52.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
توصیه های طب سنتی
در مورد جلوگیری از :
سرما خوردگی
میگرن و سینوسید
کبد چرب
سکته قلبی
ریزش مو
و ساعات دقیق خواب مفید در شب
و نحوه خوردن سیر بطوری که دهان بوی سیر ندهد .
احادیث الطلاب @ahadis_tollab
🌺🌺🌺🌺🌺حدیث 2001
بهترین صدای تلاوت قرآن
649 - قِيلَ لِرَسُولِ اللَّهِ صلى الله عليه وآله وسلم اَىُّ النَّاسِ اَحْسَنُ صَوْتًا بِالْقُرْآنِ؟ قالَ مَنْ اِذا سَمِعْتَ قِراءَتَهُ رَأَيْتَ اَ نَّهُ يَخْشَى اللَّهَ.
@ahadis_tollab
به پيامبر خدا صلى الله عليه وآله وسلم گفته شد كه كداميك از مردم بهترين صدا در هنگام تلاوت قرآن دارند فرمودند: كسى كه وقتى قرائت قرآنش را بشنوى ببينى كه از خداوند مى ترسد.
کتاب احادیث الطلاب ص 210
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
@ahadis_tollab
#تربیت_کودک
#نظم
وقتی کودک کثیف کاری کرد یا چیزی را شکست :
❌نگویید:
تو برو عقب، تو دست نزن، نیازی نیست شما کاری بکنی.
دست نزن، بدتر میشه
دست بزنی، دستت را میبره
"غرغر، داد و فریاد، سرزنش ممنوع"
✅بگویید:
برو جارو بیار، کمک کن جمعش کنیم.
برو دستمال بیار، خشکش کنیم.
دمپایی بپوش، پات زخمی نشه.
وقتی در تمیز کردن محل، کودک کمک و همکاری کند، یاد میگیرد مسئولیت کارش را بپذیرد.
نظم و نحوه تمیز کردن را میآموزد.
کمتر تحقیر میشود. همکاری و کمک را میآموزد.
@ahadis_tollab
❓پرسش
🔅به منظور به #هدر نرفتن آب، آیا روا است که در حین وضو چندین بار شیر آب را #باز و #بسته کنیم؟ از یک عالم اسلامی شنیدم که امام خمینی برای وضو چنین می کرد؛ چرا که وی نمی خواست آب اسراف شود. لطفا به تفصیل پاسخ دهید؟
✅پاسخ اجمالی
💌دفتر حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای (مد ظله العالی):
اشکال ندارد و بطور کلی باز و بسته کردن شیر آب قبل از تکمیل شستن دست چپ اشکال ندارد ولى پس از آنکه وضو کامل شد و از شستن دست چپ فارغ شد اگر دست را به چیز مرطوب (مثل شیر آب) بگذارد و آب خارج وضو با آب وضو مخلوط شود، مسح سر و پا با آب خارج وضو و یا با آب مختلط صحیح نیست.
📩دفتر حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (مد ظله العالی):
اشکالی ندارد.
📩دفتر حضرت آیت الله العظمی صافی گلپایگانی (مد ظله العالی):
جلوگیری از اسراف و صرفه جویی در مصرف آب به همین مقدار هم مطلوب است و در وضو هم مانعی ندارد که چند مرتبه شیر را باز و بسته کنید. بلی پس از شستن کامل دست چپ، انگشتان را به آب خارج مخلوط نکنید که مسح با آن صحیح نیست.
📩پاسخ حضرت آیت الله هادوی تهرانی (دامت برکاته) به این شرح است:
1. اسراف حرام است.
2. آب فراوان ریختن بر روی اعضای وضو که شسته می شود، مستحب است.
3. بستن شیر آب در بین افعال وضو جایز، بلکه برای جلوگیری از اسراف واجب، است.
4. در هنگام وضو پس از شستشوی کامل دست چپ نباید آب خارجی به دست برسد که مسح پا یا سر با رطوبت خارجی انجام شود. بنابراین، اگر شیر آب مرطوب است و رطوبت آن بر رطوبت دست غلبه دارد، و اگر واجب است بعد از آخرین باری که آب روی دست چپ می ریزد و قبل از شستشوی کامل آن، شیر را ببندد، باید در هنگام مسح سر یا پا، قسمتی از دست که با شیر تماس داشته است برای مسح به کار نرود، تا مسح فقط به رطوبت با قیمانده از وضو صورت پذیرد.
