صبح روز سی و یک شهریور حمله زمینی عراق به مرزهای ایران شروع و در ساعت ۱۳:۳۰ نیز دستور پرواز ۱۹۲ فروند هواپیما برای حمله به فرودگاهها و تأسیسات زیربنایی ایران صادر شد.
در جریان حملات هوایی عراق، یک فروند هواپیمای مسافربری در فرودگاه مهرآباد نیز مورد هدف قرار گرفت.
چند ساعت بعد از این حملات، نیروی هوایی ارتش ایران به فرماندهی شهید فکوری از دو پایگاه تبریز و به استانهای جنوب و میانی عراق حمله و پایگاههای الرشید و شعیبیه را بمباران کردند.
ارتش ایران صبح روز بعد نیز با ۱۴۰ فروند هواپیما، تمام پایگاههای ارتش عراق در موصل، الرشید، بغداد، سلیمانیه، شعیبیه، ناصریه، امالقصر و البکر را مورد هدف قرار داد.
https://eitaa.com/joinchat/10354782Caeec2836a7
عملیات بیتالمقدس در اوایل سال ۱۳۶۱ به فرماندهی شهید علی صیاد شیرازی و محسن رضایی با هدف آزاد سازی خرمشهر شروع شد.
✅در نتیجه این عملیات، خرمشهر پس از ۵۷۶ روز اشغال، در ۳ خرداد ۱۳۶۱ آزاد شد.
در جریان این عملیات هزاران سرباز عراقی کشته، زخمی و اسیر شدند.
خبر این پیروزی شیرین با بیانیهای از سوی امام خمینی با جمله آغازین " خرمشهر را خدا آزاد کرد" در رادیو پخش شد.
https://eitaa.com/joinchat/10354782Caeec2836a7
شورای امنیت سازمان ملل در ٢۹ تیر ۱۳۶۶، با هدف پایان دادن به جنگ ایران و عراق قطعنامهای صادر کرد.
مفاد این قطعنامه به شرح زیر است:
۱. خواستار آن است که به عنوان یک قدم اولیه جهت حل و فصل مناقشه از راه مذاکره، ایران و عراق یک آتش بس فوری را رعایت کرده، به تمامی عملیاتهای نظامی در زمین، دریا و هوا خاتمه داده و تمامی نیروهای خود را بدون درنگ به مرزهای شناخته شده بینالمللی بازگردانند.
۲. از دبیرکل درخواست میکند که یک تیم ناظر ملل متحد را برای بررسی، تأیید و نظارت بر آتش بس و عقب نشینی نیروها اعزام نماید و همچنین از دبیرکل درخواست مینماید با مشورت طرفین درگیر، تدابیر لازم را اتخاذ نموده، گزارش آن را به شورای امنیت ارائه نماید.
۳. مصرانه میخواهد اسرای جنگی آزاد شده و پس از قطع مخاصمات فعال کنونی، بر اساس کنوانسیون سوم ژنو ۱۲ اوت ۱۹۴۹، بدون تأخیر به کشور خود بازگردانده شوند.
۴. از ایران و عراق میخواهد با دبیرکل در اجرای این قطعنامه و در تلاشهای میانجی گرانه برای حصول یک راه حل جامع، عادلانه و شرافتمندانه مورد قبول دو طرف در خصوص تمام موضوعات موجود، منطبق با اصول مندرج در منشور ملل متحد، همکاری نمایند.
۵. از تمامی کشورهای دیگر میخواهد که حداکثر خویشتنداری را مبذول دارند و از هر گونه اقدامی که میتواند منجر به تشدید و گسترش بیشتر منازعه گردد، احتراز کنند و بدین ترتیب اجرای قطعنامه حاضر را تسهیل نمایند.
۶. از دبیرکل درخواست مینماید که با مشورت با ایران و عراق، مسأله تفویض اختیار به یک هیأت بی طرف برای تحقیق راجع به مسؤولیت منازعه را بررسی نموده و در اسرع وقت به شورای امنیت گزارش دهد.
۷. ابعاد خسارات وارده در خلال منازعه و نیاز به تلاشهای بازسازی با کمکهای مناسب بینالمللی، پس از خاتمه درگیری تصدیق میگردد و در این خصوص از دبیرکل درخواست میکند که یک هیأت کارشناسان را برای مطالعه موضوع بازسازی و گزارش به شورای امنیت تعیین نمایند.
۸. همچنین از دبیر کل درخواست میکند که با مشورت با ایران و عراق و دیگر کشورهای منطقه، راههای افزایش امنیت و ثبات منطقه را مورد مداقه قرار دهد.
۹. از دبیرکل درخواست میکند که شورای امنیت را در مورد اجرای این قطعنامه مطلع نماید.
