هدایت شده از مدرسه مهارت آموزی مبنا
در این دوره رایگان، روایت شنیدنی و جذاب ۵ زن برجسته در طول تاریخ را خواهید شنید:
🔸 عموره بنت زمران
(همسر حضرت نوح علیه السلام)
🔸مادر حضرت ابراهیم (ع)
🔸 همسر حضرت لوط(ع)
🔸 آرایشگر کاخ فرعون
🔸صفورا
(همسر حضرت موسی علیه السلام)
🔗پیوند ثبتنام رایگان:
🆔https://formafzar.com/form/33m67
#زنان_تمدن_ساز
#جنگ_روایتها
#روایت_انسان
| @mabnaschoole |
هدایت شده از مفشوی یک انسان چندمنظوره
#تداول
یادآوری یک آیه به اقتضای شهادت جمعی از نیروهای سپاه در سوریه
«إِنْ يَمْسَسْكُمْ قَرْحٌ فَقَدْ مَسَّ الْقَوْمَ قَرْحٌ مِثْلُهُ وَ تِلْكَ الْأَيّامُ نُداوِلُها بَيْنَ النّاسِ وَ لِيَعْلَمَ اللهُ الَّذينَ آمَنُوا وَ يَتَّخِذَ مِنْكُمْ شُهَداءَ وَ اللهُ لا يُحِبُّ الظّالِمينَ» ﴿آل عمران/١٤٠﴾
اگر به شما زخمی زدهاند، شما هم به آنها مثل آن زخم را زدهاید. قرح با توجه به اقران آن، میتواند زخمی باشد که بسیار نمایان است. از آن زخمهایی نیست که بتوان پوشاند و خونش را به جگر کشید و دم نزد. همچنین قَرح زخمی است که از خارج بر بدن وارد میآید. برخلاف قُرح که زخمی است داخلی.
با این حساب قرآن میفرماید: اگر چنین زخم نمایانی امروز در سوریه از سوی دشمن خارجی بر پیکر مقاومت تحمیل شده، پیشتر نیز زخمی نمایان بر دشمن وارد آمده.
این حقیقت جنگ است که میزنیم و میزنند. این روزگار زدنها دستبهدست میشود تا خداوند معلوم کند افرادی را که ایمان آورده و خدا را میخواهند و از میان شما گواهانی برگیرد و به شما نشان دهد که میشود متحمل قرح شد و مومن ماند و به تداول و دستبهدست شدن قدرت اندیشید... و البته خداوند ظلم کنندگان را دوست ندارد.
این شکل مواجهه قرآن با زد و خوردها یعنی آموختن شیوههای پذیرش پیروزی و شکست. نه به هنگام پیروزی مغروریم و نه به هنگام شکست مایوس که این تداول و دست به دست شدن، حکایت روزگار است و خداوند اینگونه آن را آفریده. این پردهای است که در آن خداوند نشان میدهد مومنان را و دوستنداشتنی بودن ستمگران را.
#سید_میثم
@Masihane
هدایت شده از عصر زنان
#یادداشت | #اختصاصی
🔻مراجعه به تصویر
♦️این نسل باید بماند
🔹بحران جمعیت، بحرانی نیست که یک شبه ایجاد شده باشد. بلکه طی یک فرایند میان مدت، نقشهی تحدید نسل طرح ریزی و گام به گام به پیش برده شد تا جاییکه امروزکشور از نظر جمعیت در لبهی پرتگاه قرار گرفته است. رهبر انقلاب نیز بارها به انحاء مختلف نسبت به خطر کاهش جمعیت هشدار دادهاند. به عنوان مثال در دیدار اخیرشان با ائمهی جمعه فرمودند: « مسئلهی زاد و ولد یا مسئلهی جوانی جمعیّت که یک مسئلهی حیاتی است. افرادی از دشمنان ملّت ایران نشستهاند در یک گوشهای از دنیا، برنامهریزی کردهاند که نگذارند جمعیّت ایران افزایش پیدا کند.» هنوز جوهر این کلامشان خشک نشده، یکی از خبرگزاریهای رسمی کشور با استناد به تک مقالهای انتشار یافته در یورونیوز، گزارشی با این تیتر « چرا فرزندان خانوادههای پرجمعیت سلامت روانی بدتری دارند؟» را منتشر میکند. نسخهای تاریخ مصرف گذشته که سالها بخشی از مردم با اعتماد به همین نسخههای روانشناسان غربی مسیر تکفرزندی را برگزیدند.
