🔖 #حضرت_موسیبنجعفر
▪️ زندگی موسیبنجعفر یک زندگی شگفتآور و عجیبی است.
👈 هیچکس از نزدیکان آن حضرت و خواص اصحاب آن حضرت نبود که نداند موسیبنجعفر برای چه دارد تلاش میکند، و خودِ موسیبنجعفر در اظهارات و اشارات خود و کارهای رمزیای که انجام میداد، این را به دیگران نشان میداد.
❗ حتی در محل سکونت، آن اتاق مخصوصی که موسیبنجعفر در آن اتاق مینشستند؛ اینطوری بود که راوی میگوید من وارد شدم، دیدم در اتاق موسیبنجعفر سه چیز است:
1️⃣ یک لباس خشن، یک لباسی که از وضع معمولی مرفّهِ عادی دور هست.
2️⃣ «وَ سَیفٌ مُعَلَّقٌ» شمشیری را آویختند، یا از سقف یا از دیوار.
3️⃣ «وَ مُصحَفٌ» و یک قرآن.
🔍 ببینید چه چیز سمبلیک و چه نشانۀ زیبایی است، در اتاق خصوصی حضرت که جز اصحاب خاص آن حضرت کسی به آن اتاق دسترسی ندارد، نشانههای یک آدم جنگی مکتبی، مشاهده میشود.
🔹 شمشیری هست که نشان میدهد هدف، جهاد است.
🔹 لباس خشنی هست که نشان میدهد وسیلۀ زندگی خشونتبارِ رزمی و انقلابی است.
🔹 و قرآنی هست که نشان میدهد هدف، این است.
👌 میخواهیم به زندگی قرآنی برسیم با این وسایل و این سختیها را هم تحمل میکنیم.
📚 کتاب حلقۀ دوم «انسان ۲۵۰ساله»
╭──────
📱 @sahba_nashr
╰────────────
هدایت شده از فصل بیداری
▪️دیگه قرار نیست به خاطر تحریم شاهد زجر کشیدن کودکان پروانهای باشیم، خدایا شکرت
🔴به کمپین فصل بیداری بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/1635647570C3725f53a3d
🎉🎊🎉🎊🎉🎊🎉🎊🎉🎊🎉
🎉🎊همه دعوتید🎊🎉
🎊جشن #عید_بزرگ_مبعث🎊
🎉🎊زمان:روز چهارشنبه ۱۸ بهمن
🎉ساعت ۱۴🎉
🎉🎊 مکان: پایگاه شهید مفتح(ره)_واحد خواهران
🎉🎊انشاءالله با حضور گرم خودتون،از آقا رسولالله عیدی بگیرید🤲😊
🎊🤲اللهم عجللولیکالفرج🤲🎊
🎊🎉🎊🎉🎊🎉🎊🎉🎊🎉🎊
چرا رهبر انقلاب اصرار دارند بگویند مجلس یازدهم «مجلسِ انقلابی» است؟ چرا با وجود مشکلاتی که بعضاً در تصمیمگیری، قانونگذاری، رفتار نمایندگان در داخل و خارج مجلس، رفتار اطرافیان نمایندگان وجود دارد، بازهم تاکید و اصرار دارند که بگویند مجلس یازدهم انقلابی است؟
مهمترین عامل این تاکید رهبر انقلاب نگاه کلان به مجلس و نمایندگان و توجه به شاخصهای واقعیِ انقلابیگری است. بعضی از دوستان بعد از تصویب نشدن «طرح ساماندهی فضای مجازی» در مجلس و یا رفتارهای اشتباه بعضی از اطرافیان بعضی از نمایندگان و... ندای وااسلاماه سر دادند و گفتند این مجلس به هیچوجه انقلابی نیست.
