در به در وسرگردان!
آیت ا... شیخ حسنعلی نخودکی رحمة الله علیه در باره صدق در عبادت می فرماید:« ای عزیز اگر در ایاک نعبد راستگو شدی، به یقین که در ایاک نستعین هم صادقی. زیرا اگر کسی خدا را شناخت وبه عنوان عبودیّت او را سجده کرد، نمی تواند از دیگری استعانت جوید. اما اگر او را نشناخت ونتوانست او را سجده کند، در کارهای خود حیران وسرگردان می ماند وهر لحظه به جایی نگران است زیرا رسم است که بنده ازمولای خود استعانت جوید. حال اگر انسان خدای خود را نشناخت و سجده اش به قلب نبود وبلکه به صورت بود، همچون گدایان کوچه وبازار در به در وسرگردان خواهد بود.»
[جشمه سار معرفت- صفحه۳۷ ] https://rubika.ir/asrebidar
چه بسیار انسانهای مجردی که گفتند ما ازدواج کنیم درست میشویم، یا افراد متأهلی که گفتند بچهدار شویم درست میشویم، اگر خانه بخریم درست میشویم، مکّه برویم یا کربلا برویم درست میشویم.
ای انسان! تمام اینها گذشت و گذشت امّا چرا نتوانستی سَرِ این رشته را پيدا کنی و خودت را ارتقاء دهی؟!
زیرا به «إِلی رَبِّکَ الْمُنْتَهی» توجه نکردی، «مُنتها» خدای تبارک و تعالی است. ما به دنبال او میگردیم و بی توجهی به این حقیقت قلب و روح و جان ما را شکسته و چاک چاک کرده است.
قرآن کریم میفرماید: «ای انسان دنبال ذکر باش».
ذکر تو را آرام میکند، خيالت را آرام میکند.به دنبال همه چیز رفتی الا آنچه باید فقط و فقط به دنبال آن می رفتی!
سر عقل بیا و منتهای حفره های وجودت را متوجه ذات مشعشع خدا تبارک و تعالی نما که اگر سر رشته ی این خلأهای دیوانه وار انسانی را،کماکان به دست شیطان دادی،هر روز در منازل و درکات و چاه های آتشین افسردگی و ناامیدی و تنهایی بیشتر فرو خواهی رفت.
https://t.me/ahmad19620117
هدایت شده از شنود ۳۱۳
🎇🎇🎇
🎇🎇
🎇
به سوی ظهور ...
برای فرج خواهی✨
امام عصربقیه الله ارواحنافداه
با خواندن یک آیه✨
در این ختم قرآن مشارکت نمایید https://khatmnoor.ir/khatm/2283
@shonud313
May 11
ما رئیس دزدها نیستیم!
مرحوم حامد می فرمود: «شخصی در مجالس سیدالشهدا (ع) خدمت می کرد و زیر لب این شعر را می خواند:« حسین دارم چه غم دارم؟!» شیخ رجبعلی با دیدن این شخص در دل گفت : سید الشهدا – علیه السلام - به این شخص تفضُّل خواهد کرد و او را از هم ها و غم های قیامت نجات خواهد داد. پس از مدتی جناب شیخ رجبعلی شبی در خواب دید که محشر به پا شده و امام حسین (علیه السلام) به حساب مردم رسیدگی می کند و آن شخص هم در ابتدای صف، نزدیک حضرت قرار دارد. شیخ رجبعلی می گفت: با خود گفتم: امروز روز توست؛ گوارایت باد! ناگهان دیدم که امام حسین(علیه السلام) به فرشته ای امر می کند که آن مرد را به انتهای صف بیندازد؛ در آن هنگام حضرت نگاهی به من کرد و با ناراحتی فرمود: شیخ رجبعلی! ما رئیس دزدها نیستیم! از سخن حضرت تعجب کردم و پس از بیداری جستجو کردم که شغل آن مرد چیست و فهمیدم که عامل توزیع شکر است و شکر را به جای این که با قیمت دولتی به مردم بدهد، آزاد می فروشد.»
(برداشت از سایت صالحین شیعه)
https://eitaa.com/ah19620317
کعبه یک در داشت آن هم مشرکان
رفت و آمد می نمودندی از آن
گفت با خود هوش باش او حیدر است
نی سزاوار ورود از این در است
باز کن ای بیت پاک داوری
بهر باب الله باب دیگری
این بگفت و نعره بر افلاک زد
بهر مولا سینه خود چاک زد:
کای به رضوان ساقی کوثر بیا
وی در رحمت،تو از این در بیا💚
جملاتی درباره امیرالمؤمنین علیهالسلام از دکتر ادریس هانی اندیشمند مراکشی که به تشیع گرویده:
علی معجزه محمد است.
جز در خانه خدا در هيچ خانه اي را نزده ام!
مرحوم آقای فلسفی، نقل می کنند: در دوران مرجعیت آیت الله بروجردی(رحمة الله علیه) مدتی بود که وجهی به حوزه علمیه نمی رسید. فصل زمستان بود و چند هزار نفر نگران و منتظر بودند. دراین موقع حضرت امام خمینی (رحمة الله علیه) نامه ای نوشتند و از من خواستند که نزد چند نفر از تاجران و بازاریان تهران بروم و هزینه مورد نیاز را از آنان قرض گرفته، در اختیار آیت الله بروجردی (رحمة الله علیه) قرار دهم تا ایشان بتوانند شهریه طلّاب را بپردازند. من قبل از هراقدامی نزد آیت الله بروجردی آمدم و نامه امام خمینی را برای ایشان خواندم. آقای بروجردی از امام و توجه شان تقدیر کردند و به من گفتند: «من هشتاد سال است که جز در خانه خدا در هیچ خانه ای را نزده ام؛ شما هم واسطه نشوید که ما در خانه غیر خدا برویم. خدا خودش این وضعیت را سامان می بخشد.» گفتم: «چشم، اگر شما نمی خواهید هیچ اقدامی نمی کنم» عصر آن روز قبل از بازگشت به تهران جهت دیدار مجدد و خداحافظی، نزد آیت الله بروجردی رفتم. ایشان فرمودند: «آقای فلسفی! به محض رفتن شما، یکی از تاجران خلیج فارس آمد، وجوهاتش را حساب کرد و سهم خود را پرداخت، خداوند شهریه طلبه ها را تا سه ماه دیگرهم رساند.» توکُّل و توجّه ایشان به حضرت حق آن قدر زیاد بود که همه را شگفت زده می کرد.
[ محمد لک علی آبادی، شرح حال و کرامات اؤلیاء الهی، اتشارات هنارس ، چاپ سوم ، ۱۳۹۳ ،ص۱۱۷ ]
https://eitaa.com/ah19620317