✏️وجود مرض در دل کسانی که اگر حق طرف آنها نباشد، قبول نمیکنند
🔰مقام معظم رهبری:
🔹انتخابات در کشور ما انتخابات سالمی است؛ من تعجّب میکنم از بعضیها که خودشان به وسیلهی انتخابات به یک جایی رسیدهاند، همینها انتخابات را زیر سؤال میبرند؛ چطور آن وقتی که انتخابات به نفع شما است، صحیح و متقن است، امّا آنجایی که به نفع شما نیست، انتخابات میشود خراب؟
📌وَ اِن یَکُن لَهُمُ الحَقُّ یَأتوا اِلَیهِ مُذعِنین؛قرآن میگوید اگر در قضاوت، حق طرف آنها شد، قبول میکنند قضاوت را، اگر طرف آنها نشد، قبول نمیکنند؛ بعد میفرماید: «اَ فی قُلوبِهِم مَرَض»؟ در دل اینها مرض هست؟
🔸خب پس ما از دشمن که گلایهای نداریم، دشمن خُب دشمنی میکند، شأنش این است، امّا از دوستان، از کسانی که در داخل کشور هستند -چه یک نویسندهی روزنامه، چه [آن] کسی که با فضای مجازی ارتباط دارد، چه آن کسی که نمایندهی مجلس است، چه آن کسی که مسئول مهمّ دولتی است- [توقّع داریم]؛ همه بایستی مراقبت کنند.
🖊این جور نباشد که ما به زبان به مردم بگوییم که در انتخابات شرکت کنید، منتها یک جوری حرف بزنیم که مردم را از ورود در انتخابات دلسرد کند؛ این درست نیست، این غلط است.
📚بیانات در دیدار اقشار مختلف مردم۱۳۹۸/۱۱/۱۶
#انتخابات
@albayann
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🌺 مشارکت خوب مردم در انتخابات موجب سرافرازی جمهوری اسلامی است
✏️ رهبر انقلاب: نظام جمهوری اسلامی از لحظهای که تشکیل شده است، دشمنهای سرسخت داشته؛ هر کار توانستند، علیه جمهوری اسلامی انجام دادند؛ تا الان هم مشغولند؛ مرتّب نقشه میکشند، که من در صحبتهای مختلف بیان کردهام و از نقشههای اینها حرف زدهام؛ از بعضیها از نقشههای اینها بحمدالله توانستیم پردهبرداری کنیم تا دیده بشود که چه کار میخواهند بکنند؛ الان هم مشغولند.
✏️ جمهوری اسلامی دشمن دارد. یکی از چیزهایی که جمهوری اسلامی را بر دشمنانش فائق میکند، انتخابات است. اگر مشارکت خوب مردم در این انتخابات مشاهده بشود، این مایهی سرافرازی جمهوری اسلامی است.
🔹️بخشی از بیانات رهبر انقلاب در دیدار مردمی در آستانه انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم در سالروز عید غدیر. ۱۴۰۳/۴/۵
🔹️متن کامل بیانات:
khl.ink/f/56789
هدایت شده از KHAMENEI.IR
9.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🗳 بیانات صبح امروز رهبر انقلاب پس از حضور در انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم. ۱۴۰۳/۰۴/۰۸
🖼 #انتخابات_ریاست_جمهوری | پویش #بعلاوه_یک
🖥 پخش زنده: Farsi.khamenei.ir/live
فقه نظام۱۲۳۴.mp3
1.5M
🎙 #بشنوید
⁉️لوازم ورود به فقه نظامات چیست؟
🔹آیا نمونه ایی از این مدل در حوزه کار شده است؟
⁉️نگاه رهبر معظم انقلاب در زمینه مبانی پیشرفت چند بعدی و تمدن نوین اسلامی چیست؟
🔰 استاد آیت الله فرحانی
#فقه_الخمینی
#امتداد_حکمت
@albayann
البیان
🎙 #بشنوید ⁉️لوازم ورود به فقه نظامات چیست؟ 🔹آیا نمونه ایی از این مدل در حوزه کار شده است؟ ⁉️نگاه
👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻
🔰استاد آیت الله فرحانی:
🔹برای ورود به مباحثی هم چون فقه نظام اقتصادی یا نظام تربیتی یا نظام فرهنگ...
