هدایت شده از KHAMENEI.IR
6.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❤️ واکنش رهبر انقلاب به جملات حماسی یکی از جوانان حاضر در دیدار اخیر
💻 Farsi.Khamenei.ir
حضرت علی (ع):
در آخر الزمان شیعیان ما همانند وضعیت یک انبار گندم را خواهند داشت. که آن را آفت بزند و صاحب انبار آنها را بیرون می آورد و آن قسمت هایش را که آفت زده دور می ریزد و بقیه را داخل انبار قرار می دهد و این کار مجددا آنقدر و استمرار پیدا می کند تا جایی که به اندازه مشتی از آن گندمها بیشتر سالم باقی نمی ماند.
غیبت نعمانی، باب۱۲
گاهی اوقات میشنویم بعضیا میگن ما یه فامیل/ دوست/ آشنا داشتیم چادری بود الان بی حجابه، انقلابی بود الان ضدانقلابه، نمازخون بود الان کافره و...
این یعنی غربال میشیم!!
باید خیلی مراقب باشیم تا عاقبت به خیر شیم
@ahkamostadmohagheghi
❌ ببینید آخوندا چقدر دروغ می گن: یکی شون میگه زیارت امام رضا معادل یک حج است، یکی میگه 70 حج، یکی میگه هزار اون یکی میگه یک میلیون، بالاخره چقدر ثواب می دن؟
✅پاسخ:
عواملی مانند معرفت، خلوص، پیاده یا سواره بودن، فقیر یا غنی بودن و .... در میزان ثواب تاثیر واضحی دارد. که در خود روایات نیز بدان اشاره شده است. مثلاً :
«احمد بن محمد ابی نصر میگوید: نامهای به خط امام رضا (ع) خواندم که امام در آن فرمودند که: «به شیعیان من این مطلب را برسان و بگو که زیارت من نزد خداوند سبحان با هزار حج و هزار عمرهای که قبول شده است برابر است وی سپس میگوید: پس از دیدن این نوشتهی امام رضا (ع)، خدمت امام جواد (ع) رسیدم و عرض کردم زیارت پدر شما با هزار حج برابر است؟ (یعنی از سر تعجب این سوال را از امام جواد (ع) نمود) امام جواد (ع) فرمودند: بله به خدا قسم با هزار هزار (یک میلیون) حج برابری میکند. البته به شرط آن که همراه با معرفت [به حق امام و امامت] باشد.» (کامل الزیارات ص ۳۰۶)
🔻 پی نوشت
1- وقتی گفته می شود زیارت امام رضا علیه السلام معادل هزار حج یا بیشتر ثواب دارد، منظور حج مستحبی است و هیچ چیز جای حج واجب را نمی گیرد.
2- علت برتری زیارت امام رضا و سایر ائمه از حج مستحبی آن است که روح اسلام به ولایت است. همانگونه تولد حضرت علی علیه السلام در کعبه، نمادی بر این حقیقت است.
@ahkamostadmohagheghi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❓تفاوت کار در ایران با چین چیه؟
جالب بود
@ahkamostadmohagheghi
⭕️درباره خدا و امامان گاهي افكار بدي در ذهنم بوجود مي آيد، چكار كنم؟
نکته ی اول: پرسش شما نشان می دهد که ما با جوانی در ارتباطیم که ریه های سالم معنویتش، تحمل غبار گناه را ندارد.
نکته ی دوم: اين افکار برای اغلب افراد بخصوص در سنين نوجواني و جواني اتفاق می افتد پس حساس نشويد.
نکته ی سوم: در معارف اسلامي به اين گونه افكار «حديث نفس» گفته ميشود كه نه گناه است و نه انسان را از دايره «دين» خارج ميكند. مهم آن است كه بر «عقيده و ايمان خود استوار و ثابت قدم» باشيد.
🟣شخصي خدمت پيامبر اكرم رسيد و عرض كرد: اي رسول خدا! گاهي راجع به خدا و شما افكاري به ذهنم مي رسد كه اگر بگويم، چه بسا حكم قتل مرا بدهيد. حضرت فرمود: وقتي اين افكار به سراغت مي آيد، خوشحال مي شوي يا ناراحت؟ عرض كرد: ناراحت مي شوم. حضرت فرمود: اين عين ايمان است.
نکته ی چهارم: براي مواجهه با اين افكار بايد اقدامهاي «علمي» و «عملي» انجام داد: 👇
الف. راهكار علمي:
بازسازى شناختى:
شيطان در صدد ضربه زدن به ما است لذا بايد سطح اطلاعات و آگاهي ديني و شناخت و معرفت خود نسبت به خدا، چهارده معصوم و نعمتها و محبت هاي مادي و معنوي را افزايش داد و به رفع شبهات ديني پرداخت تا به تدريج ايمان قوي شود.
