🔴امام خمینی(رحمة الله علیه):
♦️«تمام خوف و ترسهایی که انسان دارد از دشمن، برای این است که #خودش را میبیند.
-اگر چنانچه دید که #خدا هست در کار، برای خدا دارد کار میکند، نمیترسد. برای اینکه #مقدرات دست اوست. گمان نکنید که شما خودتان میتوانید یک کاری انجام بدهید. همه #عجز و فقر است. هرچه هست از خداست… .»
📚صحیفه امام خمینی. ج ۱۸
@agidati_syasi_emamzade
🌹 #ماه_شعبان فرصت آمادگی ورود به ماه رمضان
♦️رهبرمعظم انقلاب: ماه رجب، ماه شعبان، یک آمادگاهی است برای اینکه انسان در ماه مبارک رمضان -که ماه ضیافت الهی است- بتواند با آمادگی وارد شود. آمادگی به چیست؟ در درجهی اول، آمادگی به توجه و حضور قلب است؛ خود را در محضر علم الهی دانستن، در محضر خدا دانستن، همهی حالات خود را، حرکات خود را، نیّات خود را، خطورات قلبی خود را در معرض و محضر علم الهی دانستن؛ در درجهی اول، این مهم است.
۱۳۹۲/۰۲/۲۵
@agidati_syasi_emamzade
🌹 ۱۷ فروردین ۱۲۹۹: آغاز قیام شیخ محمد خیابانی در تبریز، علیه دولت قاجار و استعمار انگلیس
@agidati_syasi_emamzade
🌹شهادت 2 محیط بان در زنجان
♦️شب گذشته بر اثر تعقیب و گریز بین افراد ناشناس و محیطبانان در منطقه حفاظت شده فیله خاصه استان زنجان، دو نفر از محیط بانان ایثارگر به نام های مهدی مجلل و میکاییل هاشمی بر اثر اصابت گلوله سلاح جنگی، به درجه رفیع شهادت نائل شدند.
@agidati_syasi_emamzade
🔴انهدام شبکه قاچاق و بازاریابی «بیتکوین»
♦️رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران: با تلاش مأموران شبکه قاچاق و بازاریابی دستگاههای بیتکوین در بلوار فردوس منهدم شد و حدود ۷ میلیارد تومان انواع قطعات و دستگاههای قاچاق از آنها توقیف شده همچنین هفت نفر در این رابطه دستگیر شدند.
@agidati_syasi_emamzade
🔴نظر اعضای مجمع تشخیص درباره پیوستن به FATF
♦️«احمد توکلی»: علل بسیاری از مشکلات اقتصادی به مسائل داخلی مربوط است؛ حتی خود آقای ظریف نیز با صراحت گفته است که تضمینی نمیدهد که با پذیرش توصیههای افایتیاف شرایط بهتر شود.
♦️«آیت الله شبستری»: اگر به این کنوانسیون بپیوندیم دیگر دور زدن تحریمها ممکن نخواهد بود و وضع اقتصادی بدتر خواهد شد.
♦️«مرتضی نبوی»: تا این جا نتیجه بنده این است که با وجود تحریمهای ثانویه امریکا، دولت اجازه پیوستن به پالرمو و سیافتی را ندارد اما اگر برداشته شد، اشکالی ندارد.
@agidati_syasi_emamzade
🔴 آغاز نشست کمیسیون مشترک برجام در وین
♦️نشست کمیسیون مشترک برجام در سطح معاونان و مدیران سیاسی وزیران خارجه ایران و ۱+۴ بعد از حدودا یک سال به طور حضوری و رسمی در وین پایتخت اتریش آغاز به کار کرد.
@agidati_syasi_emamzade
🇮🇷🌸
🍀
❇️یادداشت کوتاه
❌ موضوع: ما منتظر انتخاباتیم
🍃🌻🍃
🔻 برای اصلاح وضع موجود
🔸 برای نظارت مقتدرانه بر بازار
🔹برای شتاب گیری رونق تولید و رفع موانع آن
🔺برای ارتقاءقدرت ملی
🔻برای توجه بیشتر به منابع و ظرفیت های داخلی
🔸برای صیانت از ارزش پول ملی
🔹برای رفع تبعیض های عدالت محوری
🔺برای تشکیل دولتی ضد فساد
🔻برای صیانت از عزت وشرافت و کرامت مردم
🔸برای حفظ عزت ملی مقابل زورگویان
🔺و خلاصه برای ورود مدیران کارآمد در عرصه های مدیریت کشور، منتظر انتخاباتیم.
