هدایت شده از روابط،عمومی عقیدتی سیاسی پلیس آگاهی فاتب
رای دادیم
این را ی ما باشد خطاب از امر هو و رای دادبم
رای از عبادت بود و با جان رای دادیم
یک عمر هم در بیش هم کم رای دادیم
باجان و دل ،در شادی و غم رای دادیم
این برکتِ جمهوری اسلامی ماست
افزون تر از هرجایِ عالَم رای دادیم
هرجا که دشمن خواست تا نومید گردیم
همراه هم رفتیم باهم رای دادیم
رفتیم همراه تمام خانواده
باشور و شوقی خاص،از دَم رای دادیم
رفتیم بنویسیم رای عمه را، بعد
دزدانه جای عمه هاهم رای دادیم
تا دشمن ایران و ایرانی بسوزد
با شوق این نام مُعظم رای دادیم
در جنگ تحمیلی بدون بیمی از مرگ
رفتیم در خط مقدم رای دادیم
درخبرگان ومجلس و شورا ،سه نقطه
این سالها اینگونه درهم رای دادیم
حتی اگر دلخسته از تحریم بودیم
پایِ وطن ماندیم ،محکم رای دادیم
با دستهای پینه بسته کار کردیم
تا ظهر شد وقتی فراهم رای دادیم
پای نظام و مکتب خود ایستادیم
تا قامت دشمن شود خم رای دادیم
این حق ما در انتخاب سرنوشت است
دنبال این حقِ مُسَلم رای دادیم
با مشت پُر سوی ستمگر حمله کردیم
تا دشمن ایران کند رَم رای دادیم
فرد براندازی به من گفتا:نده رای
رو سوی او با خنده گفتم،رای دادیم!!
#انتخابات
هدایت شده از روابط،عمومی عقیدتی سیاسی پلیس آگاهی فاتب
☄طوفان حسن عباسی درباره عمارهای رهبری و لاشخورهای سیاسی📣
🔹 حسن عباسی: وقتی رهبر انقلاب فریاد زدند أین عمار خیال کردم الان چهار هزار نفر می آیند اما وقتی دور هم جمع شدیم اما ظهر فقط چند نفر باقی ماندند:
علیرضا پناهیان
سعید قاسمی
#قاسم_روانبخش
نادر طالبزاده
#رسایی و ...
🔻🔻از قاسم به مردم عزیز ایران:
《امروز قرارگاه حسین بن علی (ع) ایران است》
برای حفظ قرارگاه حسین بن علی (ع)، #رایمیدهم...
#انتخابات #شهید_حاجقاسم_سلیمانی #دعوت #تنهانرو
#شرح_حکمت ۲۵۲
❣امیرالمومنین علیهالسلام مى فرماید:
▫️وَآلْجَهَادَ عِزّاً لِلاِْسْلاَمِ
💠و جهاد را براى عزت و سربلندى اسلام (و مسلمانان) قرار داد
✍دليل آن روشن است؛ اگر مسلمانان در برابر حيلهها و حملات و تهاجمات دشمنان خاموش بنشينند و به جهاد برنخيزند چيزى نمىگذرد كه عظمت آنها پايمال دشمنان مىشود وعزت وسربلندى تبديل به ذلت و سربهزيرى مىگردد.
═══✙❆♡❆✙══
پلیس آگاهی پایتخت:
همشهری آنلاین
حوادث
تاریخ انتشار: ۹ بهمن ۱۴۰۲ - ۰۷:۵۳
ناگفته های یک کارآگاه زن تهرانی از کشف معماهای پلیسی
یکی از افسران اداره چهارم پلیس آگاهی تهران که مختص افراد گمشده است، زنی است که بسیاری از پرونده های قتل را رازگشایی کرده است.
همشهری آنلاین - الهه فراهانی: «دخترم ۱۵ سال بیشتر نداره؛ آخرین بار برای رفتن به کلاس زبان از خانه رفت بیرون اما دیگه برنگشت... مادرم آلزایمر داره و گم شده. خواهش میکنم تا اتفاقی براش رخ نداده پیداش کنید... همسر و فرزندم برای رفتن به خانه یکی از اقوام از خانه خارج شدند و هنوز برنگشتن. نمیدونم چه بلایی سرشون اومده...»
