6.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 حمله کوبنده امام جمعه اردن به پادشاه اردن و عربستان
⛔️ حمله به پادشاه اردن و
میگوید:
توکه میگوئی از نوادگان #پیامبر_اکرم_صلیاللهعلیهوآله هستی، چرا از ناموس مسلمانان فلسطین دفاع نمیکنی...؟
⛔️ بعد حمله به ولیعهد سعودی میکند و میگوید:
تو که ادعا میکنی خادم حرم الشریفین هستی، چرا ازمسلمانان فلسطین دفاع نمیکنی...؟
⛔️ فقط خواننده استرالیایی دعوت میکنی چون شیطانپرست هستی!!!
🔺درود بر شرف چنین عالم حر و آزادهای که اینگونه مردانه و با شجاعت از مظلوم دفاع کرد.
#حریّت_انسانی_و_اسلامی
https://eitaa.com/ahlghalam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨🎬پهپاد جدید و عجیب ایران که با تور پهپاد شکار میکند! 🇮🇷
#نوآوری
#ایرانِ_مقتدر
https://eitaa.com/ahlghalam
9.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اتفاقی عجیب در فینال مسابقات کشتی!
🔰 برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی به مناسبت اول اردیبهشت سالروز #شهدای_ورزشکار
💠 اندیشکده راهبردی #سعداء
#الگوهای_واقعی_کشورمان
https://eitaa.com/ahlghalam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❣مادران غزه، شاعرانی هستند که تاریخ ایمان گرایی نوین را می سرایند، آن هم با قلم لطیف زنانه
🌀 مادران جهان با دیدن شجاعت، مقاومت و پایداری مادران غزه شگفت زده و متحیر می مانند که پشتوانه ی چنین مقاومتی از چه ایمان و اعتقادی نشئت می گیرد و با کنجکاوی به قرآن رجوع می کنند و سرمست آیات قرآن می شوند .
♦️کونوا دعاة الناس بالخیر بغیر السنتکم لیروا منکم الاجتهاد و الصدق والورع».
مردم را بدون زبان (بلکه با عمل) به سوى خدا بخوانید تا از شما سخت کوشی در راه دین، راستى،حریم نگهدارى(ورع) براى خدا را ببینند.
#دعوت_عملی_به_اسلام
#ایمان_صبر_استقامت
https://eitaa.com/ahlghalam
هرکسی خواست درباره حذف مجدد گشت ارشاد حرف بزند باید ۳سوال را جواب دهد:
۱- روند یکسال اخیر حجاب در کشور چقدر بهتر شد؟
۲- اثر مثبت کار فرهنگی شما در یکسال اخیر بر وضعیت حجاب چه بود؟
۳- با فردی که لخت در خیابان حضور دارد باید چه کرد و اگر با داد و فریاد به مامور حمله کرد چاره چیست؟
بعد از پاسخ به این سه سوال تازه میتوان گفتگویی را درباره این وضعیت آغاز نمود.
✍سیدامیرحسین حسینی🇮🇷
#خواب_زمستانی_مسئولان
https://eitaa.com/ahlghalam
🔴 خط بطلان بزرگان حوزه علمیه قم
بر تضعیف کنندگان فراجا در مبارزه با توطئه کشف حجاب
🔻در بخشی از بیاینه مرکز حوزههای علمیه (تحت مدیریت آیت الله اعرافی) آمده است:
«حال در همین فروردین ماه سال ۱۴۰۳ و بعد از تأکیدات مکرر مقام معظم رهبری(حفظه الله) نسبت به تکلیف قطعی حکومت اسلامی جهت برخورد و مقابله با حرام اجتماعی بی حجابی، باز هم نیروهای فراجا همچون سال گذشته تصمیمی قاطع گرفته و پیشقدم شده اند تا جامعه را حول این قضیه برقرار ساخته و نسبت به امر تذکر به متخلفین و مجرمین این موضوع و همچنین در صورت نیاز معرفی آنان به محاکم قضایی، جدی تر از گذشته، به صحنه ی عمل آمده و انجام وظیفه نماید.
