❤️ #امیرالمومنین علی عليه السلام فرمودند:
🍃 در شگفتم از کسى که سخنانى مىگوید که نه در دنیایش به او سود مىرساند و نه در آخرتش براى او اجرى نوشته مىشود.
📓 غرر الحکم : 6283
اَللّهُــــمَّ_عَجـِّــل_لِوَلیِّــــکَ_الفَـــــرَج🎋
🌹مثال زیبایی برای دنیا و آخرت🌹
🍉 اگر به هندوانهفروشهای مغازهها یا خودروها اندکی دقت کنیم، آنها هندوانهی سرخی را انتخاب و به دو نیم تقسیم میکنند و برای معرفی هندوانهی خود، به دید و معرض تماشای عموم میگذارند ولی هرگز یک خربزهفروش، خربزهی خود را نصف نکرده و در معرض تماشا قرار نمیدهد.
♦️ هندوانه شیرینیاش از رنگ آن پیداست. هر کس با چشم ببیند هوس خریدن و خوردن آن میکند.
💫 ظواهر دنیا هم مانند هندوانه است، هر کس ماشین لوکس و خانهی مجللی ببیند، هوس داشتن آن را میکند؛
♦️ اما شیرینی خربزه از رنگ آن هرگز پیدا نیست. باید آن را خورد تا شیرینی خربزه را فهمید.
💫 تا کسی نصف شبی از بستر جدا نشده و رو به قبله راز و نیاز و زاری نکرده باشد، شیرینی عبادت شبانه را نمیفهمد.
🌻برای همین هندوانه از رنگش مشتری جذب میکند ولی خربزه نه.
🌻 پس ظواهر دنیوی هم باید مشتریهای به مراتب بیشتری نسبت به آخرت داشته باشند.
✨﷽✨
🔴پیمودن ره صد ساله در یک شب!
✍مرحوم آیت الله العظمی شفتی در اصفهان یکی از مراجع بزرگ تقلید بود خیلی مقامش بالا بود.حتی مشهور است که او شبها دیوانه میشد از شدت عشق و خوف به ذات احدیت... حتّی ایشان در اصفهان مسجدی ساخته به نام مسجد سید که خیلی عالی است و روحانیت عجیبی دارد. خودشان در جواب اینکه از کجا به این درجه رسیده اند فرمودند که: دعای یک سگ مرا به اینجا رسانده...
من در نجف طلبه بودم و چند روزی بود که از ایران برایم پول نیامده بود. کمی صبر کردم چون نخواستم به کسی بگویم. اما یک وقت احتیاج شدیدی برایم پیش آمد. از رفیقم مقداری پول قرض گرفتم و نان و مقداری آبگوشت کله تهیه کردم. هنگامی که به منزل برگشتم دیدم که سگی در جوی آب افتاده و توله هایش به او چسبیده اند و او شیر ندارد و خود سگ از شدت گرسنگی رو به مرگ است.با خودم گفتم من که تا حالا گرسنگی کشیدهام باز هم گرسنگی را تحمل می کنم.نانها را در آبگوشت ترید کرده و آنها را جلوی سگ گذاشتم. سگ آن غذا را خورد و هم بلند شدم و ظرف را تمیز کردم وبعد از شستن به صاحبش برگرداندم.
بعد از آن پروردگار برایم پولی فرستاد طولی نکشید که از شفت که یکی از شهرستانهای گیلان است شخصی آمد و گفت فلان حاجی مرده و یک سوم از مال خود را برای شما وصیت کرده...من متعجبانه حساب کردم دیدم همون موقعی که آن آبگوشت کله را به سگ دادم عصر همان روز برای من این وصیت شده. از همان وقت کم کم در اصفهان برای من آن قدرت و مرجعیت پیدا شد
اگر من توانستم به اسلام خدمتی کنم مدیون این است که توانستم دل سگی را به دست بیاورم ... تعجب نکنید زیرا برای آن که شخصی مشمول رحمت خدا شود زمینه میخواهد و زمینه نیز مختلف است گاهی انسان میتواند راه صد ساله را در یک شب بپیماید...
📚گفتار نراقی ج ۱ ص ۳۴۰
تلنگر:
💠🍃 گویند: ملا مهرعلی خویی، روزی در ڪوچه دید دو ڪودڪ بر سر یڪ گردو با هم دعوا میڪنند...
به خاطر یڪ گردو یڪی زد چشم دیگری را با چوب ڪور کرد.
یڪی را درد چشم گرفت و دیگری را ترس چشم درآوردن، گردو را روی زمین رها ڪردند و از محل دور شدند...
💠🍃 ملا رفت گردو را برداشت و شڪست و دید، گردو از مغز تهی است. گریه ڪرد. پرسیدند تو چرا گریه میڪنی؟!
گفت: از نادانی و حس ڪودڪانه، سر گردویی دعوا میڪردند ڪه پوچ بود و مغزی هم نداشت...
