هدایت شده از خط حزب اللّه
📝 #گزارش_هفته | کدام مجلس در رأس امور است؟
👈بهارستان مستأجران جدید خود را شناخت؛
🔹نخست؛ سال تحویل قانونگذاری
🔸پرونده انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی سرانجام بسته شد و با مشخص شدن اسامی منتخبان ملت بزرگ ایران در مجلس دوازدهم، حالا همه منتظر هفتم خردادماه هستند و همه نگاهها متوجه مستأجران جدید ملت در خانه ملت است تا چگونه بار امانتی را که بر دوش آنها قرار گرفته، به مقصد میرسانند و «إِنَّ اللَّهَ یَأْمُرُکُمْ أَنْ تُؤَدُّوا الْأَمَانَاتِ إِلَى أَهْلِهَا».
🔸ادای این امانت، مخصوصا در این مقطع زمانی که اقتصاد و فرهنگ کشور از یک سو آماج توطئهها و حملات بدخواهان این مرز و بوم است و از سوی دیگر زمینه و امکان جهشهای سرنوشتساز و شیرین فراهم است، اهمیتی دوچندان مییابد و ایفای وظایف نمایندگی را از هر زمانی سختتر و حساستر میکند.
🔸مجلس در رأس امور است و اگر نمایندگان آن بر مدار وظایف قانونی خود حرکت کنند و صادقانه به عهدی که با موکلان خود بستهاند عمل کنند، امور کشور به سمت صلاح و سداد پیش خواهد رفت و همه با عمق وجود، اثرگذاری مثبت مجلس در پیشرفت کشور را احساس خواهند کرد. «آن که میتواند مجلس را در این جایگاه شایسته بنشاند، شما نمایندگان محترمید. آنگاه که نمایندگان مجلس با شناخت درست از شرایط و اولویّتهای کشور، و با کارشناسی، و با حضور فعّال و منظّم، و با پاکدستی و امانتداری، وظیفهی قانونگذاری و دیگر وظایف خود را انجام دهند، مجلس، نقطهی امید مردم و نقطهی اتّکاء مجریان، و به معنی حقیقی، در رأس امور کشور خواهد بود و چنین مجلسی در رساندن کشور به هدفهای والا، سهم بسزا خواهد داشت».۱۳۹۹/۳/۷
🔹دوم؛ مجلس قوی، راه ایران قوی
🔸تجربه چهل و چند ساله نظام مقدس جمهوری اسلامی و آمد و رفت دولتها و مجالس گوناگون نشان داده است که هرچقدر مجلس به عنوان نهاد قانونگذاری و نظارتی نظام، قویتر باشد و این قوت در خروجی مصوبات آن دیده شود، امکان حرکت پیشرفت و بنبستشکنی در همه ارکان کشور بیشتر و بهتر فراهم میشود. معنا و مفهوم «مجلس قوی» هم در ویژگیهایی همچون بنیه کارشناسی قوی، دوری از فساد و شائبههای فسادآلود، ورود به موقع و دلسوزانه به مسائل مردم و نظارت بیملاحظه در عین تعامل هوشمندانه قابل تحقق است.
🔸تجربه چنین مجلسی که گرهگشای امور کشور میشود، برخی افدامات در نخستین مجلس بعد از پیروزی انقلاب اسلامی دیده شد که نمونه کنشگری به موقع و مسئولانه آن در ماجرای رأی به عدم کفایت سیاسی بنی صدر و جریان نفوذی و نیز در پیگیری طرحها و لوایح مورد نیاز مردم در آن شرایط حساس ابتدای انقلاب، دیده شد.
🔸«مجلس شورای اسلامی یک رکن اساسی کشور و نظام اسلامی است. همهٔ آنچه در نظام اسلامی برجسته و شاخص است، باید در مجلس تبلور و انعکاس یابد؛ ایمان، شجاعت، پیشگامی، ایستادگی بر مبانی نظام، ایستادگی در برابر دشمنان، روزآمدی و نوآوری، وحدت و انسجام ملی، کار و تلاش فداکارانه، به میدان آوردن همهٔ ظرفیتهای فردی و جمعی، نشانههایی است که میتوان یک مجلس موفق را با آن شناسایی کرد».۱۳۹۱/۳/۷
🔸یکی از نکات مهم و اساسی در کارکرد مجلس، نحوه تعامل آن با دولت است. از این منظر و با توجه به نوع تعامل این دو قوه، دو حالت ممکن است پدید آید؛ حالت اول رابطهای همراه با تنش و اصطکاک است، یعنی مجلس هم در بعد قانون گذاری و هم نظارتی، به گونهای عمل کند که با دولت به عنوان مجری قانون وارد درگیری شده و یا قوانینی تصویب کند که امکان اجرا نداشته باشند. حالت دوم این تعامل میتواند نوعی همکاری و همدلی با حفظ اصول و چارچوب های منطقی و منطبق با شرح وظایف دو طرف باشد.
