سه ویژگی عید فطر در بیان امیرالمومنین (ع)/ روزی که یوم الجوائز است
اعطای ثواب به نیکوکاران، خسارت گناهکاران، شباهت به روز قیامت و غفران گناهان از ویژگیهایی است که امیرالمؤمنین در یک خطبه درباره عید فطر بیان فرمودهاند.
سه ویژگی عید فطر در بیان امیرالمومنین (ع)/ روزی که یوم الجوائز است
به گزارش خبرگزاری فارس، عید سعید فطر از مهمترین اعیاد مسلمانان به شمار میآید. این عید که در احادیث با عنوان «یوم الجوائز» شناخته میشود، مصادف با اولین روز از ماه شوال است. جابر از حضرت امام محمد باقر علیهالسلام روایت کرده است که آن حضرت گفت حضرت رسول خدا صلّى اللَّه علیه و آله فرمود: چون روز اول شوّال فرا مىرسد یک منادى فریاد مىکند: اى مؤمنان در این صبحگاه بشتابید براى جوائزتان (که بهپاداش عبادات رمضان میدهند) سپس فرمود: اى جابر، جوائز خداوند متعال که مانند جوائز این پادشاهان نیست. آنگاه فرمود: امروز روز جائزه است. (من لایحضره الفقیه، ج۱، ص۵۱۱)
همچنین نقل است حضرت امیرالمؤمنین علیبن ابیطالب علیه السلام روز عید فطر براى مردم خطبه خواند و فرمود:
«خَطَبَ أَمِیرُالْمُؤْمِنِینَ عَلِیُّبْنُ أَبِیطَالِبٍع لِلنَّاسِ یَوْمَ الْفِطْرِ فَقَالَ أَیُّهَا النَّاسُ إِنَّ یَوْمَکُمْ هَذَا یَوْمٌ یُثَابُ فِیهِ الْمُحْسِنُونَ وَ یَخْسَرُ فِیهِ الْمُسِیئُونَ وَ هُوَ أَشْبَهُ یَوْمٍ بِیَوْمِ قِیَامَتِکُمْ فَاذْکُرُوا بِخُرُوجِکُمْ مِنْ مَنَازِلِکُمْ إِلَى مُصَلَّاکُمْ خُرُوجَکُمْ مِنَ الْأَجْدَاثِ إِلَى رَبِّکُمْ وَ اذْکُرُوا بِوُقُوفِکُمْ فِی مُصَلَّاکُمْ وُقُوفَکُمْ بَیْنَ یَدَیْ رَبِّکُمْ وَ اذْکُرُوا بِرُجُوعِکُمْ إِلَى مَنَازِلِکُمْ رُجُوعَکُمْ إِلَى مَنَازِلِکُمْ فِی الْجَنَّةِ أَوِ النَّارِ وَ اعْلَمُوا عِبَادَ اللَّهِ أَنَّ أَدْنَى مَا لِلصَّائِمِینَ وَ الصَّائِمَاتِ أَنْ یُنَادِیَهُمْ مَلَکٌ فِی آخِرِ یَوْمٍ مِنْ شَهْرِ رَمَضَانَ أَبْشِرُوا عِبَادَ اللَّهِ فَقَدْ غُفِرَ لَکُمْ مَا سَلَفَ مِنْ ذُنُوبِکُمْ فَانْظُرُوا کَیْفَ تَکُونُونَ فِیمَا تَسْتَأْنِفُونَ. (الأمالی(للصدوق)، النص، ص۱۰۱)؛ اى مردم، در این روزِ شما، روزی است که در آن به محسنان ثواب دهند و بدکاران زیانمندند. این شبیهترین روز به روز قیامت است. با بیرون آمدن شما از منزل به نمازگاه، متذکرِ بیرون آمدن خود از گورهایتان به محضر پروردگارتان شوید و یاد کنید به وقوف خود در نمازگاه، وقوف خود را در برابر پروردگارتان و یاد کنید به برگشت خود به منزلهایتان، برگشت خود را به منزلهاى بهشت یا دوزخ خود.
و بدانید، اى بندگان خدا، که کمترین مزد مرد و زن روزهدار آن است که جار کشد آنها را فرشتهاى در روز آخر ماه رمضان «مژده گیرید بندگان خدا که آمرزیده شد براى شما آنچه گذشته از گناهان شما و بپایید در آینده چطور خواهید بود.»
عطای ثواب به نیکوکاران، خسارت گناهکاران، شباهت به روز قیامت و غفران گناهان از ویژگیهایی است که حضرت امیرالمؤمنین در این خطبه درباره عید فطر بیان فرمود.
