هدایت شده از برنامه تلویزیونی کلمه
7.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌 #استوری
📎 «نذر خوشحالیِ خانواده...»
🔸بخشی از گفتگو با حجت الاسلام سید حسین فاطمینیا
▫️برنامه تلویزیونی کلمه
🏷️@kalame_tv1
هدایت شده از برنامه تلویزیونی کلمه
4_5990113840312881010.mp3
25.83M
🎧 صوت کامل کلمه چهلوششم - واعظ درسآموز
گفتگو با حجتالاسلام سیدحسین فاطمینیا
#فایل_صوتی
▫️«برنامه تلویزیونی کلمه»
🏷️@kalame_tv1
هدایت شده از برنامه تلویزیونی کلمه
11.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔶نقاشی شنی پرتره آیت الله فاطمی نیا
🔸« دانشجویید، کارمندید، تاجرید، پزشکید
هرچه هستید آن زمانهایی که بخواب رفتید و ناگهان بیدار شدید و دیدید که وقت نماز شب است ولی رمق خواندن نماز ندارید لا اقل یک یا اکرم الاکرمین که میتوانید بگویید
خداوند چه بسا در رَخت خواب برای بندگانش دری را باز میکند که در نمازشان باز نمیکند.»
⬅️ تهیه شده در استودیو نماشن
#چشمها
▫️برنامه تلویزیونی کلمه
🏷️@kalame_tv1
هدایت شده از برنامه تلویزیونی کلمه
4_5972215023668301502.mp3
24.42M
🎧 صوت کامل کلمه چهلوپنجم - عبدالله
گفتگو با حجتالاسلام سیدحسین فاطمینیا
#فایل_صوتی
▫️«برنامه تلویزیونی کلمه»
🏷️@kalame_tv1
هدایت شده از ارتباط موثر
◾️یک نکته، چند درس
به تازگی، پیشانیِ یکی از نوههای کمسنم باید چند بخیه میخورد. وقتی دکتر وسایل را آماده میکرد، به کودک گفت:
«میخوام این قسمت رو بیحس کنم تا بخیهها رو احساس نکنی و یه کمی درد داره.»
دکتر ادامه داد: «وقتی دارم بیحسی میزنم، میخوام با من از شش تا یک برعکس بشمری.»
🔹احساس درد هنگام زدنِ بیحسی اجتنابناپذیر بود؛ اما روشِ خلاقانۀ دکتر این احساس را به تجربههای پیشبینیپذیر تبدیل کرد، تا کودک هم در جریانِ وقایع قرار بگیرد و (هم با مدیریت ذهن)همراه دکتر بشمارد.
با این ایده به جای گریه و همکارینکردن، کودک هشتساله آرام شد و با دکتر همکاری کرد؛ چون میدانست بعد از شمردن و رسیدن به عدد یک، قسمت دردناک ماجرا تمام میشود.
کتاب والد همراه/ ص ۱۱۵
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
📌بسیاری اوقات به سبب کمبود مهارت، نه تنها روش خلاقانه خاصی برای مهار چالشها نداریم؛ بلکه به طور جدی گماان می کنیم که تنها راه ممکن همان راه حل دردناک قبلی است.
@ertebatmoaserdini
#مدیریت_ذهن
#فرزند_پروری
#خلاقیت
#اجتناب
#پیش_بینی
#آرامش
.
هدایت شده از ارتباط موثر
🔴 هفت مرحله برای رسیدن به هدف (موفقیت)
برای تعیین هدف و سپس رسیدن به آن یک فرمول هفت مرحله ای وجود دارد که همه افراد موفق، بدون استثنا، با اندکی تغییر از آن پیروی می کنند تا به موفقیت های بزرگ برسند. شما هم می توانید همین کار را بکنید.
✅ ببینید چه می خواهید
مرحله اول: دقیقا مشخص کنید در هر زمینه ای از زندگی تان چه می خواهید. ایده های کلی را به موارد خاص تبدیل کنید.