🔸اگر حالت اول رخ دهد، نتیجه هدر رفتن بخش قابل توجهی از توان کشور و سر ریز شدن اختلافات به فضای عمومی خواهد بود که رهبر انقلاب بارها نسبت به آن هشدار دادهاند. حالت دوم که وضعیتی مطلوب است، نتایج و برکات بسیاری را برای کشور و ملت به همراه دارد؛ «قوهی مجریه وسط میدان ایستاده است - چه این دولت، چه هر دولت دیگری - و کارها به عهدهی اوست، بارها بر دوش اوست، ملامتها به طرف او سرازیر میشود، سؤالها و مؤاخذهها از او میشود؛ لذا باید ملاحظهی او را کرد. به قوهی مجریه هم ما همیشه سفارش میکنیم؛ این حق عظیمی که در قانون برای مجلس قانونگذاری و برای کل قانون ملاحظه شده، باید از طرف مجریان رعایت شود. قانون اساس کار است، قانون ریل حرکت این قطار است؛ شما باید زحمت بکشید این ریلگذاری را بکنید، آنها هم باید بر روی این ریل حرکت کنند. شما کمک کنید که این ریل جوری باشد که این قطار سر پیچ بتواند بپیچد».۱۳۹۲/۳/۸
🔰 ادامه👇
هدایت شده از خط حزب اللّه
📝 ادامه #گزارش_هفته
🔹سوم؛ تجربهای تلخ و عبرتآموز
🔸در عمر چهل و چند ساله قانونگذاری در بستر نظام جمهوری اسلامی، در مقاطعی هم تجربه تلخ اسیر شدن مجلس در چنبره سیاسیکاری و فراموش کردن اولویتهای اصلی مردم دیده شده است که در نتیجه این رفتارهای فرسایشی و سیاستبازانه، هم کام مردم تلخ شد و هم بسترهای حل اصولی مسائل کشور، دچار آسیب شد.
🔸رفتارهای جناحی و سیاسی افراطگونه در مجلس، تعرض به ارزشهای اساسی انقلاب و خطوط قرمزی که همین مردم برایش خون دادهاند و تلختر از همه آنها، وادادگی در برابر استعمارگران و دشمنان قسمخورده این ملت و تئوریزه کردن این وادادگی، صحنههایی تلخ و عبرتآموز از یک دوره مجلس رقم زد که تا مدتها کام ملت را تلخ کرد.
🔸«در سال ۸۲ یک عده از نمایندگان مجلس نامه نوشتند به بنده، یک نامه واقعاً غیر منصفانهای بود... یک سؤالهایی از ما کردند که جوابش را خودشان باید میدادند، چون هم مجلس، هم دولت دست خودشان بود، نامه مضمونش این بود که خلاصه باید تسلیم بشوید و الّا کارتان تمام است. تسلیم نشدیم، ایستادیم و انشاءاللّه باز هم خواهیم ایستاد».۱۴۰۱/۱۲/۴
🔸سالها از مشاهده آن رفتارهای خارج از قاعده و اصرار بر وادادگی در مقابل دشمن گذشته است و امروز نه از هیمنه دشمن متجاوز بر منطقه خبری هست و نه در سپهر سیاسی انقلاب اسلامی و حرکت تمدنی ملت ایران، خبری از کسانی است که در دل مجلس، مرعوب آن هیمنه پوشالی شده بودند و در این گذر زمان، برای اهل خرد عبرتها نهفته است.
