هدایت شده از صرفاً جهت اطلاع
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥صحبتهای دختر هشت ساله #شهید_اصلانی در مراسم وداع با پیکر پدرش در مشهد
@khabarnews 👈«اخبار مهم در «ایتا
هدایت شده از خبر مهم 🇮🇷
هدایت شده از توییتا
20.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روح آدم ها رو بخرید با یه کار خیر کوچیک
@twiita
هدایت شده از توییتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⛔️اینجوری افطاری ندید به کسی 🤚
"آزاده امینی"
@twiita
هدایت شده از توییتا
مسئول عملیات ترور سپهبد #صیاد_شیرازی چه کسی بود؟
زهره قائمی از اعضای سازمان مجاهدین خلق بود که در سال ۱۳۶۰ توسط نیروهای کمیته دستگیر و به زندان قزلحصار منتقل شد. در سال ۱۳۶۵ زهره قائمی توبه کرده و به همراه توابین دیگر از زندان آزاد میشود...
اما این توبه ساختگی جهت فرار از زندان بود. او در سال۱۳۶۵ به سازمان مجاهدین خلق وصل میشود و به عراق میرود.
او درباره خروجش از ایران توضیح میدهد: «سال ۶۵ که از زندان آزاد شدم، درصدد وصل بودم که نهایتاً دیماه وصل شده و کد رادیویی گرفتم و هفتم اسفند ۶۵ اعزام شدم».
او پس از استقرار در کشور عراق، در نبردهای «آفتاب»، «چلچراغ» و «فروغ جاویدان» شرکت کرده و به عنوان یکی از فرماندهان ارشد علیه ایران جنگید.
او در ۲۱فروردین۱۳۷۸ مسئول عملیات ترور سپهبد #صیاد_شیرازی میشود که این ترور موفق بوده و صیاد توسط اعضای سازمان مجاهدین خلق به شهادت میرسد.
" راوی"
@twiita
هدایت شده از گروه علمی فرهنگی فتح
📝 #یادداشت_ویژه | افسون جدیدترین فرزند دیزنی
🔸خب اگر بخواهم شبیه مهمانانی که به قدم مبارکی نوزادی میروند، به آنالیز قیافه و شکل و شمایل نوگل تازه شکفته بپردازم، باید بگویم که خوشگلیاش کاملاً به خواهر و برادرهایش رفته و واقعاً از دیدنش لذت بردم.
از همان ثانیههای ابتدایی تا آخرین لحظات پایانی تصاویر، به مثابهی فرشی هفتاد رنگ، بافته شده از سیم و زر، تار و پودش با ظرافت تمام طرحی خوش نقش و نگار را به رخ میکشد.
✨حال اگر این یادداشت را میخوانید، احتمالا افسون را دیدهاید. برای همین دیگر چیزی از قصهاش نمیگویم. اگر هم ندیدهاید، که باز هم نمیگویم تا داستانش لو نرود!
فقط کمی از حال و هوایش تعریف میکنم: چیزی که در افسون میبینیم قدرت عشق است. عشقی که بنیان یک خانواده را محکم و استوار میسازد. چیزی که نبودش خانه را به لرزه درمیآورد و بودنش خانه خراب را آباد میکند.
افسون تلنگریست برای اینکه قدر تک تک عزیزانمان را بدانیم. تلاش و سختیهای اطرافیانمان را ببینیم و هر کس را همان گونه که هست دوست بداریم.
در افسون میرابل، دخترک موفرفری، ما را صدا میزند: اگر تو هم مانند من ستاره نیستی، نا امید نشو. قوی باش و دست از تلاش برندار. هر کاری که میتوانی برای جامعهات انجام بده.
.
🔍 خب اجازه بدهید حالا کمی عینک شیشه گرد روشنفکریام را از چشمم بردارم، دستههایش را ببندم و آن را روی میز بگذارم.
میخواهم کمی با یک عینک ته استکانی، افسون را از خیلی خیلی نزدیکتر ببینم.
برای این کار اول باید یک سوال بپرسم: میدانید هزینه ساخت یک انیمیشن (چقدر است؟) چیزی حدود ۱۵۰ میلیون دلار است؟
میدانید ساخت هر یک دقیقه انیمیشن سه بعدی چقدر زحمت دارد؟ کافیست در گوگل پشت صحنه ساخت یکی از این کارتونها را ببینید.
سوالم این است: آیا قبول دارید که پشت هر اثر هنری بالاخص در صنعت سینما و انیمیشن هزاران حرف وجود دارد و هیچ اثری محض سرگرمی صِرف ساخته نمیشود؟
اگر جوابتان مثبت است، میخواهم کمی از برداشت خودم از این انیمیشن بگویم.
