👤 توییت استاد #رائفی_پور
✍ به هیاهوی رسانههای دشمن و رنگ و لعاب و اتیکتهایی که به جامعه ایرانی میچسبانند توجه نکنید این مردم در روضه عباس (علیهالسلام) بزرگ شدهاند.
ریشههای این مردم نجیب از غیرت و عفت مینوشد پس از حماسه #محمد_طه_آورند حالا رشادت #علی_لندی مقوم و موید این ادعا است این یک اتفاق نیست یک فرهنگ است.
@aghiil
🎙 #تبیین_و_تحلیل | ظرفیتسازی تمدنی در راهپیمایی اربعین
گفتاری از دکتر موسی نجفی:
🔹تمدن اسلامی، یک مرکز قُدسی دارد. در راهپیمایی اربعین، مرکز قُدسی همان امام حسین(علیهالسلام) است. مردم به سویی روان هستند که امام حسین(علیهالسلام) است. مطلب دیگری که در تمدن دیده میشود و خیلی مهم است، گسترش جغرافیایی است. راهپیمایی اربعین، راهپیمایی ملی نیست؛ برای کشور خاصی نیست و جنبهای فراملی دارد. این خود، نشاندهنده یک زیست تمدنی است.
🔸در راهپیمایی اربعین هم، ممکن است همه خیلی مقید به احکام نباشند؛ اما آنجا زندگی مؤمنانه و نظمی مؤمنانه را تجربه میکنند. پس اصولاً تمدن اسلامی -که یکی از جلوههای امروزش در جامعهی مدرن، راهپیمایی اربعین است- قدرت نسبت برقرار کردن با همه چیز را دارد. به نظرم مهمترین بحث راهپیمایی اربعین جلوهای است از نظریه پیوستگی که توانسته یک امر سنتی را از گذشته آورده و با عبور از عالم مدرن، کاملاً در یک ظهور اجتماعی به این گستردگی و با این ابعاد اجتماعی، سیاسی و اقتصادی نشان دهد.
🔍 مطالعه متن کامل👇
http://farsi.khamenei.ir/others-dialog?id=43702
@Farsna
http://mousanajafi.ir
@aghiil
﷽
♦️سوال:
مگر اسلام کامل نیست؟ پس آیا باید درباره همه علوم کامل صحبت کرده باشد؟
❇️پاسخ:
علامه طباطبایی در تفسیر المیزان در ذیل آیه شریفه که میفرماید قرآن "تِبْيَانًا لِكُلِّ شَيْءٍ" است یعنی قرآن همهچیز را بیان کرده است، تفسیر زیبایی میکنند. ایشان میگوید قرآن(و روایات اهل بیت) همهچیز را برای هدایت انسان گفته است نه همه مسائل، چون وظیفه قرآن و اسلام هدایت انسان است. بنابراین چیزی از هدایت را فروگذار نکرده است اما معنایش این نیست که قرآن و روایات راجع به انرژی هستهای، فیزیک، شیمی، (طب) و علوم دیگر گفته باشند چون رسالتش اصلا این نبود.
آیا راجع به انرژی هستهای روایت داریم؟ آیا انرژی هستهای اسلامی است یا غیراسلامی است؟ علامه طباطبایی درباره علوم دینی و غیردینی میفرمایند این به فلسفه علم بازمیگردد و جهانبینی. اگر جهانبینی ما توحیدی باشد همه علوم توحیدی میشود. الان هم دقت کنید رهبر انقلاب درباره انرژی هستهای بر اساس مبانی شرعی و دینی میفرمایند اگر انرژی هستهای در خدمت مردم و سلامت مردم و رفاه حال استفاده شود اسلامی است، اگر برای کشتوکشتار استفاده شود حرام میشود.
عکس مربوط به عمل جراحی علامه طباطبایی در انگلیس میباشد.
#پاسخ_به_شبهات
@aghiil
۴ پروفسور مسلمان و شیعه که در حال خدمت رسانی به زائران امام حسین (ع) در پیاده روی اربعین هستند
1️⃣ پروفسور کریستین بونو از فرانسه
2️⃣ پروفسور خوان فرانسیسکو از اسپانیا، که یکی از ۱۰ دانشمند برتر جهان در زمینه هوش مصنوعی است.