🔹سخن پایانی؛ پرهیز از حاشیه، رمز اقتدار مجلس
🔸حالا و در آستانه شروع بکار دوره جدید مجلس و فصل جدیدی از قانونگذاری و نظارت در خانه ملت، نمایندگان منتخب ملت در بوته آزمون قرار دارند تا با احصاء اولویتها و نیازهای اصلی و اساسی کشور و الهامگیری از اسناد بالادستی نظام، در مسیر حل مشکلات مردم و تعالی این مرز و بوم گام بردارند.
🔸«تحقّق بخشیدن به اقتصاد مقاوم با همهی الزامات قطعی آن و نیز تلاش مجدّانه برای گسترش و ژرفسازی فرهنگ اسلامی، دو اولویّت فوری کنونی است. اولویّتهای مهمّ دیگری در بخشهای گوناگونِ مربوط به اقتدار ملّی و استحکام امنیّت و مصونیّت کشور، وجود دارد که تضمینکنندهی استقرار عدالت اجتماعی و استقلال و پیشرفت کشور است. شناخت این اولویّتها ازجملهی وظایف نمایندگان و در دسترس ذهن هوشمند آنان است».۱۳۹۵/۳/۸
🔸حضور ۲۹۰ نماینده از سراسر کشور با سلایق و نظرات مختلف، فرصتی برای خدمت به آحاد ملت است و البته که همیشه آفتها و آسیبهایی نیز در کمین فرصتها هستند که نباید از آنها غافل شد؛ «منتخبان مجلس جدید مراقبت کنند و نگذارند شیرینی تشکیل مجلس در کام مردم و فضای سیاسیِ با طراواتِ کشور تلخ شود، ضمن اینکه اگر مجلس دچار دعوا و ستیزه و مقابله و جبهه بندیهای گوناگون شود، از کار اصلی خود باز میماند».۱۴۰۲/۱۲/۱۷
🔖 منتشرشده در شماره جدید نشریه خط حزبالله
📄 بله | ایتا | ویراستی
هدایت شده از اخبار مفيدة ١
42.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نماهنگ عربي الوعد الصادق. باهمكاري محبين اهل بيت عليهم السلام از سه كشور كويت،لبنان و جمهوري اسلامي ايران.تقديم به ولي امر مسلمين حضرت ايه الله خامنه اي حفظه الله و شهداي مقاومت در جهان اسلام🌷🌹
@shohadaymoqavemat
هدایت شده از اخبار مفيدة ١
با سلام.ترجمه فارسي نماهنگ الوعد الصادق
وعده صادق
اي ولي مسلمين تو وعده صادق خداوندهستي، تو روح الله زنده هستي.
اي حكيم عصر اي فرزند پيامبران اي فرزند طه و امير المؤمنين (ع)
خداوند را سپاسگذاريم كه چنين پيروزي آشكاري را براي ما رقم زد
ما تو را همچون فردي قوي و امين مي بينيم و اگر نبودي ما گم گشته و نابود مي شديم.
تو كشور هاي مسلمان را از طاغوتها وظالمين نجات دادي.
تو مؤمنان را بسيج كردي و ارتش صابرين را مسلح كردي
تو وعده صادق خداوندي وتو روح الله ناطق وزنده هستي.
اي سرپرست ورهبر مسلمانان ،اي رهبر مسلمانان.