#انتخابات۱۴۰۰
#روشنگری
#معیار
#ثامن
🌷۷ کلمه قرآن درموردحجاب:
🌷۱.یغضضن...۳۱نور.. به نامحرم نگاه نکنید
🌷۲.یحفظن فروجهن.......پاکدامن باشید
🌷۳.ولایبدین زینتهن.........۳۱نور
زینتتون رابه نامحرم نشان ندهید
🌷۴. ولایضربن بارجلهن..............۳۱نور
باکفش صدادارجلب توجه نکنید
🌷۵. ولاتخضعن بالقول........۳۲ احزاب
صداتون رازیبانکنید
🌷۶. ولاتبرجن.............۳۳ احزاب
خودنمایی نکنید
🌷۷.یدنین علیهن من جلابیبهن
به زنان بگو خودرابپوشانند.۵۹ احزاب
#عفاف_و_حجاب
@roshana_esf
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📢 #صدای_انقلاب شماره: 214
💠 سپاه در انتخابات از هیچ کاندیدایی حمایت نمیکند
🎙 کارشناس برنامه: دکتر یدالله جوانی
#کاندیدا_ریاست_جمهوری
#انتخابات1400
تلنگر...
❣️خدا رحمت کند مرحوم آیت الله مشکینی را، قبل از انتخابات ،در خطبه های نمازجمعه ، انتخابات را به کربلا تشبیه می کرد و می فرمود:
✅ صحنه انتخابات صحنه کربلا است.
❌❌ کسی که در انتخابات شرکت نمی کند گویا دارد یزید را یاری می کند.
❌🚨 کسی که در انتخابات شرکت می کند ولی، رأی سفید می دهد انگار در کربلا است ولی تیر به سوی هدف خاصی نمی اندازد.
❌💯❌ کسی که به غیر صالح رأی می دهد گویا دارد علیه، امام حسین( علیه السلام) شمشیر می زند.
✅ کسی که میگردد و اصلح را انتخاب میکند، گویا دارد از امام حسین( علیه السلام) دفاع می کند.
♥️ اللهم اجعل عواقب امورنا خیرا♥️
@golpabasir
3237007619.pdf
644.6K
تحریم. رفع تحریم وپیروز انتخابات
🎞 دانلود مستند #آقامرتضی با کیفیت خوب:
1️⃣ قسمت اول:
Roshangari.ir/video/66813
2️⃣ قسمت دوم:
Roshangari.ir/video/66814
پاسخ به شبهات انقلاب اسلامی.pdf
6.51M
📚 #بخوانید
⭕️ کتاب پاسخ به شبهات سیاسی و اقتصادی و اجتماعی درباره انقلاب اسلامی
دیدار آیتالله سید ابوالحسن مهدوی با آیتالله ناصری
🔹عصر روز گذشته آیتالله سید ابوالحسن مهدوی جهت عرض تسلیت مجدد مصیبت وارده به بیت آیتالله ناصری با ایشان دیدار کرد و ضمن ابراز ناراحتی از وضعیت اسفبار اقتصادی و سختی معیشت و مشکلات ایجاد شده توسط گرانیها در زندگی مردم، به موضوع معضلات اخلاقی و ترویج بیبندوباری در جامعه که بعضاً با حمایت یا سکوت بعضی از مسؤولان شهر در حال گسترش است، اشاره کردند.
آیتالله ناصری:
🔸من شما را دعا میکنم و از حضورِ عالی شما در دفاع از مبانی شرعی در سطح شهر و ایستادگی در مقابل منکرات و انحرافات حمایت و تشکر میکنم.
🔸 ناصر شما خداوند متعال و امام زمان(ع) هستند، در این عقاید ثابت قدم باشید.
@agidati_syasi_emamzade
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 دوربین مخفی❗
🍂❓ آیا حاضرید برای امام زمان ، علیه السلام ، کاری انجام دهید
@agidati_syasi_emamzade
🔴 تکذیب نصب پرچم چین در جزیره قشم
علیرضا نصری فرماندار قشم :
🔹پرچم نصب شده بر فراز یکی از برج های نوری این جزیره، متعلق به باشگاه فوتبال پرسپولیس تهران است.
🔹متاسفانه عده ای برای سوءاستفاده و تشویش اذهان آن را به عنوان نصب پرچم چین در قشم، انتشار داده اند.
@agidati_syasi_emamzade
🔴 عراقچی: مذاکرات برجامی وین سازنده بود
♦️معاون سیاسی وزیر خارجه:دور نخست مذاکرات برجام در وین سازنده بود؛ مذاکره کنندگان در وین خواهند ماند تا جلسه دیگری را در روز جمعه در خصوص برجام داشته باشند.
