسي و تحليل مهمترين مسائل آن روزگار روسيه پرداخته است. در تمام يادداشتها، موضوع دوگانگي مردم روسيه و روشنفكران يا نخبگان سياسي و فرهنگي و اجتماعي تكرار ميشود. وقتي نوشته داستايفسكي را با دقت ميخوانيم، ميبينيم، گويي ما در ايران امروز با چنان دوگانهاي رويارو هستيم. روشنفكراني كه حال و هوا و ارزشها و زبانشان با مردم متفاوت است. مردم را دستكم ميگيرند و بلكه تحقير ميكنند. نگاهشان به ارزشهاي آن سوي مرزهاست. سكولار از دهانشان نميافتد! باورهاي ديني و اخلاقي مردم را طرد ميكنند. امر مقدس نداريم!به توانايي ملي باور ندارند.
اما در مواجهه با واقعيت مردم سرگشته ميشوند. البته اين شهامت و صراحت را ندارند كه اقرار كنند مردم را درست نشناخته بودند. برعكس وقتي با واكنش مردم رويارو ميشوند، به تحريف واقعيت ميپردازند. مردم را ناآگاه تلقي ميكنند، روشنفكران روسي خود را در برابر اروپا به معني آلمان و انگلستان و فرانسه ناچيز و بلكه زبون احساس ميكردند، رمانهاي تولستوي آينه اين استحاله به ويژه در تشبث روشنفكران و نخبگان به فرانسه داني و فرانسه پراني است. داستايفسكي نوشته است: «ميگفتند (روشنفكران) كه ما كشوري ناچيز و فقير و بياهميت هستيم. با تمسخر به همه اطمينان ميدادند كه ما چيزي به نام «روح ملي» نداريم، زيرا ملت و مردمي نداريم و بين رهبري سياسي و مردم وحدتي نيست. نيهيليسم همه چيز را جويده است و سربازان تفنگهايشان را زمين مياندازند و مثل گله گوسفند فرار ميكنند و مهمات و تداركات نداريم و خودمان خوب ميدانيم كه توپ ميزنيم! و پا را زيادتر از حدمان دراز كردهايم.» (۱) ببينيد چقدر اين حرفها آشناست! گفتند امريكا ظرف يك ساعت ميتواند تمام توان دفاعي ايران را نابود كند. عينالاسد اتفاق افتاد. گفتند ايران جرات مقابله با اسراييل را ندارد، وعده صادق اتفاق افتاد. گفتند مردم عليه نظام هستند و نظام ۸ درصد بيشتر طرفدار ندارد. درياي جمعيت مردم به تكاپو درآمد. گفتند رهبري كاريزمايش با خاك يكسان شده است! ديدند با يك جمله آيتالله خامنهاي و آرامشي كه در كلام ايشان بود، ملت و كشوري كه نه مجلس داشت و نه رييسجمهور، مثل سرو ايستاد و قامت خم نكرد و كمترين اختلالي در اداره كشور پيش نيامد و عمق اقتدار ملت و كشور و نظام بيشتر شد.همسايگان و ديگر كشورها پررنگتر از هميشه، با حضور در مراسم فقدان شهداي خدمت اشتياق خود را براي توسعه روابط يا بازسازي روابط با ايران نشان دادند.
پينوشت: (۱) فئودور داستايفسكي، دفتر يادداشت روزانه نويسنده، ترجمه ابراهيم يونسي، تهران، انتشارات بزرگمهر، ۱۳۷۰، جلد دوم ص ۹۶۰
@aghiil