خدمات دولت #شهید_رئیسی یک روز هم تعطیل نشده خدمت ادامه دارد...
سه اتفاق بزرگ و تاریخی در سیستان و بلوچستان
یادم میاد در زمان حیات آقای رییسی یک عده که ادعای عدالت طلبی دارند و حتی دغدغهی مردم محروم سیستان رو، دائم در پیجهاشون از وضعیت بیآبی سیستان روایت میکردند و القاء میکردند که جمهوری اسلامی با حکومت یزید هیچ فرقی ندارد و امروز که دستاوردهای دولت انقلابی شهید رییسی در حال بهرهبرداری است زبان به کام گرفتهاند.
#دلم_برای_رییسی_سوخت.
@aghletarif
🔰زن عنصر اصلی تشکیل خانواده
در واقع خانواده را هم زن به وجود میآورد و اداره میکند؛ این را بدانید آن عنصر اصلی تشکیل خانواده زن است نه مرد. زن را به چشم آن عنصر اصلی تشکیل خانواده در نظر بگیرید که خانواده اگرچه از مرد و زن تشکیل میشود و هر دو در تشکیل خانواده و موجودیت آن مؤثرند اما آسایش فضای خانواده آرامش و سکونتی که در فضای خانه است به برکت زن و طبیعت زنانه است. با این چشم به زن نگاه کنند تا معلوم شود که او چگونه کمال پیدا میکند و حقوقش در چیست بدون مرد ممکن است خانوادهای باشد. یعنی اگر فرض کنیم در خانوادهای مرد خانواده حضور نداشته باشد
یا از دنیا رفته باشد زن خانواده اگر عاقل و با تدبیر و خانهدار باشد خانواده را حفظ میکند؛ اما اگر زن از خانوادهای گرفته شد مرد نمیتواند خانواده را حفظ کند،بنابراین خانواده را زن حفظ میکند.
در حقوق شخصی و فردی بین زن و مرد تفاوتی وجود ندارد در چند مسألهی اختصاصی شخصی امتیازاتی به زن داده شده است در چند مسأله امتیازاتی به مرد داده شده؛ آن هم بر اساس اقتضای طبیعت زن و مرد این اسلام است. متینترین، منطقیترین، عملیترین قوانین و حدود و مرزهایی که ممکن است انسان در زمینهی مسألهی جنسیت فرض کند باید دنبال این راه رفت یکی از اساسیترینش تشکیل خانواده است یکی از اساسیترینش اهتمام به حفظ محیط خانواده و انس خانوادگی است که این به عهدهی کدبانوی خانه است.
زن را به چشم یک انسان والا نگاه کنید تا معلوم شود که تکامل و حق او و آزادی او چیست. زن را به عنوان موجودی که میتواند مایهای برای صلاح جامعه با پرورش انسانهای والا شود نگاه کنید تا معلوم شود که حق زن چیست و آزادی او چگونه است.
برگرفته از کتاب «مطالبات رهبری از بانوان» ص ۵۰ و ۵۱
@aghletarif
🖼 #سخن_نگاشت | روایتهای حضرت آیتالله خامنهای از همسرشان
🔸#خط_رهبری در این مجموعه سخننگاشت روایتهای رهبر معظم انقلاب از همسر مکرمهشان را مرور میکند. نکات جالبی از #سبک_زندگی ایشان در این سخنان حضرت آیتالله خامنهای آمده که خواندنی و درسآموز است.
@rahbari_plus
نوشتهها
این تعاریف و توصیفات رهبر انقلاب از همسرشون رو بخونید و به این نکته هم توجه کنید که همسر ایشون از یک خانوادهی متمول بودند اما اصلا درگیر زخارف دنیا نبودند و همین باعث بزرگی روح ایشون شده، هر چه نسبت به دنیا و مافیها بی توجهتر، روح انسان بزرگتر. از اونجایی که زن در خانه محور اصلی رو داره این خیلی مهمه که روح زن چه وسعتی داشته باشه.
هویت یک خانه با هویت زن گره خورده است. او تعیین میکند، خانه پایگاه تجملات فردی باشد یا کانون تجمعات اجتماعی.
