📝 تحلیلی بر دستور رهبر انقلاب به تأمین واکسن
🔹 ایشان فرمودند: واکسن چه از راه واردات و چه با تولید داخلی باید با تلاش مضاعف و به هر شکل ممکن تأمین شود و در اختیار همه مردم قرار بگیرد.
🔹خوشبختانه با تولید واکسن در داخل، مسیر واردات خارجی آن نیز هموار شد، در حالی که تا قبل از آن با وجود پرداخت بهای واکسن، فروشندگان خارجی بدعهدی میکردند.
پی نوشت :
1. سخنان بالا مربوط به مرداد ماه( حدود دو ماه پیش) است. آنچه مقام معظم رهبری فرمودند، تلاش برای در اختیار گذاشتن واکسن هست نه اجبار واکسن. مغالطه جاهلانه یا عامدانه ی حامیان واکسن اجباری این است که سخنان رهبری را تحریف محتوایی کردند و آقایان شیش آتیشه انقلابی هم به خاطر سطحی نگری ساده لوحانه خود، رهبری را حامی واکسن اجباری قلمداد کردند.
2. متاسفانه وزارت بهداشت با سیطره بر رسانه ملی و نیز از طریق سلبریتی ها که مدام بر طبل واکسن کوبیدند، عطش کاذب در جامعه برای مطالبه واکسن ایجاد کرد. شرایط به گونه ای رقم خورد که دستور رهبری مبنی بر عدم واردات واکسن یا هر دارویی از آمریکا و انگلیس و فرانسه را نشانه بی توجهی رهبر به سلامت مردم القا کردند و بواقع با تفسیر نادرست از سخنان رهبری، کمبود واکسن را به گردن رهبری انداختند. شرایط را به گونه ای پیش بردند که باعث شدند رهبری از دستور عدم واردات از این سه کشور عقب نشینی کنند. سخنان بالا در چنین فضایی بود.
همان تحریف گران که عدم واردات از سه کشور را به معنای بی اعتنایی ایشان به سلامت تفسیر کردند، سخنان بالا را به موافقت با واکسن اجباری تحریف کردند.
ذره بین 🔍
🇮🇷@mosharekathadaksary🇮🇷
💥#آخرالزمان_در_روایتهای_اسلامی:
❄️قسمت اول:
💢 روزگار قحطی و گرسنگی:
برخی از نشانهها و ویژگیهایی که در روایتهای معصومان (ع) برای آخرالزمان وعده داده شده است، به اوضاع اقتصادی جوامع انسانی در آن روزگارِ پُرآشوب اشاره دارد. آنچه از این روایتها برمیآید، این است که جهان در آخرالزمانِ در آستانۀ ظهورِ حضرت موعود (عج) در ناآرامی و سختی گرفتار خواهد بود.
مرحوم استاد محمدرضا حکیمی، دانشمندی که بهتازگی ایشان را در بلیّۀ کرونا از دست دادیم، در کتاب ارزشمند «خورشید مغرب»، نکتۀ مهمی را دربارۀ روایتها و حدیثهای مرتبط با حوادث آخرالزّمان و احوال مردمانِ عالَم در آستانۀ ظهور حضرت منجی (عج)، گوشزد کرده است. استاد حکیمی یادآور شده که «بسیاری از علائم آخرالزمان که در احادیث ذکر شده است، اکنون سالها است که پدیدار گشته است و همواره پدیدار میگردد.
🍂این علایم و پیشگوییهای عجیب و صحیح، بسیاری دربارۀ حوادث و احوالی است که در بستر زمان، از مدتها پیش از ظهور به پدیدارگشتن آغاز میکند و هر یکی پس از دیگری و با زمینهای، تحقق مییابد...
🌴در این احادیث، احوال آخرالزمان و چگونهشدنِ مردمان، از سده ها پیش چنان بهروشنی و وضوح شرح داده شده است که گویی گویندگانِ این سخنان، آینده را در آینهای بسیار صاف و روشن میدیدهاند:
🌿 چگونگی حالات مردم، اخلاق و معاشرت، گناه و تباهی، پوشش و سلوک، وضع مردان و زنان و کودکان، زندگی و وسایل و ارتباطات، وضع تبلیغات و مطبوعات، حکومتها و نظامها و دهها مسالۀ دیگر. این امور که میتوان آنها را از علایم عامۀ ظهور بهشمار داشت، بسیاری در این پنجاه سال اخیر، [۱] به وقوع پیوسته است...؛ و وقوع همین وقایع، انسان بصیر را نسبت به دیگر علایم و حوادث هشیار میکند و مؤمن میسازد و او را به مراقبت و پرهیز میخواند و به آمادگی و توجه سوق میدهد». [۲]
🍃استاد محمدرضا حکیمی
پیش از این و در بخشهای نخست و دوم از سلسله نوشتههای «از آخرالزمان» اشاره شد که فاصلۀ زمانی روزگار پیغامبر اکرم (ص) تا برپایی قیامت را بهطور کلی «آخرالزمان» گویند؛ اما در احادیث و روایتهای اسلامی بهطور ویژه آخرالزمان به دو مقطع زمانی اطلاق شده است:
🌾 آستانۀ ظهور منجی موعود (عج) و آستانۀ برپایی قیامت.
