هدایت شده از یالثاراتالحسین🌷
نه اشتباه نکردید
تصویر مربوط به ترکیه نیست تبریز خودمان است!
#زن_کالا_نیست
به کجا چنین شتابان ❓❓😔
@fatemiyoon110
هدایت شده از یالثاراتالحسین🌷
این نادان را ببینید چگونه به شهدای پرافتخار و غیور ارتش توهین میکند... طبیعی است او منطق نبرد عاشورایی و مقاومت تا سر حد شهادت را نمیفهمد.
مستند رو در رو با شیطان۱ را ببینید تا متوجه شوید چگونه دریادلان ایران در دهه ۶۰، آمریکا، انگلیس و شوروی را در خلیج فارس مات کردند.
💬 محسن مقصودی
@fatemiyoon110
هدایت شده از یالثاراتالحسین🌷
⁉️نمیدونم این وزارت گردشگریه یا وزارت استحاله فرهنگی ...
اون از مشایی و بقایی اینم از ضرغامی ...
عزیزان امنیتی یک دوری بزنین تو این وزارت شاید دست پر برگردین ...
@fatemiyoon110
هدایت شده از Mohammad S
چرا اصلاحات ارضی باعث کاهش ضریب امنیت غذایی در ایران شد؟
در مدت اجرای اصلاحات ارضی دولت حدود 1/2 میلیارد دلار به بخش کشاورزی اختصاص داد. دولت تلاش میکرد این بودجه را در زمینه احیای اراضی و پرداخت یارانه برای استفاده از تراکتور، کود شیمیایی و از بین بردن آفتهای زارعی هزینه کند. در سالهای 1342 تا 1356 با اجرای طرحهای آبیاری بیش از 240 هزار هکتار زمین به زیر کشت رفت، شماره تراکتورها از سههزار به پنجاههزار دستگاه رسید. آمارها نشان میدهد که در مدت اجرای اصلاحات ارضی، 7640 شرکت بزرگ زارعی به تقلید از آمریکا شکل گرفت. وام پرداختی به کشاورزان نیز شتابی بیسابقه به خود گرفت و جمعا به 2/2 میلیون فقره وام به ارزش 11/1 میلیارد ریال رسید. این عملکرد در مقایسه با عملکرد بانک کشاورزی در تمام سی سال قبل، از نظر تعداد 4/7 برابر و از نظر مبلغ 37 درصد افزایش نشان میداد.
بعد از اجرای اصلاحات ارضی، دولت مدعی شد که تولید محصولات کشاورزی 100 درصد رشد داشته است، اما برآوردهای کارشناسان مستقل اعداد دیگری را نشان میداد. براین اساس گراهام، نرخ رشد را 2 درصد، کدی،2 تا 2/5 درصد، کاتوزیان 2 تا 3 درصد، سیفالهی 3 درصد دانستهاند. اگر این ارقام را با نرخ رشد 3 درصدی جمعیت مقایسه کنیم، متوجه میشویم که نرخ رشد تولیدات کشاورزی از نرخ رشد جمعیت بعد از اصلاحات ارضی عقب افتاد. در این زمان با وجود نرخ رشد حدود 3 درصد تولیدات کشاورزی، نرخ رشد مصرف سالانه 12 درصد بود. پیشی گرفتن نرخ رشد مصرف از تولید محصولات کشاورزی باعث شد کشور برای تأمین امنیت غذایی به واردات متکی شود. در سالهای 1352 تا 1356 حدود 5/5 میلیارد دلار ارز فقط بابت واردات مواد غذایی هزینه شد.
این سؤال بهوجود میآید که چرا اصلاحات ارضی با وجود هزینههای مالی زیادی که برای اجرایش شد به چنین نتایجی منجر شد؟ آمار نشان میدهد از مجموع 2 میلیون و 800 هزار خانوار روستایی، که در مدت اصلاحات ارضی صاحب زمین شدند، زمین دریافتی یکمیلیون و 850 هزار خانوار (65 درصد) کمتر از حداقل میزان لازم برای یک زندگی مناسب در اکثر مناطق بود. این مسئله باعث شد تا بعد از اصلاحات ارضی کشاورزان زیادی به دلیل کاهش درآمد از روستاها به شهر مهاجرت کنند.
