تروریست خواندن سپاه توسط اروپا؛ به ضرر سپاه است یا ارتشهای اروپا در منطقه؟!
مهدی محمدی نوشت:
۱- لیست گذاری سپاه توسط اروپا در اصل چندان مهم نیست چون بیش از آنکه یک اقدام باشد، یک اعلام موضع است. مهم این است که ببینیم در ذهنیت امنیتی و راهبردی غرب چه چیزی در حال رخ دادن است. به عبارت دقیق تر، مسئله این است که ببینیم این اقدام مقدمه چیست؟
۲- در تقریب اول، اروپا در حال نشان دادن کلافگی خود از شکست آشوب ها در ایران است. همچنین، اروپایی ها در حال نشان دادن این نکته اند که دیگر امیدی به خیزش آشوب از داخل ایران ندارند و کمپین انقلاب در رسانه و توییتر پیوسته اند!
۳- ظاهرا کسی یا چیزی اروپا را مستمرا ترغیب می کند پل های پشت سر خود با ایران را خراب کند. بدتر از این، از اروپا می خواهند گاری خود را به اسب نیمه جان اپوزیسیون ببندد. این یعنی اروپا مسئولیت تداوم یک پروژه شکست خورده را به عهده گرفته. همان سینه خیز رفتن پس از زمین خوردن!
۴- من هرگز این مقدار رفتار احساساتی در سیاست اروپا درباره ایران را به یاد نمی آورم. اروپا می تواند مخالف ایران باشد اما اینکه اجازه بدهد گروه های تروریست برای آن سیاست امنیتی تعیین کنند، به معنای یک عدم تعادل امنیتی بی سابقه است.
۵- اسراییل پس پرده تلاش برای ایجاد یک کمپین سیاسی علیه ایران در جهان ایستاده. از کره جنوبی تا پارلمان اروپا داستان همین است. دولت جدید رژیم در موقعیتی نیست که به سمت افزایش تنش اساسی حرکت کند اما سعی می کند دیگران را به رویارویی سیاسی با ایران بکشاند.
۶- اگر هدف اروپا تشدید تنش در داخل ایران و اعتباربخشی به اپوزیسیون باشد، برای هدفی از که هم اکنون شکست خورده، هزینه ای هنگفت پرداخت خواهد کرد. اینکه روشن شود داستان آشوبها در ایران کلا یک پروژه خارجی است، لطف بزرگی به جمهوری اسلامی است.
۷- اگر هدف جنگ اوکراین باشد، همکاران آقای بورل کلا راه را برعکس می روند. بحران ژئوپلتیکی بزرگ میان اروپا و روسیه با شلیک تیر مشقی به سمت ایران حل نمی شود.
۸-و اگر هدف خود سپاه باشد اسراییلی ها رسما کلاه اروپا را برداشته اند! این لیست گذاری به سپاه آسیبی نمی زند اما بی شک به یگان هایی از ارتش های اروپایی که در منطقه مستقرند، آسیب های بزرگ وارد خواهد کرد.
@mahdi_mohammadi61
@ahlghalam
🔴نقاشی زلنسکی کف خیابانی در نیویورک که مانند حشره ای در حال مکیدن بودجه آمریکاست
@ahlghalam
.
♻️ پسرانش، همه زندگیاش بود
خانم صفیه گلزاری مادر ۹ شهید (#مادر_ایران ) است که ساکن جزیره هرمز است. شهدای این خانواده در عملیاتهای خیبر، فتحالمبین، والفجر ۸، کربلای ۴ و کربلای ۵ بوده و آخرین شهید نیز دختر اوست که در جنایات آل سعود در سال ۶۶ در حج خونین مکه به شهادت رسید.
و اینگونه شد که
«زن»
«زندگی»اش را داد؛
تا ما «آزادی» داشته باشیم...
@ahlghalam
این ها همان هایی هستند که حق خلافت امیرالمومنین علی علیه السلام رو غصب کردند به این بهانه که علی(ع) جوان است و آقای ابوبکر از بقیه مسن تر!
🗣 داوود ورمزیار
@ahlghalam
🍃آیه ی روز 🍃
🔶 سوره ابراهیم، آیه ٣۶:
رَبِّ إِنَّهُنَّ أَضْلَلْنَ كَثِيراً مِّنَ النَّاسِ فَمَن تَبِعَنِي فَإِنَّهُ مِنِّي وَمَنْ عَصَانِي فَإِنَّكَ غَفُورٌ رَّحِيمٌ
My Lord! Indeed they have misled many people. So whoever follows me indeed belongs to me, and as for those who disobey me, well, You are indeed all-forgiving, all-merciful.
⚡️ترجمه :
پروردگارا! همانا بت ها بسيارى از مردم را گمراه كرده اند، پس هر كه مرا پيروى كند، قطعاً او از من است و هر كس با من مخالفت كند، همانا تو بخشنده ى مهربانى.