✅ اهداف را یادداشت کنید
مرحله دوم: پس از تشخیص آنچه می خواهید، آن را به تفصیل و روشنی بنویسید .
سعی کنید روی کاغذ فکر کنید. هدفی که مشخص نشده و حتی المقدور روی کاغذ نیاید هدف نیست؛ بلکه فقط نوعی آرزوی بدون پشتوانه است.
✅ زمان بندی کنید.
مرحله سوم: برای هدف خود ضرب الاجل تعیین کنید.
با این کار نیرویی در ضمیر ناخودآگاهتان ایجاد می شود که شما را به انجام فعالیتهای لازم برای رسیدن به هدف وادار میکند.
اگر هدف بزرگ است، آن را به اجزاء و اهداف کوچکتر تقسیم کنید و برای رسیدن به هر کدام مهلتی تعیین کنید.
هیچ چیز را به دست اتفاقات و شانس نسپارید.
✅ لیست تهیه کنید.
مرحله چهارم: فهرست همه فعالیتهای لازم برای دستیابی به هدف را بنویسید و در آینده هم همین طور که اقدامات جدیدی به فکرتان می رسد آنها را هم به لیست اضافه کنید تا تکمیل شود.
✅ فهرست اهداف و اقدامات را سازماندهی کنید.
مرحله پنجم: لیست فعالیت ها را به یک برنامه تبدیل کنید.
به این صورت که بر حسب اهمیت آنها را اولویتبندی کنید و سپس آنها را به ترتیب بنویسید و برای هر کدام مهلتی تعیین کنید.
✅ اقدام کنید
مرحله ششم: بر مبنای برنامه بالا دست به اقدام بزنید. مهم این است که کار را شروع کنید.
✅ هر روز کاری را انجام بدهید
مرحله هفتم: هر روز به انجام یکی از فعالیت هایی بپردازید که شما را به مهم ترین هدف تان در زمانی که معین کرده اید نزدیک تر کند. تصمیم بگیرید در هر روز سال کاری بکنید که شما را در مسیر رسیدن به هدف پیش ببرد. با به کارگیری این فرمول، پیشرفت روزانه تان حیرت آور خواهد بود.
✅ هدف هایتان را هر روز مرور کنید.
اهداف خود را هر روز مرور کنید تا مطمئن شوید که هنوز هم مهم ترین اهداف هستند.
از سویی دیگر مسیر خود را با همان اهداف، هماهنگ کنید.
به این ترتیب با گذشت زمان اهداف جدیدی به لیست خود اضافه خواهید کرد و آنهایی را که دیگر مهم نیستند حذف می کنید.
برای هدف هایتان هر چه باشند، برنامهریزی کامل و مکتوب تهیه کنید و هر روز روی آن برنامه کار کنید.
این است رمز عملکرد عالی و رسیدن به موفقیت.
@ertebatmoaserdini
#برنامه_ریزی
#هدف_گذاری
#مدیریت_زندگی
#موفقیت
#تصمیم_گیری
.
هدایت شده از ارتباط موثر
📌 ﻫﺰﺍﺭﺍﻥ ﺳﺎﻝ ﮔﺬﺷﺖ ﺗﺎ ﺍﻧﺴﺎﻥ فهمید ﺳﺎﺧﺘﻪ ﺩﺳﺖ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﻧﭙﺮﺳﺘﺪ..
ﭼﻨﺪ ﻫﺰﺍﺭ ﺳﺎﻝ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﮕﺬﺭﺩ ﺗﺎ ﺑﻔﻬﻤﺪ، با ﺳﺎﺧﺘﻪ ﺫﻫﻦ ﺧﻮﺩ ﺭنج نبرد؟
@ertebatmoaserdini
#مدیریت_ذهن
#منفی_نگری
#انتخاب
.
هدایت شده از ارتباط موثر
💠شکر بر عافیت بهتر از صبر در هنگام بلاست.
