فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📜 نگاه نقادانه همراه با نگاه سرافرازانه
✅ رهبر انقلاب در دیدار دانشجویان فرمودند: نگاه نقادانه را داشته باشید اما نگاه سرافرازانه را هم در قبال پیشرفتهای کشور داشته باشید. ۱۴۰۳/۱/۱۹
✅نکات تحلیلی:
🔺ویژگی دانشجو ، انتقاد کردن است. این ویژگی از گذشته بوده و الان هم با توجه به ویژگی های نسل z این ویژگی در بین جوانان افزوده شده است.
🔺حال نکته اینجاست که نگاه نقادانه دانشجویان تا چه حد راهگشا بوده و به چقدر دارای راهکار بوده است ؟ چقدر درد کشور را دوا کرده است ؟
🔺نکته دیگر اینکه بیش از آنکه این نگاه مصرف داخلی داشته و مشکلی را برطرف کند، بیشتر مورد سواستفاده دشمنان و معاندان و رودر رو قرار دادن قشر دانشجویی با نظام بوده است! در واقع می توان گفت نگاه نقادانه دانشجویان مصرف خارجی اش بیش از مصرف داخلی است.چرا که تزریق کننده یأس و ناامیدی است.
🔺اما برای درمان این آسیب نگاه نقادانه، رهبر معظم انقلاب توصیه می فرمایند که نگاه نقادانه بایستی همراه با نگاه سرافرازانه در قبال پیشرفت های کشور باشد. یعنی اینکه اگر آسیب و ضعف را هم می گوییم باید نقاط قوت را هم بیان کنیم تا امید در ما کور نشود و پازل دشمن به دست دانشجوی ما تکمیل نشود.
✍ سعید میرزایی
#مطالبه_گری
#جهاد_تبیین
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
🇮🇷 جنگ شناختی | سواد رسانهای 👇
@aledavood 👈 عضو شوید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاسخ رهبر انقلاب به ابراز علاقه یک دانشجو:
خوش به حالتان!
شما بنده را میبینید و دوست دارید، من شما را نمیبینم، اما دوستتان دارم!
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
🇮🇷 جنگ شناختی | سواد رسانهای 👇
@aledavood 👈 عضو شوید
✅ *جلسه استماع سنای آمریکا با موضوع حفاظت از کودکان آنلاین + ویدیو کامل جلسه (با زیرنویس فارسی)*
🔸 عزم قانونگذاران برای حفاظت از کودکان در رسانههای اجتماعی
#گزارش
🖌️ سید رضا مرزانی
🔹 مدیران عامل پلتفرمهای متا، تیکتاک، ایکس، دیسکورد و اسنپچت اخیراً در جلسه استماع کمیته قضایی سنای آمریکا با موضوع ایمنی کودکان در شبکههای اجتماعی حاضر شدند. سوءاستفاده جنسی از کودکان در پلتفرمهای آنلاین، ویژگیهای اعتیادآور شبکههای اجتماعی و افزایش پدیدههایی از جمله خودکشی، اختلالات تغذیه، استانداردهای نامعقول زیبایی و قلدری مجازی در اثر استفاده کودکان و نوجوانان از این ابزار فناورانه، موضوعات کلیدی مورد بحث در این جلسه به شمار میروند.
🔹 مدیران متا، ایکس، اسنپچت، دیسکورد و تیکتاک در این جلسه به ارائه توضیحاتی درباره اقدامات خود جهت جلوگیری از انتشار محتوای مضر و افزایش شفافیت در گزارش چنین حوادثی پرداختند. مارک زاکربرگ، مدیرعامل متا، نیاز به سرمایهگذاری بیشتر برای رسیدگی به رفتار و محتوای نامناسب کاربران را تأیید کرد و محدودیت سرمایه را یک مانع اساسی در این مسیر خواند.
🔹 به جرئت میتوان جلسه استماع اخیر سنای ایالات متحده را بستری برای بررسی مسائل حیاتی درباره ایمنی آنلاین کودکان، نقش شرکتهای فناوری در رسیدگی به این چالشها و ضرورت اقدامات قانونی برای تضمین ایمنی کودکان آنلاین دانست.