چه بسيار فلسطينياني كه به دست صهيونيست هاي مجرم مجروح و اسير و شهيد شدند
حزب الله به پا خواست و به كمك وياري فلسطينيان شتافت
انصارالله يمن نيز لبيك گويان به كمك فلسطين و غزه شتافت
حماس و جهاد اسلامي ثابت قدم ماندند و جوانان حشدالشعبي نيز به كمك امدند
و قاسم سليماني نيز هم چنان حامي و پشتيبان رزمندگان غزه و فلسطين است و مسير رزمندگان پيروز به سمت قدس شريف است
سيدي از نسل پيامبر پاك سرشت رعب و وحشت را بر سر دشمنان فرود آورد
تو وعده صادق خداوندي، تو روح الله زنده خداوند هستي
اي ولي مسلمين،اي ولي مسلمين
تو با موشك دژ هاي غاصبان و متجاوزان را به لرزه درآوردي
عزت اسلام به ما بازگشت،از نوه پيامبر(ص) كه در ميان ماست
هاشميون و حيدريون و حسينيون بيني يهوديان غاصب را به خاك ماليدند
رهبر مسلمين از خراسان زمين را براي ظهور ولي عصر(عج) آماده كرد
يا رب دعاي مومنان را استجابت كن تا كه عدالت كل جهان را در بر بگيرد
@shohadaymoqavemat
هدایت شده از خبرگزاری حوزه
20.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ماجرای شنیدنی تأمین طلای گنبد حرم حضرت معصومه (سلاماللهعلیها)
📌 آیتالله مسعودی خمینی، تولیت سابق آستان
@HawzahNews / حوزهنیوز
هدایت شده از نورنیوز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥بارش شدید تگرگ در مشهد(حرم رضوی)، هم اکنون
🌐 nournews.ir
🆔 @Nournews_IR
هدایت شده از نقد و نظر
آیا می دانستید👇
مساحت ایران عزیز،
از چه زمانی تا کنون،
۱/۶۴۸/۱۹۵ کیلومتر مربع بوده
و نقشه آن، شبیه گربه شده...؟
۱ 💥حدود ٢١٠ سال پیش، در زمان فتحعلی شاه قاجار، به موجب قرارداد ننگین گلستان در سال ١١٩٢ شمسی (۱۸۱۳ میلادی) کشورهای فعلی 👈«قفقاز، ارمنستان، گرجستان، داغستان، چچن و اینگوش و سواحل ارزشمند دریای کاسپین» به مساحت حدود ٢٣٠ هزار کیلومتر مربع از ایران جدا شده و به روسیه تزاری تقدیم گردید!
۲ 💥حدود ١٩۵ سال پیش و باز هم در زمان فتحعلیشاه قاجار، به موجب قرارداد ننگین ترکمنچای درسال ١٢٠٧ شمسی (۱۸۲۸ میلادی)، منطقهی 👈«ایروان، نخجوان و بخشهایی از تالش و آذربایجان» و در مجموع حدود ۳۰ هزار کیلومتر مربع دیگر، از ایران جدا شد و باز هم به امپراتوری روسیه تقدیم شد!
۳ 💥حدود ١۶٧ سال پیش، در زمان ناصرالدین شاه قاجار، به موجب معاهده ننگین پاریس در سال ١٢٣۵ شمسی (۱۸۵۶ میلادی) مناطق «هرات و افغانستان و بلوچستان و مکران👉» به مساحت ٩٧۵/۲۲۵ کیلومتر مربع با فشار انگلیس از ایران جدا شد!!!
۴ 💥حدود ١۵٢ سال پیش، و باز هم در زمان ناصرالدین شاه قاجار، به موجب قرارداد ننگین حکمیت «گلد اسمیت» در سال ١٢۵٠ شمسی (۱٨٧١ میلادی)، و باز هم تحت فشار انگلیس، مناطقی از👈 «پاکستان و سیستان» به مساحت ٣۵٠/٠٠٠ کیلومترمربع از ایران جدا شد!
۵ 💥حدود ١۴٢ سال پیش، باز هم در زمان ناصرالدین شاه قاجار، به موجب «پیمان آخال» در سال ١٢۶٠ شمسی (۱۸۸١ میلادی) کشورهای فعلی:👈 «ترکمنستان، ازبکستان، تاجیکستان، قرقیزستان و قزاقستان»، به مساحت ١/٢٢۶/۵٠٠ کیلومترمربع، از ایران جدا شده و باز هم به امپراتوری روسیه تقدیم شد!!
۶ 💥حدود ١٠۴ سال پیش، در سال ١٢٩٨ شمسی (١٩١٩ میلادی) در زمان احمد شاه قاجار و دولت وثوقالدوله، براساس پیمان منطقهای مستشاران انگلیس، جزایر نفتخیز خلیج فارس، از جمله کشورهای فعلی «امارات، قطر، عمان 👉و چند جزیره بسیار ارزشمند دیگر»، به مساحت ۴٠۵/٢٨٧ کیلومترمربع رسماً از ایران جدا شد!!
۷💥حدود ٨۶ سال پیش، در سال ۱۳۱۶ شمسی (۱۹۳۷ میلادی) در زمان رضا شاه پهلوی، با امضای پیمان ننگین سعدآباد با کشورهای همسایه «عراق، ترکیه و افغانستان»👉 بخشهای عظیمی از ایران با دسیسه انگلیس جدا شد. از جمله «ارتفاعات سوقالجیشی آرارات» به ترکیه، بخش عظیمی از «اروندرود» و اداره کامل آن را به عراق، و «دشت وسیع نااُمید» به مساحت ۳ هزار کیلومتر به افغانستان بخشیده شد!