🔸اگرچه استناد به منابع غربی در رابطه با فرزندآوری به علت فرهنگ متفاوت آنها یک اشتباه راهبردی است، اما مقالاتی نیز وجود دارد که به معایب تک فرزندی اشاره کردهاند. در برخی از این مقالات از عشق خفهکنندهی والدین نسبت به تک فرزند صحبت به میان آمده تا حدی که برخی از افراد بالغی که خود تک فرزند بودهاند اذعان کردهاند که دوست دارند در آینده بیش از یک فرزند داشته باشند تا این حد از فشار و وابستگی شدید را تجربه نکنند. از سویی دیگر همین کشورهایی که امروز علوم انسانیشان، رسالهی عملیهمان شده، برای درمان بحران جمعیتی که دامنشان را گرفته رو به سیاست فرزندخواندگی آوردهاند. ایلان کاپور در کتاب «فعالیتهای انساندوستانهی سلبریتیها» مینویسد: «جولی را بیش از همه برای نقش مادری و فرزندخواندگانی از کشورهای مختلف میشناسند...که با سروصدا و تبلیغات فراوان کودکانی از کامبوج، اتیوپی و ویتنام را به فرزندی پذیرفته است.»
🔹فعالیتهایی که سبب افزایش فرزندخواندگی کودکان آفریقایی در آمریکا میشود. مدونا سلبریتی دیگر آمریکایی با انجام اقداماتی شبیه آنجلینا جولی، دختری به نام مرسی از مالاوی را به فرزندخواندگی میپذیرد. برونداد این دست اقدامات جولی و مدونا به استناد گزارش والاستریت ژورنال، افزایش فرزندخواندگی بینالمللی به وسیله آمریکاییها با الگوگیری از این سلبریتیها بوده است. به اذعان ایلان کاپور، فرزندخواندگیهای بینالمللی مدونا و جولی سبب تشویق دیگران به این امر و در نهایت خدمت به کشور آمریکا میشود؛ چرا که «نرخ زاد و ولد افت کرده و فرزندخواندگی فراملی کمک میکند این چشمانداز آخرالزمانی تسکین یابد و در عین حال خانواده یک آجر سازنده مهم اجتماعی-ملی شود.» از سویی کشورهای غربی با ارائه مشوقهای مالیاتی به فرزندخواندگی به فکر درمان بحران جمعیتی و تأمین نیروی کار برای اقتصاد استثماری سرمایهسالار خود هستند.
🔸 اما مایی که بهرهمند از مکتب غنی اسلام و فرهنگ اصیل ایرانی هستیم میبایست از این ورطه رخت خود را بیرون کشیم. پیامبر (ص) میفرمایند: «چه چیزی مؤمن را از داشتن خانواده مانع میشود؟ شاید خدا به او فرزندی دهد که زمین را با [گفتن] لااله الاالله سنگین سازد.» به عبارتی حفظ هر نسلی بر روی زمین ارزشمند نیست. طبق فرمودهی آیتالله جوادی آملی « حفظ نسل واجب است. انسان بايد بماند، خليفهٴ خداست، ذات اقدس الهي انسان را مثل مَلَک قرار نداده، اين چنين نيست که هر کسي بيايد و برود و نسل منقرض بشود. اين ﴿إِنِّي جَاعِلٌ فِي الأَرْضِ خَلِيفَةً﴾ جملهی اسميه است و مفيد استمرار، اين «جاعل» صفت مشبهه است به وزن اسم فاعل؛ يعني من دائما ميخواهم در زمين خليفه داشته باشم.»