✍ زاویه
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
🇮🇷 جنگ شناختی | سواد رسانهای 👇
@aledavood 👈 عضو شوید
225124096_1235212840.pdf
10.66M
📗 گزارش «جلسه استماع سنای آمریکا با موضوع حفاظت از کودکان آنلاین»
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
🇮🇷 جنگ شناختی | سواد رسانهای 👇
@aledavood 👈 عضو شوید
💢هوش مصنوعی تهدیدی برای امنیت ملی کشورها است
🔺هوش مصنوعی میتواند به تروریستها در انتخاب اهداف خود کمک کند
🔺سازمان دیدبان تروریسم با ابراز نگرانی از تهدیدهای هوش مصنوعی برای امنیت ملی کشورها، از سازندگان این فنآوری انقلابی خواسته تا ذهنیت «آرمانشهری» خود از هوش مصنوعی را کنار بگذارند، چراکه این فنآوری جدید میتواند افراد آسیبپذیر را با خود همراه کند.
🔺گاردین به نقل از جاناتان هال کیسی، مدیر این نهاد مستقر در بریتانیا، نوشت که تهدیدهای امنیتی هوش مصنوعی روز به روز آشکارتر میشود و در پیشبرد این فنآوری باید ملاحظات و نیات تروریستها را در نظر داشت.
🔹به گفته جاناتان هال کیسی، در توسعه بیش از اندازه هوش مصنوعی عمدتا بر نکات بالقوه مثبت این فنآوری تمرکز شده و در این مسیر از چگونگی استفاده احتمالی تروریستها از آن برای حملات غفلت شده است.
گاردین در ادامه به نقل از هال نوشت که سازندگان هوش مصنوعی باید در کنار خود یک نئونازی ۱۵ ساله دو آتشه داشته باشند تا تهدیدهای بالقوه این فنآوری را بهتر درک کنند.
🔸دیدبان تروریسم که بهطور مستقل به بازبینی قوانین دولت بریتانیا در زمینه تروریسم میپردازد، نگرانی فزاینده خود را از دامنه رباتهای چت هوش مصنوعی برای متقاعد کردن افراد آسیبپذیر و یا افراد دارای طیف متنوعی از عملکردهای عصبی برای انجام حملات تروریستی ابراز کرده است.
جاناتان هال در ادامه میافزاید: «تلقینپذیری انسانهای غوطهور در دنیای دیجیتال و فنآوریهای نوین نگران کننده است. این فنآوریها به کمک زبان مخاطبان خود را به اقداماتی ترغیب میکنند. از همین رو، امنیت جامعه میتواند به شدت به خطر بیفتد.»
🔹به گفته دیدبان تروریسم، برای مقابله با نوع تازهای از تهدیدهای تروریستی مرتبط با هوش مصنوعی نیاز به تدوین قوانین تازهای است. از آنجایی که هوش مصنوعی میتواند در انتخاب اهداف تروریستها بهغایت کاربردی باشد، مقررات موثر و دارای ضمانت اجرا میتواند تا اندازهای خطر فزاینده سلاحهای مرگبار خودکار را مهار کند.
🔺فاصله میان پیشرفت فنآوریهای جدید و قوانین ناظر بر آن همواره محل بحث و نگرانیهای سازمانهای مدافع صلح و امنیت بوده است. با رشد فزاینده فنآوریها در حوزه رباتها از یکسو و از فناوریهای ارتباطی از سوی دیگر، نوع تازهای از تهدیدهای تروریستی ظهور یافته که به شدت مایه نگرانی شده است.
برای مثال دور از ذهن نیست که یک پهپاد کوچک کاملا خودکار از مکانی نامعلوم برای حمله به هدفی مشخص به پرواز درآید و با کمک فنآوری هوش مصنوعی در لحظهای مناسب هدف را شناسایی و حمله انجام شود، و هیچ اثری از خود باقی نگذارد. این حمله میتواند در روز روشن و در میان جمعیتی در میدان شهر روی دهد، طوری که هیچ کس نتواند حدس بزند هوش مصنوعی قرار است در لحظه چه تصمیمی بگیرد و چه کسی یا کسانی را هدف قرار دهد.
🔸واقعیت این است که قوانین بازدارنده در این زمینه و دستگاههای ناظر بر چنین فنآوریهایی تاخیر نسبتا زیادی دارند.
پیش از این، تسلیحات مرگبار خودکار در نبرد اوکراین عرض اندام کرده بود و سوالهای جدی اخلاقی در مورد پیامدهای ماشین کشتار خودکار مطرح شده است.