آیت الله خاتمی: مغلطه نکنید شورای نگهبان قانون گذاری نمیکند/ اگر قانون را قبول ندارید چرا به صحنه آمدید؟
عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری گفت: برخی مغلطه نکنند که شورای نگهبان قانونگذاری می کند، این شورا هیچگاه قانونگذاری نکرده و نمیکند بلکه قانون را تفسیر کرده است. حفط حرمت شورای نگهبان حفظ حرمت نظام اسلامی است.
آیت الله خاتمی: مغلطه نکنید شورای نگهبان قانون گذاری نمیکند/ اگر قانون را قبول ندارید چرا به صحنه آمدید؟
به گزارش خبرگزاری فارس از قم، آیت الله سید احمد خاتمی صبح امروز در خطبه های نماز عید فطر که در صحن جامع مهدوی مسجد مقدس جمکران برگزار شد، با اشاره به اینکه عید فطر در حقیقت تکمیل مائده آسمانی ماه مبارک رمضان است، اظهار کرد: ماه رمضان سرتاپا نور و عظمت است.
وی با اشاره به اینکه خداوند در این ماه با مائده های آسمانی از بندگانش پذیرایی کرده است، گفت: مائده های این ماه روزه، تلاوت قرآن، مناجات های سحر و قرائت دعا و نماز بود و روزه داران باید اینک که ماه رمضان به پایان رسیده، سفره بندگی خدا را نگه دارند.
امام جمعه موقت تهران در خطبه دوم نماز با اشاره به اینکه داغدار داغ سنگین جنایت وحشیانه داعش در افغانستان هستیم، گفت: تردیدی نیست تروریست های داعش ساخته و پرداخته آمریکای جنایتکارند آنچنان که خودشان نیز اعتراف کردند. آمریکا با آوردن داعش به افغانستان خیالاتی دارد ولی به آنان می گوییم همان طور که سردار سلیمانی روز شما را تبدیل به شام سیاه و دولت داعش را سرنگون کرد حاج قاسم های زنده به فضل خداوند پس مانده های حقیر داعش را به زباله دان تاریخ خواهند فرستاد.
آیت الله خاتمی با اشاره به کشتار دانش آموزان دختر مدرسه سید الشهدا(ع) ابراز کرد: آمریکاییها بدانند که این خون های پاک گام های لرزانشان را شکست خواهد داد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه در ایام سیزدهمین انتخابات ریاست جمهوری هستیم ابراز کرد: انتخابات در جمهوری اسلامی جشن سیاسی است، چرا که صدها سال بر این ملت و مردمی که صاحب خانه بودند گذشت در حالی که در سرنوشت مملکت کاره ای نبودند و دیگران برای آنان تصمیم می گرفتند.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با تاکید بر اینکه از برکات انقلاب بازگشت مردم به صحنه و رقم زدن سرنوشتشان با شرکت در 40 انتخابات بوده است، گفت: انتخابات برای ملت نعمتی بزرگ و نشانه نظام مردم سالار دینی است.
آیت الله خاتمی ادامه داد: شکر این نعمت حضور حداکثری مردم پای صندوق های رای است و نظام با تمام وجود حضور حداکثری را می طلبد و زمینه آن را نیز فراهم می کند. حضور در انتخابات امری جامع است و مردم بدانند هر رای آنها به معنای آری مجدد به نظام اسلامی و تجدید بیعت با خون شهیدان است.
وی با تاکید بر اینکه شکر این نعمت انتخاب اصلح است، اظهار کرد: مردم بصیرت دارند؛ اصلح کسی است که شرایط ریاست جمهوری را دارد، ضد استکبار و دلسوز مردم است، مردمش را باور دارد، ضد فساد و در پی آن است تا باری از دوش مردم بردارد. اصلح را مردم به فضل خدا می شناسند و امام راحل و مقام معظم رهبری معیارها را بیان کردند.
عضو شورای نگهبان با اشاره به اینکه این شورا حداقل ها را تعیین می کند و تعیین سقف که اصلح است با مردم بصیر و انقلابی است، تصریح کرد: به همان اندازه که حضور حداکثری مهم است انتخاب اصلح نیز مهم است.
آیت الله خاتمی خطاب به ثبت نام کنندگان در انتخابات نیز گفت: این افراد بدانند که سر سفره نظام نشستند و با قانون اساسی سرکار می آیند و با این راهکار انتخاب می شوند و اگر قانون ردشان کرد بگویند انتخابات را تحریم می کنیم یعنی نظام و قانون اساسی را قبول ندارند. اگر قبول ندارید برای چه به صحنه آمدید.