۱۰. مصمم است برای بررسی اقدامات بیشتر جهت رعایت و اجرای این قطعنامه در صورت ضرورت جلسات دیگری مجدداً تشکیل دهد.
عراق همان اوایل صدور قطعنامه، آن را پذیرفت ولی ایران یکسال بعد و با تفسیر پذیرش این قطعنامه به عنوان "نوشیدن جام زهر" از سوی امام خمینی، آن را پذیرفت.
https://eitaa.com/joinchat/10354782Caeec2836a7
نامگذاری روزهای هفته ی دفاع مقدس
🌺عنوان روز اول, 31 شهریور: «نیروهای مسلح، سلحشوری، پایمردی». محور تبلیغ: «روز رژه نیروهای مسلح و نمایش توانمندی و نوآوری در صنعت علمی و دفاعی کشور».
🌺عنوان روز دوم، اول مهر: «روحانیت، علم و دانشپژوهی، سربازان». محور تبلیغ: «روز عرفه و توجه به معنویت، عبادت، تجلیل از نقش و جایگاه روحانیت در دفاع مقدس، پاسداشت سربازان، حضور دانش آموزان و دانشجویان در عرصه علم و دانش و روز بازگشایی مدارس، دانشگاهها و حوزههای علمیه».
🌺عنوان روز سوم، دوم مهر: «شهیدان، جانبازان، صلابت و فخرآفرینی». محور تبلیغ: «روز عید سعید قربان، روز ایثار و از خود گذشتن و تجلیل از خانواده معزز شهدا و جانبازان و روز غبارروبی و عطر افشانی مزار مطهر شهددا و دیدار از جانبازان».
🌺عنوان روز چهارم، سوم مهر: «معنویت، زنان، خانواده و سلامت». محور تبلیغ: «حضور پرشور در نماز جمعه، تجلیل از نقش زنان در دفاع مقدس، توجه ویژه به نقش خانواده و تربیت فرزندان و ترویج ارزشهای دینی و سبک زندگی اسلامی و همچنین سلامت جسم و روان با ورزش همگانی».
🌺عنوان روز پنجم، چهارم مهر: «دفاع همه جانبه، جوانان، پشتیبانی مردمی و اصناف»، محور تبلیغ: «توجه دادن جوانان به بصیرت افزایی و حفظ غرور ملی در پیشبرد کشور، اهمیت به آموزش عمومی و موضوع پدافند غیرعامل، پرداختن به پشتیبانی و حمایت مردم و اصناف از جبههها در دوران دفاع مقدس».
🌺عنوان روز ششم، پنجم مهر: «ولایتمداری، رزمندگان، جهادگران، آزادگان، پیشکسوتان»، محور تبلیغ: «تبیین نقش ولایت و رهبری در حماسه شکست حصر آبادان و گرامیداشت سالروز عملیات ثامن الائمه(ع) و تجلیل از رزمندگان، جهادگران، آزادگان و پیشکسوتان دفاع مقدس».
🌺عنوان روز هفتم، ششم مهر: «وحدت ملی، بصیرت، دشمن شناسی و بیداری اسلامی و استکبار ستیزی». محور تبلیغ: «تبیین نقش انقلاب اسلامی، دفاع مقدس، رهبری، وحدت ملی، بصیرت، دشمن شناسی و استکبار ستیزی به عنوان الگوی نهضتهای مقاومت و پایداری و بیداری اسلامی».
🌺عنوان روز هشتم، هفتم مهر: «فرماندهان، عزتمداران، حماسه آفرینان». محور تبلیغ: «سالروز شهادت فلاح، فکوری، نامجو، کلاهدوز، جهان آرا و نکوداشت فرماندهان شهید.
https://eitaa.com/joinchat/10354782Caeec2836a7
هدایت شده از سلام بر ابراهیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شاه_بیت
ساعـــتم تنـــظیم میگردد به
وقـــت کــــــربلا
هم قـــدیماً هم جـــدیداً دوستـــت دارم حســــــین...
