eitaa logo
احادیث و سخنان بزرگان
2.5هزار دنبال‌کننده
5.1هزار عکس
1.3هزار ویدیو
118 فایل
ارتباط با مدیر کانال @mfz011 لطفا کانال ما را به دوستان خود معرفی کنید
مشاهده در ایتا
دانلود
✅ جایگاه سلام الله علیها در کلام معصومین علیهم السلام 🔅امام صادق علیه السلام: ما را حرمی است و آن "قم" است و به زودی بانويی از فرزندان من به نام فاطمه در آن دفن خواهد شد. هر كس او را زيارت كند، بهشت بر او واجب شود. (بحار الأنوار، ج۵۷، ص۲۱۶) 🔅امام صادق علیه السلام: همه شيعيان من با او (فاطمه معصومه ‏عليها السلام) وارد بهشت خواهند شد. (بحار الأنوار، ج۵۷، ص۲۲۸) 🔅امام رضا علیه السلام: هر كس او را با شناخت زيارت كند، پاداش او خواهد بود. (بحار الأنوار، ج۹۹، ص۲۶۶) 🔅امام جواد علیه السلام: هر كس قبر عمّه‏ ام (حضرت معصومه ‏عليها السلام) را در قم زيارت كند، بهشت پاداش او است. (كامل الزيارات، ص ۵۳۶)
✅ امروز، روز اول ماه ذی القعده است. طریقه اول هر ماه قمری👆 ✅ این نماز تضمین از جانب خدا در این ماه است. ⏱زمان خواندن این نماز امروز از طلوع آفتاب تا غروب آفتاب می باشد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
❓فکر میکنی در ذهن مردی که می‌خواهد همسر خود را دهد، تصویر چند زن و دختر وجود دارد؟ 🔹تصاویری که به صورت خودآگاه و ناخودآگاه، حافظه تصویری مرد را درگیر می‌کند. اگر این تصاویر نبود اینقدر در جامعه بی میلی به همسر و طلاق نداشتیم. 🔹اگر منکر این قضیه هستی، هنوز جنس مرد را نشناخته ای. 🔹امیدوارم با حفظ باعث نابودی زندگی‌های مشترک نشوی خواهرم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
❓چگونه ایرانیان شیعه شدند؟ 🔸نخست باید بپذیریم که استقرار و نفوذ یک مذهب در میان یک قوم، امری نه دفعی بلکه به صورت تدریجی است. ما نباید به دنبال تاریخ خاص و معینی باشیم. به نظر می‏رسد از زمانی که اولین ایرانی به تَشَیُّع گرایش یافته تا زمانی که تشیع در ایران فراگیر شد و اکثریت ایرانیان را شیعیان تشکیل دادند حدود ۱۰ قرن به طول انجامیده باشد. اتفاقاتی که طی ۱۰ قرن اولیه اسلام در ایران به وقوع پیوست و باعث فراگیری تشیع در ایران شد را می توان به اجمال اینگونه مرور کرد: 1️⃣ نخست آنکه «جناب سلمان» صحابه با وفای پیامبر و اهل بیت، فردی ایرانی و شیعی بود. در یمن نیز ایرانیانی وجود داشتند که متمایل به سمت اهل بیت بودند. یمن توسط حضرت علی (ع) و در زمان حیات رسول اکرم (ص) به اسلام ایمان آورد و اهل یمن از همان زمان با حضرت علی (ع) آشنا شدند؛ در حالی که ساحل خلیج فارس تا یمن تحت نفوذ ایران بود. 2️⃣ در دوره خلیفه دوم، وی تبعیض‏‌هایی بین عرب و عجم قائل شد که موجب آزردگی خاطر ایرانیان گردید.اما وقتی حضرت علی(ع) به حکومت رسید اعلام کرد که بین عرب و عجم تفاوتی نیست و عرب هیچ گونه فضلی بر عجم ندارد و این باعث شد تا ایرانیان به حضرت علی(ع) گرایش پیدا کنند. 3️⃣ پس از شهادت حسین بن علی(ع) ایرانیان متوجه شدند از اسلام دو قرائت وجود دارد: اسلام یزیدی و اسلام حسینی. بنی امیه با آن سابقه ظلم‏‌ها و اعمال تبعیض‏‌ها نمی‏توانست در قلوب ایرانیان جایی داشته باشد و به صورت طبیعی ایرانیان به سوی امام حسین(ع) و اهل بیت(ع) گرایش پیدا کردند. 4️⃣ در طول تاریخ، برخی از شاگردان امام جعفر صادق و سایر ائمه ـ علیهم السلام ـ در ایران حضور یافتند و به طور گسترده مکتب اهل بیت(ع) را تبلیغ کرده و ایرانیان را به مذهب آنان دعوت می‏کردند. 