اما حالا بخوانید دلایل رهبری را که چرا به مجلس یازدهم مدال «مجلس انقلابی» دادند:
من از اوّل تشکیل این مجلس، اعتقاد خودم و علاقهی خودم به این مجلس را که از روی اطّلاع بود، عرض کردم، گفتم مجلس، مجلسِ انقلابی است. الان هم من بعد از سه سال همین را تکرار میکنم. این مجلس بحمدالله مجلسی است انقلابی، باسواد، جوان، پُرتحرّک، پُرکار. البتّه قضاوتهایی که انسان راجع به یک مجموعه میکند، با نگاه به مجموعه است؛ حالا یک استثناهایی هم ممکن است وجود داشته باشد؛ به آن استثناها کاری نداریم. مجموعه را که انسان نگاه میکند، با نگاه مجموعی، این مجلس انصافاً یک مجلس انقلابی است. حالا از گوشه و کنار، از چپ و راست، یک متلکی، یک حاشیهای، یک مثلاً چیزی گاهی به مجلس زده میشود، خب بگویند؛ نمیشود انتظار داشت که همه از آدم تعریف کنند؛ نه، بالاخره مخالفتهایی هم میشود، امّا واقع قضیّه همین است که عرض کردم؛ یعنی از روی آن اطّلاع و آگاهیای که بنده دارم، این[جور] است که این مجلس انصافاً این خصوصیّات را دارد.
[۱]. مجلس یازدهم مشکلات کشور را شناخته؛ مهم این است. مشکلات کشور شناخته شده و بر اساس شناخت مشکلات، قانون گذاشته شده. این تفصیلی که آقای قالیباف دادند ــ که قبلاً هم یک گزارش مفصّلی برای من فرستاده بودند؛ [البتّه] من از جاهای دیگر هم گزارش دارم، یعنی گزارش فقط گزارش مجلس نیست ــ از کارهایی که شده، قانونهایی که تصویب شده یا الان در مجرای تصویب قرار دارد، اینها همه حاکی از آشنایی با مشکلات کشور است. وقتی مشکلات را انسان دانست، قانون را بر طبق مشکل وضع میکند. هدف این قوانین، مبارزه با فساد بوده، رفع تبعیض بوده، رفع انحصار بوده، بهبود فضای کسبوکار بوده و بقیّهی مسائل اقتصادی دیگر. این قوانین با صراحت و قاطعیّت نظر داده، حکم کرده و تصویب شده. این هم مهم است؛ یعنی ملاحظه و لاپوشانی و مانند اینها در قوانین نیست، صریح و روشن است.
برخی از این قوانینی که شما تصویب کردهاید، قوانین راهبردی است؛ یعنی قوانین موضعی و مقطعی نیست، یک قوانین راهبردی است برای کشور که واقعاً جای احترام و تمجید دارد؛ چه در زمینههای اقتصادی، چه در زمینههای غیر اقتصادی؛ در همهی اینها. قانون «اقدام راهبردی» که همان اوّلِ کار تصویب کردید، یک قانون اساسی است، یک قانون مهمّی است. این [قانون]، کشور را از سرگردانی در قضیّهی هستهای نجات داد؛ یعنی آن حالت حیرت و حالت ندانمکاری [را از بین برد]. وقتی ندانمکاری و حیرت هست، انسان به مقتضای هر قدمی یک تصمیمی میگیرد و گاهی تصمیمهای متعارض! این قانون کاملاً مشخّص کرد که باید چه کار کنیم، الان هم داریم نشانههایش را در دنیا مشاهده میکنیم. یا قانون «حمایت از خانواده و جوانی جمعیّت» که به معنای واقعی کلمه از آن قانونهای حیاتی است. بنده سالها است ــ یعنی چند سال است ــ این را میگویم، امّا قانون شما غیر از گفتن ما است؛ گفتن ما در مواردی حالت نصیحت پیدا میکند، [ولی] قانون شما اجرائی و الزامی است، باید عمل بشود. این قانون خیلی قانون مهمّی است. یا قانون «جهش تولید دانشبنیان»؛ اینها قوانین راهبردی است. قوانین دیگری هم از این قبیل هست که اینها قوانین راهبردی است.