و از این رو لازم است نیروهای فراجا مورد حمایت تام و کامل در چهار بخش مهم قرار گیرند.» بیانیه کامل
🔻در بند سوم بیانیه جامعه مدرسین (تحت مدیریت آیت الله حسینی بوشهری) در حمایت از طرح نور میخوانیم:
«فرماندهی انتظامی و مجریان قانون، مورد حمایت قطعی مردم، حوزههای علمیه و رسانهها هستند و امیدواریم در مواجهه با برخی کاستیها، نقدها منصفانه و مصلحانه باشد تا این قانون الهی به بهترین وجه اجرا شود.» بیاینه کامل
#قم_خاستگاه_انقلاب
https://eitaa.com/ahlghalam
📷🔴نظرسجی مجری الجزیره: طرف ایران هستید یا اسرائیل؟
جمال ریان، مجری سرشناس و فلسطینی الاصل شبکه الجزیره قطر در حساب ایکس خود، نظرسنجی انجام داده و در آن از مخاطبین پرسیده است:
ایران طرح و برنامه خود را دارد، اسرائیل نیز. ولی عربها هیچ طرحی ندارند. شما با کدام طرف هستید؟
بیش از ۸۰ درصد شرکت کنندگان از طرح ایران برای مقاومت در برابر اشغالگری صهیونیستها حمایت کردهاند و نشان دیگری بر حمایت افکار عمومی عرب از اقدامات ایران در مسئله فلسطین است.
https://eitaa.com/ahlghalam
*✍️امان الله دهقان فرد*
*📝مسئولیت گریزیِ برخی جایگاه داران در حمایت از داوطلبان و منتخبان، لزوم پاسخگوییِ لیست بندان، باندبازان و شِبهِ دلسوزان!*
*قسمت : ۲۰۹*
*✔️چکیده :*
-حمایتِ پُر دامنه و همه جانبه ی برخی افراد «چندچهره» و «خوش مُهره»! از معدود نامزدان فاقد سوابق انقلابی، بی بهره از اعتبارات دینی و مذهبی و دارای سوء سابقه ی متعدده، داشتن چندین جلد پرونده و حتی مشهور به حضور در محافل انحراف، اختلاس و فتنه.
-برپایی جلسات محرمانه و پشت پرده در محضر بعضی خانم ها و آقایانِ «مو» و «ریش»رنگ کرده! آنهم به هزینه ی میلیونی شرکت های اقماری و زنجیره ایِ پیمانکاری و نفتي، با اهدافی همچون چگونگیِ فریب افکار عمومی و توزیع امکاناتِ مالی و حالی! بین دوستان و آشنایان ستادی و مرتبطان پُر بهره!.
-راه اندازی مهمانی های سوری! اما از قبل طراحی شده در برخی اماکن نشاندارِ شهرها و شهرستان ها و زمینه چینی برای جا انداختن افراد «مشکل ساز» و البته دارای سابقه ی نامناسب در ادوار مختلف گذشته .
-و…، از جمله مواردی است که طی سال های متمادی توسط تعدادی از «چِلشته خوران» و «شامِه قویّان» در مراکز عمده ی بخش، شهر و مناطق مختلفی از استان های ایران، به شکل های گوناگونی جریان داشته و موجبات روی کار آمدن نمایندگانی با شاخصه های منفی و انتخاب اشخاص حقیقتا دارای بیماری های جسمی، روحی و روانی و انحرافات مالی و اقتصادی گردیده و هیچگاه نیز مسئولیت اَعمال و رفتارهای خود و اطرافیان شان را نپذیرفته و از زیر بار عوارض منفیِ آن شانه خالی نموده اند. در همین رابطه مواردی تقدیم می شود.