وی افزود: کسانی باید به این عرصه وارد شوند که نظام، قانون اساسی، جمهوریت، اسلامیت و ولایت فقیه را از بن جان قبول داشته باشند و کسانی که قبول ندارند شایسته کاندیدا شدن نیز نیستند.
امام جمعه موقت تهران با تاکید بر اینکه شکر نعمت مقدس جمهوری اسلامی قانون مداری است، بیان کرد: آنچه این روزها در عرصه اصلاح آیین نامه انتخابات که بر اساس سیاست های کلی ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری بود صورت گرفت، طبق تفسیر قانون اساسی با شورای نگهبان است، مدیر و مدبر کیست؟ تفسیر این قانون با شورای نگهبان است، برخی مغلطه نکنند که شورای نگهبان قانونگذاری می کند، این شورا هیچگاه قانونگذاری نکرده و نمیکند بلکه قانون را تفسیر کرده است. حفظ حرمت شورای نگهبان حفظ حرمت نظام اسلامی است.
آیت الله خاتمی در ادامه به تحولات فلسطین اشاره کرد و گفت: در این منطقه دو صفحه در حال ورق خوردن است. یکی صفحه رژیم جنایتکار صهیونیستی که در اوج ذلت و زبونی است و انتفاضه ای که با سنگ شروع شد و به موشک رسید و به فضل خدا روز این رژیم را به شب سیاه تبدیل کرد.
وی ادامه داد: همین انتفاضه ها گور رژیم صهیونیستی را خواهد کند و امیدواریم قبل از وعده 25 ساله شاهد محو و نابودی این رژیم غاصب، جنایتکار و کودک کش باشیم.
وی ادامه داد: همین انتفاضه ها گور رژیم صهیونیستی را خواهد کند و امیدواریم قبل از وعده 25 ساله شاهد محو و نابودی این رژیم غاصب، جنایتکار و کودک کش باشیم. از سوی دیگر در این هفت سال آبی از مذاکرات گرم نشده و اگر عزتی نصیب فلسطینیان شده در سایه مقاومت است.
بسم الله الرحمن الرحيم
حضرت امام علي (ع) در نهج البلاغه:
حكمت252
*****************
فلسفه احكام الهى
(اخلاقى، اجتماعى، اعتقادى)
و درود خدا بر او، فرمود: خدا «ايمان» را براى پاكسازى دل از شرك ، و «نماز» را براى پاك
بودن از كبر و خودپسندى ، و «زكات» را عامل فزونى روزى ، و «روزه» را براى آزمودن اخلاص بندگان ، و «حج» را براى نزديكى و همبستگى مسلمانان ، و «جهاد» را براى عزّت اسلام، و «امر به معروف» را براى اصلاح توده هاى ناآگاه ، و «نهى از منكر» را براى بازداشتن بى خردان از زشتى ها، «صله رحم» را براى فراوانى خويشاوندان ، و «قصاص» را براى پاسدارى از خونها ، و اجراى «حدود» را براى بزرگداشت محرّمات الهى ، و ترك «مى گسارى» را براى سلامت عقل، و دورى از «دزدى» را براى تحقّق عفّت ، و ترك «زنا» را براى سلامت نسل آدمى، و ترك «لواط» را براى فزونى فرزندان ، و «گواهى دادن» را براى به دست آوردن حقوق انكار شده، و ترك «دروغ» را براى حرمت نگهداشتن راستى ، و «سلام» كردن را براى امنيّت از ترسها ، و «امامت» را براى سازمان يافتن امور امّت ، و «فرمانبردارى از امام» را براى بزرگداشت مقام رهبرى، واجب كرد .
نهج البلاغة / ترجمه دشتى، ص: 683
آیتالله رئیسی: آمده ام تا با کمک همه مردم، دولتی مردمی برای ایرانی قوی تشکیل دهم
آیتالله سیّد ابراهیم رئیسی، با صدور بیانیه ای از حضور خود در انتخابات ریاستجمهوری سیزدهم خبر داد و خاطرنشان کرد: آمدهام تا با کمک همه مردم ایران، و در طلیعه گام دوم،"دولتی مردمی برای ایرانی قوی" تشکیل دهم.