باید ابتدائا «الزامات و مبانی» این فقه نظامات را از کتاب و سنت و با خردورزی و مبنای عقل استنباط کنیم.
اگر توانستیم این کار را انجام دهیم و این مبانی عام را استنباط و استخراج کنیم، آن وقت می توانیم نظامی داشته باشیم که در ابعاد مختلف تکلیف جامعه و حکومت و مردم را مشخص کند.
🔸رهبر انقلاب همین شیوه را بر روی مسئله سبک زندگی پیاده کرده اند ایشان زمانی که به این مسئله ورود می کنند برخلاف آن دیدی که مستقیم ما را در سبک زندگی اسلامی، یا در معماری اسلامی یا خانواده اسلامی...که بسیار مهم و ضروری هم است ببرد، ابتدا به الزمات و مبانی این بحث می پردازند.
🔺نکته بسیار مهم فرمایش ایشان این است که اگر این مبانی پرداخته نشود اصلا این مباحث پا نمی گیرد.
لذا باید قبل از ورود به این مباحث بر روی مبانی آنها کار کرد.
◽️مثلا در مورد مبانی تمدن نوین اسلامی و نظریه پیشرفت همه جانبه می شود گفت مبنای پیشرفت چند بُعدی این است که انسان استعداد پایان ناپذیر دارد.
📌یعنی باید اول انسان را به عنوان موجودی که استعدادش پایان ناپذیر است شناخت، تا بتوانیم بر اساس آن، نظریه پیشرفت را به عنوان یک فکر تولید کنیم.
در واقع نظریه تمدن نوین اسلامی یک مبنای انسان شناسانه دارد ،آن هم استعداد پایان ناپذیر انسان است.
◾️لذا اگر بخواهیم فقه خانواده بگوییم یا فقه تحول بگوییم؛ این فقه وقتی درست در می آید که ما بپذیریم، پیشرفت هدف است و اگر سوال شود چرا پیشرفت هدف قرار می گیرد جواب خواهیم داد چون استعداد انسان پایان ناپذیر است.
💠این پيشرفت، حركت است، راه است، صيرورت است؛ اما متوقف شدنى نيست و همين طور ادامه دارد؛ چون انسان ادامه دارد، چون استعدادهاى بشرى حد يقف ندارد.
این پيشرفت در مبانی انسان شناسی ما داراى ابعادى است؛ و از منظر مفهوم اسلامى خود، با پيشرفت يك بُعدى يا دو بُعدى در فرهنگ غربى متفاوت است؛ چند بُعدى است.
👈پس اگر بخواهیم مثلا نظریه پیشرفت در تمدن را بگوییم باید قبل از آن یک نگاه مبنایی به انسان داشته باشیم.
#فقه_الخمینی
#امتداد_حکمت
@albayann
مسلک تعهد از دیدگاه محقق خوئی و انواع دلالات از نگاه ایشان.mp3
3.09M
🔉 #بشنوید
💢 اجمالی از مسلک تعهد از دیدگاه محقق خوئی و انواع دلالات از نگاه ایشان
🔰استاد آیت الله فرحانی
🔹محقق خوئی در مسئله اعتبار، دیدگاهی دارند که این دیدگاه در حقیقت وضع هم اثر گذار است و بر همین اساس ایشان قائل به مسلک تعهد شده اند.
🔸در این صوت، استاد مسلک تعهد را از دیدگاه محقق خوئی و انواع دلالات را ازدیدگاه ایشان تبیین می کنند.
