🔸 نتانیاهو ایرانیها را تهدید به حمله هوایی کرد!
🔹 «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی در بازدید از اسکادران جنگندههای اف-۳۵ ایران را تهدید کرد و گفت:
🔹 «ایران اخیرا تهدید کرده است که اسرائیل را نابود میکند. ایران باید به یاد داشته باشد که این هواپیماها میتوانند به هر نقطهای در خاورمیانه از جمله ایران و سوریه برسند.»/فارس
#رژیم_در_حال_سقوط_صهیونیستی
🔸سردار نجات: ناوهای آمریکایی دست از پا خطا کنند با موشک نابودشان میکنیم / پایگاههای نظامی آمریکا زیر برد موشکهای ماست
معاون فرهنگی و اجتماعی سپاه:
🔹اگر یک کشور همسایه عربی غفلت کند و از داخل خاک آنها کسی به ما تعرض کند، موشکهای ما همه پایگاههای آنها را هدف قرار خواهد داد
🔹اوباما در یکی از اجلاسهای بین المللی که اسرائیل خواستار جنگ با ایران بود، اعلام کرد که اگر ایران را بمباران کنیم، حماس و حزب الله به عنوان دو بال ایران، اسرائیل را شخم میزنند
🔹آمریکا بارها به سردار فدوی فرمانده سابق نیروی دریایی پیام داده که بین نیروهای دریایی ایران و آمریکا خط مستقیم ایجاد کنیم تا در صورت روبهرو شدن ایران و آمریکا در دریا، سریعاً مشکل را حل کنیم تا درگیری به وجود نیاید، این یعنی از جنگ میترسند
💢اعتراف راديو فردا به جاسوس بودن #نازنين_زاغری!
🔹🔸بهنام قليپور خبرنگار راديو فردا ارگان رسانهاي سازمان سيا نوشت:
♦️نازنين زاغري را براساس تجربه جيسون رضائيان گرفتند تا از بريتانيا ۴۵۰ ميليون پوندي كه از زمان شاه بدهكار بود را بگيرند، اما معامله صورت نگرفت و پروژه شكست خورد، حالا بايد زاغري را بدهند تا كشتي توقيف شده نفتي را پس بگيرند
♦️اين اعتراف كه از سرمايهگذاري سنگين انگليس در حد توقيف يك نفتكش ايراني براي آزادي اين جاسوس دوتابعيتي حكايت دارد به خوبي نشان ميدهد كه زاغري يك مهره كليدي جاسوسي براي انگليسيها محسوب ميشود كه حاضر هستند تا اين ميزان براي او هزينه كنند
موضوع مهمي كه درباره هزينه آمريكا براي آزادی #جيسون_رضاييان نيز مطرح است.
#ارزیابی_ویژه
در ساعات اولیه پس از سقوط پهپاد آمریکایی در تهران چه گذشت؟!
✔️ابعاد جدید از علت توقف عملیات آمریکا ده دقیقه قبل از حمله به ایران
✍️ترامپ پس از سقوط پهپاد گرانقیمت و پیشرفته «گلوبال هاوک» مدعی شد که ده دقیقه به آغاز حمله نظامی به ایران، به علت تلفات انسانی فرمان توقف عملیات را صادر کرده است. اعلام این موضوع در ابتدا سبب تحلیل ها و اخبار متضادی درباره صحت و یا نادرستی این مساله شد. اخیرا دو شاهد معتبر ایرانی و یک شاهد آمریکایی بدست آمده است که آمریکایی ها تمایل به پاسخ نظامی را داشته اند ولی یک دلیل کاملا ایرانی بیش از دلایل آمریکایی مانع توقف عملیات شده است. دو شاهد ایرانی هم اظهارات وزیر اطلاعات و رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور است که هر دو از اعلام تصمیم آمریکا برای حمله محدود به ایران و سپس پاسخ بازدارانده ایران به این تصمیم حکایت دارد.