♦️هرگونه توافق در خصوص آزادسازی یک میلیارد دلار از پول ایران در ازای توقف غنی سازی ۲۰ درصد را رد میکنیم.
@agidati_syasi_emamzade
🔰 در وین چه باید بشود؟
🔹 مذاكرات ايران و گروه 4+1 در حالي در وين انجام میشود كه «سياست قطعي» ايران در رابطه با نحوه تعامل و سياست جمهوري اسلامي مشخصاً در عالیترین سطح بیانشده است؛ مبنای اين سياست بازگشت به تعهدات برجامي ایران پس از رفع همه تحریمها و راستي آزمايي آن به شكل فني و كامل است. نكته مهمِ مورد تأکید نيز عدم عجله در اين فرايند است. منطقِ تلاش و اقدام جهت لغو تحریمها به شکل فوری، نبايد باعث تعجيل و عدم رعايت منافع ملي و درازمدت كشور شود. آسیبهای عدم لحاظ جميع شرايط لازم در مذاكرات پيش رو میتواند لطمات جبرانناپذیر جدي به همراه داشته باشد.
🔹 منطق «عدم عجله» مورد تأکید مقام معظم رهبري ناشي از اين واقعيت است كه ظرفيت تحريمي آمریکا بيش از ميزان فعلي نيست و كشور عليرغم آسيب ديدن از این شرایط در سالهای گذشته، در وضعيت باثبات مقابله و بیاثر سازي تحريم قرار داد و از سوي ديگر میتوان با تکیهبر تغييرات مديريتي كشور در ماههای آينده و توجه به داخل و توان ملي، بسياري از آثار تحریمها را كاهش و آنها را بیاثر ساخت. در سطح ديگر نيز با تقويت سياست نگاه به شرق جمهوري اسلامي و رويكرد راهبردي به روابط با قدرتهای غيرغربي، میتوان منافع ازدسترفته را ترميم و شرايط بهتري را مهيا نمود.
📍 عدم لحاظ منافع ملي در مقطع فعلي و اتصال مذاكرات به نتیجه انتخابات و آثار کوتاهمدت آن میتواند باعث ورود كشور به چرخه مذاكرات طولاني و بینتیجهای شود كه صرفاً جهت مهار رفتار جمهوري اسلامي توسط آمریکا بهعنوان يك راهبرد اصلي طراحیشده است. در اين مسير آمریکا قرار است بدون تغيير در ساختار تحريمي خود مطالبات جديد در حوزههای مختلف را مطرح و مردم و كشور را به مذاكرات طولاني شرطي نموده و زمینهسازی تأثیرگذاری در محيط داخلي را فراهم آورد. دلیل تأکید نظام بر عدم مذاکره مستقیم و مخالفت با انجام تعهدات به شکل گامبهگام، عدم اراده و عجله طرف مقابل برای رفع تحریم توسط آنهاست..
◀️صف طولانی کاندیداهای۱۴۰۰
چرا به رغم مشکلات حاد اقتصادی و سیاسی، طالبانِ فتحِ پاستور پرشمارند؟
👤 محمد رستمپور
⭕️هشت ماه و ده روز مانده تا برگزاری انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم، صف طولانی و پرشمار کاندیداها از گروهها و جریانات مختلف هر روز رفت و آمدهای جدیدی تجربه میکند. برخی ارزیابیها تا سی کاندیدا نیز خبر میدهد. چیزی که در همه دورههای پیشین انتخابات سابقه نداشته است. صرف نظر از تحلیلها و تبیینهای جناحی و سیاسی، پرسش این است که مگر این انبوه کاندیدا که برای اداره همه وزارتخانههای کشور کفایت میکند، مشکلات را نمیدانند؟ اینان که همگی سابقه مدیریت بر سازمانهای اداری یا مجموعههای بزرگ فرهنگی یا اقتصادی حکومتی یا حاکمیتی دارند و با امر سیاستورزی و موضوع اداره بیگانه نیستند، چرا تا این اندازه مشتاقند میزشان را بزرگتر کنند و در نتیجه مسؤولیت و به یک معنا گرفتاریشان را بیشتر سازند؟
1️⃣رئیس جمهور در ایران، اختیارات فراوان و امکانات فوقالعادهای دارد. نظام نیمه ریاستی-نیمه پارلمانی در ایران و رانتیر بودن ساخت اقتصادی و تقویت جایگاه رئیس جمهور در شوراهای عالی به ویژه شوراهایی که در دو سال اخیر پدید آمدهاند، توازن قوا را به شدت دچار چالش کرده است. به تعبیر گویاتر، قوا و سازمانها و نظامنامههایی که حیطه قدرت رئیسجمهور را محدود کردهاند، درگیر ملاحظات و اما و اگرها و احتمالها و تبعات و تناقضها شدهاند و عملاً از کار افتادهاند. اولویتدهی مجموعه حاکمیت کشور به حفظ ثبات و تشدید جنگ نابرابر اقتصادی علیه ملّت ایران، عملاً سؤال از رئیسجمهور را منتفی کرده است. موافقان و مخالفان استیضاح رئیسجمهور، طرف مقابل را به عدم درک شرایط و سیاسیکاری و فرار از مسؤولیت متهم میکنند و در نهایت، آنچه باقی میماند، شمار بالای پرسشهای بدون پاسخی است که به پروندههای باز و نیمهباز جمهوری اسلامی تبدیل میشوند.