*۱)-* چنانچه از اهالی سیاست، بویژه اصحاب فعال و دخیل در امور انتخابات بوده و مسایل «رو» و «پشت» صحنه را دنبال نموده و رصد کرده باشید لابد با یک سری تحرکات، تبادلات و مراودات محرمانه و خارج از دیدِ عمومی نیز مواجه گردیده اید که بر خلاف تمام موازین قانونی و اخلاقی و صرفا بخاطر خوشه چینیِ بیشتر از ثمرات حاکمیت و منفعت بَریِ افزونتر از سَرِ سُفره ی ملت و دولت، تا می توانند خودشان را به در و دیوار کوبیده و به اصطلاح، برای برخی داوطلبان سنگ تمام می گذارند. کاری هم به سوءِ سابقه و اسناد طبقه بندی شده ای که در مراکز امنیتی و قضایی پیرامون ایشان وجود داشته و روی یکدیگر انباشته شده ندارند.
*۲)-* نمی دانم شما هم مانند ما در این مورد دقت کرده اید یا نه، که در اکثر بخش ها و شهرستان های کشور، بویژه شهرهای کوچکتر، عده ای «همه فن حریف» و تجربه آموزیده از دوره های قبل انتخاباتی، با اقدامات «سخت و ظریف»!، خود را صاحب حق و حقوق عمومی دانسته. حریفان و رقیبان را مورد تخریب و هجمه ی همه جانبه قرار داده. برای تایید صلاحیت فرد مدّنظرشان و راهیابیِ وی به خانه ی ملت، تمام امکانات مادی، معنوی، مذهبی و مَلعَنی! را بکار گرفته. به تعبیری «گنجشک» را جای «قناری» رنگ کرده و با قصد فریب مردمان و ساکنان و رسیدن به آمال و اَمیال شان، تا می توانند برایش محاسن نداشته تراشیده و به تعریف و تمجید از وی می پردازند.
*۳)-* در میان مجموعه ی یاد شده افرادی با ماموریت و خاصیت های متنوع حضور داشته و به سازماندهی تیم های مورد نظرشان در ادارات، اجرائیات، محلات، قریه جات و حتی بازار و اصنافِ فعال در امر تولیدات، واردات و صادرات! می پردازند. پشت سر همه ی این ها معمولا صاحبان قدرت و ثروتی قرار گرفته اند که منافع آنان در گِروِ روی کار آمدن نمایندگانی با همان خصوصیاتِ غیر شرعی و نااخلاقیِ خودشان بوده و در این مسیر اگر لازم باشد حتی برخی ملبسینِ دارای جایگاه مردمی، معنوی و مذهبی اما سابقه دار و معروف به زد و بند کننده با باندبازانِ سیاسی و مالی را نیز آلوده و با خود همراه می کنند.
*✔️هدف از تنظیم این یادداشت،* «اتهام زنی» به اکثریت بزرگانِ پاکدستِ شهری، روستایی و استانی و یا نقطه، منطقه و شخص بخصوصی بین داوطلبان یا منتخبان نیست!، بلکه دقیقا «رفع اتهام» از دامان همین کسانی است که طی دوره های متعدد انتخاباتی با هدایت صحیحِ مردم به وظیفه ی اسلامی و انقلابی خود عمل نموده و شاخص ها را همان گونه که باید، برای همگان توضیح داده اند و طبیعی است حساب ایشان با آن اقلیت «منفعت بَری» که معمولا بدنبال کسب منافع نامعتبر و نفوذ تیمی در ارکان و ادارات اجرایی، صنعتی، قضایی، فرهنگی، دینی و مذهبی هستند، قطعا جداست و نباید با نگاهی واحد به همه ی آنان نگریست.