3️⃣ دکتر تاراس اقتصاددان اهل روسیه
4️⃣ دکتر روبرتو آرکادی فیلسوف و مسلط به چندین زبان از ایتالیا
✅ @aghiil
عکس منسوب به #علامه_حسن_زاده در جبهه که در فضای مجازی در حال انتشار است متعلق به ایشان نیست.
@aghiil
⭕️فایزر اخیراً گفته زنان باردار در آمریکا #واکسن نزدند و فاز مطالعه ما معطل مانده.
حالا #وزیربهداشت ما گفته تعداد محدودی #فایزر فقط برای زنان باردار وارد شده!
آیا واسطهی آمریکا، چندتا فایزر داده و شرط کرده فقط به زنان باردار بزنید تا فاز مطالعه را تکمیل کنیم؟
به مردم راست بگید
خواستار شفافیت و انتشار قرارداد خرید فایزر هستم. همچنین باید معلوم شود که آیا #وزارت_بهداشت تعهد داده یا قصد دارد نتایج تزریق واکسن به مادران ایرانی را به واسطهی آمریکا بدهد و یا در قالب مقاله عمومی منتشر کند تا بدست آمریکاییها برسد؟
خطر بسیارجدیست؛ فروش اطلاعات زنان باردار
"محسن حیدری _عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام"
🇮🇷@aghiil
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آقا بمانیم که چه بشود؟
دار خلود نیست!
#حسین_زاده_املی
@aghiil
[ عقیل ]
🎙 #تبیین_و_تحلیل | ظرفیتسازی تمدنی در راهپیمایی اربعین گفتاری از دکتر موسی نجفی: 🔹تمدن اسلامی، یک
ادامه قبلی 👆👆
🔰دکتر نجفی :
ظرفیت سازی تمدنی در راه پیمایی اربعین
✅قسمت دوم
🔴نظریهی پیوستگی این است که انقلاب اسلامی، میراث عظیم اسلامی را که یک امر سنتی است با گذار از گسستگی که دنیای مدرن ایجاد کرده بود، به دنیای بعد از مُدرن بیاورد. در واقع، انقلاب اسلامی با اینکه خود یک امر سنتی است ولی در دنیای مدرن سربرآورده است. در بیانِ چیستیِ مفهوم تمدن نوین اسلامی، نظری دارم که پس از بیانِ مقدمهای در رابطه با انقلاب اسلامی آن را عرض خواهم کرد. در انقلاب اسلامی میتوان دو نظریه را مقابل هم قرار داد: نظریهی پیوستگی و نظریهی گسستگی. نظریهی پیوستگی این است که انقلاب اسلامی، میراث عظیم اسلامی را که یک امر سنتی است با گذار از گسستگی که دنیای مدرن ایجاد کرده بود، به دنیای بعد از مُدرن بیاورد. در واقع، انقلاب اسلامی با اینکه خود یک امر سنتی است ولی در دنیای مدرن سربرآورده است. انقلاب اسلامی، مدرن نیست، حتی پست مدرن -آنگونه که میشل فوکو میگوید- هم نیست، انقلاب اسلامی یک انقلاب سنتی است. اما اگر سنتی است پس در عالم مدرن چه کار میکند؟ از نظرگاه تاریخ غربی قرار نبود سنت در عصر مدرن احیا شود!
🔴نظریهی پیوستگی را با انقلاب اسلامی توضیح میدهیم. انقلاب اسلامی گسستگی در میراث اسلامی نیست. همان مقدار که خودش را به میراث گذشته متصل میکند، با میراث آینده نیز ارتباط برقرار میکند و این دو حلقه را به هم وصل میکند. بنابراین، در انقلاب اسلامی همان مقدار که به میراث گذشته و انسان ۲۵۰ ساله -به تعبیر حضرت آقا- برمیگردیم، آینده را نیز در مهدویت میبینیم. در نظر برادران اهل تسنن، این پیوستگی وجود ندارد. آنها به سَلَفِ صالح و گذشته برمیگردند اما برای آینده حرفی ندارند. انقلاب اسلامی، پیوستگیِ این دو سر تمدن است، این دو را به هم وصل میکند.