♦️♦️و البته شاهد سوم؛ تشکیک بسیار مهم و کارشناسی «لئون پانهتا»، وزیر دفاع اسبق آمریکا است که البته علت شهرت ویژه او برای جامعه اطلاعاتی ایران، به چندین سال ریاستش بر سازمان سیا بر می گردد. پانهتا در مصاحبهای با روزنامه آلمانی اشپیگل، درباره علت توقف حمله نظامی به ایران گفته است: نمیتوانم تصور کنم که وزارت دفاع برنامهای برای حمله به اهداف مشخصی داشته باشد و شمار تلفات ناشی از هدف قرار دادن آن مواضع را مشخص نکرده باشد.این موضوع باید در نخستین رایزنیها مشخصشده باشد.
اما بررسی اظهارات این سه شاهد مهم چه میگوید:
🔷🔷الف: اینک مشخص است که در ساعات پس از سقوط پهپاد گلوبال هاوک یک عامل و به تعبیر دقیق تر یک پیام ایرانی سبب توقف تصمیم عجولانه و غیر منطقی ترامپ و دولت این کشور شده است. تصریح به لفظ عجولانه هم به این دلیل است که ساعاتی پس از فروکش هیجان در جامعه سیاسی و نظامی آمریکا، حتی شخص ترامپ نیز پس از دور شدن از التهابات و فشار ساعات اول ناشی سقوط پهپاد به صراحت گفته که خوشحال است که عملیات نظامی را علیه ایران متوقف کرده است. اما این پیام بازدارنده ایرانی به آمریکا نشان میدهد که جمهوری اسلامی یک گزاره راهبردی و بسیار معتبر در حوزه امنیت ملی خود تولید کرده است: " هر نوع حمله و در هر سطحی به منزله آغاز جنگ و با پاسخ سریع و گسترده – همه به لحاظ نوع ابزار تسلیحاتی و پاسخ نظامی و هم به لحاظ جغرافیایی- ایران مواجه می شود". این گزاره آنقدر برای آمریکاییها معتبر شده که نه تنها حمله گسترده نظامی و حتی محدود به ایران را برای آنها منتفی کرده، بلکه توانایی کنترل مقامات آمریکا حتی در یکی از هیجانیترین لحظات سیاسی و نظامی این کشور را در یک دهه اخیر نیز اثبات کرده است.
🔷🔷ب: فرآیند تصمیم و انهدام سقوط پهپاد آمریکایی نشان میدهد، که تصمیمات نظامی در تهران کمترین زمان ممکن و با چاشنی اعتماد به نفس فوق العاده گرفته می شود. اما به دلایل متعددی این اعتماد به نفس – بخوانید اعتقاد به قدرت بومی نظامی کشور- در ساعات پس از سقوط پهپاد بیشتر نمایان است. درست در زمانی که احتمال عملیات نظامی علیه کشور به اوج خود میرسد، اتاق تصمیم گیر ارشد نظامی ایران، در نهایت شجاعت احتمال پاسخ نظامی گسترده و غیر محدود ایران را با معتبر سازی فوق العاده صادر میکند. این پیام آنقدر معتبر است که آمریکاییها نیز یقین پیدا میکنند که پاسخ به حمله ایران، پاسخی به بزرگی یک جنگ تمام عیار را برای آنها خواهد داشت.
🔷🔷ج: اما آنچه بیش از همه اهمیت دارد، باور آمریکا به حقیقی بودن پاسخ نظامی ایران است. این باور چگونه در آمریکاییها شکل گرفته است؟! برای پاسخ دقیق به این سوال باید در مطلبی دیگر به صورت مفصل به آن پرداخت ولی اجمالا میتوان گفت که این باور محصول این گزاره است: آمریکاییها به قدرت نظامی ایران اعتراف دارند و مهمتر از همه اینکه در تمام سالهای گذشته در مناطق مختلف خلیج فارس عملا قاطعیت و واقعی بودن پیامهای فرمانده هان نظامی ایران را در صحنههای واقعی جنگ مستقیم و نیابتی کاملا لمس کردهاند.
📸http://yon.ir/RR2y4
🔷🔷د : حال باید برگشت و به این سوال پاسخ داد که در ساعات اولیه بعد از سقوط پهپاد آمریکایی در تهران چه گذشته است: آمادگی قبلی، آرامش، اعتماد به نفس و نهایتا شجاعت، چهار گزینهای است که روح همه تصمیمات و اتفاقات در پایتخت ایران در یکی از حساس ترین مقاطع نظامی و امنیتی چند سال اخیر کشور و منطقه است
یک عذرخواهی به مردم بدهکارید
🔹مرتضی الویری عضو شورای شهر تهران می گوید "یک نهاد امنیتی به ما گفت نجفی را برای شهرداری انتخاب نکنید، به صلاح نیست. ولی قانع نشدیم".
