786.pdf
456.3K
📝 #یادداشت_تحلیلی | خط زمانی بیانات رهبر معظم انقلاب در جمع همافران و تحلیلی بر تهاجم ترکیبی #جهاد_تبیین
🍃🌹🍃
#ایران_قوی | #روشنگری | #ثامن
🆔 eitaa.com/meyarpb
#نظرسنجی
📍کالای ایرانی، محبوب و ایران خودرو و سایپا، منفور مردم
🔺نتایج نظرسنجی جدید پژوهشکده فرهنگ، هنر و ارتباطات نشان میدهد که 74 درصد مردم ایران موافق خرید محصولات ایرانی برای حمایت از تولید داخلی هستند.
🔺در عین حال نظر مردم در همین نظرسنجی نشان میدهد عملکرد خودروسازهای داخلی به قدری بد بوده که همان مردمِ حامی تولید ملی و کالای داخلی با واردات خودروی خارجی حتی به قیمت تعطیل شدن ایران خودرو و سایپا موافق بودهاند.
🔺طبق این نظرسنجی حدود 54 درصد مردم گفتهاند تعرفه واردات خودرو باید برداشته شود تا خودروهای خارجی با قیمت ارزان به دست مردم برسد.
#قائمون
📍خاتمی: نظام از ما عبور کرده است
🔹شنیده شده است که سید محمد خاتمی رئیس دولت اصلاحات اخیرا در یکی از جلساتی که با فعالین این جریان سیاسی داشته گفته است که من نسبت به آینده کشور و حوزه سیاسی ناامید هستم.
🔸وی در این جلسه گفته است اعتقادم این است که نظام اجازه فعالیت سیاسی به اصلاحطلبان را نخواهد داد و از ما عبور کرده است. ما باید به سمت اصلاح جامعه محور و اجرای فعالیت های آموزشی با هدف کارهای بلند مدت برویم.
🔹بررسیها نشان میدهد اصلاح طلبان در جلسات بحث شان این است که این دولت و مجلس ناکارآمد است و مذاکرات و... به نتیجه نخواهد رسید.
hedayat23 sal1400.pdf
510.3K
📝 نشريه الکترونيکي هدايت| شاخصههای مردمی بودن انقلاب اسلامی
🍃🌹🍃
#روشنگری | #ثامن | #ایران_قوی
🆔 eitaa.com/meyarpb
🔴شنیده ها از وزارت جهاد کشاورزی حاکی از آن است که جلسه اضطراری کارگروه تنظیم بازار محصولات کشاورزی شب گذشته با حضور معاون اول رییس جمهور در دفتر ساداتی نژاد وزیر جهادکشاورزی برگزار و حدود سه ساعت بطول انجامیده و مصوبات بسیار مهمی برای کنترل بازار گوشت کشور که در روزهای اخیر دچار التهاب غیر واقعی شده، اتخاذ گردیده است.
🔹خبرهای غیررسمی حاکی از اتخاذ تصمیماتی چون ممنوعیت و توقف روند صادرات دام زنده، تامین گسترده نهاده های دامی، عرضه گسترده گوشت گوساله و گوسفند بصورت هوشمند اینترنتی ، میادین و شبکه فروشگاهی دارد،
#قائمون
جنایت مجازی
مادری از طریق شبکه های اجتماعی با یک عرب سوری در ترکیه دوست می شود جنین در رحمش را سقط می کند شوهر و بچه سه ساله اش را رها می کند و توسط قاچاقچی ها به ترکیه میرود و در آنجا مورد تجاوز قرار می گیرد و بدون طلاق با یک مرد ازدواج می کند و بخاطر عکس هایش خانواده اش مورد اخاذی قرار می گیرد
پدر و عمویش او را برمی گردانند و به دست شوهرش به قتل میرسد
همه انگشت اتهام ها بسوی پدر و شوهر نشانه رفته است اما هیچ کس نمی گوید مقدمه و زمینه این جنایت در اینستاگرام بوده است .
یک پای پنهان اکثرا طلاق ها و همسر کشی ها افسار گسیختگی فضای مجازی در کشور است .
🇮🇷
✅ فــــــــوری
📢 قابل توجه مخاطبین و اعضای محترم کانال معیار
🍃🌹🍃
✅ بنابر درخواست تعداد کثیری از مخاطبین ارجمند مبنی بر ارائه فرصت مطالعات بیشتر، "مسابقه بزرگ انقلاب " تا ساعت ۲۲ روز ۲۲ بهمن ماه تمدید گردید.
🙏🙏🙏لطفا 🙏🙏🙏
✔️ پاسخ مسابقه( بصورت یک عدد ۲۰ رقمی از چپ به راست) ✔️ نام و نام خانوادگی✔️ شماره ملی✔️ استان و شهرستان را به سرشماره 66000008000 پیامک نمایید.
❌ نکته: 👇👇
الف) معادل ۱
ب) معادل۲
ج) معادل۳
د) معادل۴
✅درصورت هرگونه سوال به آیدی زیر در پیامرسان "ایتا" پیام دهید. سپاسگزارم
🆔 @y_meyar
⭕️ دولت سیزدهم و خسارات خلاء گفتمانی
👤 سیدیاسر جبرائیلی
📍معمولا دولت ها به گفتمانشان شناخته میشوند. اما رواج عبارت «دولت سیزدهم» در ارجاعات به دولت در رسانهها، نشان میدهد دولت نتوانسته خود را پرچمدار یک گفتمان به جامعه معرفی کند.