💠🍃 دنیا نیز چنین است، مانند گردویی است بدون مغز! که بر سر آن میجنگیم و وقتی خسته شدیم و آسیب به خود رساندیم و یا پیر شدیم، چنین رها ڪرده و برای همیشه میرویم...
هرجا حدیثی، آیه ای،
دعایی به #دلت خورد، بایست؛
مبادا یک وقت بگذری و بروی، صبر کن
"رزق معنوی خیلی
#مخفےتر از رزق مادی است"
یک نفر از دری، دیواری می گوید
و در حقیقت #خداست؛
که با زبان دیگران با شما حرف می زند...
#حاج_اسماعیل_دولابی🌱
❣بهترين بندگان چه کسانند؟
🌸امام رضا(ع) فرمود:
💫آنانكه
🌸هرگاه نيكى كنندخوشحال شوند
🌸هرگاه بدى كنند آمرزش خواهند
🌸هرگاه عطا شوند شكرگزارند
🌸هرگاه بلا بينند صبر كنند
🌸وهرگاه خشم كنند درگذرند
⭕️دعوت تولیت آستان قدس رضوی از رئیس جمهور منتخب برای سخنرانی در حرم مطهر رضوی
🔸تولیت آستان قدس رضوی طی تماس تلفنی با آیت الله سید ابراهیم رئیسی، پیروزی وی در انتخابات ریاست جمهوری را تبریک گفت و از ایشان برای سخنرانی در جشن میلاد امام رضا (ع) در حرم مطهر رضوی دعوت کرد.
🔸آیتالله رئیسی نیز ضمن تشکر از تماس، پیام تبریک و دعوت تولیت آستان قدس رضوی، گفت: ان شاءلله در اولین فرصت و با فراهم آمدن شرایط، برای زیارت و عرض ارادت به ساحت مقدس امام علی بن موسی الرضا (ع) به مشهد مشرف خواهم شد.
🆔 @novafa_ir
ابوحنیف:
صباح الخیر🌸🌸🌸🌸
دوشنبه ۳۱ خرداد ۱۰ ذوالقعده
🔴روز نگار
🔷شهادت سردار رشید اسلام ،دکتر مصطفی چمران(۱۳۶۹ ش)
🔷 روز بسیج استادان
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
امام خامنه ای عزیز🌹
چمران یک دانشمند تمام عیار بود.آن وقت سطح ایمان عاشقانه این دانشمند آن چنان بود که نام ونان ومقام وعنوان وآینده دنیایی به ظاهر عاقلانه را رها کرد ورفت در کنار جناب امام موسی صدر در لبنان ومشغول فعالیت های جهادی شد.🌸🌸🌸🌸
✖️بدلایل زیر، شاید این انتخابات با کیفیت ترین انتخابات از اول انقلاب تا کنون بوده:
1️⃣ مشارکت در اوج تحریم ها و ناکارآمدی ها و ناامیدی ها و کرونا و اختلالات روز رای گیری
2️⃣ رای دادن بدون هیجان و احساسات کاذب. (برخلاف سه انتخاب قبلی مردم)
3️⃣ قومیگرایی در رای مردم تاثیری نداشت. (لر و بختیاری ها به رضایی و ترکها به همتی و مهر علیزاده توجه نکردند)
4️⃣ قهرمانبازی در مناظرات در رای مردم تاثیر نداشت. (برخلاف سه دوره پیش که برنده مناظره رای می آورد.)
5️⃣ توهین و تخریب و تهمت رقبا اثر عکس داشت (توهین های مهر علیزاده و همتی و اثر منفی بر رای شان)
6️⃣ سلبریتی ها در رای مردم نقشی نداشتند.
7️⃣ کارنامه، نقش اول در انتخاب مردم داشت (عملکرد رئیسی در قوه قضائیه)
8️⃣ مردم به شخص گمنام و ناشناخته رای ندادند. (بر خلاف خاتمی و احمدی نژاد و روحانی که قبل از انتخاب گمنام بودند)
9️⃣ تخریب های بی امان در فضای مجازی نقشی در انتخاب مردم نداشت (رشد سواد رسانه ای مردم)
0⃣1️⃣ جواب منفی بی سابقه مردم به غربگرایان که آرایشان از آرای باطله هم کمتر بود.
1️⃣1️⃣ تو دهنی محکم مردم به امثال احمدی نژاد ها... که از درون و غیر مستقیم انتخابات را تحریم کردند.
🔺خلاصه اینکه این انتخابات به منزله یک پوست اندازی کامل برای نظام و تولدی دوباره است و این انتخابات بسیاری از اشراف لیبرال ها و غربگرایان و ورشکستگان سیاسی داخلی و طلبکاران و مدعیان را به زباله دان تاریخ می فرستد.