امام سجاد(علیه السلام):
🔆 «رَأَى عَلِيُّ بْنُ الْحُسَيْنِ علیه السلام رَجُلًا يَطُوفُ بِالْكَعْبَةِ وَ هُوَ يَقُولُ اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ الصَّبْرَ قَالَ فَضَرَبَ عَلِيُّ بْنُ الْحُسَيْنِ علیه السلام عَلَى كَتِفِهِ قَالَ: سَأَلْتَ الْبَلَاءَ! قُلِ اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ الْعَافِيَةَ وَ الشُّكْرَ عَلَى الْعَافِيَةِفَإِنَّ الشُّكْرَ عَلَى الْعَافِيَةِ خَيْرٌ مِنَ الصَّبْرِ عَلَى الْبَلَاء»
🔹 روایت از امام رضا (صلواتاللهعلیه) منقول است که فرمودند: روزی زین العابدین _صلواتاللهعلیه_ در مسجد الحرام در حال عبادت بودند که دیدند شخصی در حالی که طواف کعبه میکند بلند میگوید: خدایا به من صبر عطا کن.
🔸امام زین العابدین (علیهالسلام) با دست مبارک به شانه او زدند و فرمودند: «با این دعا از خدا تقاضای بلا می کنی! ازخدای سبحان عافيت و شكر برعافيت بخواه كه شكر بر عافيت بهتر از صبر در هنگام بلا است.»
@ertebatmoaserdini
#دعا
#معنویت
#مثبت_نگری
هدایت شده از حاجات
علاّمه امینی :
🔷 علاّمه يگانه، مولى شريف شيروانى در كتاب «الصّدف» جلد ۲ ص ۱۹۹ از مشايخ جليل القدر خود با اسناد تا امام على بن محمد الهادى عليهما السلام روايت مىكند كه حضرت فرمودند: هر كه لعن زيارت عاشوراى مشهوره را يك بار بخواند سپس ۹۹ بار بگويد:«اللّهُمَ الْعَنْهُمْ جَميعاً» بسان كسى است كه آن را صد بار خوانده است.
🔷 و هر كه سلام آن را يك بار بخواند سپس ۹۹ بار بگويد:«السَّلاَمُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلَى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلَى أَوْلاَدِ الْحُسَيْنِ وَ عَلَى أَصْحَابِ الْحُسَيْنِ» بسان كسى است كه آن را تمام از ابتدا تا آخرش، صد بار خوانده است.
📚 آداب كوی جانان، ص ۱۴۲
هدایت شده از شیخ فرهاد فتحی
📌 مراقب شیاطین در مسیر نورانی اربعین باشید...
🔻در توییتر دنبال کنید 👇
twitter.com/farhad_fathi_ir
💢کانال شیخ فرهاد فتحی👇❌
http://eitaa.com/joinchat/1246560365Ca5e65155c1
🏷️ عضو شوید☝️💢
هدایت شده از شمیم ملکوت
عمار جزو گروه شُرطة الخمیس بود؛ یعنى جزو کسانی که براى فداکارى در راه دین و رهبرى , شرط و پیمان جان با آن حضرت بسته بودند.
امام علی ع فرمود : هر کس در وفات عمار دلتنگ نشود نصیبی از مسلمانی ندارد.