اگر انقلاب میراث گذشته است، پس نوین بودنِ تمدن کجا است؟ به نظر من تمدن اسلامی نه موافق تمدن غربی و نه مخالف با آن است؛ بلکه از آن برتر است. وقتی برتر باشد، از آن استفاده میکند.
حال اگر انقلاب این میراث گذشته است، پس نوین بودنِ تمدن کجا است؟ احیای گذشته که نوین نمیشود! امری از گذشته آوردهاید، نوین بودن آن کجاست؟ من تعبیر خودم را بیان میکنم، نظر من با خیلیها اختلاف دارد. بنابراین، قرائت خود را -که البته آن را هم قبول دارم- بیان میکنم.
تمدن گذشتهی اسلامی همینطور راحت نمیتواند به آینده متصل شود. تمدنِ گردن کُلفتی بنام تمدن غربی این وسط است. از اینرو نمیتوان تمدن غرب را نادیده گرفت و مدام این حرف را تکرار کرد که ما با آن تقابل داریم. بالاخره باید نسبتسنجی با این تمدن بکنیم. به نظر من تمدن اسلامی نه موافق تمدن غربی و نه مخالف با آن است؛ بلکه از آن برتر است. وقتی برتر باشد، از آن استفاده میکند.
امروزه، تمدن غربی به حالتی ایدئولوژیک تبدیل شده است. تمدن اسلامی، آن را به ابزاری که بوده است، برمیگرداند. در زندگی خودمان از برخی ابزارهای تمدن غرب استفاده میکنیم؛ اما ابزار است، ایدئولوژی برای ما نیست. تمدن اسلامی میراث گذشته را میآورد، تمدن غرب را میبیند و از آن عبور میکند. در نهایت، یک تمدن نوین ایجاد میکند. اگر بخواهیم مثالی طرح نماییم، میتوان به نظریهی ولایت فقیه اشاره کرد. این نظریه، نظریهای در سنت گذشتهی ما و در فقه بوده است، با تمدن جدید، که جمهوری است، برخورد میکند و جمهوری اسلامی میشود. البته، اینجا منظور من التقاط نیست. نظریهی ولایت فقیه، امر سنتی است اما با برتری تمدن اسلامی با امر مدرن برخورد میکند، آن را سر جایش مینشاند و با آن نسبت جدید برقرار میکند. حالا در قضیهی اربعین ما این را چطور میتوانیم نگاه کنیم؟
🔵ادامه👇👇
http://mousanajafi.ir
@aghiil
❌ علی لندی زندگی پوچ و مادی عدهای را بهم ریخت!
ببینید شجاعت و رشادت یک نوجوان ۱۵ ساله چگونه معادلات ذهنی جماعت لیبرال را بهم ریخته
از عقلانیت دم میزنند، درحالیکه نمیفهمند انسان به طور غریزی در راستای بقای خود عمل میکند و نجات جان #خود را بر #دیگری ترجیح میدهد.
میگویند علی لندی تحت تاثیر فیلم و بازی و انیمیشن بوده و مرگ را باور نداشته!
چرا نوجوانان آمریکایی عشق سوپرمن و مرد عنکبوتی از این کارها نمیکنند؟
تعجبی هم نیست! زمانی که زندگی پوچ لیبرالی را برای خود برگزینید، از شجاعت و ایثار چیزی نمیفهمید!
نه با ذهنهای کوچک و مادی خود میتوانید امثال علی لندی ۱۵ ساله را درک کنید، نه میتوانید امثال حسن باقری ۲۵ ساله که در مدت کوتاهی به استراتژیست تبدیل شد را درک کنید!
شما جماعت لیبرال و اباحه گر که خط قرمزتان در دنیا، #سود و #منفعت است، توانایی تربیت چنین انسانهایی را ندارید، آخرین تلاشتان برای ساختن انسان تراز، پدیدهای زننده به نام #سلبریتی شد که بوی تعفنش عالمگیر شده!
شما اصلا مفاهیمی مثل شهادت، ایثار و فداکاری را نمیتوانید هضم کنید، درک و تحلیل پیشکش!
ــــــــــــــــــــــــــــــــــ
♦️عقیل؛ تحلیل عقلانی اندیشمندان ایران امروز
https://eitaa.com/joinchat/2058616844Cfee24efb65