۸ 💥حدود ۶٩ سال پیش در سال ١٣٣٣ شمسی (١٩۵۴ میلادی) در زمان محمد رضا شاه پهلوی، بندر استراتژیک👈 «فیروزه» در شرق دریای خزر، از ایران جدا و به شوروی واگذار گردید!
۹ 💥 و باز هم در زمان محمدرضا شاه خائن در سال ١٣۵٠ شمسی «١٩٧١ میلادی» با فشار انگلیس، مجمع الجزایر👈 بحرین به مساحت بیش از ٧٠٠ کیلومتر مربع با انبوهی از مخازن نفت و گاز از ایران جدا شد!
👈و با کمال تأسف، باید این حقیقت تلخ را بدانیم که این مقدار تجزیه و جدایی بیش از👈 ٣ میلیون و ۵٠٠ هزار کیلومتر مربع از خاک ایران، به واسطه سستی و خیانت پادشاهان میهنفروش و خائن، در کل تاریخ جهان بیسابقه است و ایران امروز با مساحت ١/۶۴٨/١٩۵ کیلومتر مربع، کمتر از یکسوم مساحت ایران بزرگ دویست سال قبل را دارد!
🇮🇷 اما....، در زمان "جمهوریاسلامی" و پس از هشت سال دفاع مقدس، این "افتخار بزرگ" را برای ایران عزیز در تاریخ جهان به ثبت رسانید که حتی "یک" سانتیمتر از "خاک" کشور عزیزمان را هم از دست ندادیم!
انگلیس_غارتگر،، شاهان خائن
امنیت_اتفاقی_نیست
اسرائیل_باید_محو_شود
https://splus.ir/joingroup/AGpPNpDNjP8MlwFzMcmclg
https://eitaa.com/joinchat/2461139034Cebf89e083b
هدایت شده از اخبار مفيدة ١
19.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🤔👌🧐
اسمعوا و انظروا ماذا يقول التيجاني عن حرب غزّة و التشيّع !
بشنوید و ببینید دکتر تیجانی در بارهی جنگ غزّه و تشیّع چه می گوید !
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّل فَرَجَهُم 🤲
https://eitaa.com/akhbarmofidah1
هدایت شده از خط حزب اللّه
📝 #یادداشت_هفته | کارستان مقدس رضوی
👈 مبارزه سیاسی درخشان حضرت رضا علیهالسلام برای حفظ تشیع به روایت رهبر انقلاب
🔸حضرت آیتالله خامنهای در دیدار اعضای هیئت علمی پنجمین کنگره جهانی حضرت رضا علیهالسلام در اردیبهشتماه ۱۴۰۳، تبیین ابعاد زندگی معنوی، سیاسی و معارف ائمه را ضروری دانستند. نشریه خط حزب الله به مناسبت فرارسیدن دهه کرامت و ولادت علیبنموسیالرضا علیهالسلام، مبارزه سیاسی امام رضا علیهالسلام در جهت حفظ تشیع را به روایت رهبر انقلاب مرور میکند.
🔹غربت ائمّه علیهالسلام به دوران زندگی این بزرگواران منتهی نشد بلکه در طول قرنها، عدم توجّه به ابعاد مهم و شاید اصلی از زندگیِ این بزرگواران، غربت تاریخی آنها را استمرار بخشید.۱۳۶۵/۴/۲۸ مهمترین چیزی که در زندگی ائمه بطور شایسته مورد توجه قرار نگرفته، عنصر «مبارزه حاد سیاسی» است.۱۳۶۳/۵/۱۸ مبارزهی سیاسی، یا مبارزهی حادّ سیاسی که ما به ائمّه علیهالسلام نسبت میدهیم، یعنی چه؟ مبارزهی سیاسی... عبارت است از مبارزهای با یک هدف سیاسی؛ آن هدف سیاسی چیست؟ عبارت است از تشکیل حکومت اسلامی و به تعبیر ما حکومت علوی.۱۳۶۵/۴/۲۸ امامت یعنی ریاست دین و دنیا، ریاست مادّه و معنا. خب مادّهاش عبارت است از همین سیاست و ادارهی کشور و ادارهی حکومت. و همهی ائمّه دنبال این بودهاند؛ یعنی بدون استثنا همهی ائمّه دنبال این بودهاند؛ منتها با شیوههای مختلف، در فصول مختلف، با روشها و اهداف کوتاهمدّت مختلف؛ [امّا] هدف بلندمدّت یکی بود.۱۴۰۳/۲/۱۹
🔸یک جنگ فوقالعاده غیر نظامی!
