هدایت شده از کانال آموزش قرآن کریم _علیرضازارع
🔷♦️🔷♦️🔷♦️🔷♦️
✅ سلام و عرض ادب
روز سه شنبه زیبایتان به خیر
💫اَلّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُمْ 💫
✅ اَللّهُمَّ نَوِّر قُلُوبَنا بِالْقُرآن اَللّهُمَّ زَیِّن اَخْلاقَنا بِزینَةِ الْقُرآن اَللّهُمَّ ارْزُقنا شَفاعَةَ الْقُرآن
✅ آیات صفحه🌹(۱۲۷)🌹را به نیت سلامتی آقا امام زمان(عج)، آمرزش اموات،برآورده شدن حاجات یاهر نیت دیگری که دارید تلاوت می کنیم :
✅ اعوُذُ بِاللهِ مِنَ الشَّیطانِ الرَّجیمِ
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
🔷♦️🔷♦️🔷♦️🔷♦️
به جمع ما بپیوندید
🆔 👉 🕊 🏴 https://eitaa.com/gooorrrran
هدایت شده از کانال آموزش قرآن کریم _علیرضازارع
بسم الله الرحمن الرحیم
📗 #روزی_یک_صفحه_قرآن
🕙 هر روز ساعت : 24
#صفحه_126
هدایت شده از کانال آموزش قرآن کریم _علیرضازارع
4_6025904524344952675.mp3
983K
🔸ترتیل صفحه ۱۲۷ قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده
🔸مقام : رست
🛑 فایل بدون ترجمه
☘️☘️☘️☘️
هدایت شده از کانال آموزش قرآن کریم _علیرضازارع
🍃🌸نکته تفسیری صفحه ۱۲۷🍃🌸
سود صداقت:
بسیاری از ویژگی های خوب و بد، صفاتی است که نه تنها در میان مسلمانان، بلکه در میان همه ی انسان ها، خوب یا بد است؛ یعنی پیش از آنکه دین، خوبی یا بدی آنها را بیان کند، عقلِ هر کس به خوبی یا بدی آن ها حکم می کند. یکی از این صفات، صداقت و راستگویی است که در میان تمام جوامع بشـری، ویژگی پسندیده ای است و همه ی انسان ها به شخص راست گو احترام می گزارند. اگر بگوییم که بخش عمده ای از ارتباطات انسانی بر این ویژگی استوار است، ادّعای گزافی نکرده ایم؛ تمامی قراردادها، پیمان ها، اعتمادهای متقابل، خرید و فروش و تجارت، ازدواج و ... بر این اساس است که دو نفر به یکدیگر اعتماد می کنند و با یکدیگر ارتباط برقرار می کنند. در مقابل اگر کسی به دروغ گویی مشهور شود، از جامعه طرد می شود و مردم از برقرار کردن هر نوع رابطه ای با وی خودداری می کنند، و در نتیجه ممکن است چنین شخصی به انواع انحرافات و خلاف ها روی آورد. پیشوای یازدهم ما فرموده است:
«تمام پلیدی ها، در خانه ای قرار داده شده، و کلید آن خانه، دروغ است.»
یعنی منشأ همه ی بدی ها دروغ است، و این کلیدی است که فقط درهای زشتی و پلیدی را به روی انسان باز می کند و هیچ گاه نمی تواند قفل ها و گره های زندگی را بگشاید. در عوض، حالت انسان راستگو، مانند تیری است که در کمان قرار می گیرد:
ابتدا کمی به عقب کشیده می شود و ممکن است دیگران از او جلو بزنند؛ امّا به زودی چنان شتاب می گیرد که راه صدساله را یک شبه طی می کند.
از امام باقر نقل شده که پدر بزرگوارشان به فرزندانشان توصیه می کرده است:
«از دروغ بپرهیزید؛ کوچک باشد یا بزرگ؛ جدی باشد یا شوخی؛ زیرا هنگامی که شخصی بر دروغ کوچک جرأت پیدا کند، جرأتِ گفتن دروغ بزرگ را نیز به خودش می دهد.»
در روایت زیبایی می خوانیم که شخصی به پیامبر عرض کرد:
«ای پیامبر خدا، به من صفتی را بیاموز که خیر و خوبی دنیا و آخرت را برای من جمع کند.» حضرت فرمود:
«دروغ نگو.»
بعدها آن مرد گفت:
«من در آن زمان مرتکب گناهانی می شدم که خدا دوست نداشت؛ پس آن ها را ترک کردم؛ زیرا می ترسیدم که کسی از من در بارهی خلاف هایم سؤال کند و من دو راه بیشتر نداشته باشم: یا راستش را بگویم و رسوا شوم؛ یا دروغ بگویم و با توصیه ی پیامبر مخالفت کنم. به همین علت، دست از کارهای بدم شستم.»
بر اساس آموزه های دین، دروغ نه تنها باعث ویرانی روابط اجتماعی، که موجب از بین رفتن ایمان شخص می شود. بر اساس این آیه، بزرگ ترین سودِ راستی و صداقت، در روز قیامت آشکار می شود و انسان راست گو و راست کردار، تا ابد در پرتو خشنودی خدا در بهشت برین زندگی خواهد کرد.