🌺🍃🍂🌺🍃🍂🌺🍃🍂🌺🍃🍂🌺
🍃🌺 @ahadis_tollab
✍ جهت تقویت کبد و تصفیه خون شربت سرکنگبین عسلی سه قاشق غذاخوری در یک لیوان آب گرم حل شود و ناشتا نوش جان کنید و تا یکساعت بعد از آن ناشتا بمانید.
@ahadis_tollab
🍀🍀🍀🍀🍀حدیث 2002
وصایای پیامبر اسلام (ص)
650 - وَ قالَ رسول الله صلى الله عليه وآله وسلم: يا اَباذَرٍّ، اِذا اَصْبَحْتَ فَلا تُحَدِّثْ نَفْسَكَ بِالْمَساءِ، وَ اِذا اَمْسَيْتَ فَلا تُحَدِّثْ نَفْسَكَ بِالصَّباحِ، وَ خُذْ مِنْ صِحَّتِكَ قَبْلَ سُقْمِكَ، وَ حَياتِكَ قَبْلَ مَوْتِكَ، فَاِنَّكَ لا تَدْرى مَا اسْمُكَ غَداً.
@ahadis_tollab
اى ابوذر، هنگامى كه صبح كردى حديث (كارهاى) شب را به خودت مگو ( و اطمينان نداشته باش كه تا غروب زنده هستى) و هنگامى كه غروب كردى حديث (كارهاى) روز را به خود مگو (و اطمينان مكن كه تا صبح هستى(، و بگير (و استفاده كن) از سلامتى خود قبل از بيمارى، و از حيات خود قبل از مرگت، زيرا كه تو نمى دانى فردا اسمت كجا (ثبت است در اسامى مردهها يا زندهها يا سعادتمندان و يا بد بختان) است.
کتاب احادیث الطلاب ص 210
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
@ahadis_tollab
❣همتایی و #کفویت دینی در ازدواج❣
☘یکی از ملاکهای کفویت ، «دیانت» است . البته مخاطب ما در این بحث متدینین هستند . #خانم متدین باید با آقای متدین ازدواج کند .
حالا اگر فاصله ، دو سه نمره باشد اشکالی ندارد . ولی اگر فاصله زیاد باشد ، ما اصلا صلاح نمیدانیم .
این ها مشکل ایجاد میکند . اینکه ما دیانت را اول مطرح میکنیم ، بخاطر تاکید اولیاءالله است .
رسول گرامی فرمودند (ع) : اذا جاء کم من ترضون خلقه و دینه فزوجوه . اگر برای دختر شما خواستگاری آمد که از اخلاق و دینش راضی بودید ، دخترتان را به ازدواجش درآورید . و اگر شما این کار را نکنید فتنه و فساد بزرگی در جهان رخ خواهد داد .
معلوم است که قضیه خیلی مهم است که طرف ما باید در #ازدواج متدین باشد . در اینجا خانم و #آقا فرقی نمیکند .هر دو باید به این نکته توجه کنند . .
این دو میخواهند با هم زندگی کنند . پس هردو باید متدین باشند . اگر یکی متدین است و یکی متدین نیست با هم ازدواج نکنند یا اینکه بگویند : طرف متدین دست طرف غیر متدین را می گیرد و بالا می برد ، این درست نیست . و همین باعث تنش در زندگی خواهد بود .
☘ و یک نکته مبهم در این جا این است که منظور ما از دیانت ، دیانت واقعی است نه ظواهر دین . مورد داشتم و متاسفانه کم نبوده که خانم ، آقای اهل #نماز و مسجد و بسیج را متدین حساب کرده است و دیگر نرفته ببیند که به واقع متدین است یا نه .
غالبا کسانی که در مسجد نماز میخوانند ، متدین هستند ولی چون مسئله مهمی است ، ما میگوییم احتیاط کنید . اکتفا نکنید . خانم میخواهند با آقا ازدواج کنند صرف اینکه آقا ، نماز خوان و هیئتی است کافی نیست و باید تحقیق شود .
☘دین واقعی ، پرهیزگاری ، حیا ، حجب ، عفت ، امانت داری ،پاکدامنی عمل به احکام شرایع دینی است .
