هدایت شده از ز. شاه جعفری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توییت خبرنگار عرب:
"در تهران، مسکو و هنگکنگ نامش دیکتاتوری است، اما در پاریس قانون و نظم!"
🆔 @Baseeratt
هدایت شده از jalali
بسم الله الرحمن الرحیم ......یا ایها الانسان ما غرک بربک الکریم ( انفطار/6 ) .........بخش دوم یادداشت حراری با موضوع سال 2050 چه چیزی در انتظار بشر است .....برعکس در قرن بیست و یکم ما در سیلی از مقادیر عظیمی از اطلاعات شناوریم و حتی از سانسور هم برای سد کردن راه آن کاری برنمی آید. حتی آنها به شدت سرگرم انتشار اطلاعات نادرست یا منحرف کردن حواس ما با مطالب بی ارتباط هستند. اگر شما در یک شهر استانی در مکزیک زندگی کنید و یک گوشی هوشمند داشته باشید، می توانید به اندازه چندین و چند عمر را تنها صرف خواندن ویکی پدیا، تماشای گفتگوهای علمی و سخن گفتن در دوره های آنلاین رایگان کنید. هیچ دولتی نمی تواند امیدوار باشد که بتواند تمام اطلاعاتی که دلخواه او نیست پنهان کند. از طرف دیگر اغوای جامعه با گزارش های کشمکش آور و عوامل منحرف کننده توجه به شکل هشدارآمیزی ساده شده است. مردم در سراسر جهان با تازه ترین گزارش ها از بمباران حلب یا ذوب شدن کلاهک های یخی قطب شمال جز به اندازه یک کلیک فاصله ندارند، اما گزارش های متناقض بسیار زیاد دیگری نیز وجود دارد که انسان به سختی می تواند سردربیاورد کدام یک را باید باور کند. بعلاوه تعداد بی شماری از چیزهای دیگر نیز وجود دارد که تنها یک کلیک با آنها فاصله است و فرایند تمرکز کردن را دشوار می سازد و با توجه به اینکه سیاست یا علم بیش ازحد پیچیده به نظر می آیند، این وسوسه همیشگی وجود دارد که می توان با چند کلیک به سراغ ویدئوهای گربه بامزه، شایعات مربوط به سلبرتی ها یا پورنوگرافی رفت.
در چنین جهانی آخرین چیزی که یک معلم لازم است به شاگردانش بدهد کمی اطلاعات است. آنها پیشاپیش مقدار زیادی از این اطلاعات را دارند. در عوض مردم به این توانایی نیاز دارند که بتوانند از این اطلاعات سردربیاورند، تفاوت بین آنچه را که اهمیت دارد از آنچه که بی اهمیت است بفهمند و بالاتر، نحوه درهم آمیختن تکه های زیادی از اطلاعات را برای ساختن تصویری وسیع از جهان بیاموزند.
درحقیقت به مدت قرن ها این هدف ایده آل آموزش و پرورش لیبرال غربی بوده؛ اما هم اکنون حتی بسیاری از مدارس غربی نیز در انجام آن مردد شده اند. در این چهارچوب معلمان به خودشان اجازه می دادند بر انتقال داده ها تمرکز کنند در حالی که دانش آموزان را تشویق به این می کردند که «برای خودشان فکر نکنند.» به دلیل ترس آنها از خودکامگی، مدارس لیبرال وحشت خاصی از روایت های بزرگ داشتند. فرض آنها بر این بود که هر چه مقدار بیشتری از اطلاعات را به همراه مختصری آزادی به آنها بدهند، دانش آموزان تصویر خود را از جهان خلق خواهند کرد و حتی اگر این نسل از تبدیل تمام داده ها به یک داستان مفید و معنا دار از جهان ناتوان بماند، زمان بسیار زیادی برای بنا کردن یک سنتز خوب را در آینده خواهد داشت. اکنون زمان ما رو به اتمام است. تصمیماتی که ما ظرف چند دهه آینده خواهیم گرفت، آینده خود حیات را شکل خواهد داد و ما می توانیم این تصمیمات را فقط بر اساس دیدگاه فعلی مان از جهان اتخاذ کنیم. اگر این نسل فاقد دیدگاهی جامع از گیتی باشد، آینده حیات به طور تصادفی تعیین خواهد شد.