♦️یک معضل در تصمیم گیری های حساس مدیریتی، همین است که به هشدار های مراکز امنیتی، اعتنا نمی شود. فقط به هشدارهای اطلاعات سپاه هم محدود نمی شود. دولت و طیف مدعی اصلاحات، حتی به مخالفت های مشابه وزارت اطلاعات در موارد مشابه نیز بی اعتنایی کردند.
🔹محسن هاشمی، اواخر اسفند 97 به ویژهنامه اعتماد گفته بود «در مورد حناچی، بعضی مخالف انتخاب وی بودند. البته در هر دو مورد نجفی و حناچی، با دخالت مستقیم رئیسجمهور مسئله حل شد. وقتی وزیر کشور نتوانست حکم حناچی و نجفی را امضا کند و با وزیر اطلاعات به اختلاف نظر برخوردند، روحانی ورود پیدا کرد و مسئله خاتمه یافت. این هم طبیعی است، بالاخره رئیسجمهور برای همین کارهاست دیگر!».
♦️در مورد خاص نجفی، گذر زمان، هشدار نهادهای امنیتی را تایید کرد اما افراطیون مدعی اصلاح طلبی به جای پذیرش اشتباه و عذرخواهی از مردم، این بار در توجیه جنایت نجفی علیه همسر دومش، مدعی شدند خانم میترا استاد پرستوی نهادهای امنیتی بوده است! نهاد امنیتی اگر می خواست پرستو (نفوذی و جاسوس) بگمارد، چرا باید روشنگری و درباره مشکلات نجفی در همین زمینه هشدار و توجه می داد؟ http://fi9.ir/6o4vzl
🔹شهرداری پایتخت در دوره نجفی، بدترین و رها شده ترین مدیریت ها را پشت سر گذاشت؛ چرا که نجفی نه این کاره بود و نه حال و روز و سرگرمی هایش، کمترین تناسبی با مدیریت کلان شهر تهران داشت. به همین دلیل هم هنگام غافلگیری مردم در برف شدید زمستان - که پیش بینی شده بود- خبر آمد شهردار در جزیره کیش به سر می برد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 دفاع تمام قد حسام الدین #آشنا از جاسوس آمریکایی #جیسون_رضاییان در تاریخ ١٣٩۴/١٢/٢۶ در شبکه یک
اکنون روشن می شود چرا سریال #گاندو باعث ناراحتی شدید دولت و به خصوص حسام الدین آشنا شده است و علیه این سریال مشغول جوسازی است.
#نفوذ
🔴 پایان ماموریت روحانی؛ وقت خوب استعفاء
عصرایران در یادداشتی به قلم مصطفی داننده نوشت:
بگذارید این نوشتار را با یک مثال شروع کنم. وقتی هوا گرم میشود مردم به پشت بامها میروند و کولرهای خود را سرویس میکنند تا در تابستان به آن پناه ببرند.
مردم در زمستان هم کولرها را جمع میکنند و به گرمای بخاری و یا شوفاژ پناه میبرند.
آنها هیچ وقت اصرار ندارند چون کولر را سرویس کردهاند یا به زحمت بخاری را راه انداختهاند، حتما در زمستان یا تابستان هم از آن استفاده کنند.
دنیای سیاست هم همین است. برخی آدمهای برای مقطعی مناسب هستند و بعد از مدت دیگر جواب نمیدهند و باید جای خود را به دیگری بدهند.
در سپهر سیاست ایران، حسن روحانی به « شیخ دیپلمات» معروف است. او در مهمترین مذاکرههای تاریخ جمهوری اسلامی با دولتهای خارجی حضور داشته است.
نقش موثر در ماجرای مک فارلین، حضور در مذاکرات ایران و عراق بعد از جنگ 8 ساله، ریاست گروه مذاکرهکننده در پرونده هستهای در دولت اصلاحات و بالاخره برجام.
حالا تمام راههای مذاکره بسته شده است و تقریبا حسن روحانی شانسی برای اداره کشور از طریق مذاکره و گفتوگو با طرفهای مقابل ندارد. آمریکا حرف خود را میزند. اروپا منفعل است و دقیقا نمیداند در مقابل ایران و آمریکا چه باید بکند، عربستان و اسرائیل هم تا آنجایی که میتوانند در حال موش دواندن در این فضا هستند.