#امام_حسین علیه السلام
#دوستت_دارم_حسین ❤️
🌷کانال_سلام_بر_ابراهیم
https://eitaa.com/salambarebraHem
هدایت شده از حامد کاشانی
🔻🔸🔺به جای بزرگداشت یاد و خاطره شهیدان دفاع مقدس
🔸🔸قابل توجه مسئولان فرهنگی
🔸🔸وزارت ارشاد
🔸🔸سازمان تبلیغات اسلامی
🔸🔸نیروهای مسلح
🔸🔸برگزارکنندگان سالانه دفاع مقدس
🔸🔸و همه دغدغهداران
@kashani1395
🔺🔻سخنانی که ۲۸ سال است زمین مانده است:
شما برای بزرگداشت هفتهی دفاع مقدّس، هر چه کار کنید خوب است. منتها من شما را از کارهای تکراری، ظاهری و روکاری بر حذر میدارم. باید کارهای حقیقی کرد. کار باید کرد! اینکه یک پوستر چاپ کنیم، یک گرد همایی مکرّر درست کنیم؛ اینها کاری نیست. نمیگویم «نکنید». یک وقت اگر لازم دانستید، ایرادی ندارد؛ لکن کار، اساسی نیست. کارِ اساسی این است که در هفتهی جنگ، صد عنوان کتاب در باب جنگ منتشر شود. از امسال تا سال آینده کار کنید، صد عنوان کتاب و ده تا فیلم جالب تولید کنید. امّا نه فیلمِ آبکی بیربط. در هفتهی جنگ، اینطور کارها باید انجام گیرد.
هفتهی جنگ، سینماها پر شوداز فیلمهای پر مشتری که مثلاً در جشنوارهها جایزه برده باشند و معروف شده باشند. اینطور کارها، واقعاً کارِ اساسی و حسابی است. یا یک آمارِ خیلی خوبِ روشنِ همه کس فهم، از چیزهای خوب. آمار کشتهها و زخمیها را هزار بار دادهاند و چیز خیلی دلنشینی هم نیست. آمار عملیات، آمار پیروزیها، آمار ضربههایی که به دشمن خورده، آمار حرفهای خلافی که علیه ما گفته شده و بعد دروغش ثابت شده است. چیزهایی که مردم را خوشحال کند.
🔸رهبر معظم انقلاب
🔸۲۹ شهریور ۷۲
https://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=4160
هدایت شده از حامد کاشانی
┈┅ ❁ـ﷽ـ❁ ┅┈
«صَلَّى اللَّهُ عَلَیْکَ یَا أَبَا عَبْدِ اللَّهِ»
📣 #اطلاع_رسانی
✳️ برنامه سخنرانی ایام اربعین حسینی #حامد_کاشانی
⏱ از پنجشنبه ۱ مهر ۱۴۰۰ به مدت چهار شب (ویژه خواهران و برادران)
▪️ درب ورودی #دارای_پارکینگ: خیابان پیروزی، انتهای خیابان پنجم نیرو هوایی، ستاد فرماندهی نیروی هوایی ارتش
▪️درب ورودی #بدون_پارکینگ: خیابان پیروزی، سه راه سلیمانیه، خیابان فجر، ستاد فرماندهی نیروی هوایی ارتش
😷 رعایت پروتکل های بهداشتی الزامی است.
🆔 ble.ir/kashani1395/
🆔 rubika.ir/kashani1395/
🆔 eitaa.com/kashani1395/
🆔 telegram.me/kashani1395/
🆔 instagram.com/hkashani_com/
🌐 www.hkashani.com
🔴اضطرار فرج🔴
🔺يکي از عاشقان امام زمان(عجل الله فرجه) که خيلي سال نيست از دنيا رفته است؛ اين بزرگوار به امامزاده آقا علي عباس رفته بود و توسلي به امام زمان کرده بود. اشکي و آهي و مناجاتي و با آن دل سوزان و دردمندی که او داشت اينقدر گريه کرد که از حال رفت.
🔺دورش جمع شدند، آب به صورتش ميزدند. برايش آب قند ميآوردند. يک نفر گفت: برويم براي او طبيب بياوريم. او در همين حين چشمش را باز کرد و گفت: نميخواهد طبيب بياوريد. خود طبيب مرا به اين روز انداخته است. اين درد هم بايد از او خواست. اين درد از صد درمان بهتر است. اين درد خودش درمان است.
🔺واقعاً اين چنين است. بنابراين حرف ما اين است که دنبال اضطرار فرج بگرديم و آن بايد چشمانداز ما باشد.
🔺من يک مثال خيلي واضح بزنم. اين ليوان آب الآن جلوي ما است. به اين يقين هم داريم. شکي نداريم. حتي اگر يک دانشمند شيمي يا فيزيک هم باشد خواص شيميايي و فيزيکياش را هم ميداند. ترکيباتش را هم ميداند. حرکتي در ما ايجاد نميشود که دست ببریم و اين آب را برداريم و بخوريم. چرا؟ چون نيازي در ما نيست. تا عطش نباشد، حرکت ايجاد نميشود.