بخش دوم: اوضاع داغ تر می شود
علاوه بر اطلاعات، اکثر مدارس تمرکز بسیار زیادی بر ارائه مجموعه ای از مهارت های از پیش تعیین شده نظیر حل معادله های دیفرانسیال، نگارش کدهای رایانه ای در++c ، شناسایی مواد شیمیایی در یک لوله آزمایشگاهی یا صحبت کردن به چینی دارند. با این حال از آنجا که ما هیچ تصوری در این باره نداریم که جهان و بازار کار در سال 2050 چگونه جهانی خواهد بود، واقعا نمی دانیم دانش آموزان به چه مهارت های خاصی احتیاج خواهند داشت. ما باید تلاش فراوانی را صرف این کنیم که به کودکان آموزش دهیم چگونه ++c را بنویسند یا چگونه به زبان چینی صحبت کنند، آنگاه بفهمیم که تا سال 2050 هوش مصنوعی می تواند بهتر از انسان ها نرم افزارها را کدنویسی کند و اپلیکیشن ترجمه جدید گوگل شما را قادر می کند مکالمه ای را به زبان ماندارین، کانتونی یا هاکای به شکل تقریبا بی نقصی انجام دهید، حتی اگر تنها چیزی که بلدید گفتن «نی هوآ» باشد.
پس ما چه چیزهایی را باید به آنها بیاموزیم؟ بسیاری از کارشناسان حوزه تعلیم و تربیت می گویند که مدارس باید به آموزش این «چهار اصل» روی آورند: تفکر انتقادی، ارتباطات، همکاری و خلاقیت. در گستره ای وسیع تر مدارس باید آموزش مهارت های فنی را کنار بگذارند و بر مهارت های زندگی با اهداف عام تمرکز کنند. مهم تر از همه آموزش توانایی برخورد با تغییر، یادگیری چیزهای جدید و حفظ توازن روانی خود در وضعیت های ناآشناست. به منظورهمراهی با جهان سال 2050 پیش ازهر چیز شما باید خود را بارها و بارها بازآفرینی کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به ایران سفر نکنید، این کشور درحال جنگ و فروپاشیه، شاید کشته بشید، اونجا همش بیابونه، مردم با شتر اینور اونور میرن و...
گزارش یک گردشگر خارجی از ایران و تصوری که قبل از سفر داشت و حالی که بعد از سفر داره خیلی جالبه.
وطنم ایران🇮🇷🇮🇷
📿🌙📿📖📿🌙📿
https://eitaa.com/ahlolmasjed
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎙 استاد حسینی قمی
🌸 خیلیها برای آرامش روح عزیزانشان
گل می برند
نذری می دهند
قرآن میخوانند و ...
اما بهترین کار خیر برای اموات چیه ⁉️
🍀 برای زنده ها چطور؟؟
📿🌙📿📖📿🌙📿
https://eitaa.com/ahlolmasjed
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❓سوالی که خیلی از مادر و پدرها می پرسن...
دخترمون تازه به سن تکلیف رسیده و روزه براش خیلی سخته، حالا تکلیفش در ماه 🌙رمضان چیه؟
🎬 کمتر از دو دقیقه بیاموزید...
#ماه_رمضان
📿🌙📿📖📿🌙📿
https://eitaa.com/ahlolmasjed
💠 جشن روزه اولی ها در آستان مقدس
زمان ثبت نام:
۷ الی ۹ فروردین ماه ۱۴۰۲
ثبت نام فقط از طریق سایت زیر انجام میشود
https://astanehmehr.amfm.ir/rozehavali_9saleh/
شماره تماس: ۰۲۵۳۷۱۷۵۸۲۶
#اطلاع_رسانی
🔷🔸💠🔸🔷
کانال رسمی آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها
@astanqom
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠قدرت نظام بایستی جلوی فحشا و فساد را بگیرد
🔹با شیوع منکرات ، با تظاهر به منکرات باید مقابله کرد
🔹اسلام مرتکب منکر را نصیحت میکند،
هدایت میکند، اما حد هم برای او میگذارد
🔹با صرف زبان، با صرف توصیه، نمیشود کاری کرد
🔹قدرت نظام بایستی جلوی فساد و فحشا را بگیرید
📆۸۰/۰۵/۱۱
🔰 قرارگاه سایبری 🇮🇷 در ایتا // اینستاگرام // تلگرام
🆔 @gharargahcayberi
💠 جواب حیرت آور میرزای شیرازی به ناصر الدین شاه
🔹 حکم قابل تغییر نیست؛ لکن حاکم قابل تغییر است!