فضای روحانی، فضای مذاکره است و الان دیگر استراتژیهای او جواب نمیدهد و کشور در حالت سکون مانده است. فضای جدید سیاست جهانی شاید احتیاج به آدم تازهای داشته باشد.
روحانی میتواند به عنوان اولین رییس جمهور مستعفی ایران شناخته شود. رییس جمهوری که بعد از دیدن به گِل نشستن کشتی برجام، از سمت خود استفعا داد تا فرد دیگری عهده دار سمت ریاست قوه مجریه شود.
روحانی انتخاب مناسبی برای سال 92 بود. در آن زمان ایران احتیاج به مذاکره و گفتوگو داشت و طرفهای مقابل نیز برای این کار آماده بودند. شاید هر فردی به غیر از روحانی به قدرت میرسید ما شاهد امضای برجام نبودیم.
حالا داستان فرق کرده است و ایران احتیاج به دولتی دارد که بتواند گلیم خود را در شرایط فعلی از آب بیرون بیاورد.
در سراسر جهان هم شاهد اینگونه استعفاها هستیم. دولتهایی که میبییند سیاستهای آنها بر خلاف جریان آب است و به همین خاطر کنار میروند تا دولتی جدید کار را به دست بگیرد.
در حال حاضر روحانی هرچه دست و پا هم بزند چون خلاف جریان آب شنا میکند و جلو نخواهد رفت تازه اگر آب او را عقبتر نبرد.
ماموریت روحانی رسیدن به توافق هستهای بود و حالا به نظر میرسد این ماموریت به پایان رسیده است و بهتر است فرد دیگری با ماموریتی جدید پای به عرصه سیاست ایران بگذارد.
او امروز هم در خارج با سدی محکم روبرو است و هم در داخل مشکلات ریز و درشتی دارد.
استعفا موجب بدنامی نیست اتفاقا با خوشنامی همراه است. به نظر میرسد ادامه دولت روحانی تنها برای او و حتی جریانهای حامی دولت، بدنامی به همراه خواهد داشت و بهتر است رییس جمهور با یک استعفا و شرح دلایل آن نام نیکی از خود در تاریخ به یاد بگذارد.
🔸وزارت امور خارجه علیه گاندو!!!
🔹موسوی سخنگوی وزارت خارجه : کسانی که این سریال را ساختند کشور را به دوقطبی سازش و مقاومت هدایت می کنند
باید بدانند که همه در یک کشتی نشسته ایم و دشمن مشترکی داریم و در جنگی واقعی و همه جانبه قرار داریم پرداختن به این گونه حواشی جز ابراز تاسف چیز دیگری ندارد./ ایرنا
✍️آقای سخنگو! چطور دوستانتان اجازه دارند کشور را دو قطبی کنند! در انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۶ انواع اقسام تهمتها را به جریان انقلابی زدید! گفتید اینان حجت العدامند اینان زبان دنیا را بلد نیستند اینان اگر بیایند خیابانها را دیوار میکشند سلبریتیها را علیه جریان انقلابی شوراندید حال چه شده تحمل انتقاد ندارید!
🔞شاید براتون جالب باشه که بدونید آقای ظریف در یک مصاحبه در مورد جیسون رضائیان فرمودند:"دوست من و شما جیسون رضائیان به جرمی متهم شده و امیدوارم که تبرئه شود"😐
تعجب نکنید درست متوجه شدید آقای ظریف به همین راحتی به کسی که به خاک و ناموس این وطن خیانت کرده و جاسوس مستقیم آمریکاست گفتند دوست من
خوشحالیم که سریال گاندو تونست واقعیت ماجرا رو روشن کنه تا دوباره جای جلاد و شهید رو عوض نکنید!!
اخبار سیاسی روز
توهین بیشرمانه فلاحت پیشه به امام خمینی(ره) 🔹فلاحت پیشه، نماینده مجلس: "تکرار کلمه "محو" یک سرزمین
راه "دولت جوان حزب الهی" از "مجلس" میگذره.