*☑️یادمان باشد)-* هر کَس در روی کار آوریِ داوطلبی برای حضور در مراکز قانونگذاری، شوراهای شهری و روستایی و یا مواردی همچون کاندیداهای ریاست جمهوری به تبلیغ می پردازد. هزینه می کند. از آیات، روایات و منابر بهره می گیرد و در پیروزی آنان نقش بازی می نماید، باید هم مسئولیت تمام انحرافات، کجروی و اتفاقات منفیِ چندین ساله اش را بپذیرد. اینکه برخی بدون توجه به «باید» و «نباید»های اجتماعی و ارتباطی. 👇
و با هدف نیل به منافع باندی، تیمی و فامیلی، افراد فاقد صلاحیت های علمی، عملی و ارزشی را با دروغ و نیرنگ های رنگی! و تراشیدن ویژگی های نداشته ی دینی و مذهبی به خوردِ خلق الله می دهند ولی حاضر نمی شوند مسئولیت شرعی، قانونی و اخلاقی آن را بپذیرند و بعد از مدتی که بعضا موفق به دوشیدنِ شیره ی مورد نظرشان از آنان نمی شوند، به تخریب وی پرداخته و مجددا سراغ شخص دیگری با همان مختصات مدّ نظر خودشان رفته و افکار عمومی و اِی بسا مؤمنین و متدینین را به بیراهه می کشانند، علاوه بر اینکه نشان دهنده ی نفاق درونی و انحراف برونیِ ایشان است، توصیه می شود مردم نیز از اطراف شان فاصله گرفته تا حاکمیت و حکومت از شرّ ایشان در امان مانده و ضرر کم تری از سمت شان متوجه عام و خاص هموطنان و همزادان گردد.
*فاعتبروا..*
*۱/اردیبهشت ماه/۱۴۰۳*
https://eitaa.com/ahlghalam
📸شهید بهشتی: دولت مهندس بازرگان نه دولت انقلاب است نه دولت انتقال
پیرامون مهدی بازرگان/١
«دولت مهندس بازرگان نه دولت انقلاب است و نه دولت انتقال است. صحیحتر این است که بگوییم دولت اضطرار یعنی دولتی که نه دولت انقلاب است و نه حتی میتواند خیلی خوب مرحله انتقال را پشت سربگذارد. ولی اضطرار یعنی ضرورتها و مقطع زمانی انقلاب هم این را ایجاب میکرد که ما از همان اول آن مقطع زمانی آن دولت را بپذیریم و تا مدتی با آن کار کنیم»
(از حزب چه میدانیم، ص٣٠، انتشارات دفتر مرکزی حزب جمهوری اسلامی)
https://eitaa.com/ahlghalam
توطئه عباس امیرانتظام و دولت موقت برای انحلال مجلس خبرگان
پیرامون مهدی بازرگان/2
🔹در تاریخ ۵٨/٧/١٨ به پیشنهاد #عباس_امیر_انتظام، معاون نخستوزیر و سخنگوی #دولت_موقت، جلسهای در منزل تقی انواری و با حضور آقایان امیرانتظام، مقدم مراغهای، عباس سمیعی، فتحاللّه بنیصدر، عباس رادنیا و احمد صدر حاج سید جوادی برقرار شد و طرح انحلال مجلس خبرگان ریخته شد.
🔸صرف نظر از این که آیا دولت حق دخالت در این کار را داشت یا نه، این طرح به خاطر این بود که فهمیده بودند که مجلس خبرگان، به دنبال تصویب اصل #ولایت_فقیه و تغییر برخی اصول پیشنویس است.
🔹این طرح در هیئت دولت به امضای ١٧ نفر از اعضای دولت رسید و تنها ۴ نفر آن را امضا نکردند. در شب تصویب نیز دولت روزنامهها را آماده نگه داشت تا خبر مصوبه را به صورت فوقالعاده منتشر کنند و رادیو-تلویزیون هم آن را بلافاصله اعلام کنند. در این میان بازرگان آن را منوط به تأیید امام کرد و البته امام نیز قاطعانه با آن مخالفت کردند:
🔸«مگر شما مىتوانيد كه مجلس خبرگانى كه ملت با آن آراء زياد اين مجلس را درست كرده با يك كلمهاى كه شما بگوييد «ما مىگوييم كه منحل باشد» مگر با اين حرفها شما مىتوانيد، مگر شما قابل آدم هستيد! اگر چنانچه ولايتفقيه بشود، ديگر همه قدرتها دست فقيه مىآيد! پس بنابر اين عزا بايد بگيريد!