یکی از دلایل اینکه این دولت از همین آغاز کار زیر ضرب رفته، همین خلا گفتمانی است.
گفتمان، قدرت نرم ایجاد میکند. دولت فاقد گفتمان، از قدرت نرم محروم است و لذا در عرصه جنگ نرم، اولا توان حمله ندارد، ثانیا در برابر حملات نرم بی سلاح و سپر است.
🔸گفتمان است که در قول و فعل کارگزاران، در رویکرد و عملکرد آنان، انسجام ایجاد میکند. گفتمان، عینک آسیبشناسانهای است که دولت به چشم میزند، مشکلات را از زاویه این گفتمان میبیند و از همین زاویه راهکارش را ارائه میدهد و اجرا میکند.
دولت فاقد گفتمان به شهرداری تقلیل پیدا می کند و این یکی از جدی ترین خطراتی است که دولت سیزدهم را تهدید میکند.
🔹دولتی که ناکارآمدی گفتمانش عیان شود، گرفتار رکود می شود، اما دولت فاقد گفتمان، گرفتار روزمرگی میشود و خسارت این روزمرگی از رکود بیشتر است؛ چه، رکود با یک موفقیت گفتمانی -ولو کوچک- شکسته میشود، اما بدون گفتمان از روزمرگی نمیتوان خلاص شد.
📍گفتمان یک شاخص برای انتخاب و ارزیابی مدیران نیز هست. در خلاء گفتمان، تیم دولت با بازیکنان قرضی از تیمهای دیگر شکل میگیرد و روشن نیست این تیم، به کدام اصول باید متعهد باشد و بر اساس کدام معیارها ارزیابی میشود.
دولت حتی وقتی پیامی به کشور خارجی میدهید باید محور آن، گفتمانش باشد.
باید این خلا گفتمانی برطرف شود. اگر تلقی این است که «مردمی بودن» گفتمان دولت است، این سوال مطرح است که آیا اساسا مردمی بودن میتواند گفتمان باشد؟ گفتمان، یک دال مرکزی دارد که در حوزه ها و عرصه های مختلف تجلی و امتداد پیدا می کند. بر مبنای گفتمان می شود یک کلان پروژه تعریف کرد و پیش برد و پیشرفتش را سنجید. بر مبنای این کلان پروژه است که در سطوح میانی، پروژههای خردتر تعریف میشود. آیا «مردمی بودن» این ظرفیت را دارد که برای مثال در حوزه مالیات، در سیاست خارجی، در آموزش و پرورش، در بهداشت و درمان، در کشاورزی و... تجلی و امتداد پیدا کند؟ آیا میتوان مسائل این حوزهها را از زاویه «مردمی نبودن» آسیبشناسی کرد و از زاویه «مردمی شدن» برایشان راهکار ارائه داد؟ پاسخ بلاتردید خیر است، چون این مفهوم اساسا چنان عمقی ندارد؛ هرچند میتواند یکی از اجزاء و امتدادهای یک گفتمان باشد.
🔻اما راهکار، تمرکز و تکیه بر روی عدالت به عنوان گفتمان دولت سیزدهم است که هم واجد مشخصات فوق است و هم با شخصیت آیتالله رئیسی تناسب و همخوانی دارد.
🔻گفتمان عدالت نباید به لفظ عدالت محدود شده و تقلیل یابد. با صرف تکرار کلمه عدالت، گفتمان ایجاد نمی شود. مراکز فکری و دانشگاهی کشور و مشخصا مراکز فکری در دولت باید بسیج شوند و درباره عدالت ادبیات تولید کنند. رئیس جمهور درباره هر موضوعی و در هر زمان و مکانی صحبت و سخنرانی دارد، باید بتواند اولا بیعدالتیهای منجر به وضع موجود را بیان کند، ثانیا وضع مطلوب را از منظر عدالت توصیف کند، ثالثا اقدامات عادلانهای که دولت میخواهد برای گذار از وضع موجود به وضع مطلوب انجام دهد را شرح دهد. این اقدامات، همان پروژههای خُرد هستند که ذیل کلان پروژه عدالت، تعریف میشوند و باید نظام رصد و پایش و ارزیابی و گزارشدهی برایشان ایجاد شود.
🔻هرچقدر ادبیات رئیس جمهور در این سه مرحله، اختصاصی و بدیع و دارای کلیدواژههای منحصر بفرد باشد، موفقتر خواهد بود؛ و البته بزرگترین تهدید برای گفتمان، این است که به ادبیاتهای وام گرفته شده از منابع دیگر، یا به اقدامات معمول و رایج، بخواهیم رنگ گفتمان خودمان را بزنیم.
🔻دولت زمانی توانسته پرچم گفتمان عدالت را بلند کند که مخالفان اقدامات دولت را بتوان مخالفان عدالت توصیف کرد. باید در پایان چهار سال اول دولت، کتاب عدالت آیتالله رئیسی برگرفته از مجموعه سخنرانیهای این چهار سال منتشر شود. همچنین دولت در پایان چهار سال باید بتواند گزارش دهد که چگونه با برقراری عدالت مشکلات را برطرف کرده است.
╭─┅••─•🍃🌸🍃•─┅••─╮
https://eitaa.com/roshana_zanjan
https://rubika.ir/roshana_zanjan
╰─┅••─•🍃🌸🍃•─┅••─╯
برگزاری راهپیمای مجازی یوم الله ۲۲ بهمن در زنجان
https://basijnews.ir/fa/news/9414411
@basijzn