💥 توضیح :
سؤال:
چگونه بت ها كه مجسمّه هايى از سنگ وچوب هستند، انسان را گمراه مى كنند؟
پاسخ:
اولاً: بت ها هميشه جماد نيستند، گاهى انسان ها و طاغوت ها نيز بت مى شوند.
ثانياً: مسأله ى هنر و زيورآلاتى كه همراه بت ها بود جاذبه داشت.
ثالثاً: گاهى جهل سبب مى شود كه سنگ و چوب نيز ارزش پيدا كند.
@ahlghalam
🔴 تا انسان پست نباشد زیاد قسم نمی خورد
✨🍃 قسم اگر دروغ باشد، گناه اندر گناه است. قسم راست چطور؟ آيا براى هر راستى بايد قسم خورد؟ نه. در روايات و دستورات دينى، زياد داريم كه قسم را خوار نكنيد ولو براى هر حرف راستى.
✨🍃 آخر همه جا كه جاى واللَّهِ و باللَّهِ نيست. انسان خودش بايد طورى عمل كند و طورى باشد كه ديگران به او آنقدر اعتماد داشته باشند كه وقتى يك جمله مى گويد، چون او را صادق مى دانند حرفش را راست بدانند. چنين اشخاصى اصلًا احتياج به قسم خوردن ندارند؛ قسم هم كه نخورند افراد حرفشان را باور مى كنند. وقتى انسان خودش بى مايه است و مى داند كه ديگران به حرفش اعتماد ندارند، دائماً قسم مى خورد. قسم راست خوردن هم از نظر شرعى يك امر زشتى است. ما روايات زيادى داريم كه قسم راست هم جز در مواقع ضرورت نبايد به كار رود.
🔵👈 در اينجا قرآن چگونه تعبير مى كند؟ اگر انسان خودش يك شخصيت اخلاقى داشته باشد، خودش پيش خودش يك وزن اخلاقى داشته باشد، اگر خودش به سخن خودش اعتماد داشته باشد و اگر ديگران به سخن او اعتماد داشته باشند، احتياجى به قسم نيست. ولى آدمهاى حقير و پست و كم وزن هستند كه پُر سوگند مى خورند.
✨🍃 لهذا قرآن بعد از کلمه «حلّاف» یعنی پرسوگندخور، کلمه «مهین» را آورده است (وَلَا تُطِعْ کُلَّ حَلَّافٍ مَهِینٍ، قلم/10) چون ایندو با همدیگر تلازم دارند. تا انسان مهین یعنی پست نباشد زیاد قسم نمی خورد
(استاد شهید مطهری، آشنایی با قرآن، ج 8، ص264).
@ahlghalam
🗓 #حدیث_روز
❤️حضرت امام صادق عليه السلام :
لَيسَ فيما أَصلَحَ البَدَنَ إِسرافٌ... إِنَّما السرافُ فيما أَتلَفَ المالَ وَأَضَرَّ بِالبَدَنِ؛
در آنچه بدن را سالم نگه مىدارد اسراف نيست بلكه #اسراف در چيزهايى است كه مال را از بين ببرد و به بدن صدمه بزند.
منبع: بحارالأنوار، ج75، ص303، ح6
═══✼🍃💖🍃✼══
@ahlghalam
#استفتائات_امام_خامنهای_مدظله_العالی
🔷س 5: شخصی به دیگری میگوید که این مقدار از املاکم بعد از فوتم مال تو باشد، آیا این عمل هبه محسوب میشود یا وصیّت؟
✅ج: در فرض مذکور، وصیت محسوب میشود؛ و اگر مقدار آن تا یک سوّم اموال میت باشد، برای او میشود؛ و بیش از یک سوّم اموال، با اجازه ورثه نافذ است.
📕منبع: leader.ir
@ahlghalam
#استفتائات_امام_خامنهای_مدظله_العالی
‼️بازی با آلات قمار از طریق کامپیوتر
🔷بازیهای کامپیوتری که با آلات قمار تصویری انجام میگیرد، به دو صورت است:
1⃣ اگر بازی بین دو طرف یا بیشتر است، مثلاً دو نفر پهلوی هم نشستهاند، یا از طریق اینترنت در خانه خود مشغول بازی قمار هستند، قمار محسوب میشود و حرام است.
2⃣ اگر این بازی طرفی ندارد و شخص با کامپیوتر بازی میکند، مثلاً نرمافزاری است که شخص با آن بازی نرد یا پاسور میکند که البته در آن برد و باخت نیست. اگرچه بازی با آلات قمار بدون برد و باخت هم حرام است، ولی چون باید حداقل دو نفر با هم بازی کنند، نه اینکه شخص با خودش بازی کند، این بازی اشکالی ندارد.
📕منبع: رساله آموزشی امام خامنهای
@ahlghalam