اگر به گزاره بالا اعتقاد ندارید باید بگم خیلی خوش خیالید. مجلس قدرت و نفوذی داره که تقریبا هیچ نهاد دیگه ای نداره.
اگر دل تون به حال این کشور میسوزه از همین الان برای #انتخابات_مجلس دست بکار بشید تا دیگه یک مشت بزدل و تاجر نشن نماینده مردم.
#هشدارباش
🔴 جیسون رضائیان خطرناکتر است یا حسام الدین آشنا؟!
🔹🔸حساسیت و آلرژی بالای #مشاور_روحانی و رسانه های زنجیره ای دولت، از #سریال_گاندو باعث سوالاتی در افکار عمومی شده. افکار عمومی میپرسند چرا #حسام_الدین_آشنا باید از روایت یک #نفوذ در دولت چنین برآشفته و عصبی شود؟ میپرسند چرا نفوذ در رأس دولت تا این حد آسان است و چرا تحت لوای #مذاکره، چنین جاسوسی باید آزاد شود؟ چرا دولت باید غرامت هنگفت #آزادی این #جاسوس را به دروغ بعنوان دستاورد #برجام اعلام کند؟! میپرسند ایران همیشه هدف #جاسوسی بوده و وجود نفوذ طبیعی است و به تصویر کشیدن و نقد آن، چراغ افکندن روی حقیقت و بازدارنده نفوذهای بعدی است، پس چرا باید در برابرش، چنین حجم وسیعی از مخالفت و #عصبانیت صورت بگیرد؟ از حمله به عوامل و #بازیگران این سریال تا تهیه کننده تا محتوای آن. آیا بین #مشاور رئیس جمهور و جاسوسهای رخنه کرده در دولت، ارتباط و علقه ای است؟ میپرسند چطور دولتی که با شعار «آزادی» از مردم رای میگیرد، با رویکردی فاشیستی، فریم به فریم یک سریال را #سانسور میکند. و چرا #آشنا تا این حد به جاسوسها حساس است؟ چراکه پیش از این نیز به دستگیری #کاوس_سید_امامی واکنشی تند و جانبدارانه نشان داده بود!
♦️از قضا همین حساسیت سوال برانگیز باعث شده واقعی بودن گاندو برجسته تر و این سریال محبوبتر شود. مثلا آقای آشنا که دستی در نظرسنجیهای توئیتری دارد، میتواند در صفحه توئیترش، درباره #گاندو هم نظرسنجی بگذارد. و مثلا بپرسد مردم ایران! به نظر شما، گاندو راستگوتر است یا دولت روحانی؟‼️ با گاندو احساس امنیتتان بیشتر است یا بی گاندو؟‼️
♦️ و اما 4 سال پیش همزمان با ماجرای #جیسون_رضائیان، مطلبی در سرمقاله خردنامه همشهری درباره آبشخورهای فکری آشنا نوشتم و پروژه فرهنگی وی درباره #اسلام_اجتماعی و سکولار و تئوریسین آن و مراد آشنا، #گلزاده_غفوری و تاثیرات او بر آشنا در ترویج آثار ضداسلامی (به اسم تکثرگرایی فرهنگی) و حتی در خلع لباسش را تشریح نمودم. از بانیان #مدرسه_علوی انجمن #حجتیه که همپای نهضت آزادی و جبهه ملی، علیه لایحه #قصاص ایستاد و پس از اعدام پسرانش (اعضای گروهک #منافقین ) خلع لباس کرد. کسیکه در مرگش #مریم_رجوی بیانیه عزا صادر کرد! بعد از گذشت سالها و بیان فکتهای ارتباط غلیظ فکری آنها، هنوز آشنا پاسخ نگفته که ارتباطش با وی و امثال او چیست؟ آیا کسیکه به چنین بستر فکری تعلق خاطر دارد، در برابر یک سریال امنیتی، سکوت میکند؟! اصلا جیسون رضائیان خطرناکتر است یا حسام الدین آشنا؟! شاید گاندوهای بعدی به این پرسش جواب دهد.
✍️ #محمد_عبدالهی
🔴 وقتی رهبر انقلاب در #حوزه_علمیه_قم تنها ماند!
