🖌یکی از موضوعات مهم جهان امروز، توانمندسازی است یعنی توانمندکردن انسان ها برای زندگی بهتر و برای فائق آمدن بر مشکلات.
❇️ این موضوع بسیار جای کاوش در آموزه های قرآن و حدیث دارد. ایجاد مهارت نسبت به همه انسانها مهم است. این یک موضوع برای تحقیق است و در همین حوزه موضوع دومی هم هست.
❇️ به نکته مهم توانمندسازی معلولان اشاره می کنم که در کشورهای پیشرفته، بسیار مورد توجه است. اینکه کمک به معلول باید در مسیر توانمندسازی او باشد، نه یک کمک مقطعی. مثلا می گویند اگر دست شخص کور را بگیری و به طرف مقابل خیابان ببری چه سود! باید یک کار اساسی برایش بکنی تا بتواند گلیم خود را از آب بکشد.
❇️ این موضوع بسیار مهم و حتی جهانی است و در آموزه های دینی ما سرنخ های فراروان دارد مثلا حدیث معروف «من اصبح و لم یهتم بامور المسلمین...» یا آیه 61 سوره نور و شان نزول آن و ... .
❇️البته در پاسخ سخن فوق باید گفت: چه بسا همان دست کور را گرفتن و از خیابان رد کردن، همین هدف را به دنبال داشته باشد. مثلا آن شخص کور، بدون هدف که در خیابان پرسه نمیزند؛ شاید در مسیر رفتن سر کار است یا شرکت در کلاس یا کسب یک مهارت ...حتی عیادت مریض که اینهمه در دین ما سفارش شده، چقدر می تواند در ایجاد روحیه برای بیمار، تسریع در بهبودی او، توانمند سازی او، و ایجاد امید برای زندگی موثر باشد.
https://eitaa.com/akhavanmoghadam
🌺🌺🌺
critique-of-al-haddads-viewpoi.pdf
1.61M
#معرفی مقاله
CRITIQUE OF AL-HADDAD’S VIEWPOINTS ON CLAIMING MUHAMMAD’S MISSION AS ADAPTATION OF NAZARENEISM
نویسندگان: زهره اخوان مقدم؛ثریا قطبی؛ رحیمه کنعانی؛ علی حسن نیا
#The Holy Quran #Mission; Muhammad #Nazareneism #Yousef Durrah al-Haddad.
https://eitaa.com/akhavanmoghadam
🌻🌻🌻🌻
#معرفیمقاله👆👆👆
نقادی دیدگاه های «درّه حداد» نسبت به ادعای نصرانیت دعوت محمد «صلّی الله علیه و آله»
نویسندگان: زهره اخوان مقدم؛ثریا قطبی؛ رحیمه کنعانی؛ علی حسن نیا
واژگان کلیدی: #قرآن کریم #تکلیف؛محمد #نصرانیت #یوسف درّه حداد
تاریخ انتشار: 1396/12/14
https://eitaa.com/akhavanmoghadam
🌻🌻🌻
شیوۀ ارجاعی نشر یه: نظام شیکاگو »پانوشت-منابع«
در شیوۀ »پانوشت-منابع« نویسنده باید توضیحات و ارجاعات خود را در پانوشت درج کند و اطلاعات کتابشناختی آثار را در
منابع پایانی اضافه کند. استفاده از ارجاع درونمتنی و یا یادداشتهای پایانی و پینوشت در این شیوه مجاز نیست
یک موضوع کلامی برای رساله ارشد و دکتری: می دانیم که شیخ صدوق، از نظر فکری جزء اخباریان متقدم است. ویژگی این مکتب، تکیه بر اخبار و روایات حتی گاه بدون بررسی سندی و متنی است. در باره آثار ایشان، تاکنون پژوهش های متعددی صورت گرفته، ولی آنچه کمتر مورد توجه است وِجهه کلامی شیخ صدوق می باشد. این محدث بزرگوار شیعی ، حتی در مباحث کلامی هم تکیه بر اخبار و روایات فرموده، و «کلام» ایشان، همان متون احادیث است با تغییرات بسیار کم! در این حوزه چه خوب است که 1-جایگاه قرآن در مباحث کلامی ایشان بررسی شود. 2-مقایسه کتاب «اعتقادات صدوق» با کتاب «تصحیح الاعتقاد» شیخ مفید ضروری است. شیخ مفید در حقیقت این کتابش را در نقد کتاب صدوق نوشته است. 3-مقایسه بحث مهدویت در آثار کلامی صدوق با دیگر عالمان شیعه نیز باید مورد توجه قرار گیرد.4-مقایسه آثار صدوق با متکلم شیعی دیگر: سید مرتضی (بر اساس کتاب جمل العلم و العمل) نیز توصیه می شود.