🔺صرف يقين کافي نيست، اما يقين داريم هست ولي در ما حرکت ايجاد نکرد. شما قرآن را ميبيني در سورهي نمل آيهي 15، حضرت موسي براي فرعونيان معجزاتي را نشان داد. معجزاتي را که ديگر همه شک نداشتند اينها سحر نيست، می دانستند اينها معجزه است. ميدانستند که او يک عصايي را انداخت، اژدها شد و رفت. همهي سحرهاي آنها را بلعيد، اين چيز سادهاي نيست. همه ميفهميدند. فرعونيان ميفهميدند. اما در عين حال قرآن ميگويد: با اينکه يقين داشتند، در مقابل موسي ايستادند. تعبير قرآن اين است. «وَ جَحَدُوا بِها وَ اسْتَيْقَنَتْها أَنْفُسُهُمْ ظُلْماً وَ عُلُوًّا» (نمل/14) در عين حال که به اين آيات و معجزات يقين داشتند، اما کفر ورزيدند.
🔺امام صادق(ع) در ذيل اين آيه ميفرمايد: اين کفري که ورزيدند، کفر با وجود معرفت بود. يعني با وجود اينکه يقين و معرفت داشتند اما اين معرفت به درد اينها نخورد. چون براي خودشان نيازي نسبت به موسي حس نميکردند. نسبت به خداي موسي، که تسليم شوند.
🔺بالاتر هم شيطان است. مگر شيطان عوالم بالا را نديده بود؟ مگر ملکوت را نديده بود؟ ملائکه را ديده بود. عوالم بالا را ديده بود. شهود کرده بود که بالاتر از علم و يقين و اين حرفها است. ديده بود اما با اين وجود چون نيازي در خودش در مقابل ولي خدا و حجت خدا نميديد، سجده کند، در مقابل انسان کامل سر فرود بياورد، نيازي نميديد، حتي خودش را بالاتر از او ميديد. استکبارش طوري بود، تکبرش طوري بود که خودش را بالاتر از او ميديد، از اين جهت آن يقين و آن شهودش به درد نخورد و باعث رجم و طرد او شد. به درد او نخورد.
🔺پس ببينيد اگر انسان آن نياز و اضطرار در او به وجود نيايد، حتي آن يقين، علم، حتي شهود، باعث حرکت در او و تسليم نسبت به خدا و ولي خدا نمی شود.
استاد عالی
https://eitaa.com/joinchat/10354782Caeec2836a7
@mahdimontazeremast
📌 وظایف نُوّاب ۱
⁉️با دقت تو صورت بچهها متوجه شدم که چند نفرشون سوال دارند. جالبه! قبل از اینکه من بگم «اگر سوالی دارید بپرسید»، سعید گفت:«وظیفهٔ نواب دقیقاً چی بوده؟»
🔸گفتم: «نواب اربعه از جانب امام مسئول رسیدگی به برخی امور و انجام وظایفی خاص بودند که من به مهمترین اونها اشاره میکنم
1⃣نخستین و مهمترین وظیفهٔ نایبان بهویژه نایب اول، یعنی عثمان بن سعید، از بین بردن شک و تردید مردم دربارهٔ وجود امام زمان بود. یعنی نایبان باید به شیعیان ثابت میکردند که امام حسن عسکری فرزندی دارد که الان امامه و این فرد، نایب خاص اون حضرته
2⃣دومین وظیفهٔ اونها حفظ جان امام مهدی از راه پنهان کردن نام و مکان حضرت بود؛ امری که دستور خود حضرت بود. امام در توقیعی به محمدبن عثمان تأکید کردند که از ذکر نام و نشان ایشون خودداری کنه و برای پنهان کردن نام و مکان حضرت تلاش کنه
3⃣اما سومین وظیفهٔ نایبان، سازماندهی و سرپرستی سازمان وکالت بود. سازمانی که وظایفی مثل پاسخ به پرسشها و شبهات دینی مردم، دریافت وجوه شرعی مردم و انتقال اونها به نایبان و امام رو بهعهده داشت»
https://eitaa.com/joinchat/10354782Caeec2836a7
@mahdisahebazman
✅یادمان باشد که اخلاق مهدوی یعنی پیرو راه حق وشهادت بودن ✅یادمان باشد که اخلاق مهدوی یعنی زنده نگه داشتن یاد و نام شهدا ✅یادمان باشد که اخلاق مهدوی یعنی پیرو سبک زندگی شهدا باشیم انشاءالله https://chat.whatsapp.com/BQ0YlJyZc9kG3Wvw7WK2
هدایت شده از اخلاق مهدوی 🌻
✅یادمان باشد که اخلاق مهدوی یعنی پیرو راه حق وشهادت بودن ✅یادمان باشد که اخلاق مهدوی یعنی زنده نگه داشتن یاد و نام شهدا ✅یادمان باشد که اخلاق مهدوی یعنی پیرو سبک زندگی شهدا باشیم انشاءالله https://chat.whatsapp.com/BQ0YlJyZc9kG3Wvw7WK2