#دکتر_علی_قربانی
.
در ادبیات دانش مدیریت، نظریه ای تحت عنوان حد بی کفایتی یا اصل پیتِر مطرح است که تشریح می کند، کارکنان تا جایی به پست های بالاتر ارتقاء می یابند که پتانسیل شان بیش از نقش فعلی باشد و نهایتا در پستی متوقف می شوند که پتانسیل کمتری (حد بی کفایتی) از شایستگی های لازم آن جایگاه داشته باشد. بر این اساس کارکنان تا زمانی که به حد بی کفایتی نرسیده اند، معمولا جایگاه خود رضایت کمتری دارند. این نظریه توصیفی تبیین می کند که افراد بر اساس میزان موفقیت در پست های قبلی ارتقاء می یابند و نه بر اساس سنجش توانایی های مورد نیاز برای پست جدید! نتیجه این امر آن است که غالباً در سازمانها با مدیرانی روبرو هستیم که شایستگی جایگاه خود را ندارند.
@modam_net
نظریه جدید «حد باکفایتی» نظریه ای توصیفی-تجویزی است که نتیجه ی پذیرش نظریه حد بی¬کفایتی است. از آنجا که «در سازمانها با مدیرانی روبرو هستیم که شایستگی جایگاه خود را ندارند»، لذا بر اساس «نظریه حد باکفایتی»، مدیران مافوق که به حد بی کفایتی رسیده اند، تا جایی اجازه رشد و ارتقاء برای کارکنان و مدیران باکفایت را می دهند که در حال یا آینده احتمال تهدید جایگاه مدیر مافوق را نداشته باشند! در چنین بستری، باکفایتی مدیران زیر مجموعه تا حدی مجاز است که از میزان کفایت مدیران مافوق کمتر نمود داشته باشد! بر اساس این نظریه سوای نتایج واقعی عملکرد مدیران و کارکنان سطوح پایین، در صورتی که نمایش و بروز میزان کفایت زیاد باشد، نه تنها افراد ارتقاء نمی یابند، بلکه ممکن است به سبب دفع خطر، از سوی مدیران مافوق به پایین ترین سطوح سازمانی تنزل یابند.
بر اساس «نظریه حد باکفایتی»، به مدیران و کارکنان مادون باکفایت در مواجهه با مدیران مافوق بی کفایت توصیه می گردد برای حفظ جایگاه فعلی، تداوم ارتقاء، و بروز توانایی ها و شایستگی، از اقدامات ماجراجویانه در سازمان پرهیز شود و عرضه شایستگی به نحوی نباشد که احساس تهدید جایگاه را برای مدیران بالادست تداعی کند.
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 گفتیم مجلس انقلابی، یک عده خوششان نیامد! ولی ما حقیقت را گفتیم/ البته نکته اساسی انقلابی ماندن است
🔻 رهبر انقلاب در دیدار نمایندگان مجلس: ما گفتیم #مجلس_انقلابی! یک عدهای خوششان نیامد. خب ولی ما حقیقت را گفتیم حالا بعضیها خوششان میآید، بعضیها خوششان نمیآید، عیبی ندارد؛ حقیقت همین بود که این مجلس با شعارهای انقلاب تشکیل شد. مردم نگاه کردند گزینههایی را انتخاب کردند که حرکتشان، جهتگیریشان، شعارشان، حرفشان حرف انقلاب بود.
🔹️ شعارهای انقلاب بهنفع کشور است برخلاف کسانی که میخواهند وانمود کنند که آقا انقلاب دردسرِ برای کشور است، نه بعکس انقلاب و شعارهای انقلابی و آرمانهای انقلابی -که البته هنوز به آرمانها نرسیدیم هنوز اما- توجه به این آرمانها و رفتن به سمت این آرمانها دوای درمان دردهای کشور است؛ دردسر نیست، رفع دردسر است.