ب. راهكارهاي عملي:
1. متمركز شدن بر افكار مطلوب به عنوان افكار جايگزين
2. ذكر و دعا:
- پيامبر: كسى كه مبتلا به وسواس فكرى درباره خدا است، سه بار ايمان به خدا و رسول را به زبان تكرار كند، يعني سه بار بگويد:« آمنت بالله و رسوله» تا آن حالت وسواسى از بين برود»
- شخصى از امام صادق در مورد وسواس و شك سؤال كرد، حضرت فرمود: هر گاه به وسواس فكرى مبتلا شدى، بگو: «لا اله الا الله » و «لا حولَ ولا قوّة إلاّ بالله»
- همچنين مردي خدمت امام باقر رسيد و از سه چيز شكايت كرد:
اول؛ وسوسه شيطان و حديث نفس، دوم؛ فقر و تنگدستي، سوم؛ بدهكاريهاي زياد.
حضرت فرمود: اين دعا را مكرر بخوان. خداوند هر سه مشكل شما را برطرف ميكند:
«توكّلت علي الحيّ الذي لا يموتُ و الحمد للّه الذي لم يتّخذ ولداً و لم يكن له شريكٌ في المُلك و لم يكن له وليُّ من الذلّ و كبّره تكبيراً»
- در روايتي آمده است كه براي رفع وسوسه شيطان و حديث نفس و زماني كه در دل شكي نسبت به خدا (يا يكي از مقدسات) پيدا شد، بگويد:«هو الأوّل و الآخر و الظاهر و الباطن و هو بكلّ شيءٍ عليم».
- همچنين خواندن سوره مباركه ناس توصيه شده است.
- شخصی خدمت آیت الله بهجت (رحمه الله عليه) رسید و عرض کرد: برای نفی خواطر (پاکیزه کردن دل و ذهن از هر چه جز خدا) چه کنیم؟ فرمودند: «ضدش را انجام دهید؛ یعنی استغفار کنید و صلوات بفرستید که ضد آن خواطر هستند.»
3. هر روز به خود تلقين كنيد: «قادرم افكار ناخواسته را كنار بگذارم»
4. دوري از بيكاري (مثل مطالعه، نظافت اتاق، كمك به دوستان، ورزش و...)
چون اين افكار به هنگام بيكارى به سراغ فرد مىآيد.
5. عادی سازی و ساده انگاری اين افكار
حساسيت نشان ندهيد و فقط با كنجكاوي مختصري برخورد كنيد و در مورد آنها هم مثل افكار غیر ضروری دیگر رفتار كنيد.
#وسواس_فکری
@ahkamostadmohagheghi
10.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️نگیم سلام!
✅باید بگیم درود!
🌹چون ما آریایی هستیم!
💥پاسخ شنیدنی به این صحبت
@ahkamostadmohagheghi
7.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چرا بهشتی ها دوست ندارند وارد بهشت شوند؟
@ahkamostadmohagheghi
همه باید به خود بگویند: «در خودت هم از این "سعد و حَرملهای وجود دارد، مواظبشان باش و به آنها لعن کن و به حسینِ وجودت و فطرتت سلام کن».
مرحوم حائری شیرازی
@ahkamostadmohagheghi
‼️صحیح بودن اعتکاف هفت شرط دارد:
۱. عقل
۲. نیّت
۳. روزه
{ - اعتکاف کسی که نمیتواند روزه بگیرد مانند بیمار و مسافر، صحیح نیست.
- مسافری که تصمیم به اعتکاف دارد اگر قصد اقامت ده روز کند یا نذر کرده باشد در سفر روزه بگیرد، جایز است در سفر معتکف شود}.
۴. حضور در مسجد واحد
۵. حداقل سه روز متوالی بودن
۶. استمرار حضور در مسجد
{ - اگر عمداً و از روی اختیار (جز در موارد ضرورت) از مسجد بیرون رود، اعتکاف باطل میشود، هر چند به دلیل ندانستن مسئله باشد.
- اگر از روی فراموشی یا اجبار یا برای کارهای ضروری عقلی یا عرفی یا شرعی از مسجد بیرون رود واجب باشد یا مستحب، دنیوی باشد یا اخروی، اعتکاف باطل نمیشود.}
۷. اجازه داشتن برای اعتکاف
📕 منبع: leader.ir
@ahkamostadmohagheghi
#برداشت_های_نادرست_از_احکام
💬بعضی از مردم یا بهتره بگم همۀ ما مردم فکر میکنیم که میزبان باید اول به مهمانها تعارف کنه و از اونا بخواد غذا رو شروع کنن، بعد خودش شروع به خوردن غذا بکنه.
📛 در حالی که این درست نیست.
✍️ در فرهنگ اسلامی، مستحبه که میزبان قبل از همه شروع به خوردن بکنه و بعد از همه از غذا دست بکشه؛ اینطوری مهمانها برای خوردن غذا راحتترن.
@ahkamostadmohagheghi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬موضوع: آیا منم با این همه گناه، میتونم یار امام زمان (عج) باشم؟!
@ahkamostadmohagheghi