🍁ویژگیها و نشانههایی هم که در کلام معصومان(عج) برای آخرالزمان بیان شده، اغلب دربارۀ همین دو مقطع، بهویژه جهانِ در آستانۀ ظهور است.
در سومین شماره از این نوشتهها، به معرفی و بررسی گوشهای از اوضاع اقتصادی و معیشتِ مردمان در آخرالزمان، آنگونه که در روایتهای معصومان (ع) پیشبینی شده، پرداخته شده است.
⚡️قحطیها و گرانیهای آخرالزمانی
برخی از نشانهها و ویژگیهایی که در روایتهای معصومان (ع) برای آخرالزمان وعده داده شده است، به اوضاع اقتصادی جوامع انسانی در آن روزگارِ پُرآشوب اشاره دارد. آنچه از این دست روایتها برمیآید، این است که جهان در آخرالزمانِ در آستانۀ ظهورِ حضرت موعود (عج) در ناآرامی و سختی گرفتار خواهد بود و طبیعی است که وضعیت اقتصادی جوامع نیز از این سختی برکنار نباشد.
🕊طبقِ وعدههایی که در کلام حضرات آل الله (ع) دربارۀ آخرالزمان بیان شده است، دگرگونیهای طبیعت، نقشی مهم در شکنندگی و تباهی اوضاع اقتصادی مردم آخرالزمان دارد.
🌱بهمَثَل حضرت امیرالمؤمنین(ع) در روایتی از این خبر دادهاند که پیش از ظهور حضرت منجی (عج) ملخهایی سرخرنگ، درست به رنگ خون، هم در وقت معمول (زمان نزدیک به برداشت محصولات کشاورزی) و هم در غیر زمانِ معمول (در زمانی غیر از فصل برداشت)، فراوان خواهد شد. [۳]
📚ارجاعها:
۱. باید توجه داشت که نخستین بار این متن در سال ۱۳۴۹ منتشر شده و پس از آن با افزودهشدنِ مطلبها و نکتههایی بیشتر، از سالهای آغازین دهۀ شصت به شکل کنونی همواره تجدید چاپ شده است.
۲. «خورشید مغرب»؛ محمدرضا حکیمی؛ قم: دلیل ما؛ ۱۳۸۱؛ ص ۱۰۸ و ۱۰۹.
۳. رک: «الغیبة»؛ محمد بن ابراهیم نعمانی؛ ترجمۀ سید احمد فهری زنجانی؛ تهران: دارالکتب اسلامیه؛ ۱۳۶۲؛ ص ۳۲۵.
💢 بازخوانی یک واقعیت تلخ‼️
آذر ۱۳۹۳ بود که گزارش «دروغی به نام حریم خصوصی و جریان آزاد اطلاعات» را نوشتم و خبرگزاریهای مختلف مثل مشرق، منتشرش کردند.
اصل مبحث این بود که غرب از طریق فضای سایبر، دو مقوله #حریم_خصوصی و #جریان_آزاد_اطلاعات را نقض کرده و برای اینکه مورد بازخواست ملتها قرار نگیره، خودش داعیهی رعایت حریم خصوصی و جریان آزاد اطلاعات را در دنیا مطرح کرده و مانع تشکیل #فضای_سایبر ملی سایر کشورها از جمله ایران شده تا نکنه کنترل اطلاعات از دستش خارج بشه‼️
دقیقاً حکایت دزدی که به صاحب مال میگه داراییات رو بده به من تا ازت ندزدن❗️
اون روز میدیدیم که مسئولان مربوطه، جایگاه راهبردی و حاکمیتی فضای سایبر رو نمیشناسند، اما احتمال نمیدادیم ادعای این دزد رو باور کنند و حوزهی سایبر کشور رو بدن دست خودِ خودِ خودِ #دشمن!
اما امروز با وجود مصادیقی نظیر:
🔸 فضای سایبر ول
🔹 عدم تحقق شبکهی ملی اطلاعات
🔸 عدم بومیسازی پروتکلها
🔹 عدم توجه به جایگاه نظارت بر محتوا
🔸 سوق دادن مردم به سرویسهای خارجی
🔹 عدم تسریع قانونگذاری فضای سایبر
🔸 عدم توجه به دستورات صریح امام جامعه در حوزهی فضای سایبر
مشخص شد مسئولان، دروغ جریان آزاد اطلاعات رو باور کردند و دسترسی دشمن به #همه_چیز در فضای سایبر رو فراهم کردند!