این چکیده اظهارات افراد نگران و مضطربی است که هر روز راهی اداره چهارم پلیس آگاهی تهران میشوند تا برای پیدا کردن گمشدهشان از ماموران کمک بخواهند؛ ادارهای که مربوط به افراد فقدانی یا همان گمشدههاست. همانهایی که ناگهان و بدون برجا گذاشتن ردی از خودشان گم میشوند و چنان آشوبی به دل عزیزانشان میاندازد که تنها امیدشان پس از خدا میشود افسرانی که در اداره چهارم پلیس آگاهی تهران مشغول به کار هستند و تخصصشان یافتن افراد گمشده است. هر چند بسیاری از افراد گمشده با تلاش افسران پلیس، خیلی زود پیدا می شوند و به آغوش خانواده بر میگردند اما تحقیقات در برخی از پروندهها پیچیده و کاملا تخصصی است. افسران پلیس گاهی مجبور میشوند برای حل این پروندهها به دنبال سوزن در انبار کاه بگردند و در این میان هر چند موفق میشوند سرنوشت فرد گمشده را کشف کنند اما نتیجه تحقیقاتشان گاهی دردناک و هولناک است و این یعنی فرد گمشده به قتل رسیده است.
اینجا اداره چهارم پلیس آگاهی تهران است و جالب است بدانید که یکی از افسران زبده این اداره که تاکنون از پروندههای زیادی رازگشایی کرده، سرهنگ زهرا غفاری است که قریب به ۲۰ سال از فعالیتش در اداره فقدانیها میگذرد. این خانم کارآگاه، علاقه زیادی به فیلم و سریالهای پلیسی مشهور مانند خانم مارپل، شرکوک هولمز، پوآرا و ... دارد و کتابهای جنایی زیادی خوانده و گاهی از آنها برای حل پروندههایش الهام گرفته است. میگوید به دلیل عشق به کارش و تبدیل شدن به کارآگاهی زبده، قدم در این راه پر خطر و هیجان انگیز گذاشته است. او حالا در گفت و گو با همشهری از جزییات کارش و اینکه چطور از دل پروندهها، سرنخها را بیرون میکشد میگوید.
ابتدا خودتان را معرفی کنید؟
من زهرا غفاری هستم. متولد سال ۵۷. سال ۷۸ وارد دانشگاه افسری شدم و از اواخر سال ۸۱ در اداره آگاهی تهران کارم را شروع کردم. در این بین هر ازگاهی هم دورههای مختلفی، مانند دوره بدرقه متهمان، دستگیری و عملیات را پشت سر گذراندهام. حدود دو سالی هم می شود که به درجه سرهنگ تمامی رسیدهام و حدود ۲۰ سال است که روی پروندههای افراد گمشده یا فقدانی کار میکنم. البته تا چند سال قبل، همه پروندههای مربوط به افراد گمشده در اداره یازدهم یا اداره مبارزه با آدمربایی رسیدگی میشد و من در ابتدا در اداره یازدهم بودم که هم به پروندههای آدمربایی رسیدگی میکردیم، هم فقدانیها. اما الان چند سالی می شود که اداره چهارم تشکیل شده و در این اداره پرونده افراد گمشده مورد بررسی قرار می گیرد و به این ترتیب پروندههای آدمربایی از فقدانی جدا شد. از صبح که کارمان شروع می شود، ارباب رجوعها روبهروی من و همکاران دیگرم در این اداره قرار می گیرند و شرح می دهند که آخرین بار عزیزشان، برای انجام چه کاری از خانه خارج شده و دیگر برنگشته است. بسیاری از آنها مضطرب و نگران هستند. حق هم دارند. من و همکارانم باید آنها را به آرامش دعوت کنیم تا بعد بتوانیم سوالهایی که به کشف حقیقت کمک می کند را از آنها بپرسیم. مانند اینکه آخرین بار چه لباسی تن فرد گمشده بود؟ کدام محل ناپدید شد؟ با چه افرادی آخرین بار در تماس بوده و سوال های دیگری که به کشف حقیقت کمک می کند. در ادامه روند تحقیقات، آنها عکسی از فرد گمشده به ما ارائه می دهند که در پرونده قرار می گیرد. پس از ثبت اظهارات آنها و تشکیل پرونده، تحقیقات شروع میشود. از بررسی دوربینهای مداربسته گرفته تا تحقیقات میدانی. البته در این بین، اقدامات اطلاعاتی و پلیسی هم صورت میگیرد که گاها محرمانه است و نباید شیوه و شگردهای پلیسی عنوان شود و میتواند ما را به حقیقت برساند.
از روند این پرونده ها بگویید و اینکه معمولا سرنوشت افراد گمشده، به کجا می رسد؟
هر پروندهای که تشکیل میشود، زمان می برد تا به نتیجه برسد. رازگشایی از بعضی پروندهها راحتتر است. چون گاها ۲۴ ساعت بعد فرد گمشده، پیدا میشود. این مساله معمولا مربوط به گم شدن نوجوانهاست. آنها معمولا به حالت قهر خانه را ترک میکنند و نزد دوستانشان میروند و بعد از ۲۴ساعت به خانه برمیگردند. تعدادی دیگر هم به دلیل اختلاف با اعضای خانواده، خانه را ترک میکنند
ادامه مطلب👇👇👇👇👇👇
تا نزدیکانشان دچار نگرانی شوند. اما در پرونده گم شدن کودکان، ماجرا فرق میکند. آنها گاهی در جاهای شلوغ دست والدینشان را رها میکنند که سرنوشتشان یا به آدم ربایی منجر می شود و یا توسط مردم پیدا شده و تحویل کلانتری یا بهزیستی می شوند.