🔹اگرچه در زندگى مبارک ائمّه علیهالسلام در طول ۲۵۰ سال دوران امامت، نقاط برجسته و ممتاز زیاد است که هرکدام از اینها درخور آن است که مورد تحلیل و توجّه و تفسیر و بازیابى قرار بگیرد، ولى دوران امام هشتم علیهالسلام یکى از برترین دورانها در این زمینه است.۱۳۹۳/۶/۱۶
🔸عمر مبارک امام رضا علیهالسلام تقریباً پنجاه و پنج سال بوده است... از این مدّت پنجاه و پنج سال، نزدیک به بیست سال مدّت امامت این بزرگوار است؛ امّا همین مدّت کوتاه را که ملاحظه میکنید، تأثیری که در واقعیّت دنیای اسلام گذاشت و به گسترش و عمقی که به معنای حقیقیِ اسلام و پیوستن به اهلبیت علیهالسلام و آشنا شدن با مکتب این بزرگواران انجامید، یک داستان عجیبی است، یک دریای عمیقی است.۱۳۹۲/۶/۲۶ شروع امامت امام هشتم علیهالسلام در دوران سلطهى قاهرانهى هارونالرّشید بود.۱۳۹۳/۶/۱۶ دوستان و نزدیکان و علاقهمندان حضرت میگفتند که: علیّبنموسی در این فضا چه کار میتواند انجام بدهد - این فضای شدّت اختناقِ هارونی که در روایت دارد که میگفتند: وَ سَیفُ هارونَ تَقطُرُ دَما؛ خون میچکد از شمشیر هارون - این جوان در این شرایط، در ادامهی جهاد امامان شیعه و در مسئولیّت عظیمی که برعهدهاش است، میخواهد چه بکند؟۱۳۹۲/۶/۲۶ این بزرگوار توانستند در همان شرایط دشوار، خطّ روشن سیرهى نبوى و معارف قرآنى و اسلامى را بین جامعهى مسلمین توسعه بدهند و دلها را به مکتب اهلبیت و به خاندان پیغمبر نزدیک کنند.۱۳۹۳/۶/۱۶
🔹تا نوبت میرسد به مأمون و ماجراى اصرار و فشار فراوان براى کشاندن آن بزرگوار از مدینه به مروْ، به خراسان که مرکز سیاست عبّاسى بود.۱۳۹۳/۶/۱۶ تاریخ نتوانسته است ترسیم روشنی از دوران ده سالهی زندگی امام هشتم در زمان هارون و بعد از او در دوران پنج سالهی جنگهای داخلی میان خراسان و بغداد به ما ارائه کند، اما به تدبر میتوان فهمید که امام هشتم در این دوران همان مبارزهی درازمدت اهلبیت را که در همه اعصار بعد از عاشورا استمرار داشته با همان جهتگیری و همان اهداف ادامه میداده است.۱۳۶۳/۰۵/۱۸ در باب [سیاست] ببینید نقش امام رضا علیهالسلام چیست... ولایتعهدی امام رضا علیهالسلام یک مبارزهای بود بین مأمون عاقل و زیرک و بسیار باهوش، و امام رضا... یک حرکت عظیم، یک جنگ فوقالعادهی غیر نظامی، یعنی جنگ سیاسی در واقع، بین حضرت و مأمون راه افتاده و حضرت در این جنگ مأمون را خُرد و خمیر کرده؛ یعنی با این کاری که کرده، منکوب کرده مأمون را؛ طوری که مأمون مجبور شده حضرت را به قتل برساند. وَالّا اوّل که اینجور نبود؛ [حضرت را] احترام میکردند، نماز میفرستادند؛ از این کارها بود دیگر.۱۴۰۳/۲/۱۹
🔰 ادامه👇