کانال سخن شیعه نوشت: وقتی آیت الله یزدی از سر دلسوزی، به یکی از مراجع بزرگوار آیت الله شبیری نامه انتقادی نوشت، عده ای از اساتید در حوزه علمیه بدون توجه به علت نگارش نامه، به بهانه شکسته شدن #حرمت_مرجعیت فریادها کشیدند و فضا را داغ و احساسی کردند بعضی که جای نوه آیت الله یزدی بودند اجتهاد ایشان را زیر سوال برده و عده دیگری که در صف مرجعیت نوبت گرفته بودند (مانند علوی بروجردی و هادوی تهرانی) ارادت مخلصانه خودشان را به این جایگاه نشان دادند!
اما آیا انتقاد یک مجتهد باسابقه به رفتار یک مرجع تقلید بزرگوار آن هم به خاطر دغدغه حفظ جایگاه مرجعیت نیازی به این همه سروصدا داشت؟!
آیا آنان که خود را مدافع حریم مرجعیت میدانند هرجا که نیاز به آنان باشد حضور دارند یا گزینشی عمل می کنند؟
سوال ما این است چرا زمانی که آمریکا رهبر معظم انقلاب را #تحریم کرد صدایی از آنها در حوزه علمیه بلند نشد؟!
امروز در دنیا تشیع را به امام و مقام معظم رهبری میشناسند حتی غیر شیعیان هم رهبر خود را آیت الله العظمی خامنه ای می دانند و عزت امروز شیعه به دست #ولایت_فقیه و ایشان است چرا وقتی به این جایگاه توهین شد مدافعان حریم مرجعیت از مقام عظمی مرجعیت دفاع نکردند؟!
صد البته گلایه از علمای انقلابی بسی بیش تر است...
ما حوزه را جناحی نمیبینیم ما حوزه را به اعضای نشست اساتید و جامعه مدرسین تقسیم نمی کنیم ما در حوزه دو جریان میبینیم حوزه انقلابی و حوزه غیر انقلابی که قسم دوم هم شامل ضد انقلاب ها و هم بی تفاوت ها می شود.
#خبر_خوب
احیای کارخانه یخچالسازی در لرستان توسط ستاد اجرایی فرمان حضرت امام
عارف نوروزی معاون ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در آیین احیای کارخانه یخچالسازی بوژان خرمآباد گفت: پس از سیل اخیر قراردادی برای تزریق ۱۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان به این کارخانه منعقد کردیم تا از این محصولات در بستههای لوازم خانگی ارسالی به سیلزدگان استفاده و از این طریق بتوانیم بیش از ۳۰۰ شغل مستقیم ایجاد کنیم.
#الحمدلله
نامزد نخستوزیری انگلیس: «عاشق اسرائیل» و «آماده تحریم ایران» هستم
بوریس جانسون:
🔹در صورتی که پیروز انتخابات شوم ممکن است تحریمهای تازهای علیه ایران اعمال کنم.
🔹فکر میکنم نمیتوان به دولت انگلستان خرده گرفت که چرا درخصوص افزایش تحریمها علیه ایران سختگیر است.
🔹من یک «صهیونیست پرشور» و «عاشق» اسرائیل هستم.
🔹این کاملاً غیر قابل قبول است که شهروندان بیگناه اسرائیلی با تهدید موشکها و بمباران از سوی غزه مواجه باشند.
#کثافت
#بازی_فرانسه
🔴 ماکرون برجام را برای چه میخواهد؟‼️
🔺 این روزها نام فرانسه و رایزنی های دیپلماتیک ماکرون برای ماندن ایران در برجام بیش از پیش شنیده میشود؛ تحلیل رفتارهای متفاوت دولت فرانسه و جناب مکرون از جنبه های مختلف قابل ارزیابی است اما خواندن مصاحبه ماکرون با فرانس ۲۴ میتواند پاسخ به این سوال را آسان تر سازد که چرا ماکرون دنبال حفظ توافق هسته ای است؟! :
❇️ ماکرون : درباره #مهار_ایران با آمریکا اتفاق نظرداریم !!
🔻رئیسجمهور فرانسه با تاکید بر #اشتراکات_راهبردی با آمریکا علیه ایران تصریح کرد اختلافات دو طرف در سطح روشهاست!! ؛ امانوئل ماکرون چندماه قبل(مهر۹۷) در گفتوگو با فرانس۲۴ گفت: «ما با آمریکا درمورد شیوه رفتار با ایران اختلاف نظر داریم.»