🔹علامه با استناد به فتوایی از مرحوم بحرالعلوم و اهمیت اهتمام به حفظ نسل توحیدی میفرماید: «جامعهاي که....علي و اولاد علي را ميپذيرد، اينها هستند که نسلشان دارد منقرض ميشود، بر شما واجب است که امکانات را فراهم بکنيد.» این فتوا به وضوح تکلیف سنگینی را در بحث حفظ نسل و افزایش جمعیت هم متوجه مسوولان میکند و هم آحاد مردم. نسل ملتی باید حفظ شود که دشمنان کمر به قطع نسلش بستهاند؛ نسلی که به فرمودهی رهبر انقلاب : «با اینهمه امکانات مادّی و منابع و موقعیّت راهبردی جغرافیایی و مانند این حرفها، با این جمعیّت بااستعدادی که کشور ما دارد، حالا مثلا ۱۵۰ میلیون یا ۲۰۰ میلیون هم جمعیّت داشته باشد! این یک خطر بزرگی است برایشان، [لذا برنامه دارند که] باید جلوی این گرفته بشود. آن نیروی انسانیِ پیشرانی که کشور را پیش میبرد کیست؟ جوانها. اگر چنانچه این کم بشود و کشور تبدیل بشود به یک کشور پیر، دیگر پیشرفتی ندارد؛ این نقشهی دشمنان است.».
🔻پایگاه تحلیلی تخصصی عصرزنان
🌐 |@asrezanan_ir|
فقط اینطوری میشه زهر رو لای زرورق به خورد مخاطب داد
جا دادن اینهمه صحنه عشق بازی لابلای سکانسهای فیلمی که قراره یه ترور رو روایت کنه میخواد چی رو ثابت کنه
این صحنهها نباشه فیلم جلو نمیره؟؟!! سِر شدیم خیییلی سِر
حالا دیگه بگذریم از عادی شدن بیحجابی اینهمه زن فارسیزبان در رسانه ملی البته با کلاه شرعی
شیطان همین جوری مسیر رو هموار میکنه
@maryamordouei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باید پرسید پشت سیاستهای ترویج اباحه گری کدام مغزهای زنگزدهای نشسته که اینگونه راحت حتی مدیران انقلابی را هم به بیتفاوتی کشانده؟ اگر به توهم جذب حداکثری و به طمع بالا بردن مخاطب از خطوط قرمز شرع در حال عبورید، بدانید هیچ وقت با حرام نمیتوانید به بام بلند سعادت برسید و جذبی که با حرام همراه باشد قطعا بیبرکت خواهد بود. این را خود خدا هم در قرآن فرموده وقتی دست رد به توهم رباخواران زده است.
متن کامل را اینجا بخوانید
#ترور
@maryamordoei
.
مدتی پیش بود که فیلم «حبیب» در قالب روایت حضور یک مستشار امنیتی ایرانی در کشور سوریه مثلا قصد داشت تا مجاهدتهای مدافعان حرم را به تصویر بکشد. اما اینقدر دوز لوندیها و روابط عاشقانهی زن و مرد را در فیلم بالا برده بود که اصلا رغبت نمیکردی بنشینی و فیلم رو ببینی. بعد از دیدن قسمت دوم بود که عطایش را به لقایش بخشیدم.
حالا مجدد فیلمی ساخته شده به اسم «ترور» که قصد دارد ترور ناموفق ش ه ی د سلیمانی را روایت کند. اما باز این فیلم هم مانند فیلم «حبیب» به همان عارضه مبتلاست؛ عارضهی اباحهگری و به تصویر کشیدن روابط آزاد و خارج از چارچوب زن و مرد نامحرم. در قالب نمایش روابطی چندش آور با ادبیاتی بیباکانه، لوندیهای زنانه، چشمچرانیهای مغرضانهی مردانه صحنههایی اروتیک را رقم زده است و تصاویری خلق کرده که اگر ذرهای حیا و غیرت در وجود مخاطب باشد، هنگام دیدن این صحنهها شرمگین خواهد شد.