هدایت شده از شمیم ملکوت
#کنگره_جهانی_شیعیان
💠 پنجاه سال پیش، یعنی زمانی که هنوز مراسم اربعین، به شکوه امروز شکل نگرفته بود، حضرت آیتالله خامنهای در سال ۱۳۵۲ مصادف با روز جمعه ۲۰ صفر سال ۱۳۹۴ هجری قمری در جریان سلسله جلساتی در مسجد امام حسن علیه السلام در مشهد مقدس که به شرح و تفسیر خطبههای نهجالبلاغه اختصاص داشت، به مناسبت تقارن با شب اربعین حسینی، تحلیلی تاریخی و جامع از چرایی اهمیت زیارت اربعین ارائه دادند. این بیانات را به شرح زیر میخوانیم:
💠 میدانید یکی از علائم ایمان زیارت اربعین است؟ بنده نمیدانم این روایت چقدر صحیح است، اصراری هم ندارم که بگویم معنای این روایت همین است که من گمان کردهام، واقعش هم این است که احتمال میدهم معنایش یکی از شقوق و احتمالات دیگری باشد که در این زمینه بیان میشود؛ امّا اگر این احتمال هم که من میگویم باشد، مؤیّد فراوانی دارد؛ «زیارة الاربعین».
💠 شیعه یک جمع متفرقی بود. یک جامعهای بود که در یک جا، در یک مکان زندگی نمیکردند. در مدینه بودند، در کوفه بودند، در بصره بودند، در اهواز بودند، در قم بودند، در خراسان بودند، اطراف و اکناف بلاد. اما یک روح در این کالبد متفرق و در این اجزا متشتت در جریان بود.
💠 مثل دانههای تسبیح یک رشته و یک نخ همه اینها را به هم وصل میکرد. چه بود آن رشته؟ رشته اطاعت و فرمانبری از مرکزیت تشیع، از رهبری عالی تشیع یعنی امام. همه این رشتهها به آنجا متصل میشد. قلبی بود که به همه اعضا فرمان میداد.
💠 و به این ترتیب تشیع یک سازمان و یک تشکیلاتی بود. ممکن بود دو نفر از حال هم خبر نداشته باشند اما بودند کسانی که از حال همه با خبر بودند. اطاعت و فرمانبری آنها به حساب بود، فریاد زدنشان از روی دستور بود، سکوتشان بر طبق نقشه بود.
💠 همه چیزشان با حساب بود. فقط یک عیبی کار آنها داشت و آن اینکه همدیگر را کمتر میدیدند. اهل یک شهر، شیعیان یک منطقه البته یکدیگر را میدیدند. اما یک «کنگره جهانی» لازم بود برای شیعیان روزگار ائمه علیهم السلام.
💠 این کنگره جهانی را معین کردند. وقتش را هم معین کردند. گفتند در این موعد معین در آن کنگره هر کس بتواند شرکت کند. آن موعد روز اربعین است و جای شرکت، سرزمین کربلا است.
💠 چون روح شیعه روح کربلایی است، روح عاشورایی است. در کالبد شیعه تپش روز عاشورا مشهود است. شیعه هر جا که هست دنبالهروی عاشورای حسین است. این هم که میبینی همه جا این تپشهایی که در شیعه مشهود شده، از آن مرقدِ پاک ناشی شده. این شعلههایی بوده که از آن روح مقدس و پاک و از آن تربت عالی مقدار سرکشیده. به جانها و روحها رسیده. انسانها را به گلولههای داغی تبدیل کرده و آنها را به قلب دشمن فرو برده.
💠 بنابراین مسئله اربعین یک مسئله مهمی است، اربعین یعنی میعاد شیعیان در یک کنگره بینالمللی و جهانی برای سرزمینی که خودش خاطرهانگیز است آن سرزمین. سرزمین خاطرهها است، خاطرههای باشکوه، خاطرههای عزیز، سرزمین شهدا، مزار کشتهشدگان راه خدا، اینجا جمع بشوند تشیع، پیروان تشیع و دست برادری و پیمان وفاداری هر چه بیشتر بدهند.
💠 اگر امروز هم بتوانند شیعیان آن سرزمین پاک و مقدس را یک چنین میعادی قرار بدهند. البته بسیار کار بجا و جالبی خواهد بود و همین دنبالهگیری از راهی است که از ائمه هدی علیهم السلام به ما ارائه دادند.
📚 سخنرانی در مسجد امام حسن مجتبی (ع) / مشهد ۲۴ اسفند ۱۳۵۲