در بریتانیا، MI5 و موسسه آلن تورینگ، نهاد ملی علم دادهها و هوش مصنوعی در حال انجام اقداماتی برای مقابله با چالشهای امنیتی ناشی از هوش مصنوعی هستند.
همانطور که الکساندر بلانچارد، محقق اخلاق دیجیتال در برنامه دفاعی و امنیتی این مؤسسه میگوید، هوش مصنوعی در تعامل با محیط میتواند یاد بگیرد و خود را سازگار کند.
توجه به همبودگی این سه عامل یعنی تعامل، یادگیری و سازگاری با محیط، ویژگی حیرتانگیز هوش مصنوعی نشان میدهد که بشر با چه تهدید جدی روبهروست. در کنار مزایای هوش مصنوعی، به نظر میرسد اتخاذ تدابیر نظارتی بر هوش مصنوعی از ضرورتی انکارناپذیر برخوردار است، تا این تازهترین فناوری بشری به ماری در آستین، و بلای عصر نوین تبدیل نشود.
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
🇮🇷 جنگ شناختی | سواد رسانهای 👇
@aledavood 👈 عضو شوید
🛑آل داود در گفتگو با جهت پرس مطرح کرد:
🔸هوش مصنوعی از سلاح تهدید کننده آینده بشریت تا سکوی پرتاب فناوری
⭕️پژوهشگر ارشد فضای مجازی گفت: هوش مصنوعی اگر با رعایت اصول اخلاقی- انسانی همراه نباشد میتواند به یک سلاح کشنده و تهدید کننده بشریت تبدیل شود اما در صورت استفاده صحیح، در جهت تکامل و رشد انسانیت مورد استفاده قرار بگیرد.
⭕️سید علیرضا آلداود پژوهشگر ارشد فضای مجازی و رسانه با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری در خصوص ضرورت تحول در ابزارها در دوران هوش مصنوعی و کوانتوم گفت: هوش مصنوعی یکی از دستاوردهای چشمگیر بشر بوده و برای توصیف ماشین ها یا رایانههایی به کار می رود که فعالیت های شناختی وابسته به ذهن انسان را به خوبی انجام میدهند که ازمیان فعالیت های مهم شناختی می توان به «یادگیری» و «حل مسئله» اشاره کرد.
⭕️وی ادامه داد: کارهایی مثل طراحی سیستم های امنیتی و ایمنی، مسائل تشخیص و احراز هویت، بازی های رایانهای، طراحی سیستم های پیشرفته صنعتی و نظامی، طراحی نرم افزارهای هوشمند و… همه برای پیشرفتهتر شدن به هوش مصنوعی نیاز دارند.
⭕️این پژوهشگر فضای مجازی افزود: هوش مصنوعی به عنوان عامل مهم فناوریهای نو ظهور مانند تحلیل داده و کلان دادهها، علوم شناختی، رباتیک و اینترنت اشیا است و در آینده بر روی اکثر مشاغل تأثیر می گذارد.
🌐https://jhtp.ir/5059
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
🇮🇷 جنگ شناختی | سواد رسانهای 👇
@aledavood 👈 عضو شوید
هر روز را با یاد شهدا آغاز کنیم
🌷 بسیجی شهید علی اصغر خالقی مقدم
🌷 تولد ۲ شهریور ۱۳۴۴ بهشهر
شهادت ۶ فروردین ۱۳۶۱ منطقه عملیاتی عین خوش
🌷 سن موقع شهادت ۱۷ سال
بخشهایی از #وصیت_نامه این شهید عزیز
✅ ای کاش میلیونها جان داشتم تا فدای اسلام و قرآن و خدا می کردم
✅ من در زندگی یک آرزو داشتم و آن زیارت امام امت امام خمینی بود
✅ دانش آموزان محترم ما جان ناقابل خود را فدای ملت و کشور و اسلام عزیزمان می کنیم و شما در مدرسه ها درس بخوانید و پایه های مملکت را از نظر اقتصادی محکم کنید و کاری نکنید که مثل زمان گذشته مدعیان خارجی به ما حکم برانند
✅ ملت ایران توصیه می شود که وحدت را حفظ کنند چون بزرگترین ترس ابرقدرتها از وحدت و یکپارچگی ملت ایران است
✅ این وحدت است که دلهای مردم را جذب می نماید و بر علیه دشمنان اسلام می شورانند.