آیتالله رئیسی: آمده ام تا با کمک همه مردم، دولتی مردمی برای ایرانی قوی تشکیل دهم
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری فارس، آیتالله سیّد ابراهیم رئیسی، با صدور بیانیه ای از حضور خود در انتخابات ریاستجمهوری سیزدهم خبر داد.
متن کامل بیانیه آیتالله رئیسی بدین شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
اَللّهُمَ صَلِّ عَلی علی بن مُوسَی الِّرِضا المَرُتَضی بعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ
مردم شریف ایران، خواهران و برادران عزیزم،
سلام علیکم
انقلاب شکوهمند اسلامی مردمی شما، چهل و سومین سال خود را میگذراند و همچنان شعارهای مبنایی ما که تحقق ارزشهای دینی، عدالتخواهی، استقلالطلبی و آزادیجویی بود، بعنوان اولویتهای ممتاز، در بلندای آرمان انقلاب میدرخشند. آرمانی که زنده، پویا، قابل دستیابی و امیدآفرین است. پیشرفت های مادی و معنوی " اصحاب ما می توانیم" خمینی کبیر و خامنه ای عزیز، کشور ما را از حضیض ذلت به قله عزت رسانید. کتاب زرین افتخارات زنان و مردان سرزمینم مملو از لحظات تلخ و شیرینی است که سرنوشت یکسانی را برای ما رقم زده است. آرزوی «ایران قوی و سربلند»، فصل مشترک این تاریخ پر فراز و نشیب است.
اگرچه مساعی صورت گرفته در دورههای متمادی، قابل تقدیر است، اما اینک در آستانه سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، ضعف مدیریت اجرایی، تقلیل توجه به آرمانهای مبنایی یا انحراف از آن، بخشینگری، گم کردن اولویتها، تن دادن به ساختار فرسوده، جهتگیریهای چندگانه و متعارض، بوروکراسی ناکارآمد و مزاحم، سیاستزدگی، چشمدوختن به بیرون و تحقیر توان داخلی سبب شد که انرژی متراکم و بیبدیل قوه اجرایی، نه تنها به صورت کامل و مؤثر استفاده نشود، بلکه خود، منشأ پیدایش مسائل پیچیده در کشور باشد. البته فشار سنگین و بیرحمانه بدخواهان و معاندان انقلاب اسلامی در طول این چهار دهه، حتماً بر وضع غیرقابل قبول کنونی مؤثر بودهاند ولی علت اصلی شکلگیری این وضع، به سوء تدبیرها، ناکارآمدیها و تضییع فرصتهای خدمتگزاری باز میگردد.
قرار نبود که از درد مردم بی خبر باشیم.
قرار نبود که مردم در فشارهای اقتصادی بی پناه بمانند.
قرار نبود که از آمدن به میان مردم واهمه داشته باشیم.
اینک ماییم و رنجها و امیدهای مشترکمان. رنجی از جنس زخمهای دردآور معیشتی و اقتصادی بر پیکره اعتماد عمومی، و امیدی متکی بر منابع سرشار انسانی و فکری و مادی که چشمانتظار مدیریتی توانمند و متکی به مردم برای رسیدن به ایرانی قوی برای همه است.
در طول چند ماه گذشته، گروهها و اقشار و اصناف مختلف، اینجانب را دعوت به نامزدی در انتخابات میکردند و البته برخی دلسوزان نیز با دلایل مختلف، خیرخواهانه، میخواستند در برابر این مطالبه مقاومت کنم. آنچه من را با این استدلال همراه میساخت، مسؤولیت سنگین قوه قضائیه و برنامههای تحولی بود که به پشتوانه تجربه و آشنایی به مسائل و چالشهای دستگاه قضایی و به یاری طیف وسیعی از نخبگان، و همراهی و امیدآفرینی قاطبه مردم، با جدیت دنبال میکردم و بحمدلله ارکان استقرار مسیر تحول فراهم گردیده بود؛ اما لطف مردم به این خدمتگزار کوچک تا سر حد مطالبهای فراگیر و عمومی گسترش یافت. اگر این خواست عمومی نبود، برای ادامه مسیر تحول در قوه قضائیه، آسودهخاطر بودم. اما مقاومت بیشتر در برابر این موج گسترده، بیش از هرچیز، بیاعتنایی به اراده مردم بزرگوار سرزمینم، و گمان راحتطلبی در میدان نبرد با رنجهای مشترکمان را ایجاد می نمود. انبوه بدهی های دولتی، رشد سرسام آور نقدینگی، نظام بانکی غیر مولد، تورم کمرشکن، به هم ریختگی بازار مسکن و خودرو، مشکلات کارگران قراردادی و شرکتی، کارخانه ها و کارگاه های تعطیل شده، بیکاری جوانان تحصیل کرده، تبعیض آزاردهنده در حقوق و دستمزد و هزاران زخم مزمن دیگر، تنها گوشه ای از این دردهای مردم است.