اجرای اصلاحات ارضی سبب شد در دهههای 1340 و 1350 نرخ رشد سالانه تولیدات کشاورزی به دلیل کوچک شدن زمینها کاهش یابد و به 2/5 درصد رسد. با احتساب این عدد میانگین نرخ رشد بازدهی کشاورزی به صفر رسید. در همین دوران شاخص بازدهی زمین در بخش کشاورزی منفی شد؛ مسئلهای که نشان میدهد در عمل، سرمایهگذاری در بخش کشاورزی بعد از اصلاحات ارضی غیراقتصادی شده و امکان تشکیل سرمایه ثابت از این بخش گرفته شده است؛ همچنین در دوران اجرای اصلاحات ارضی، یکی از مواردی که حکومت بر روی آن تبلیغات میکرد، استفاده گسترده از کود شیمیایی و تراکتور در زمینها بود، اما بررسیها نشان میدهد که به دلیل استفاده نادرست نه تنها این مسئله کمکی به افزایش تولید نکرد، بلکه در برخی موارد تولید را کاهش داد.
به دنبال اصلاحات ارضی، بخش زیادی از کشاورزان به امید یافتن شغل به شهرها مهاجرت کردند. در این زمان مهاجرت گسترده روستاییها به شهرها باعث شد سهم اشتغال کشاورزی در کل اشتغال کشور، از 56 درصد در سال 1335 به 46 درصد در سال 1345 سقوط کند. روند مهاجرت به شهرها در دهه 1340 به حدی بود که برای مثال سهم مهاجران به نسبت جمعیت شهر تهران به ۳۳ درصد رسید. این آمار نشان میدهد بخش زیادی از جمعیتی که تا پیش از این تولیدکننده و تأمینکننده محصولات کشاورزی بودند، در اواخر دهه 1340 به مصرفکننده مواد غذایی تبدیل شدند.
بررسی نتایج اصلاحات ارضی نشان میدهد بهرغم تبلیغات رژیم پهلوی مبنی بر افزایش عدالت اجتماعی و سطح رفاه خانوارهای روستایی، نهتنها این مسئله محقق نشد، بلکه شیوه اشتباه اجرای این اصلاحات باعث کاهش درآمد بسیاری از خانوارهای روستایی و مهاجرت آنها به شهرها شد؛ همچنین اصلاحات ارضی در عمل بهجای اینکه به توسعه کشاورزی در کشور کمک کند ایران را به کشوری وابسته به واردات مواد غذایی تبدیل کرد. بسیاری از کارشناسان اعتقاد دارند که هدف اصلی از اصلاحات ارضی نه بهبود وضعیت کشاورزی کشور، بلکه بسترسازی برای حل شدن ایران در اقتصاد کشورهای سرمایهداری بوده است تا از این طریق آنها بتوانند برای دهها سال به بازار مصرف رو به گسترش ایران دسترسی داشته باشند.
منبع:
موسسه مطالعات تاریخ معاصر ایران
iichs ir/News-6638/
هدایت شده از حسین غلامی
مدیریت آرزوها.mp3
7.19M
#تلنگری
#استاد_شجاعی
#استاد_پناهیان
✿ اینکه خداوند یک شب، در یکی از بزرگترین و مهمترین رحمهای زمانی را به عنوان لیلة الرغائب یا شب رغبتها قرار داده است،
نشان ازین دارد که #آرزو #گرایش #رغبت تا چه حد می تواند در ساختار وجودی و سیر تکاملی #انسان نقش داشته باشد.
اینکه؛
- چه چیزی را آرزو کنیم؟
- چطور آرزو کنیم؟
- آرزوهایمان را چطور اولویت بندی کنیم؟
نشان می دهد چقدر در راه رسیدن به #انسانیت موفق بودهایم!
※ ویژه #لیلة_الرغائب
@Ostad_Shojae
هدایت شده از 🌷عصرظهور🌷
🔴 منابع عبری از شهادت دست کم 6 فلسطینی در جریان یورش اشغالگران به جنین خبر میدهند
🔹تعداد شهدای فلسطینی در حال افزایش است.