🤲 شادی ارواح طیبه شهدا و امام شهدا و این شهید عزیز فاتحه با صلوات
🌹 اَللّهُمَّ ارْزُقْنی تَوْفیقَ الشَّهادَةِ فی سَبیلِک
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
🇮🇷 جنگ شناختی | سواد رسانهای 👇
@aledavood 👈 عضو شوید
18.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کارکرد هشتگهای مجازی در دنیای حقیقتی چیست؟
سید علیرضا آل داود - پژوهشگر حکمرانی سایبری:
🔸در ابتدای جنگ غزه، هشتگ «طوفان الاقصی» کارکرد زیادی داشت و با سانسور شدید شبکههای اجتماعی هم رو به رو شد ولی حقیقت این است که این هشتگها کارآیی گذشته خود را از دست دادهاند.
🔹هشتگ «طوفان الاحرار» هم امروز در شبکههای اجتماعی ترند شد و 669 هزار بار در پلتفرم X مورد استفاده قرار گرفته که عدد قابل توجهی است.
🔸39.8 درصد افرادی که از این هشتگ استفاده کردهاند زن بودهاند و رنج سنی استفادهکنندگان هم بین 18 تا 34 سال بودهاند، عکس آنچه که میگویند نسل امروز به مسئله فلسطین توجهی ندارد.
🔹دادهکاوی استفاده از هشتگهای مربوطه نشان میدهد در کشورهای دیگر هم از آنها استفاده شده که گویای جهانی شدن مسئله فلسطین و روز قدس است.
🆔 @ofogh_tv | #به_افق_فلسطین 🇵🇸
عکس حاج قاسم نقطه اشتراک خیلیهاست؛ حتی "غیرمذهبیها"
اما وصیت نامه حاج قاسم
نقطه شروع "غربال" خیلیهاست
حتی "مذهبیها"
┄┄┅┅┅❅🇮🇷❅┅┅┅┄┄
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
🇮🇷 جنگ شناختی | سواد رسانهای 👇
@aledavood 👈 عضو شوید
سواد رسانهای در قرآن: یه راهنمایی ساده
✍ سید علیرضا آلداود
قرآن کریم، کتاب آسمانی ما، پر از درسها و نکات کاربردی برای زندگیه. یکی از این موضوعات مهم، سواد رسانهای هست.
👌 قرآن کریم در حوزه سواد رسانهای میفرماید:
🔻 قبل از اینکه یه خبر رو باور کنی، تحقیق کن! (سوره حجرات، آیه 6)
🔻 دنبال هر چیزی که میشنوی نرو! اول ببین درسته یا نه! (سوره نساء، آیه 83)
🔻 فکر خودت رو به کار بگیر و کورکورانه هر چیزی رو قبول نکن! (سوره آل عمران، آیه 110)
🔻 به جای اینکه فقط دنبال اخبار و اطلاعات باشی، دنبال بصیرت و درک عمیق باش! (سوره محمد، آیه 24)
🔻 به جای اینکه فقط یه شنونده یا بیننده ساده باشی، یه انسان فعال باش و در برابر اخبار و اطلاعات نادرست، موضع بگیر! (سوره آل عمران، آیه 110)
🔴 چطور تو دنیای امروز "مهارت رسانهای مون" رو قویتر کنیم؟
🔻 قبل از اینکه یه خبر رو به اشتراک بذاری، یه لحظه صبر کن و ببین درسته یا نه!
🔻 به چند تا منبع مختلف سر بزن و ببین چی میگن!
🔻 به خودت یاد بده که چطور اخبار جعلی رو از اخبار واقعی تشخیص بدی!
🔻 فکر خودت رو به کار بگیر و به حرف هر کسی که میگه "این درسته!" اعتماد نکن!
🔻 به جای اینکه فقط یه تماشاچی ساده باشی، یه انسان فعال باش و در برابر اخبار و اطلاعات نادرست، موضع بگیر!
👌 یادمون باشه که قرآن کریم یه راهنمای کامل و جامع برای زندگیه. با عمل به دستورات قرآن، میتونیم "مهارت رسانهای" قویتر داشته باشیم و در دنیای پر از اطلاعات امروز، گمراه نشیم و خدای نکرده بقیه را هم گمراه نکنیم.
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
🇮🇷 جنگ شناختی | سواد رسانهای 👇
@aledavood 👈 عضو شوید