دشمن برای کمرنگ کردن مرزهای حلال و حرام در میان جماعت مذهبی و انقلابی از ابزار خود دین استفاده میکند و با دین، دین را میزند. زمانی برای استحالهی چادر از خود چادر استفاده کردند و با حجاب استایلها، دختران مذهبی را به تبرج وجلوهگری کشاندند. زمانی دیگر برای باز کردن پای ادبیات اروتیک و رمانهای زهرآلود به جامعهای مذهبی، از همین حربه استفاده کردند. اکنون نیز برای عادیسازی بی حیایی و ترویج بیعفتی و سِر کردن جماعتی که همیشه سد راه بی غیرتی بودهاند، صحنههای اروتیک را لابلای سکانسهای فیلمی گنجاندهاند که قرار است روایت ترور ناموفق سیدالشهدای مدافعان حرم باشد و چه چیزی از این بهتر.
باید پرسید پشت سیاستهای ترویج اباحه گری کدام مغزهای زنگزدهای نشسته که اینگونه راحت حتی مدیران انقلابی را هم به بیتفاوتی کشانده؟ اگر به توهم جذب حداکثری و به طمع بالا بردن مخاطب از خطوط قرمز شرع در حال عبورید، بدانید هیچ وقت با حرام نمیتوانید به بام بلند سعادت برسید و جذبی که با حرام همراه باشد قطعا بیبرکت خواهد بود. این را خود خدا هم در قرآن فرموده وقتی دست رد به توهم رباخواران زده است.
#ترور
@maryamordouei
اگر احیانا شما هم تصور میکنید که نشون دادن این صحنهها لازمه، پاسخ رو بخونید.
واقعا از توجیه برخی عزیزان مذهبی متعجب شدم. منطقی که اگر بپذیریم، فردا باید صحنههای خصوصیتر رو هم نشون بدیم تا عمق مطلب رو به تصویر کشیده باشیم.
توجیه نکنیم لطفا
@maryamordouei
هدایت شده از علیرضا زادبر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چرا زودتر منتشر نمی کنید!؟
.
عملیات ایران یک عملیات پیشدستانه برای تامین امنیت مردمش خودش بود (با هماهنگی که هر دو طرف نمیتوانند بگویند)...
کدام حکومت عاقلی اجازه میدهد در چند کیلومتری مرزش یک گروهک شناسنامه دار مورد حمایت براحتی پادگان با خندق بسازد؟
هیچ کدام.
در مملکتداری و تامین امنیت کشور که نباید به طعنه و کنایه برانداز و استوری تحقیرآمیز فلان بلاگر و هموطن احساسی توجه کرد. اولویت تامین امنیت ایران در ناامن ترین منطقه جهان است. اگر آنها در ایران عملیات موفق برگزار کنند؛ همین جماعت نیروهای امنیتی ایران را زیرسوال می برند، اگر ایرانپیشدستی کند و جلوی انفجار بعدی را بگیرد باز همین جماعت به ناله می آیند!
تعارف ندارد
باید طعنه و کنایه دوست را تحمل کرد تا دشمن به هدف خود نرسد. این ایام خیلی ها نادانسته یا از سر بی انصافی نیروهای امنیت آفرین و نظامی را زیرسوال بردند.
#علیرضا_زادبر
https://eitaa.com/Politicalhistory
May 11
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این شخص کیه؟!!!
چرا هیچکس این شخص رو نمیشناسه.؟👆👆
توصیه میکنم حتما این کلیپ رو ببینید، خصوصا عزیزانی که معتقدند به حضرت آقا اطلاعات غلط میدن و ایشون بر مبنای این اطلاعات کشور رو اداره میکنند.