🔻خب طبق معمول و مثل همیشه دُم یهود از پشت پرده بیرون زده و پیداست.
یهودی که علاقه دارد همیشه خودش را در قصهها مظلوم نشان بدهد حالا هم با نشانههایی تکراری همچون حضور پررنگ مادر، سرزمین موعود و برترین نژاد دانستن خودشان برایمان قصهای را سر هم کردهاند.
قصهای را که مثل پیرمردهای فراموشی گرفته، در طول داستان چند بار و هر بار با آب و تاب برایمان تعریف میکند.
آنها در سرزمینی بودند که خیلی مظلومانه بیرون رانده شدند. به سرزمینی مقدس رسیدند و با عنایتی معجزه بهشان داده شد و خاندان برگزیده شدند.
خاندان برگزیدهای که همه هستی از وجنات وجود آنان در حرکت است.
اینان هستند جهان را در دستان خود نگه داشتهاند.
آفتاب و ابر و باران از لطف این خانواده بر ما میتابد و میبارد.
سبزی و طراوت این جهان در دستان آنهاست و آنان رام کنندهی حیوانات اهلی و وحشیاند.
صدای ما را هر جا که باشیم میشنوند و از احوالات ما آگاهند.
خب حالا بدانید و آگاه باشید و نگران باشید که اگر نور معجزه این خانواده خاموش شود، همگی بدبخت می شویم!
اگر قدرت در دست این خاندان برتر که به گفته مادربزرگ از موهبتشان برای آسایش زندگی مردم استفاده میکند، نباشد زندگی همه سخت میشود!
هر کجا هستید با هر استعدادی یا بی هیچ استعدادی مراقب خانواده و جامعه مادریگال باشید.
👈🏻 البته که کودکانی که پای تبلت یا تلویزیون این کارتون را میبینند، چیزی از این پشت پردهها نخواهند فهمید. اما اگر فردا روزی سران کشورهایی که میدانیم تمام نعمات جهان را نزد خود پنداشته و حتی باریدن باران در سرزمینمان را هم منوط به دوستی با خودشان دانستند، آن وقت چه کنیم با کودکانمان و قصهای که خودمان در حافظهشان دانلود کردیم؟!
✍ مرضیه سادات قاضی مرعشی (کارشناسی علوم تربیتی و مربی حوزهی کودک)
↗️ برای✌️نفر از دوستانتون ارسال کنید.
➕ به جمع #فاتحان بپیوندید👇🏻
http://eitaa.com/joinchat/1944846336C1ad9e574d5
هدایت شده از ✌️ کانال سید مصطفی جلالی
17.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔆 سوال: چرا هرچقدر دعا میکنیم، اجابت نمیشه!؟
🔅 پاسخ: جواب رو از حجتالاسلام جلالی بشنویم با بیان طنز ایشون
💯کلیپ به زبان شیرین تالشی با زیرنویس فارسی
📌صفحه اینستاگرامی آقا سید رو از طریق لینک زیر میتونید دنبال کنید.
https://www.instagram.com/seyyed.mustafa.j?r=nametag
هدایت شده از ✌️ کانال سید مصطفی جلالی
52.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
〽️ باباتون براتون ۱۱ بار گوشی بخره و شما هر یازده بار گوشی رو بشکونید،
_ باباتون چکار میکنه!!؟😄
جوابهای قشنگ رو بشنوید😉
صفحه آقاسید رو در اینستاگرام دنبال کنید👇
🔰 @seyyedooona
14.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سخنان بسیار شیرین ،جذّاب وعالمانه واخلاقی فقیه عالیقدر مرحوم حضرت آیت الله سیبویه رضوان الله علیه که چهل سال امام جماعت حرم مطهر حضرت ابوالفضل(ع) بودند، اگر صدبار هم گوش کنیم کم است .
⛔️در حوادث تروریستی چه کنیم؟⛔️
ان شاءالله حوادث تروریستی مثل فاجعه مشهد و حرم امام رضا علیه السلام تکرار نشود اما چند نکته را خدمت مردم عزیزمان، خودمانی مرور کنیم بد نیست:
✅ ۱. به محض دیدن ضارب یا عامل، همه به طرف او هجوم نبرید. امکان انتحاری در لحظه آخر و وقتی که از فرار ناامید شد، وجود دارد. مانند آنچه در حرم امام خمینی و یا مجلس رخ داد. اغلب پس از کشتار مردم و در لحظه آخر، انتحاری زدند و تمام.
لذا بخاطر جلوگیری از فاجعه بدتر ، احساساتتان را کنترل کنید و همگی روی سرش نریزند. دو سه نفر او را دوره کنند و دو سه نفر دیگر هم با فاصله یکی دو متر پشتیبانی کنند کافی است.