تجربه طولانی اینجانب در سطوح مختلف مدیریتی، به روشنی بر من ثابت کرده است که اگر فساد و مبارزه با آن در کانونهای اصلی خود مهار نشود و به علاج یک قوه قاهره بیرونی گره بخورد، جریان آن در شکلهای مختلف ادامه مییابد و بلکه روز به روز گسترده تر می شود. بر این مبنا، حضور خود در عرصه انتخابات را مجاهدتی بنیادین برای مبارزه کانونی با فساد میدانم که ان شاء الله با هزینههای بسیار کمتر، ریشهها و بسترهای فسادزا را بخشکاند.
روشن است که مردم به وضع موجود اداری و اقتصادی کشور که نه با ارزشهای انقلاب و نه با انتظارات جمهور و نه با امکانات و تواناییهای موجود سازگار نیست، معترض، و گلهمندند. دولت آینده، برای علاج این درد مشترک، باید عمیقاً معتقد به تحول و تغییر اساسی ریل اداره امور اجرایی کشور به نفع مردم باشد تا در آیندهای نزدیک، تلخکامیهای ناشی از بیعدالتی، خمودگی و حاشیهسازی را به طعم شیرین و خواستنیِ احساس اجرای عدالت مبدل گرداند.
اینجانب فرزند ملت بزرگ ایران و سرباز کوچک انقلاب اسلامی، با استعانت از خداوند قادر متعال و توسل به امام عصر(عج) و ارواح طیبه شهیدان برای ایجاد تحول در مدیریت اجرایی کشور، و مبارزه بیامان با فقر و فساد، تحقیر و تبعیض، با احترام به همه نامزدها و گروه های سیاسی، به صورت مستقل به صحنه آمده ام و تنها در برابر ذات اقدس الهی و پیشگاه ملت ایران، خود را متعهد و مسؤول میدانم.
با شناختی که از چالش ها، ظرفیتها، استعدادها و سرمایه های این کشور کسب کرده ام، آمده ام تا با کمک همه مردم ایران، و در طلیعه گام دوم،"دولتی مردمی برای ایرانی قوی" تشکیل دهم:
دولتی که ارکان و مسئولیت های اصلی آن بر دوش جوانان شجاع، تحول خواه، متخصص، پاک و ضد فساد خواهد بود که هر کجا به آنها اعتماد شد، قدرت و افتخار برای ایران آفریده اند.
دولتی که توجه به محرومان و مستضعفان و طبقات پایین جامعه از مهمترین اولویتهایش خواهد بود و اجازه نخواهد داد که عزت و شرافت و کرامت آنها خدشه دار شود.
دولتی که با اجماع ملی و دیپلماسی هوشمند و مبتکر، حتی یک لحظه را برای رفع تحریمهای ظالمانه از دست نخواهد داد. با دیپلماسی برآمده از قدرت و تواناییهای داخلی، تعامل و رابطه دوستانه و مقتدرانه با دنیا، مخصوصاً با همسایگان را، با سرعت پیگیری می کند.
دولتی که پاسدار آزادی بیان و قلم، و حقوق اساسی همه شهروندان ایرانی و متعلق به همه مردم ایران است. باید راهها و بسترها برای نقش آفرینی مردم در تحقق عدالت باز شود و ملت ایران، زنان و مردان، با قومیت های مختلف، با زبان های متنوع و با سلایق و باورهای فرهنگی و سیاسی متفاوت، باید به یک نسبت به دولت احساس تعلق کنند و «ایرانی بودن» برای تضمین همه حقوق شهروندی آنها کفایت کند.
دولتی که دیوارهای برافراشته در مقابل شفافیت عملکرد و قراردادهای پر حاشیه را فرو خواهد ریخت و خود را در اتاق شیشه ای در منظر ارزیابی و قضاوت مردم قرار خواهد داد.
دولتی که تأمین اشتغال پایدار را تکلیف قطعی خود می داند و اجازه بیکاری و اخراج ظالمانه کارگران را نخواهد داد.