باشد که رستگار شویم
@maryamordouei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎙 استاد سیّد محمّدمهدی میرباقری:
«اگر نتوانیم تبیین کنیم که مسیر نُصرت، چه قواعد و سُنّتهایی دارد، سختیهای راه به پای عدم توفیق نوشته خواهد شد!
بخشی از آسیبها، ضرورتِ این راه است. برای مثال، سختیِ جنگ خندق تقصیر کسی نیست! درگیری و مبارزه، بهطورطبیعی سخت است.
اما بخش دیگر، [به الگوهای غربی و به کوتاهیها برمیگردد و] راهحل دارد.»
#خطاهای_محاسباتی
#سُنّتهای_نُصرت
#جهاد_تبیین
#انتخابات
☑️ @mirbaqeri_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبر بسیار بباید پدر پیر فلک را
تا دگر مادر گیتی چو تو فرزند بزاید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دخترم اینا مال مسجده، مال مردمه، دست ما امانته ...
میدونید یه بخش بزرگی از تربیت به کیفیت لقمه برمیگرده و بسیاری از ناهنجاریهایی که شاهدیم نتیجهی لقمههای حرام یا شبههناکه.
اینجاست که نقش پدر در تربیت خودش رو نشون میده.
«مولی امیرالمؤمنین علیهالسلام»:
ضِیاءُ القَلبِ مِن أَكْلِ الحَلالِ.
صفا و نورانیت قلب، نتیجة لقمه حلال است
روز پدر به تمام پدران سختکوش که دغدغهی کسب حلال دارند مبارک
@maryamordouei
هدایت شده از عصر زنان
#نفحات_یار | #تاملات
🔻مراجعه به تصویر
♦️معنویت زنانه و تحقیر ستمگران
🔹معمولا تحلیلهایی که حول شخصیت حضرت زینب سلامالله علیها شکل میگیرد با برجسته کردن نقش اجتماعی ایشان و حضور در دربار یزید و خطبهخوانی، تنها به بازنمایی نوع خاصی از کنشگری زنانه میپردازند و زینبگونگی را به این نوع از کنشگری در زندگی ایشان منحصر میکنند. گویی این شکل خاص بروز اجتماعی، اصل و بقیه زندگی ایشان در بروز موقعیت زینبگونه فرع محسوب میشود. رهبر انقلاب هر زمان در رابطه با اهمیت نقش تاریخساز ایشان صحبت به میان آوردهاند در کنار تبیین اثرات این کنشگری از بیان دیگر وجوه زندگی ایشان و سببی که منجر به این نوع کنش شده غفلت نکردهاند. ارزش و عظمت حرکت حضرت زینب سلامالله علیها از منظر رهبر انقلاب «به خاطر موضع و حرکت عظیم انسانی و اسلامی او بر اساس تکلیف الهی است».
🔸ایشان حتی بعد بارز و برجستهی شخصیت حضرت زینب سلامالله علیها را « ایمان و دل سپردن به رحمت و عظمت الهی» میدانند که همین دل سپردن سبب میشود تا «شخصیت زن اسلامی آنچنان سعه و عظمتی پیدا کند که حوادث بزرگ در مقابل او، حقیر و ناچیز شود.» ایشان حتی رفتار و بیانات حضرت در برابر حاکم متکبر و مستبد زمان را مظهر کامل بروز ظرفیت معنوی و عقلانی جنس زن میدانند. به عبارتی زن دارای یک ظرفیت معنوی و عقلانی است که وقتی بر مبنای جهانبینی توحیدی در مسیر عمل به تکلیف در پیوند با ولی زمان قرار میگیرد میتواند تاریخساز شود.