✅ ۲. دو سه نفری که به عامل نزدیکتر هستند، تن به تن و با دست خالی به او نزدیک نشود.
اصولاً نزدیک تر شدن و یا مکالمه با عامل تروریستی اشتباه محض است. باید هر آنچه در اطراف در دسترس شماست مثل چوب و سنگ و آهن و مهر و سطل زباله و کتب سنگین و ... به طرف او پرتاب کرد و فرصت اقدام بعدی را از او گرفت. دعوای خیابانی و مشاجره با در و همسایه نیست که ابتدا با توپ و تشر و سپس فحش خارمادر و نهایتا منجر به گلاویز شدن گردد. حادثه تروریستی است و اصولاً تروریست اگر اهل تهدید و شاخ و شونه و فحش و فضاحت بود، دست به اقدام تروریستی نمیزد.
✅ ۳. تاکید میشود که به هیچ وقت اقدام به کشتن او نکنید. به هر قیمتی هست باید زنده بماند. زنده اش برای ما ارزش دارد وگرنه جنازه نحسش به درد کسی نمیخورد. حتی اگر هجوم جمعیت زیاد شد و میزان ضرب و شتم بالا گرفت و کسی به حرف شما گوش نداد، پس از اینکه مجروح شد و خود را مغلوب دید، فورا با دو سه نفر، اطراف عامل حلقه بزنید تا هر طور شده زنده بماند.
گاهی عاملی دیگر از طرف خودشان مامور حذف و تمیز کردن صحنه است. نباید این موقعیت را در اختیار آنان و یا مردم گذاشت.
✅ ۴. خانم های محترم را به تمام مقدسات قسم میدهیم فورا صحنه را ترک کنند و یا لااقل فاصله زیاد خود را حفظ کنند. این چه حرکت اشتباهی است که رو به عامل میایستند و جیغ و فریاد میکشند و نفرینش میکنند؟!
اصولاً مدیریت صحنه تروریستی که زن و بچه در آن باشد، برای هر آموزش دیده ای دشوار است و ابتکار عمل را از ایثارگران میگیرد. چه برسد به مردم باغیرت اما آموزش ندیده.
حتی اگر عامل تروریستی یا انتحاری، خودش زن یا دختر بود، اما مردان در صحنه هستند و میتوانند فورا واکنش مناسب به خرج دهند، خانم ها وارد عمل نشوند و اجازه بدهند آقایان با آن زن تروریست یا انتحاری برخورد کند. اینجا جای رعایت قاعده تجانس و امثال ذلک نیست. کار را به آقایان بسپارید و ایجاد مزاحمت نکنید.
✅ ۵. امن ترین جاها گوشه ها و کُنج ها و کنار دیوارهاست. شروع به دویدن به طرف درب خروج و ترک محل نکنید. بلکه فقط از اطراف عامل پراکنده شوید. بسیار دیدیم که میزان تلفات زیر دست و پا از میزان تلفات حادثه تروریستی بیشتر بوده. پس لطفا سیل جمعیت راه نیندازید.
✅ ۶. بهترین کار، نشستن در کنج ها و گوشه هاست. حتی اگر عاملین شروع به تیراندازی کردند و یا مطمئن شدید که عامل انتحاری است، در فاصله مناسب، روی زمین دراز بکشید و دست ها را روی سر و گردن خود بگذارید. فقط توجه داشته باشید که نشستن و خوابیدن شما در مسیر عبور و دویدن مردم نباشد.
✅ ۷. درآوردن گوشی همراه و فیلمبرداری از مجروحان و شهدا و یا عامل تروریستی و یا انتحاری، و اشتراک گذاری گسترده آن در فضای مجازی ، نه توجیه عقلی و روانی دارد و نه توجیه سلامت اجتماعی و فرهنگی!
کم نبودند خانواده ها و زن و بچه های مجروحان و شهدا که قبل از اطلاع از اصل حادثه، با دیدن اینگونه فیلم و کلیپ ها از به خون آغشته شدن عزیزانشان، جان به جان آفرین تسلیم کرده و یا سکته کرده و شوکه شده اند.
اندکی، فقط اندکی به این موضوع هم توجه داشته باشیم و با جان و احساس و سلامتی مردم بازی نکنیم.
👈 اینقدر این نکات را نگفتند که مجبور شدیم خودمانی، نکاتی را عرض کنیم. نکاتی در خصوص شیوه گلاویز شدن و یا از پا درآوردن عامل و یا تعقیب و گریز عامل تروریستی و چندین مسئله دیگر هست که اگر صلاح بود و یا نهادهای مسئول اجازه دادند، تدریجا عرض خواهم کرد.
#جهاد_تبیین
#آموزش_همگانی_لحظات_حساس
#لطفا_ساده_نگذریم