🔹اينها اگر همه قدرتها دست رئيسجمهور مثلاً كذايى بيايد، هيچ حرفى ندارند، همه قدرتها دست رئيسجمهور باشد، اگر همه قدرتها دست يک نخستوزير مثلاً منحرفى بيايد، آن هم حرفى به آن ندارند. اما اگر قدرت، نه آن قدرتى كه #قدرت_شيطانى است، آنى كه نظارت بر امور مملكت است كه نبادا معوج بشود...
باز هم با رأى ملت. باز هم رأى ملت است كه آن اشخاص را يا آن هيئتهايى را كه مثلاً مىخواهند درست بكنند، با رأى ملت درست مىشود، با اكثريت. شماها در اقليت هستيد. نشستهايد آنجا با قلم مىخواهيد حكومت كنيد بر اكثريت! »(صحیفه امام، ج ١٠، ص ٣٠٩)
🔸 #مهندس_بازرگان در یک سخنرانی به مناسبت رحلت آیتاللّه طالقانی از مصوبات مجلس خبرگان اظهار نگرانی میکند. در پاسخ او، نایب رئیس مجلس خبرگان اظهار شگفتی میکند و وجود هر گونه نگرانی را رد میکند.
🔹 #شهیدسید_عبدالکریم_هاشمینژاد نیز در سخنرانی خود به وی جواب میدهد:
«موقعی نگران میشویم که این انقلاب را بدهیم به دست کسانی که در این مدت هشت ماه تجربه نشان داد که آنگونه که باید نمیتوانند عمل کنند. مسئله ولایت فقیه این است که اگر امروز این را در قانون اساسی ننویسیم، فردا امام خمینی هم اگر بخواهد در یک موضوعی اظهار نظر کند، میگویند تو مقام غیر مسئولی و حق نداری اظهار نظر بکنی. ما میخواهیم پای ولایت فقیه را به دولت و حکومت بکشانیم تا فردا به فقیه نگویند که تو آدم غیر مسئول هستی و نمیتوانی اعتراض کنی.»
🔹 #امیرانتظام بعدها از بازرگان به خاطر نداشتن شجاعت در اعلام انحلال مجلس خبرگان و در میان گذاشتن طرح با امام گلایه نمود و گفت:
🔸«متأسفانه مهندس بازرگان با همه خصوصیات عالی و قدرت فوقالعاده در قبول شرایط سنگین زمان، فاقد جسارت کافی است. فردا بازرگان و عدهای از افراد هیئت دولت به دیدن امام رفتند و طرح را مطرح کردند. پرواضح بود که امام آن را رد خواهد کرد، در حالی که اگر قبلاً اعلام شده بود، شانس رد کردن آن ده درصد بود ولی در عوض ٣۶ میلیون مردم که به دلیل وضع خاص زمان فکر میکردند به جای پیاده کردن قانون اسلام، آخوندیسم بر مملکت حکومت خواهد کرد، بپا خاستند و تحت رهبری امام بازگشت بازرگان را از ایشان خواستند.»
🔹بازرگان، بعدها عملکرد مجلس خبرگان در تصویب اصل ولایت فقیه را یکی از معضلات دانست و از سرایت آن به تمام ارکان حکومتی انتقاد کرد.(نخستین پیشنویس قانون اساسی، صص ٢٠٠-١٩۶)
https://eitaa.com/ahlghalam
همسو بودن تشکیل «نهضت آزادی» با سیاستهای آمریکا
پیرامون مهدی بازرگان/3
🔹اعضاى «نهضت آزادى» پيش از بنياد «نهضت»، از وابستگان به #جبهه_ملى و همانند ديگر سردمداران آن جبهه، دنبالهرو سياست آمريكا در ايران بودند. در پى روى كارآمدن دمكراتها در امريكا و در دست اجرا قرار گرفتن #دكترين_كندى گروهى از اعضاى جبهه ملى كه رنگ مذهبى داشتند، از آنان جدا شده، به بنياد #نهضت آزادى دست زدند و مىتوان گفت كه جدايى آنان از جبهه ملى و پديد آوردن سازمانى نوين با پوشش مذهبى، با سياست امريكا نيز دمساز بود، زيرا:
🔸1. «جبهه ملى» به سبب يک سلسله ناتوانىها و نارسايىها، نفوذ، پايگاه و شخصيت سياسى خود را در ميان ملت ايران از دست داده بود و ديگر نمىتوانست در پياده كردن سياست نوين امريكا در ايران، نقش شگرف و بهسزايى داشته باشد و ميتينگ «جبهه ملى» در سال 1339 در ميدان جلاليه تهران اين حقيقت را براى امريكا روشن كرد.