🔹مجری از ماکرون پرسید آیا باید گفت ترامپ حق دارد که لحن خود را دربرابر ایران تشدید کرده است؟ ماکرون در پاسخ گفت: در وهله اول باید گفت برخورد با ایران واقعا مشکل است. احاطه کردن ایران با یک سیاست الزامآور، همان چیزی است که من از زمان به دست گرفتن ریاستجمهوری بر آن تاکید دارم!!
🔻برای من راهبرد با ایران بر چهار مبنا است:
1️⃣ حفظ توافق هستهای
2️⃣ توان #مدیریت فعالیت هستهای ایران پس از سال 2025 (پایان برجام)
3️⃣ نظارت و کنترل فعالیت #موشک_های بالستیکی ایران
4️⃣ توان مقابله با #نفوذ ایران در منطقه
🔴 بازی فرانسه و مکرون...!
🔻 فرانسه در میانه مناقشه میان ایران و آمریکا بهطور واضحی جانب واشنگتن را گرفته است. اگرچه کشوری مثل آلمان سعی میکند در این مناقشه موضعی محافظهکارانه و انزواجویانه بگیرد؛ اما به نظر میرسد مکرون بهصورتی دقیق و هوشمندانه در زمین ترامپ بازی میکند و بخشی از طراحی آمریکا را پیش میبرد.
🔻طرح کلی آمریکا، خارجنشدن ایران از تعهدات برجامی است؛ درحالی که کوچکترین نرمشی از جانب ترامپ برای کمکردن تحریمها صورت نگیرد و در نهایت در پی فشار اقتصادی، ایران به پای میز مذاکره بیاید.
🔹نقش مکرون در این طراحی، گفتوگو با دولت ایران برای صبر بیشتر و کمنکردن تعهدات برجامی است؛ اما دولت روحانی تاکنون دو گام برای کمشدن از تعهدات تهران برداشته و منطقی این است که از راهی که آغاز کرده، بازنگردد. هرگونه بازگشت از این راه، بدون گرفتن امتیاز بزرگ، بازی در نقشه آمریکاست.
🔹برجامی که فقط در آن ایران به تعهداتش پایبند باشد و باقی طرفها نسبت به آن بیمسوولیت باشند، یک توافق ازبینرفته است و طبیعی است که ماندن تنها در این توافق، ضرری کامل است. به همین دلیل است که مکرون از ایران صبر بیشتر میخواهد چرا که اقدام تهران در نهایت غرب و آمریکا را وادار به دادن امتیازی بزرگ خواهد کرد.
🔻نکته مهم دیگر، نیاز ایران به برگهای بیشتر در مذاکره احتمالی درباره برجام است. مکرون میداند که بازگشت ایران به تعهدات قبلی نیازمند اعطای امتیاز از جانب آمریکاست.
✔️ بعد از بهزاد نبوی و عباس عبدی، اکنون نوبت مخالفت لیلاز است: با مذاکره مخالفم
🔺 #سعید_لیلاز: با دولت #ترامپ چشم انداز مصالحه شرافتمندانه وجود ندارد
🔹ما اکنون چشم انداز یک مصالحه شرافتمندانه را دور از دسترس می بینیم. من در شرایط کنونی مخالف تسلیم و مذاکره هستم!
🔹تحریم ها حدود ۴۰ تا ۵۰ میلیادر دلار از درآمدهای نفتی و ارزی کشور را به صورت یک شبه کاهش داد
🔸سیل های فروردین نیز ۴۰ هزار میلیارد تومان یعنی معادل دو درصد از تولید ناخالص ملی به کشور خسارت وارد کرد
🔸اما با وجود این دو شوک که کمتر از یک سال اتفاق افتاد ثبات اجتماعی و سیاسی ایران خدشه پیدا نکرد. این مطلب به ما این قدرت و درس بزرگ می دهد که اگر دولت و مجموعه نظام عاقلانه، موثر وقوی و سریع عمل کنند مردم کاملا آماده همراهی هستند.
گاندو را شما ساختید!
✍️ رئیس دفتر رئیسجمهور گفت "سریال گاندو را ندیدم اما مردم و مسئولان تماس گرفتند و گلایه کردند که سناریوسازی میشود. به برنامه های جناحی صدا و سیما عادت کردیم . وقتی نویسنده سریال میگوید 80 درصدش تخیل است، چه معنی میدهد؟ چرا ذهن مردم را مشغول میکنند؟".