🔰 قرارگاه سایبری 🇮🇷 در ایتا // اینستاگرام // تلگرام
🆔 @gharargahcayberi
هدایت شده از 🏴روزی یک حدیث🇵🇸
دعای روز ششم ماه رمضان
اللَّهُمَّ لاَ تَخْذُلْنِي فِيهِ لِتَعَرُّضِ مَعْصِيَتِكَ وَ لاَ تَضْرِبْنِي بِسِيَاطِ نَقِمَتِكَ
اى خدا مرا در اين روز بواسطه ارتكاب عصيانت خوار مساز و به ضرب تازيانه قهرت كيفر مكن
وَ زَحْزِحْنِي فِيهِ مِنْ مُوجِبَاتِ سَخَطِكَ بِمَنِّكَ وَ أَيَادِيكَ يَا مُنْتَهَى رَغْبَةِ الرَّاغِبِينَ
و از موجبات خشم و غضبت دور گردان به حق احسان و نعمتهاى تو به خلق اى منتهاى آرزوى مشتاقان.
هدایت شده از 🏴روزی یک حدیث🇵🇸
دعای روزه دار
🖌 حضرت #امام_باقر علیه السلام از پدران پاکش از #رسول_خدا صلی الله علیه و آله: چهار گروه دعایشان رد نمی شود، و درهای آسمان برایشان باز است و دعایشان به عرش می رسد، دعای والدین برای فرزند، نفرین مظلوم بر ظالم، حاجی تا از حج باز نگشته و روزه دار تا افطار نکرده.
🖌 عن جعفر بن محمد عن أبيه عن آبائه عليهمالسلام قال : قال رسول الله صلىاللهعليهوآله : أربعة لا ترد لهم دعوة وتفتح لها أبواب السماء وتصير إلى العرش، دعاء الوالد لولده، والمظلوم على من ظلمه والمعتمر حتى يرجع والصائم حتى يفطر.
📚 فضائل الأشهر الثلاثة، ج : 1 ص : ۱۱۱ ح ، ١٠٤
#حدیث #رمضان
روزی یک حدیث
هدایت شده از
امام زادگان عشق
#شهدای_محلمون_را_بهتر_بشناسیم
#شهیدعلی علی ابادی
#ت ت: 1347/1/9
#محل تولد:ملایر
#عضویت:بسیجی
#تاریخ شهادت؛۱۳۶۵/۱۲/۱۲
#عملیات: کربلای ۵
#منطقه_شلمچه
#مزارشهید:زادگاهش
#مجرد
شهید از سن دوازده سالگی نمازمیخواندوروزه می گرفت ومکبرمسجدبود.
درتلفظ صحیح نماز و اول وقت خواندن نمازمقیدبود
دربرخورد با بزرگترها بخصوص پدرومادرش بسیارمهربان بودوهمیشه ادب رارعایت میکرد
رئیس بنیادشهیداستان که ازهمشهری های خودشهیدبود می گفت من نمازخواندن باتلفظ صحیح واول وقت را از شهیدعلی علی ابادی یادگرفتم درحالت نمازخیلی زیبابودوهمه جذبش می شدن. از پیر مردها تاجوانان باوجوداینکه سن کمی داشت .
چهاردوره به منطقه اعزام شدکه اولین اعزامش درهفده سالگی بودوبسیاربااشتیاق بود، حتی دوستان خودراهم به حضور در جبهه تشویق میکرد.
در اعزام آخر به همراه دوستش به شهادت رسید.
زمانی که خط مقدم بودن توگرمای سوزان شلمچه بهشون گفته بودن روزه نگیرید.
شهید۲۵ روز،روزه ی قضاداشت وقتی برگشت توهمون گرمای تابستان پشت سرهم گرفت که حتی مادرش گفته بودقضای روزه هات روزمستان بگیرکه راحتره گفته بودنه تابستان میگیرم چون توتابستان روزه هام قضاشده است.
💠 پیام به جوانان:
پشت ولایت فقیه باشید.پشت رهبرراخالی نذارید.دست عجانب روازکشورکوتاه کنیدواجازه ندیدکشوربدست دشمن بیوفته.