📎 #انتخاب_درست
📎 #رئیس_جمهور_منتخب
❤️ لشگر سایبری انقلاب اسلامی
🆔 https://eitaa.com/joinchat/438698090C7e4db3fe64
🌹 حماسهی حضور مبارک
❌ «تحریم انتخابات» يا «رای ندادن» ⁉️
عده ی زیادی در داخل و خارج از کشور در صدد القای این نکته هستند که این انتخابات، به نحوی رفراندوم مقبولیت نظام است و حال که مشارکت زیر ۵۰ درصد بوده پس نظام جمهوری اسلامی مقبولیت حداقلی دارد. اما آیا میتوان این ادعا را پذیرفت؟ آیا حدود ۳۰ میلیون واجد شرایطی که در انتخابات شرکت نکردند به قصد مخالفت با نظام اسلامی بود یا نکته ای دیگری آنها را به عدم مشارکت سوق داد!؟
⬅️ تفاوت در دو مفهوم «تحریم انتخابات» و «رای ندادن» صورت مسئله را روشن تر میکند.
☑️ «تحریم انتخابات» مفهومی ایجابی است؛ یعنی یک کنش سیاسی است برای نشان دادن مخالفت با ساز و کار نظام و همچنین بیان ناکارآمدی نظام و فرد تحریم کننده علاوه براینکه خودش رای نمیدهد، دیگران را نیز به رای ندادن تشویق میکند اما
☑️ «رای ندادن» یک امر سلبی است؛ یعنی عدم کنش سیاسی به دلایلی مانند بی تاثیر دانستن رای دادن، سرخوردگی از مدیریت پیشین و عدم تحقق برخی وعده ها و...
با یک بررسی اجمالی از کسانیکه در انتخابات شرکت نکردند این نکته مشهود است که شرکت نکردن کاملا یک امر سلبی و صرف «رای ندادن» بوده نه تحریم انتخابات برای مخالفت با نظام. این نکته را هرکسی میتواند در اطرافیان خود لمس کند. مؤید این ادعا آماری است که نشان میدهد حدود ۸۰ درصد افرادی که سال ۹۶ به جناب روحانی رای دادند در انتخابات امسال قصد شرکت در انتخابات را نداشتند! قطعا اگر همین افراد در چهار سال آینده کارآمدی مدیریت دولت را ببینند رای آنها دوباره به صندوق ها خواهد آمد. لذا رای ندادن نشانه اعتراض به مدیریت دولت های پیشین و عدم تحقق برخی وعده هاست و با مرتفع شدن این مانع، رای ها به صندوق بازخواهد گشت.
◀️ مهم این است که مردم در جریان مدیریت کشور یک تحول اساسی ببینند و حل مشکلات را با صورت عینی لمس کنند تا اعتماد و امید از دست رفته بازگردد. آن وقت آمار مشارکت تغییر محسوسی خواهد کرد.
◀️ نکته بعدی که برخی «رای ندادن» را انتخاب کردند (نه تحریم انتخابات را) عدم وجود فضای رقابتی قابل توجه در انتخابات بود. این باعث شد حتی بسیاری از رای ها که با وجود فضای رقابتی به صندوق آرا جناب رئيسی میرفت نیز کاسته شود و عملا برخی ایشان را با توجه به اقبال زیاد مردم در نظرسنجی ها، پیروز قطعی میدانستند لذا شرکت در انتخابات و رای دادن به ایشان را آنچنان دارای اهمیت ندانستند. چه بسا اگر فردی مانند اسحاق جهانگیری در انتخابات حاضر می بود عده ی زیادی برای اینکه دولت سوم جناب روحانی اتفاق نیفتد رای خود را به نفع جناح رقیب به صندوق می انداختند. همانطوریکه در سال ۹۶ درصد زیادی از کسانیکه به روحانی رای دادند صرفا برای این بود که جناب رئيسی رای نیاورد(با توجه به حجم تخریب ها و بی اخلاقی ها و فضای روانی که در بین مردم ایجاد شد) چه بسا اگر ۹۶ رقیب جدی برای روحانی نبود، آمار مشارکت همینقدر پایین بود مانند دولت دوم جناب هاشمی که آمار مشارکت حدود ۵۰ درصد بود.
✅ در نتیجه مجموعه عواملی سبب شد تا مردم «رای ندادن» را انتخاب کنند و یک واکنش سلبی در مواجهه با انتخابات داشته باشند و این با «تحریم انتخابات» بسیار فرق دارد همان مفهومی که به شدت مخالفین نظام در تلاش برای القای آنند.
و با جرئت میتوان گفت همین میزان مشارکت با وجود اینهمه دلایل و مشکلات یک پیروزی بزرگ برای مردم و نظام است که باید قدر دانسته شود و کار رسانه ای صورت گیرد تا ابعاد پنهان این مشارکت روشن تر شود.
🌐 کانال #زنجیره_تواصی👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/377749622C2b85b40b32
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
◀️ استوری √ وضعیتِ روزشمار
مناسبتهای «ایام غدیریه ۱۰ تا ۲۵ ذیحجّه»🌸
🌸 فقط ۳۱ روز مانده تا «۱۵ روز شادیِ غدیری در ایام غدیریه»
🌸 و ۳۹ روز تا «عید غدیر و کاروان غدیر»
🌸 و ۴۵ روز تا «عید بزرگ مباهله»
🌐 www.ghadiriam.ir
🆔 @ghadiriam12