[۲]. یکی از امتیازات مجلس یازدهم که من اصرار دارم این را بگویم و به زبان بیاورم، سادهزیستی است؛ یعنی تا آنجایی که به من گزارش شده نسبت به بسیاری از افراد این مجلس، رفتار اشرافیمآبانه و نگاه از موضع بالا و به مردم بیاعتنائی کردن، یا نیست یا کمتر هست. حالا عرض کردم استثناهایی هم وجود دارد؛ یعنی استثناها هم الان جلوی چشم بنده هست، امّا روش کلّی این است؛ این روش کلّی خیلی چیز خوبی است. اینها را از دست ندهید؛ من میخواهم عرض بکنم این نشستوبرخاست با مردم، این تواضع در مقابل مردم، این شنیدن حرف مردم را از دست ندهید. البتّه شنیدن حرف مردم غیر از وعده دادن به مردم است؛ یعنی اینجور نباشد که وقتی در شهر خودتان در حوزهی انتخابیّه نشستهاید و آمدند شکایت کردند، شما همینطور وعده بدهید؛ نه، این وعده را نه شما میتوانید عمل کنید، گاهی مجلس هم نمیتواند عمل کند، گاهی کلّ نظام هم نمیتواند عمل کند. وعده ندهید؛ بشنوید، بگویید تلاش میکنیم، زحمت میکشیم، شاید حل بشود؛ یعنی شنیدن حرف مردم با چهرهی باز و روی خوش، بدون اَخموتَخم. بعضیها با مردم اَخموتَخم میکردند! گفت:
چون وا نمیکنی گرهی، خود گره مباش
ابروگشاده باش چو دستت گشاده نیست.
یعنی بالاخره با ابروی گشاده و با روی باز با مردم روبهرو شدن، اینها خیلی ارزش است، اینها اهمّیّت دارد؛ اینها را داشته باشید. این نقاط قوّت را ــ که من عرض کردم و خود شما هم کاملاً بهتر از من میدانید ــ برای این گفتیم که در این سال آخر، اینها را ادامه بدهید. ۱۴۰۲٫۰۳٫۰۳
@fakhrian_ir
هدایت شده از سرباز
پخش مسابقه فوتبال جذاب و هیجانی
ایران و قطر☘
چهارشنبه ساعت ۱۸:۳٠
مسجد حضرت عبدالعظیم🍂
منتظرتونیم
حواسمون به تفریحاتتون هم هست😎
🌱 مسجدی متفاوت
با مسجد حضرت عبدالعظیم 😍
@abdolazimmosque
هدایت شده از کانال حمید کثیری
13.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ورزش یکی از عواملی هست که میتونه به تجربه مشترک ساختن، احساس شبیه به هم داشتن، همدلی کردن، #هویتبخشی و اتحاد بین خانواده و مردم کمک زیادی بکنه و فارغ از قرائتهای حاکمیتی از این موضوع، باید از اون برای انسجام و نه افتراق استفاده درست کرد.
ما خودمون توی خونه تلاش میکنیم این حافظه جمعی و هویتبخشی رو تقویت کنیم. مثلاً برای مسابقات مهم ورزشی اگه شرایطش رو داریم با جمعی از دوستانمون به همراه خانواده این جنس مسابقات رو ببینیم و این هیجان رو به صورت مشترک و جمعی تجربه کنیم.
اما یک نکته مهمه؛
درسته که این یه فرصته اما ورزش و فوتبال رو نباید اینقدر مهم کرد که همه چیز به اون وابسته بشه. در ذات ورزش برد و باخت هست و این تجربه هیجانی مشترک، این حافظه جمعی، این هویت ملی که در پی این دورِ هم جمع شدن ایجاد میشه خیلی دستاورد بزرگی هست، اما حواسمون باشه که ما همه چیز رو به برد و موفقیت فوتبال و کشتی و ... گره نزنیم که اگه موفقیت حاصل نشد، احساس سرخوردگی برای بچهها و خودمون ایجاد بشه. اتفاقا تو همچین موقعیتهایی هست که میشه یاد گرفت چطور با هم از غم و ناراحتی عبور کنیم ...
#تجربه_مشترک داشته باشیم
باهاش کِیف کنیم
اما همه زندگی رو در اون نبینیم ...
اگر براتون مفید بود، برای دیگران هم بفرستید 🌹🌹
#حمید_کثیری 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2151219200Cf6cb8914a4
#اطلاعیه
#دعوت_به_کار_خیر
#سیسمونی
سلام علیکم
برای خانم بارداری که زایمان اول شون هست، و دوقلو دختر میباشند،سیسمونی لازم دارند.
پدرشون پیر ولی بااین حال کارگر هستند و کم بضاعت و خرج خانواده را با کارگری در میارن، که مستأجر در روستا هستند ، و تعداد خواهر و بردار هاشون هم زیاد هستند. همسر این خانم هم کارگر و در روستا مستاجر و کم بضاعت هستند.
اگر هر کدام از شما دوستان توانایی کمک دارید و یا راهکاری دارید ،به بنده اطلاع دهید.👇
@M_Rashidy
خدا خیرتون بده🤲