#روحش شاد
#یادش گرامی با ذکر#صلوات
🔻#اینجا_خیمه_گاه_شهداست... 👇
🌷〰〰〰🇮🇷〰〰🌷
@shahidanemasjedehazratezeynab
🌷〰〰🇮🇷〰〰〰🌷
هدایت شده از jalali
بسم الله الرحمن الرحیم ......ان الانسان لربه لکنود ( عادیات/6 ) .........بخش سوم یادداشت پروفسور حراری با موضوع سال 2050 چه چیزی در انتظار بشر است؟ .....برای همپا شدن با تغییرات روزافزون، نه تنها اقتصاد بلکه خود معنای «انسان» نیز احتمالا باید تغییر کند. در سال 1848 مانیفست کمونیستی اعلام کرد که «تمام آنچه که متصلب است در هوا ذوب می شود.» ولی مارکس و انگلس عمدتا درباره ساختارهای اجتماعی و اقتصادی فکر می کردند. تا سال 2048 ساختارهای فیزیکی و شناختی نیز در هوا ذوب خواهند شد یا در ابری مرکب از بیت های داده ها ذوب خواهند شد.
در سال 1848 میلیون ها انسان مشاغل خود را در مزارع روستایی از دست دادند و برای کار در کارخانه ها راهی شهرهای بزرگ شدند. اما با رسیدن به شهرهای بزرگ این احتمال وجود نداشت که آنها جنسیت خود را تغییر دهند یا صاحب یک حس ششم شوند. و اگر کاری در یک کارخانه منسوجات می یافتند، می توانستند انتظار داشته باشند که برای بقیه عمر کاری شان در همین حرفه باقی می مانند.
تا سال 2048 احتمالا مردم مجبور خواهند شد با مهاجرت ها به فضای سایبری کنار بیایید، با هویت های جنسی شناور و با تجربیات حسی جدیدی که ایمپلنت های رایانه ای برایشان به ارمغان آورده اند. اگر آنها هم کاری بیابند و هم در طراحی مدهای دقیقه به دقیقه به روز شده برای یک بازی واقعیت مجازی سه بعدی معنایی بیابند، ظرف یک دهه نه تنها این حرفه خاص بلکه کل مشاغلی که این سطح از خلاقیت هنری را مطالبه می کنند، بسیارمحتمل است عرصه را به هوش مصنوعی واگذارند. بنابراین در 25 سالگی شما خودتان را در یک سایت دوست یابی به عنوان «یک زن با گرایش به جنس مخالف 25 ساله که ساکن لندن است و در یک مغازه مد کار می کند» معرفی می کنید. در 35 سالگی خود را چنین معرفی خواهید کرد: «شخصی با جنسیت نامشخص و درحال انجام تنظیمات سنی که فعالیت نئوکورتیکال او عمدتا در جهان مجازی «کائنات جدید» صورت می گیرد و ماموریت زندگی اش رسیدن به جایی است که هیچ طراح مدی تاکنون به آنجا نرسیده است.» در 45 سالگی شما هم دوست یابی و هم این روش معرفی کردن خود، قدیمی و از مد افتاده شده اند. شما تنها منتظر یک الگوریتم می مانید تا یک زوج بی نقص را برایتان بیابد (یا خلق کند). در مورد یافتن معنایی برای خود از دل هنر طراحی مد نیزالگوریتم ها شما را به شکل غیرقابل برگشتی از رده خارج کرده اند و با نگاه کردن به دستاوردهای عالی خود که مربوط به یک دهه پیش می شوند، بیشتر احساس شرمساری به شما دست خواهد داد تا غرور و افتخار. در 45 سالگی شما همچنان دهه های زیادی از تغییرات بنیادین را پیش روی خود خواهید داشت.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیشنهاد میکنم قبل از شروع ختم قرآن روزانه در ماه مبارک رمضان حتما حتما این کلیپ زیبا را دانلود کنید و تا آخر ببینید التماس دعا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🗣️یک پیام به خواهری که در قم مورد ضرب و شتم قرار گرفت...
ظاهرا برای برخی مسئولین ،دغدغه های سلبریتیهایی که دشمنِ نظام هستن مهمتره ...
کجای دنیا و کدوم حکومت با حامیان خودش اینطور رفتار میکنه؟؟!😐
الان چهار تا صورتی پیدا میشن میگن دولت رو تخریب نکن😒
کانال #مجید_سرگزی
( روشنگری،تحلیلی)
اهالی زینبیه
https://eitaa.com/ahlolmasjed