از سوی دیگه با ایجاد
🔸 سامانه امید
🔹 نرمافزار ماسک
🔸 ردیابی و ردکاوی شهروندان از طریق موبایل و ...
مشخص شد فاتحهی حریم خصوصی هم خوانده شده!
لذا در هفتمین سالگرد انتشار گزارش فوق، توصیه میکنم مسئولان ذیربط، این گزارش را مطالعه کنند
✍️مهندس شکوهیانراد
@howzehenghelabi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 ثلث آخر شب، زمان مناسب برای تمثلات است.
🔸 در ثلث آخر شب که هوا تصفیه شده است ، هوا با روح بخاری خیلی مناسب است و هوای مناسب ملایم و تصفیه شده، تلطیف شده، روح بخاری هم حالا تلطیف شده، بدن از خستگی بدر آمده، غذا هضم شده، مزاحم نیست.
#معرفت_النفس
#علامه_حسن_زاده_آملی
◣@Javaher_Alhayat ◢
࿐❁☘❒◌🌙◌❒☘❁࿐
⭕️قدیما این روزها بعضاً افراد سرما می خوردند.
به نظر شما! چرا هیچکس، در این روزگار در فصل سرد زمستان سرما نمی خورد 😉؟
📌جهانِ پساکرونا👇
🌐 @jahanepasakorona
🔴 دیکتاتوری دوباره اینستاگرام، کجاست غیرت مسئولان⁉️
🔸پویش #پرچم_افتخار که بر محور اهتزاز پرچم ایران شکل گرفت و از چند روز قبل و در آستانه چهل وسومین سالگرد پیروزی انقلاب از سوی فعالیت خود را آغاز کرد، توسط اینستاگرام مسدود شد.
🔸وزارت ارتباطات و مرکز ملی فضای مجازی همچنان تصمیم ندارند در برابر این دیکتاتوری مجازی و تحقیر ملت ایران، غیرت به خرج دهند⁉️😡😡😡
🔸همین چند روز پیش بود که رهبری شما مسئولان را به #غیرت_دینی توصیه کردند.
#زارع_پور
#فیروزآبادی
✍علی کیخسروی
🌹حوزه انقلابی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چرا آقای رئیسی هرچه کار میکند در کشور حرکت پرسرعتی اتفاق نمیافتد؟!
#بحران_نیلی
@hzamanim
🔅شربت هانی تیم
🔹مفید برای رفع درد گلو، گرفتگی صدا و رفع اخلاط در گلو
🔸این شربت همان عسل (هانی) و آویشن(تیم) خودمون هست که به این صورت فرآوری شده. برای کودکان هم بسیار مفید و عالی
اگر خودتون عسل و آویشن درست کنید و میل کنید که خیلی خوب هست. اما اگر فرصت ندارید، میتونید از این شربت استفاده کنید
🔅نکات مهم و روش مصرف، در بروشور آن موجود است.
#سرماخوردگی
#سرماخوردگی_کودکان
🔴 دو کلید واژه مهم و پرتکرار که رهبرانقلاب به بیان آنها اصرار دارند
🔰 یکی از این موضوعات مهم که بسیار در بیانات چند سال اخیر ایشان برجسته است، موضوع فتنه 88 است.
🔻ایشان بعد از سال 88 نیز دست از این اتفاق برنداشته اند و در سال های گذشته و در دیدارهای مختلف، بارها به آن فتنه اشاره کرده اند.
🔻با وجود اینکه هم در دی سال 96 و هم در آبان سال 98، کشور درگیر فتنه داخلی و خارجی بود و در هر دو فتنه نیز کشته هایی داشتیم، اما با نگاه به رویکرد رهبر انقلاب به این فتنه ها، کاملاً معلوم است که از نظر ایشان، فتنه 88 قابل مقایسه با دو فتنه مذکور نیست.
🔰موضوع دیگری که در سالهای اخیر نقش ویژه و برجستهای در بیانات معظم رهبری پیدا کرده و پای ثابت بسیاری از سخنرانی های ایشان بوده، موضوع مهم فضای مجازی است.
🔻نگاه ایشان به مقوله فضای مجازی را می توان در دو ساحت خلاصه کرد: 1- حوزه حکمرانی و مدیریت فضای مجازی 2- حوزه کاربری فضای مجازی؛
🔻هر چند که ایشان برای حوزه کاربری و تولید محتوا اهمیت ویژه ای قائل اند اما مواضع ایشان نشان می دهد که آنچه که برای معظم له مقدم است، حوزه حکمرانی و مدیریت فضای مجازی است.
متن یادداشت در جهاننیوز👇👇
🔴 امام محمد باقر ع:
برترین عبادت #پاکی_شکم و #پاکدامنی است
♻️ میلاد با سعادت امام محمد باقر ع مبارکباد
عضـویت در کــانال👇
📡 @www_irismed_ir