دولتی که خود را موظف به رشد و بالندگی فکری، علمی، فرهنگی و اخلاقی جامعه می داند و به پشتوانه فرهنگ غنی اسلامی و ایرانی خود، و با نقش آفرینی اصحاب فرهنگ و اندیشه، امکان بالندگی و تبلور بیشتر فضائل اخلاقی آحاد مردم ایران را فراهم خواهد کرد.
مردم عزیز ایران،
در آستانه قرن جدید نیازمند «تحول» همهجانبه و نظاممند برای نیل به «ایران قوی» هستیم. تغییرات جزیی و پنهان کردن مسائل اصلی مردم در تعارفات سیاسی و زدوبندهای جناحی، دردی را دوا نمیکند. مردم از انتخابات به دنبال این نیستند که فرد یا گروهی از صندلی قدرت بلند شود و قبیله دیگری با نشستن به جای آنها، امکانات کشور را بین خود تقسیم کنند. نتیجه انتخابات باید «تحول» واقعی یعنی بازگرداندن امید و نشاط به زندگی مردم باشد.
در پایان از همه گروهها، محرومان و دردکشیدگان،دانشگاهیان، حوزویان، نخبگان، جوانان عزیز و آحاد جامعه که مطالبه حضور اینجانب را داشتند و همه آنانی که خواستار تغییر وضع موجود هستند، برای همسنگری و کمک به خلق مشارکت حداکثری تاکید می نمایم و یقین دارم که به فضل خداوند آیندهای بسیار روشن و چشماندازی بسیار زیبا و دلنشین در انتظار ملت صبور و شکور و شایسته ایران اسلامی است.
خدایا تو شاهدی که هیچگاه دنبال مقام و قدرت طلبی نبوده ام و در این مرحله نیز برخلاف میل و مصلحت شخصی و تنها به منظور انجام وظیفه در جهت اجابت توده مردم وجوامع نخبگان و رعایت مصالح اجتماعی و رفع رنج مردم و ایجاد امید پا به عرصه گذارده ام و در این مسیر از تو و اولیاءت استمداد می طلبم تا خدمتگذاری شایسته برای این مردم قدرشناس و رنج کشیده باشم. انشاء الله. بعونه و کرمه.
سید ابراهیم رئیسی
25 اردیبهشت 1400
#ثامن 10
🇮🇷🍀
💠 #عکس_نوشت
✅ موضوع: چگونه میتوان کشور را سامان داد؟
🍃🌻🍃
🌺 مقام معظم رهبری: انتخابات مصونیتبخش به کشور است.۱۳۹۰/۱۱/۱۴
#روشنگری
#ایران_قوی
#ثامن
#مشارکت_حداکثری
🆔 @samenqom313
🇮🇷🌸
2.pdf
599.2K
#ثامن 10
🇮🇷🍀
💠 #سخنواره
✅ موضوع: چرایی و چگونگی جلب مشارکت گسترده و آگاهانه
🍃🌻🍃
⛔️ ویژه هادیان و سخنرانان
#روشنگری
#ایران_قوی
#ثامن
#مشارکت_حداکثری
🆔 @samenqom313
🍀
🇮🇷🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ثامن 10
🇮🇷🌸
💠 #موشن_گرافیک
✅موضوع: جریانات سیاسی در سپهر سیاسی کشور
🍃🌻🍃
🌺 مقام معظم رهبری: انتخابات در کشور ما مظهر «حماسهی سیاسی» است. ۱۳۹۲/۰۱/۰۱
#مشارکت_حداکثری
#ایران_قوی
#انتخابات_۱۴۰۰
#روشنگری
#ثامن
🆔@samenqom313
🇮🇷
1.pdf
420.4K
#ثامن 10
🇮🇷🌸🍀
💠 #یادداشت
✅ موضوع: چرایی و چگونگی جلب مشارکت گسترده و آگاهانه
🍃🌻🍃
🌺 مقام معظم رهبری: برای وارد شدن در عرصهی انتخابات، تنها چیزی كه حاكم است، قانون است. ۱۳۹۲/۰۳/۱۴
#روشنگری
#ایران_قوی
#ثامن
#مشارکت_حداکثری
🆔@samenqom313
[فرستاده شده از قرارگاه ثامن قم]
[ فایل : 3.pdf ]
#ثامن 10
🍀
💠 #سیاست ها و ملاحظات
✅ موضوع: چرایی و چگونگی جلب مشارکت گسترده و آگاهانه
🍃🌻🍃
📛 ویژه سخنرانان و هادیان
#روشنگری
#ثامن
#مشارکت_حداکثری
#ایران_قوی
@samenqom313
🍀
🇮🇷🌸#ثامن10