این ها خیلی مهم است .امام صادق (ع) فرمودند : کسی که حیا ندارد ، دین ندارد . چرا این قدر بر دیانت تاکید شده است . به دو دلیل ، یکی اینکه اگر خانم و آقا متدین باشند ، دست هم دیگر را می گیرند و در مسیر تکامل الهی ، میتوانند بهمدیگر کمک کنند . وقتی حضرت علی (ع ) با حضرت فاطمه (س) ازدواج کردند . حضرت محمد (ص) چند روز بعد به دیدار آنها رفت و از حضرت علی (ع) پرسید : علی جان فاطمه را چگونه دیدی ؟ آقا فرمودند : نعم العون علی طاعة الله فاطمه چه خوب یار و همکاری است بر طاعت الهی . این یک نکته که تاکید بر دیانت است .
و دلیل دوم اینکه اگر طرفین دیانت داشته باشند ، در تنش ها زندگی ، به یکدیگر ستم نمیکنند . فردی میخواست دخترش را شوهر بدهد ، پیش امام حسن عسگری (ع) رفت و گفت : دخترم را به چه کسی بدهم ؟ آقا فرمودند : به مرد متدین بده .
زیرا اگر دوستش داشته باشد اکرامش میکند و اگر مورد غضبش قرار بگیرد ، به او ستم نخواهد کرد .🌷
@ahadis_tollab
☑️سوال
خرید و فروش وام چه حکمی داره؟
#آیت_الله_خامنه_ای
✅پاسخ
خرید و فروش وام، به نحوی که امتیاز یا نوبت وام خودرا به دیگری بدهد و بانک قبول نماید اشکال ندارد ولی اگر وام را بگیرد و وام گرفته شده را بخواهد به کسی بفروشد جایز نیست.
@ahadis_tollab
🌹🌹🌹🌹🌹حدیث 2003
بهترین کارها چیست
651 - وَ قالَ رسول الله صلى الله عليه وآله وسلم: خَيْرُ الْاُمُورِ اَوْسَطُها.
@ahadis_tollab
بهترين كارها (نه افراط است و نه تفريط بلكه) ميانه روى است.
کتاب احادیث الطلاب ص 210
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
@ahadis_tollab
🌺آیا #منکر_حجاب_نجس_است؟🌺
کسی که ضروریات دین را انکار کند، کافر و نجس می باشد. آیا حجاب از ضروریات دین است و کسانی که حجاب را انکار می کنند و نسبت به حجاب بی اعتنا هستند، نجس می باشند؟
مرجع:آیهالله خامنهای.
📤پاسخ:
از نظر همه مراجع تقلید اصل حجاب از ضروریات دین است، و خانمی که بی حجاب اگر منکر حجاب باشد، در حالی که نسبت به آيات و روايات وارد شده در مورد حجاب علم و آگاهی دارد، در این صورت این انکار موجب مرتد شدن او می باشد و نجس می باشد، اما اگر فردی آيات و رواياتی که در مورد حجاب است را قبول دارد، ولی عمل نمیکند و نسبت به آن بی اعتنا می باشد، در این صورت مرتد نیست، بلکه مسلمانی است که گناهکار است.
نظر مراجع نسبت به از ضروریات دین بودن حجاب:👇
✍ آیهالله صافی، سیستانی، خامنه ای: اصل وجوب حجاب فیالجمله از ضروریات دین اسلام است و منکر آن مرتد است، ولی اگر کسی نسبت به حجاب بیاعتنا باشد اما آن را انکار نکند فقط گناهکار است و مرتد نیست.
✍ آیهالله مکارم شیرازی: حجاب از ضروریات دین است، ولی اگر کسی که حجاب را انکار می کند، از ضروری بودن آن آگاهی نداشته باشد، مرتد نمیشود.
✍آیهالله بهجت:حجاب از ضروریات دین است واگر كسى در نوشته يا گفتار خود حجاب را منكر شود، مرتد محسوب میشود اما بیاعتنایی به حجاب گناه است . [3] [6]
📚منابع:
۱. به نقل از «مسائل جدید از دیدگاه علما و مراجع تقلید» ج 1 و 2؛ تهیه و تنظیم، سیدمحسن محمودی، برگرفته از سایت آیت الله مکارم شیرازی، برگرفته از سایت آیت الله بهجت.
╔══🌿🌼🌿═══╗
🆔 @ahadis_tollab
╚═══🌿🌼🌿══