2️⃣رئیسجمهور عملاً کاری نمیکند. منظور از این رئیسجمهور، شخص حسن روحانی است. ایده محوری دولت یازدهم و دوازدهم و در واقع، کلان راهکار اداره کشور، دو سال پس از تشکیل دولت اول روحانی، ضعف و نارسایی خود را نشان داد. در همه پنج سال پس از آن، سرنوشت کشور به موهومات و ابهاماتی که خارج از مرزهای ایران طراحی میشد و قطعیت مییافت، گره خورد. برجام و اینستکس و اف.ای.تی.اف و بسته تشویقی و جلسه شورای امنیت، همه و همه در حکم وقت اضافههاییاند که دولت مرتباً از داور میدان یعنی جامعه ایران طلب میکند تا کاری کند و وضع را بهتر سازد. در عمل، تصمیمات دولت مانند ارز 4200 تومانی یا تغییر وزرا به دلیل عدم مشورت با کارشناسان و تعارض منافع اتفاقاً اوضاع را خرابتر کرده و به ظاهر از کنترل خارج کرده است. کاندیداها این اوضاع را میبینند و با خود فکر میکنند: «وقتی حسن روحانی آری، چرا من نه؟»
3️⃣ایده تحریم انتخابات با هدف فشار به نظام برای دستیابی به امتیازاتی مانند آشتی ملّی عملاً شکست خورده است. اصلاحطلبان دریافتهاند تهدید به عدم مشارکت سیاسی، نمیتواند نظام را در برابر موضوعاتی مانند کنار گذاشتن نظارت استصوابی دچار انفعال و کرنش کند. در نتیجه آنان خود را محکوم به مشارکت در انتخابات میبینند، حتی اگر مشارکت را اندک تصور کنند یا نتوانند از زیر بار مسؤولیت دولت روحانی فرار کنند. تجربه انتخابات 96 و پیروزی به اتکای چند فرمول عملیات روانی آنقدر شیرین است که آنان را به تکرار آن ترغیب نماید. با این حال، آنان نزدیک انتخابات تصمیم میگیرند. اگر کاندیدایشان تأیید صلاحیت شده باشد، در انتخابات شرکت میکنند و اگر خیر، به ناگاه زبان مردم میشوند و سعی میکنند رئیسجمهور را هیچکاره و رهبری را همهکاره نشان دهند.
4️⃣شرکت در انتخابات ریاست جمهوری برای بسیاری از چهرههای سیاسی بازی برد-برد است. به تعبیر ساده، هزینه چندانی ندارد و در نتیجه، همه کوشش میکنند «شانس» خود را امتحان کنند. به ویژه در دوره پیش رو که همگی فرض را بر کم بودن میزان مشارکت گذاشتهاند. میدان انتخابات برای بسیاری از اینان، یک سکوی پرتاب یا یک برنامه تلویزیونی است. بعضی از کاندیداتوری برای ریاست جمهوری، مناصب دیگری را در نظر دارند و برخی هم به اتفاق دل سپردهاند. تجربه انتخاب خاتمی، احمدینژاد و روحانی نشان داد بی عِده و عُده و بدون برنامه و راهکار میتوان فاتح پاستور شد. در فقدان ساختار حزبی، شهروندان از یک سوراخ، نه تنها دو بار، بلکه بارها و بارها گزیده خواهند شد. از این روست که شرکت در انتخابات برای هر سیاستمداری که اندکی تلاش کرده، یک تفریح جذاب است که آدرنالین بالایی ترشح میکند. ممکن است یکهو رئیس جمهور بشوی و آنگاه خوشبختی در دستان توست.
🔴شکست آزمایش موشکی آمریکا
♦️اسپوتنیک: دیروز شلیک یک موشک ابرفراصوت آمریکا شکست خورد. قرار بود این موشک از یک هواپیمای بمب افکن بی-۵۲ شلیک شود.
@agidati_syasi_emamzade