🔴 نشست اضطراری جناح های مقاومت فلسطین در غزه
🔺جبهه مردمی فلسطین: جنایات اشغالگر بدون مجازات نخواهد ماند و از نیروهای مقاومت می خواهیم به مواضع ارتش اشغالگر حمله کنند.
🔴 فوری
#سرزمین_های_اشغالی
🔻درگیری های شدیدی در جنین گزارش میشود...
🔻احتمال ورود مشترک همه ی گروه های نظامی فلسطین در این درگیری بالاست...
🔻چنانچه اردوگاه جنین مورد تهاجم سنگین قرار بگیرد موشک های مقاومت آسمان سرزمین های اشغالی را میشکافند
🔺 خودروهای نظامی ارتش اشغالگر در جنین مورد هدف قرار گرفتند و بطور کامال منهدم شدند
هدایت شده از مجتمع اهل البیت علیهم السلام
🏴السَّلامُ علیکَ یا علیُّ بنُ محمدِّ الهادی🏴
🔹امام هادی علیه السلام🔹
قسمت چهارم
این مقاله شش قسمت است
🔷احادیث:
در منابع روایی شیعه همچون کتب اربعه، بحارالانوار، تحف العقول، مصباح المتهجد، الاحتجاج و تفسیر عیاشی احادیثی از امام هادی نقل شده است. در مسند الامام الهادی حدود ۳۵۰ حدیث از وی گردآمده است. احادیثی که از وی در منابع روایی نقل شده، نسبت به امامان پیش از او کم است. عطاردی علت آن را اقامت اجباری وی در سامرا تحتنظر حکومت عباسی میداند که فرصت انتشار علوم و معارف را به وی نداده است.
زیارات:
زیارت جامعه کبیره و زیارت غدیریه از امام هادی(ع) نقل شده است. زیارت جامعه کبیره را یک دوره امامشناسی دانستهاند. محور زیارت غدیریه، تولّی و تبرّی و محتوای آن بیان فضائل امام علی(ع) است.
🔹اصحاب و راویان:
شمار اصحاب امام هادی(ع) را حدود ۱۹۰ تن گفتهاند. بر اساس رجال شیخ طوسی ره، تعداد کسانی که از آن حضرت حدیث نقل کردهاند بالغ بر ۱۸۵ نفر میشود. عطاردی در مسند الامام الهادی(ع) از ۱۷۹ تن به عنوان راوی از امام هادی نام برده و گفته است در میان آنان ثقه، ضعیف، حسن، متروک و مجهول یافت میشود.
ادامه دارد...
پایان قسمت چهارم
🌎مجتمع اهل البیت علیهم السلام
التماس دعا
یوسف شیخ
🔹منابع مقاله در قسمت آخر خواهد آمد.
هدایت شده از مجتمع اهل البیت علیهم السلام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴السلام علیک ایها الامام الهادی🏴
▪️تصاویری جدید از مراسم عزاداری در سالروز شهادت امام هادی(ع) شهر مقدس سامرا.
🌎مجتمع اهل البیت علیهم السلام
هدایت شده از آفتاب مهربانی
ضرغامی خیلی وقته رد داده.....نشون به اون نشون که چهارسال پیش به صبحونه خوردن با حسن آقامیری، و تایید ایشون، افتخار میکرد
اونجا فاتحه این آقارو خوندیم
هدایت شده از بهارمهدوی
حرف خاص.mp3
17.57M
#حرف_خاص
من میخواهم برسم به همان نقطهی امن که خدا با آب و تاب از آن یاد میکند:
أَلا إِنَّ أَوْلِياءَ اللَّهِ لا خَوْفٌ عَلَيْهِمْ وَ لا هُمْ يَحْزَنُونَ یونس/۶۲
🌟 دوستان خدا نه میترسند و نه غمگین میشوند !
تصمیم من برای رسیدن به این نقطه است، از کجا #شروع کنم؟
#استاد_شجاعی
🌸 أللَّہُمَ؏َـجِّڸْ لِوَلیِڪَ ألْفَـرَج بحق حضرت زینب سلام الله علیها🌸
#بهار_مهدوی
🌸@Excerpt🌸