🌺 الگوگیری از حضرت زینب(س) را به عاشورا منحصر نکنیم/ شرط ضمن عقد دختر امام علی(ع)🌺
دکتر زهره اخوان مقدم در گفت و گو با ایکنا گفت:
✅حضرت زینب(س) به تعبیر برخی روایات عالمة غیر معلمه و فهیمة غیر مفهمه، و صاحب جلسات علمی و تفسیر قرآن بودند ولی اثرگذاری بی نظیر آن بانو در جریان کربلا سبب شده تا نگاه جامعی به زندگانی ایشان صورت نگیرد و تلاش حماسی و جهادی ایشان بیشتر مورد واگویی و تبیین و تبلیغ قرار گیرد.
برای مطالعه کامل گفت و گو بخوانید👇👇👇
https://iqna.ir/00GvZ5
🌺🌺🌺
هدایت شده از آثار _ نکتههای پژوهشی_ زهره اخوان مقدم
برای استفاده از موضوعات مطرح شده در کانال، نیازی به اطلاع دادن به حقیر و کسب اجازه نیست. اساسا هدف من، بهره بُردن شما عزیزان است.
آثار _ نکتههای پژوهشی_ زهره اخوان مقدم
دفاع رساله دکتری با عنوان: بررسی تطبیقی اصول تفسیر برگرفته از روایات اهل بیت(ع)با اصول هرمنوتیک روشی
سلام خدمت همراهان گرامی، این رساله به لطف الهی با 4 مقاله (3 چاپ شده و یک پذیرش) به دفاع رسید و با نمره 19/25 پذیرفته شد. ضمن تبریک به خانم عبداللهی، موضوعاتی که حول موضوع این رساله می تواند مورد توجه قرار گیرد، عرض می کنم. اما قبل از آن به دانشجویان دکتری، که دفاعشان منوط به مقاله است توصیه می کنم قبل از اتمام کار مقاله و حتی در آغاز راه، ابتدا به نوشتن مقاله ها بپردازند؛ زیرا پروسه پذیرش مقاله در مجلات داخلی و خارجی بسیار طولانی است، و چیزی شبیه هفتاد خان رستم!
سوال شما: مگر می شود قبل از اتمام رساله، مقاله نوشت؟ جواب: دانشجویی که روبروی استاد می نشیند و طلب «موضوع» می کند، قطعا نمی تواند. چرا؟ چون ترسیمی از نقشه راه در ذهنش نیست، و اشراف به مطلب ندارد. اما دانشجوی فرهیخته ای که موضوعش، تراوش ذهن فعال خودش است، و با کمک استاد راهنما آنرا مسجّل کرده، قطعا می تواند مقاله بنویسد. مگر کسانی که مقاله می نویسند، الزاما از رساله دکتری می نویسند؟! به عبارت دیگر، در کلاس های «روش تحقیق» می گوییم: قبل از پروپوزال باید مطالعات مقدماتی داشته باشید تا بتوانید طرح خوبی بنویسید. می دانید این مطالعات چقدر باید باشد؟ مطالعات قبل از نوشتن طرح که pilot (پایلوت) نام دارد، 70% است !! خوب! کسی که 70% درصد حول موضوعش مطالعه داشته، آیا نمی تواند مقاله بنویسد؟؟!!