🔹تخیلی بودن 80 درصد سریال، البته دروغی بود که ایسنا ساخت و از سوی نویسنده تکذیب شد. ماجرای سریال- صرف نظر از برخی تغییر اسامی- صد در صد واقعی و مستندات آن موجود است.
♦️اما آقای واعظی حق دارد ناراحت از گاندو باشد. اگر قرار باشد گاندوهای بعدی ساخته شود، لابد سراغ پرونده نزار زکا جاسوس شبکه ساز سیا در حوزه ارتباطات می روند که متاسفانه با تیم مدیریتی واعظی در وزارت ارتباطات مرتبط بود. یا لابد سراغ فرد نفوذی در دفتر مشاور فرهنگی رئیس جمهور (آشنا) و... می روند.
🔹ایراد از سازندگان سریال است که به پرونده بزرگ جاسوسی پرداخته اند؟ یا میزبانان و آلودگان و تغافل کنندگان نسبت به زنجیره شبکه های جاسوسی؟!
📖درسی سیاسی از حضرت آیتالله خامنهای
اگر در فضای سیاسی کشور دقیق شویم، بخش عمدهای از شخصیتهای سیاسی را ناظر به بزنگاههای تاریخی، می توان به دو گروه تقسیم کرد. گروهی از شخصیتها جایگاه و شانی برای خود قائلند که اساسا درباره مسائل مهم کشور، هیچگونه موضعی نمیگیرند. ملاحظهشان هم این است که مثلا اگر درباره فلان کار غلط یک دستگاه دولتی موضعگیری نمایند، چون مسئول آن دستگاه تخریب میشود، وارد منازعات سیاسی شدهاند و این منازعه، دور از شان آنها و بلکه به ضرر وحدت و همدلی و آرامش کشور است. در مقابل این گروه، گروه دیگری نیز قرار دارد که اساسا مسئلهشان با دولت یا هر دستگاهی، عملکرد آن دستگاه نیست. بلکه مواضعشان، ناظر به شخصی است که در راس آن دستگاه قرار دارد.
نتیجه چنین فضایی این است که از یک جماعت قابل توجهی، در برابر اقدامات و مواضع غلط، هیچ صدایی بلند نمیشود. جماعت دیگری هم که موضع میگیرند، چون اشخاص را محور نقد قرار میدهند نه افعال را، موضعگیریشان بی اثر میشود. در نتیجه آن راه غلطی که باید جلویش گرفته میشد، طی میشود.
یکی از درسهایی که از حضرت آیتالله خامنهای در دوره پیش از انتخابشان به رهبری آموختم این بود که اولا هرگز درباره مسائل مهم و اساسی کشور سکوت نمیکردند، ثانیا هنگام موضعگیری درباره رویدادها و مسائل، اشخاص را محور اظهار نظر خود قرار نمیدادند، بلکه فعل یا قول غلط را نقد کرده و عمل صحیح و سخن صحیح را بیان میکردند. یعنی به هیچ عنوان سکوت نمیکردند، اما بدون اسم بردن از فرد، حرف را، یا عمل را با منطق و استدلال قوی نقد میکردند.
اگر این روش اسلامی، برای شخصیتهای موثر کشور مبنا باشد، هم از سکوت در برابر انحرافات و اشتباهات رنج نخواهیم برد، هم شاهد منازعات سیاسی بیحاصل نخواهیم بود. نه سیاستورزی در پستوهای محفلی، و نه پنجهکشی در پستهای مجازی، نسبتی با وظیفه امر به معروف و نهی از منکر ندارد.
#روایت_رهبری
🔻شهادت یک پاسدار در کوههای بیوله شهرستان جوانرود
🔹بامداد امروز طی درگیری گروهکهای ضد انقلاب با نیروهای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در کوهستانهای بیوله شهرستان جوانرود، یک پاسدار بازنشسته به نام محمدخان سلیمانینسب به درجه رفیع شهادت نائل شد.
🔹شهید سلیمانی نسب، از نیروهای با تجربه و پشتیبان یگان ضربت تیپ انصارالرسول (ص) بود که در این عملیات به شهادت رسید.