🔹2. «جبهه ملى» در ميان مذهبىها و تودههاى دينباور هيچگاه نفوذ و توانى نداشت و بايد گروهى به صحنه مىآمدند كه بتوانند در ميان مذهبىها نيز پايگاهى به دست آورند. مهندس #بازرگان در نخستين نطقى كه به مناسبت اعلام موجوديت «نهضت آزادى» ايراد كرد چنين گفت:
🔸... ساير احزاب ملى و اجتماعات صالح قابل احترامند و مؤسسين آنها مردمان خوبى هستند اما اكثريت مردم در مرام و روش و سوابق آنها، انعكاس عقايد و آمال خود را كاملاً نيافتهاند و ممكن است بعضىها در اصول مرامى و مبانى و فكرى «نهضت آزادى ايران» بهتر و بيشتر جواب مكنونات و معتقدات خود را بيابند.
🔹3. برخورد كوبنده و توفنده مرجع بزرگ آن روز، حاجآقا #حسين_بروجردى با #رژيم_شاه و سياست امريكا در ايران، در واپسين سالهاى زندگى خود، نيز به سوگ نشستن جهان اسلام در مرگ آن مرجع توانا، آمريكايىها را به توانمندى و پايگاه شگرف مردمى جامعه روحانيت آگاه ساخت. آنها دريافتند كه روحانيان با وجود ضربههاى سنگينى كه در دوران #مشروطه، #رضاخان و در دوران #ملى_كردن_صنعت_نفت خوردهاند، بار ديگر توانستهاند نيرو و توان خود را بازيابند و بر ناتوانىها و نارسايىها چيره شوند. از اين رو پيشبينى مىكردند كه بهزودى نهضت روحانيت آغاز مىشود، چون بهدرستى آزموده بودند كه علماى شيعه در هر زمان كه توانمندى و پايگاه مردمى خود را بتوانند بازيابند در رويارويى با جهانخواران، زورمداران و دستياران آنها درنگ نمىكنند.
🔸از اين رو براى پيشگيرى از نهضت «قريبالوقوع» علماى اسلام، لازم مىديدند كه گروهى را با طرح اسلام يکبعدى ـ اسلامى كه در سياست خلاصه مىشود ـ به صحنه آورند و به دست آنها تودههاى باورمند مسلمان را به سوى اسلام يکبعدى (اسلام امريكايى) بكشانند و پايگاهى براى اين گروه در ميان مذهبىها پديد آورند، به گونهاى كه اگر حركتى و نهضتى از سوى علما و روحانيان آغاز شد خواه ناخواه دنبالهرو سياست آن گروه قرار بگيرد.
🔹اگر در دوران مشروطه ماسونها نهضت اسلامى علما را در آستانه پيروزى به كژراهه كشانيدند، در اين دوران كه نهضت اسلامى هنوز بهدرستى آغاز نشده است در دام دستافزارهاى امريكا بيفتد و به بيراهه كشيده شود.
🔸«نهضت آزادى» در ارديبهشت ماه سال 1340 (يک سال و اندى پيش از آغاز #نهضت_امام) پا در صحنه سياسى ايران گذاشت.(نهضت امام خمینی، ج3، صص174-173)
https://eitaa.com/ahlghalam