هدایت شده از نوشتهها
🔰ماریه زنانه پای انقلاب حسین ایستاد
«کتیبه و پرچم و سیاهی و کیسههای برنج و دیگ و اجاق گاز برای مراسم محرم و فاطمیه، یک طرف تمیز و مرتب چیده شده بودند. سمت دیگر، بستههای ارزاق و لباس برای خانوادههایی که یکماه را تاماه بعد، چشم به راه کمک سر میکردند. یک طرف هم ویلچر و تخت و تشک بیمارستانی و دهها وسیله ضروری و رفاهی برای خانوادههایی که بیمار داشتند و امکانات مالی نه». این توصیف خانه اشرفسادات، مادر شهید معماریان در مقدمه کتاب «تنها گریه کن» است. این توصیفات را کنار روایت «المراه سیده بیتها» بگذارید. هویت یک خانه با هویت زن گره خورده است. او تعیین میکند، خانه پایگاه تجملات فردی باشد یا کانون تجمعات اجتماعی.
در تاریخ زنی هست به نام «ماریه العبدیه»، حدس میزنم نامش را نشنیده باشید. ماریه یا سعدیه، بانویی از عبدالقیس ساکن بصره بود. او در کربلا حضور نداشت اما همیشه حضور نداشتن بهمعنای نبودن نیست. ماریه خیلی قبلتر همسر و فرزندش را در جنگ جمل در حمایت از امیرالمومنین(ع) از دست داده بود. این نسبت میتوانست برای او تبصرهای باشد تا با خود بگوید من سهمام را در دفاع از ولایت پرداختهام و باقی عمر را کنج عافیت گزیند، اما او به جای «توجیه المسائل» اهل «توضیحالمسائل» بود. در زمانهی اختناق که کوچکترین تحرک در حمایت از اهلبیت از نظر دور نمیماند و نفس کشیدن هم احتیاط میخواست، خانه ماریه پایگاه تجمع شیعه و مرکز شکلگیری حرکتهای شیعیان و هسته اصلی مذاکرات آنها در شهر بصره محسوب میشد.
یاران امام حسین(ع) در خانه او جمع میشدند، حدیث میگفتند و میشنیدند و سیاست را تحلیل میکردند. مباحث علمی و عقیدتی را مطرح و به بحث میگذاشتند.
خانهای کوچک مرکز نشر معارفی عظیم و محل تربیت مردانی بزرگ شده بود. هنگامی که پیام امام حسین(ع) به بزرگان بصره ابلاغ شد، بیت ماریه نخستین پایگاه مخابره دقیق پیام بود. «یزید بن ثبیط بصری» به همراه دو پسرش «عبدالله» و «عبیدالله» در همین خانه پیام امام را دریافت و تصمیم گرفت به کاروان حسین(ع) در مکه بپیوندد. «ادهم بن امیه» از اصحاب و راویان حدیث رسولالله(ص) و کسی که در آغازین حملات سپاهیان یزید در پشتیبانی از ولایت هدف اصابت تیر خصم قرار گرفت و به شهادت رسید، در اجتماع شیعیان در خانه ماریه حضور داشت و از آنجا به کاروان عاشورا پیوسته بود. ماریه، اینگونه زنانه پای انقلاب حسین(ع) ایستاد.
✍️مریم اردویی
@aghletarif
نوشتهها
🔰ماریه زنانه پای انقلاب حسین ایستاد «کتیبه و پرچم و سیاهی و کیسههای برنج و دیگ و اجاق گاز برای مرا
چقدر زنان ما اعم از خانهدار و شاغل این دغدغه رو دارند که چه هویتی برای خانه تعریف کنند؟ خانه محل تجمل باشه یا محل تعقل؟ چقدر خانههای ما محل کنش اجتماعی و سیاسی است؟ یکی از ابزار قدرتمندی زنان ما برای کنشهای اجتماعی بهرهگیری از ظرفیت روضهها و مجالس خانگی زنانه برای بسط معنویت و معرفت در میان اجتماع است. کاش زنان ما قدر این فرصت را بیشتر بدانند و چون ماریه پای انقلاب خمینی همانگونه که تاکنون ایستادند، در ادامه هم بایستند.