5️⃣ حضور حضرت امام رضا(ع) در خراسان عامل دیگری است. یکی از دلایلی که «مأمون» می‏خواست امام رضا(ع) را ولیعهد کند، مقابله با عرب‏‌هایی بود که از برادرش «امین» حمایت می‏کردند. تحلیل وی این بود که با ولایت عهدی امام رضا(ع) هم ایرانیان شیعی را به سوی خود جذب خواهد کرد و هم شیعیان عرب؛ و این باعث تقویت قدرت وی و ضعف امین خواهد شد. 6️⃣ بسیاری از امام زادگان از ظلم «منصور دوانیقی» و دیگر خلفای ستمگر به ایران آمدند و پراکندگی آنان در سراسر ایران عامل دیگری در گسترش تشیع در ایران بود. همانطور که حضور «حضرت معصومه(س)» در قم، «حضرت شاه چراغ(ع)» در شیراز و «حضرت عبدالعظیم(ع)» در ری، از دلایل مهم روی آوری مردم ایران به سمت تشیع است. 7️⃣ در عصر سلاطین شیعه‏ آل‏بویه موجبات تبلیغ مکتب اهل بیت(ع) بیش از پیش فراهم شد و کتب مهم شیعی مثل تهذیب، استبصار، کافی و من لایحضره الفقیه در این زمان تألیف شد. 8️⃣ حلقه آخر این جریان، تاسیس دولت صفویه و اعلام تشیع به عنوان مذهب رسمی و حضور و دعوت از علمای شیعه از سراسر جهان اسلام است. 📤 برگرفته از: پایگاه شهید آوینی و شیعه سِی
🌹امام صادق علیه السلام: هركه از دوستى با احمق دورى نكند بزودى خلق و خوى او را به خود گيرد. 📙 ميزان الحكمه ج۱ ص۶۹۵
🌼 استاد پناهیان : 🔸خدا به صورتی زندگی ما را اداره می‌کند که حسابش دست ما نیاید! خودش می‌فرماید: «یرزقه من حیث لایحتسب» روزی بندگان خوب خودم را از طریقی که فکرش را نمی‌کند میرسانم. 🔸یعنی حساب کار و مدیریتش را دست بندگان خوبش نمی‌دهد، چه برسد به بندگان بدش. 🔸خدا خودش امور عالم را اداره می‌کند، به صورت پیچیده و بامحاسبات پنهان. یعنی اگر اجازه ندهد، برگ از درخت نمی‌افتد. البته ما مؤثریم و باید تلاشمان را انجام دهیم ولی در نهایت ارادۀ خدا حاکم است. 🔸مهمترین اثر داشتن این نگاه صحیح به زندگی، افزایش توکل به خداست و مهم ترین علامت توکل به خدا، این است که از احدی غیر از خدا نترسیم. 🔸مهمترین کسانی که باید به خدا اتکا داشته باشند مسئولان جامعه هستند تا از دشمن نترسند و کارشان برای مردم نتیجه بدهد. 🔸فقط کاری که با توکل به‌خدا باشد، نتیجه می‌دهد و خدا هم کمک می‌کند.
🌷پيامبر اسلام صلى الله عليه و آله: همان گونه كه فرزند نبايد به والدين خود بى احترامى كند، والدين نيز نبايد به او بى احترامى كنند. 📗ميزان الحكمه ج۱۳ ص۵۰۸
💢کثرت مال دل را نه آرام بلکه مضطرب می‌سازد! یک عده اشتباه می‌کنند و خیال می‌کنند که اگر بخواهند دلشان آرام شود و اضطرابشان از بین برود، باید مدام مال جمع کنند و آن‌ها را روی هم بگذارند. این‌ها اشتباه می‌کنند، چون آنچه که به دل آرامش می‌دهد، مال و ثروت نیست، بلکه ذکر الله است. (الا بذکرالله تطمئن القلوب) (رعد-۲۸) یاد خدا به قلب‌ها آرامش می‌دهد، نه انباشته کردن مال، چون اگر تمام عالم را به انسان بدهند، خواهد دید مشکلی پیش می‌آید که هیچ کدام از آن اموال نمی‌تواند آن را برطرف نماید. پس آنچه که اضطراب را از دل می‌برد یاد خدا است. جمع کردن مال اثر عکس دارد و اضطراب‌آفرین است. چرا که انباشتن مال و ثروت‌اندوزی، نه تنها گرهی را باز نکرده و قلب را آرام نمی‌کند، بلکه انسان را به درد سر انداخته و او را بیچاره می‌کند. امام علی(علیه السلام) به کمیل فرمود: علم از تو حراست می‌کند، اما تو باید مال را حفظ کنی. (نهج‌البلاغه- حکمت ۱۳۹). در روایتی دیگر حضرت فرمودند: در جایی بخواب که هیچ پولی همراهت نباشد، تا بتوانی راحت بخوابی. چون اگر پول انباشته‌ای زیر سر داشته باشی، تا صبح خوابت نمی‌برد که نکند دزدی آن را ببرد. پس مال آرامش نمی‌آورد، بلکه اضطراب‌آفرین است. 📗 رسائل بندگی، آیت‌الله شیخ مجتبی تهرانی، ص ۲۷۵ | کیهان
🌹 وصیت نامه مرتضی ابراهیمی: در خط ولایت و پشتیبان ولایت باشید که چراغ راه است. نگذارید که دشمن چه از راه جنگ سخت و چه از راه جنگ نرم، دین و کشورتان را از شما بگیرد. توکلتان بر خدا و ائمه(ع) باشد.