🔺️ البته یک نکتهی اساسیای انقلابی ماندن است. برادران عزیز! خواهران عزیز! بنده الان کاملاً جلوی چشمم است، کسانی بودند که سال ۵۸ مثلاً که بنده عضو شورای انقلاب بودم، آن وقت آنها -هنوز رئیسجمهور هم نبودم- میآمدند پیش ما مینشستند، -ما که حالا خودمان جزو بچههای انقلاب بودیم وبا سوابق مبارزاتی- حالا مثلاً فلان حرفهایی میزدند تند، داغ، آتشین که ما چشممان خیره میماند که اینها که هستند دیگر، اینها اینقدر یعنی باصطلاح به تعبیر فرنگی مابها سوپر انقلابی، خب بعد برگشتند همانها، انقلابی نماندند، همان افراد با آن شیوهی برخورد، با آن شیوهی نگاه نتوانستند خط را ادامه بدهند طاقت نیاوردند. مشکلتر از انقلابی بودن و گرایش انقلابی داشتن، انقلابی ماندن است، چه فرد، چه جمع، چه کل مجلس باشد. ۱۴۰۱/۳/۴
🏷 #بسته_خبری | #دیدار_مجلس
💻 @Khamenei_ir
خرمشهر ها در پیش است؛
محال ها چگونه ممکن شد؟!
♦️چهلمین سالروز آزادی خرمشهر، با تشییع یک "رزمنده همیشگی" مصادف شده است."حسن صیاد خدایی"، سوم خرداد 1361، ده ساله بود. تازه پنج سال دیگر باید سپری می شد تا در 15 سالگی، به افتخار عضویت در "سپاه پاسداران انقلاب اسلامی" نائل شود.
🔹از یوم الله سوم خرداد، چهل سال راه بود تا اربعین شکوفایی "صیاد خدایی" به کمال برسد و او در تقدیر الهی، چیدنی شود. "سحرگه رهروی در سرزمینی- همی گفت این معمّا با قرینی /که ای صوفی شراب آنگه شود صاف- که در شیشه بماند اربعینی".
♦️"صیاد"پنج سال قبل، با درجه سرهنگی به بازنشسگی رسید. اما پاسداری انقلاب که بازنشستگی ندارد؛ تازه اول شکوفایی و خدمتگزاری است؛ مثل قاسم سلیمانی و حسین همدانی. مثل حبیب بن مظاهر.
🔹سرهنگ سپاه، در حالی که یکی از فرماندهان میدانی مقاومت بود، مقابل خانه اش و سوار بر خودروی پراید، به ضرب پنج گلوله به شهادت رسید. "خانه خود"؟ نه! او خانه ای از خود نداشت. مستاجر بود؛ خانه به دوش.
♦️به تعبیر صائب تبریزی؛ "از حادثه لرزند به خود قصر نشینان- ما خانه به دوشان، غم سیلاب نداریم/ از نقش تو فانوس خیالی شده هر چشم- چون شمع، عجب نیست اگر خواب نداریم/ آیینه ما گرد تعلق نپذیرد- ما چشم به خاکستر سنجاب نداریم".
🔹اجاره نشینی، پر زحمت و آزار دهنده است. اما برای توانمندانِ امساک کرده و مانند مردم عادی زیسته، سند شرافت و کرامت است.
♦️اینجا یک دنیا حرف است، اما گر در خانه کس است، یک حرف بس است. در این چهل و سه سالی پس از پیروزی انقلاب اسلامی، فقط مردمانی معجزه آفریدند و محال نما ها را به عرصه وجود آوردند، که مثل صیاد ها، وارسته زیستند؛ کام جویی نکردند و از دنیا نیاویختند.
🔹باورمندان به انقلاب اسلامی، مثل همیشه تاریخ، از سوی دو گروه، "مستکبران و اشراف" و "جاهلان بازیچه"، مورد تردید و طعنه تمسخر بوده اند. اما با کرامت گذشته، و در تلاطم حوادث بنیان برافکن، سینه سپر کرده اند.
♦️باورمندان به امام خمینی -آن روح دمیده خدا در کالبد زمان- در این چهار دهه، یکی پس از دیگری، محال نما ها را ممکن ساختند و ناظران را انگشت به دهان گذاشتند.