🔹همین ظرفیت بالای معنوی در زنان بود که با هوشیاری امام راحل (ره) با تکلیفگرایی اسلامی پیوند خورد و یک بار دیگر منجر به حرکت تاریخی انقلاب اسلامی شد. یکی از آسیبهایی که امروزه این ظرفیت عظیم را هدف قرار داده و در حال بهرهبرداری از آن به نفع نظام سلطه است، پیدایش معنویتهای سکولار و جنبشهای معنوی نوپدید است که با نشان دادن سراب بجای آب، زنان بسیاری را به علت دارا بودن همین ظرفیت خاص به دام انداخته است. جریاناتی که ردپای آنها را باید در میان کلاسهای شکرگزاری، فنگشویی، یوگا و ...پی گرفت که در کنار ترویج عرفانهای کاذب اقدام به اشاعهی مبانی اندیشه فمنیسم من جمله تأکید بر استقلال مالی زنان با مبانی اومانیسمی میکنند.
🔸 معنویت مدرن با به رسمیت شناختن تمدن مدرن که قوامبخش زن غربی به عنوان الگوی غالب و دیگری الگوی سوم است، تلاش میکند تا انسان در درون این تمدنی که نابودکنندهی زنانگی است، لحظاتی چند با حالتی مخدرگونه به آرامش برسد. زنانی که روح معنویتخواهشان در معیشت ضنکی که رهاورد تمدن مدرن غرب است به تنگ آمده، در میان هجوم انواع کتب ترجمهای زرد و عرفانهای کاذب، به از خودبیگانگی که ذاتی مدرنیته است، دچار شده و لحظاتی را با آرامش کاذب حاصل از آموزههای این دین جدید ظلم مدرنیته را تاب میآورند و تسلیم شرایط رقتباری میشوند که این تمدن ناخداباور رقم زده است.
🔹امروز که در مسیر برداشتن گام دوم انقلاب هستیم که از قضا یکی از محورهای آن توجه به معنویت است، بیش از پیش به بالفعل کردن این ظرفیت عظیم زنانه نیاز داریم. زمانی چنین اتفاقی رقم خواهد خورد که در ابتدا چنین ظرفیتی را به رسمیت بشناسیم و در کنار بسترسازی درست با آسیبهایی پیش روی این ظرفیت عظیم زنانه، هوشمندانه مقابله کنیم. جامعهای که بانویی چون حضرت زینب سلامالله علیها را دارد که به تعبیر رهبر انقلاب با عظمت معنوی خود ستمگران را تحقیر کرد، نباید اجازه دهد زنانش با معنویتهای سکولار دست ساز ستمگران تحقیر شوند.
🔻پایگاه تحلیلی تخصصی عصرزنان
🌐 |@asrezanan_ir|
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷دینداری به روش بلاگرها
🔶️ به جای نماز، تمرین یوگا کن
محیط شبکههای اجتماعی مخصوصا #اینستاگرام به حدی ولنگ و باز شده که هر کسی هر چیزی که دلش بخواهد میتواند بگوید و ادعا کند. این روزها که دیگر سبک جدید #دینداری برای کاسبی و پول در آوردن هم باب شده است.
🔽 میزانسن را یک بار با هم مرور کنیم: زنیبدون #حجاب، و حتی بدون رعایت پوشش لازم در پارهای از مواقع، با بکگراندی از طبیعت، جلوی دوربین موبایل حاضر میشود و شروع میکند دربارهی آیهای از #قرآن یا فرازی از دعا تفسیر و تأویل کردن. محتوای حرفها، همان حرفهای صد من یک غاز روانشناسی زرد است: قدر خودت را بدان، تو از همهی کائنات بالاتری، تو خدا را داری و خدا هم به تو فخر میفروشد و بهترین بندهی خدا تویی.
🔽 در این نوع دینداری، نیازی نیست که تو پایبند به #شریعت و احکام باشی. به جای #نماز، سیخکی بشین و چشمهایت را ببند و #مدیتیشن کن و تمرینات یوگا را انجام بده. نه دین با حجاب مخالف است، و نه با #قمار. اینها هم چیزهایی است که لابد آخوندها درآوردهاند و به خورد ملت دادهاند!
✅️ بله، روش خوبی است برای پول درآوردن و تیغ زدن جیب مردم به نام دین. نظر شما چیست؟ آیا این نوع تبلیغ دین درست است یا نادرست؟
@vaavmag