👈نقد این دیدگاه را در سایر جلسات درس خارج استاد پیگیری کنید.
📚درس خارج اصول
#آیت_الله_فرحانی
#اصول
@albayann
🖊#امام_خمینی:
🔹توجه دارید که دشمنان اسلام در نظر دارند کاری بکنند که انتخابات درست صورت نگیرد و از دست مسلمانها و متعهدین خارج شود.
📌 ولی شما باید تمام قدرتتان را صرف کنید که به خوبی انجام شود. انتخابات یک محکی هم برای خودتان است که ببینید آیا میخواهید انتخاب #اصلح بکنید برای خودتان، یا برای #اسلام؟ اگر برای خودتان باشد، شیطانی است.
📚صحیفه امام، ج18، ص: 196
@albayann
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🗳 بیانات صبح امروز رهبر انقلاب پس از حضور در دور دوم انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم.
🖥 پخش زنده: Farsi.khamenei.ir/live
🔹بدانکه این ماه، ماه حُزن اهل بیت علیهم السلام و شیعیان ایشان است و از حضرت امام رضاعلیه السلام روایت استکه، چون ماه محرّم داخل مى شد پدرم را کسى خندان نمى دید و اندوه و حُزن پیوسته بر او غالب مى شد تا روز دهم،
📌 چون روز عاشورا مى شد آن روز، روز مصیبت و حزن و گریه او بود و مى فرمود امروز روزى است که حسین علیه السلام شهید شده است.
🏴ایام حزن و اندوه آل الله تسلیت باد.
#محرم
#امام_حسین
@albayann
#برشی_از_کتاب
✍استاد #آیت_الله_فرحانی:
🔹به جز زیارت عاشورای معروفه، زیارت دیگری از امام باقر(ع) برای امام حسین(ع) نقل شده است که مضمون این زیارت به نوعی میتواند جمعبندی یک دهه سوگواری در عزای آن حضرت باشد؛ یعنی ما باید پس از یک دهه عزاداری، حالِ روحیمان را با این زیارت محک بزنیم و ببینیم که آیا به اهدافی که در این زیارت معرفی شدهاند، دست یافتهایم یا خیر؟!
زیارت با این تعابیر آغاز میشود:
السَّلَامُ عَلَيْكَ يَا وَارِثَ آدَمَ صَفْوَةِ اللَّهِ السَّلَامُ عَلَيْكَ يَا وَارِثَ نُوحٍ نَبِيِّ اللَّهِ السَّلَامُ عَلَيْكَ يَا وَارِثَ إِبْرَاهِيمَ خَلِيلِ اللَّهِ السَّلَامُ عَلَيْكَ يَا وَارِثَ مُوسَى كَلِيمِ اللَّهِ السَّلَامُ عَلَيْكَ يَا وَارِثَ عِيسَى رُوحِ اللَّهِ السَّلَامُ عَلَيْكَ يَا وَارِثَ مُحَمَّدٍ حَبِيبِ اللَّهِ السَّلَامُ عَلَيْكَ يَا وَارِثَ عَلِيٍّ أَمِيرِ الْمُؤْمِنِينَ السَّلَامُ عَلَيْكَ يَا وَارِثَ الْحَسَنِ الشَّهِيدِ سِبْطِ رَسُولِ اللَّهِ السَّلَامُ عَلَيْكَ يَا ابْنَ رَسُولِ اللَّهِ السَّلَامُ عَلَيْكَ يَا ابْنَ الْبَشِيرِ النَّذِيرِ وَ ابْنَ سَيِّدِ الْوَصِيِّينَ السَّلَامُ عَلَيْكَ يَا ابْنَ فَاطِمَةَ سَيِّدَةِ نِسَاءِ الْعَالَمِينَ السَّلَامُ عَلَيْكَ يَا أَبَا عَبْدِ اللَّهِ.