🔹مستضعفان تو سری خور، در کشوری انقلاب را بر ساختند، که از نگاه آمریکای ابرقدرت، "جزیره ثبات" و ژاندارم او برای اداره بقیه مستعمرات در غرب آسیا به شمار می رفت..
♦️معجزه دوم، هماوردی با رژیم متجاوز صدام و چهل دولت حامی او، در شرایط ابتدایی انقلاب و با نیروی نظامی از هم پاشیده است. پیشقراولانی که لگوی "صیاد" ها شدند، با دست خالی، 34 روز در خرمشهر مقاومت کردند.
🔹دو سال بعد در معجزه عملیات "بیت المقدس"، خرمشهر آزاد شد و صدام چند هزار سرباز و افسر و ژنرال اسیر باقی گذاشت. "بیت المقدس"! چه نام مسمایی، وقتی به تعبیر مقتدای حکیم انقلاب، "خرمشهرها در پیش است".
♦️انقلاب اسلامی، بالید و در منطقه شاخ و برگ گسترد و یکی پس از دیگری، حقارت و ضعف دشمنانش را دید. حالا دشمنان احمق، می گویند ایران در ادامه نقشه احیای "امپراتوری پارس" به مدیترانه رسیده است. پیشرفت های معجزه آسای علمی و فنی و نظامی هم، جای خود محفوظ.
🔹این فهرست طولانی معجزات در مقابل چشم ناباوران، مدیون "صیاد خدایی" هایی است که بر سر دو راهی "ایثار" یا "استئثار" (اشرافیگری و همه چیز را برای خود خواستن)، پاکبازی و خدمتگزاری بی حد و مرز، تا قله شهادت و لقاء الله را انتخاب کردند.
♦️گواری شان باد این نور آشامی و وصال؛ باشد که دست ما را هم به دعای مستجاب "سید مرتضی آوینی" بگیرند؛ "ای شهید، ای آنکه بر کرانه ازلی و ابدی وجود بر نشستهای، دستی برار و ما قبرستان نشینان عادات سخیف را نیز، از این منجلاب بیرون کش".
IMANI_mohammad
@akhondi114
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شادی روح شهدا صلوات.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آفت انقلاب از نگاه شهید بهشتی!!!
@akhondi114
#تحلیل
متروپل و پلاسکو هشداری برای فردا هستند روزهایی خواهند رسید که بافت فرسوده شهرهایمان را آپارتمانهای بلند مرتبه تشکیل خواهند داد و هر روز از این جنس اخبار خواهیم شنید.
برایم عجیب است چرا در کشور پهناوری مثل ایران که اینهمه اراضی بلا استفاده داریم باید فرهنگ آپارتمان سازی که با فرهنگ ما سازگار نیست اینهمه در کشور باب شود، زندانهای کوچکی به نام خانه، که نه آرامش معنوی به ارمغان می آورند نه سلامت جسمانی و نه آرامش روانی آیا وقت آن نشده دوباره به سیاست هر خانواده یک خانه گذشته برگردیم.
مصطفی آخوندی
@akhondi114
44.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سلام_فرمانده
در شهر دارالعباده یزد
۷خرداد۱۴۰۱
@akhondi114
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 جایگاه تمدن ایران در تاریخ امپراطوری عثمانی از زبان یک تاریخدان مشهور ترکیهای؛ الفبای زبان ترکی در دوره عثمانی از الفبای فارسی ایرانی گرفته شده است!
⭕️ دکتر بارداکچی، تاریخدان و چهره مشهور ترکیه ای در شبکه "خبر ترک" در رابطه با قدرت و نفوذ تمدن ایران در بین مردم منطقه گفت:
🔺" الفبای زبان ترکی در دوره امپراطوری عثمانی که به غلط الفبای عثمانی گفته می شود، ربطی به زبان عربی ندارد؛ الفبای زبان ترکی در دوره عثمانی از الفبای فارسی ایرانی گرفته شده است. زیرا مردم آناتولی اسلام را از اساتید ایرانی یاد گرفتند."
ایرانیک tv
@akhondi114