🔸مطابق این فرازها، امام حسین(ع) را وارث انبیا و اولیا میدانیم؛ به این معنا که ایشان تمام کمالات آنها را به ارث برده است و همۀ فضایل انبیا و اولیای گذشته در ایشان جمع شده است.
📌در ادامۀ زیارت، پیامبر اکرم(ص) و حضرت فاطمه زهرا(س) و سپس امیرالمؤمنین و امام حسن(ع) را مخاطب قرار میدهد و از خداوند بهترین پاداش را برای عزاداری آنها در مصیبت امام حسین(ع) مسئلت میکند و میفرماید:
السَّلَامُ عَلَيْكَ يَا رَسُولَ اللَّهِ أَحْسَنَ اللَّهُ لَكَ الْعَزَاءَ فِي وَلَدِكَ الْحُسَيْنِ السَّلَامُ عَلَيْكِ يَا فَاطِمَةُ أَحْسَنَ اللَّهُ لَكَ الْعَزَاءَ فِي وَلَدِكَ الْحُسَيْنِ السَّلَامُ عَلَيْكَ يَا أَمِيرَ الْمُؤْمِنِينَ أَحْسَنَ اللَّهُ لَكَ الْعَزَاءَ فِي وَلَدِكَ الْحُسَيْنِ السَّلَامُ عَلَيْكَ يَا أَبَا مُحَمَّدٍ الْحَسَنَ أَحْسَنَ اللَّهُ لَكَ الْعَزَاءَ فِي أَخِيكَ الْحُسَيْن.
🔺در انتهای این قسمت از زیارت، خود امام حسین(ع) را خطاب قرار داده و جایگاه والای زائر ایشان را معرفی و درخواست خود را به این صورت مطرح میکند:
يَا مَوْلَايَ يَا أَبَا عَبْدِ اللَّهِ أَنَا ضَيْفُ اللَّهِ وَ ضَيْفُكَ وَ جَارُ اللَّهِ وَ جَارُكَ وَ لِكُلِّ ضَيْفٍ وَ جَارٍ قِرًى وَ قِرَايَ فِي هَذَا الْوَقْتِ أَنْ تَسْأَلَ اللَّهَ سُبْحَانَهُ وَ تَعَالَى أَنْ يَرْزُقَنِي فَكَاكَ رَقَبَتِي مِنَ النَّارِ إِنَّهُ سَمِيعُ الدُّعَاءِ قَرِيبٌ مُجِيب؛ ای مولای من، ای اباعبدالله! من مهمان خدا و مهمان تواَم، و پناهندۀ به خدا و پناهندۀ به تواَم؛ و برای هر مهمان و پناهندهای، پذیرایی است و پذیرایی من در این وقت این است که از خدای سبحانه و تعالی بخواهی که رهایی تنم از آتش را روزیام گرداند؛ زیرا او شنوای دعا و نزدیک و اجابتکننده است.
🖇فقرۀ اخیر این زیارت نشان میدهد که امام حسین(ع) در کربلا برای اصحاب خود مهمانی بزرگی را ترتیب داده بود. اما این مهمانی تنها محدود به دشت کربلا و روز عاشورا نیست؛ بلکه هنوز نیز پس از 1400 سال، این مهمانی در ایام ماه محرم برقرار است.
⁉️بنابراین ما باید ببینیم که آیا پس از یک دهه عزاداری برای آن حضرت، احساس ضیافت الهی در درون خود داریم یا نه؟ آیا توانستهایم خود را در این مهمانی شریک کنیم یا با آن بیگانهایم؟ اگر پس از یک دهه سوگواری نتوانستهایم چنین درک و احساسی داشته باشیم باید به دنبال موانع این مسئله برویم و آنها را برطرف کنیم.
📚پیوند معرفتی با سیدالشهدا علیه السّلام
#محرم
#زیارت_امام_حسین
#مهمانی
@albayann