البته پروندههای دیگری هم هست که سرنوشت گمشدهها به راحتی مشخص نمیشود. گاهی زمان زیادی می برد تا به نتیجه برسد. ممکن است حتی ماه ها طول بکشد و در این پروندهها معمولا معلوم میشود که فرد گمشده به قتل رسیده است. گاهی هم ماجرای آدم ربایی مطرح است که وقتی مشخص شد، فرد گمشده ربوده شده، دیگر رسیدگی به آن در تخصص افسران اداره چهارم نیست و برای ادامه روند رسیدگی به اداره یازدهم که مختص آدمربایی و گروگانگیری است ارجاع می شود.
می توانید بگویید چند درصد از پرونده های افراد گمشده، سرنوشتشان با قتل گره خورده است؟
سالانه شاید به تعداد انگشتان دست هم نرسد. معمولا فرد گمشده، زنده پیدا میشود.
در همه این سالهایی که به عنوان کارآگاه زن مشغول به کار بودهاید، نگاه دیگران نسبت به شغل شما چه بوده است؟
کار پلیس، سختی و دشوارهایی زیادی دارد و فقط عشق و علاقه است که باعث میشود وارد این شغل شوی. مخصوصا برای یک زن. اما به عقیده من در سالهای اخیر نگاهها به پلیس زن تغییر کرده است. این روزها نگاه افراد به پلیس زن، کاملا مثبت است و همیشه از هوش و ذکاوت خانمهای پلیس تعریف میشود. اینکه زنها در پرونده ها دقیق هستند و حضورشان در اداره های مختلف پلیس آگاهی تهران و حتی جاهای دیگر الزامی است.
از زندگی شخصی خودتان بگویید، نظر خانوادهتان درباره شغلتان چیست؟
من از کودکی عاشق هیجان بودم و پای تماشای فیلمهایی مینشستم که در ژانر اکشن و پلیسی بودند. کتابهای پلیسی میخواندم. فیلم و سریالهای خانم مارپل، شرلوک هولمز، پو آرو را تماشا می کردم. حتی الان هم به تماشای این فیلمها مینشینم تا از آنها ایده بگیرم برای کشف سرنخ در پروندهها. خانواده ام وقتی علاقه مرا دیدند نه تنها مخالفتی نکردند بلکه تشویقم کردند تا به دنبال هدفم بروم و برایم آرزوی موفقیت کردند. من با اطمینان و عشق و علاقه در این حرفه قدم گذاشتم و بعد با همسرم که او هم پلیس است، آشنا شدم و با یکدیگر ازدواج کردیم. چون همسرم خودش پلیس است، سختیهای این شغل را کاملا درک می کند و به هیچ عنوان مشکلی با کار من ندارد. گاهی پیش می آید تمام طول روز سرگرم کارم هستم و برای کشف پرونده ها ناچارم به محل حادثهها بروم. زمان مجردی ام، مادرم گاهی با من همراه می شد اما بعد از ازدواج با شوهرم، سر صحنهها میروم برای انجام تحقیقات میدانی.
چه جالب که همسرتان پلیس است، فرزندانتان چطور؟ به این حرفه علاقمند هستند؟
ما یک دختر ۱۳ ساله داریم. دخترم با وجود مشقت و سختی های این شغل، باز هم دلش میخواهد پلیس شود. هر وقت میبیند من در حال کار کردن روی یک پرونده هستم، کنار من مینشیند و با عشق و علاقه یادداشت های مرا می خواند. معمولا برای کشف اسرار افراد گمشده و پرونده هایی که احتمال قتل وجود دارد، سرنخ ها را یادداشت برداری می کنم تا زودتر به نتیجه برسم.
شیرینترین لحظهها در کارتان چه بودهاند؟
پروندههای مربوط به کودکان گمشده حساسیت ویژهای برای پلیس و خود من دارند. شیرینترین لحظهها، زمانی است که کودک گمشدهای را پیدا میکنم و لحظه در آغوش کشیدن او توسط پدر و مادرش را میبینم.
منبع: روزنامه همشهری
هدایت شده از منزلگاه عشاق تهران بزرگ
حدیث روز ۵ اسفند ماه ۱۴۰۲
#حدیث_امروز
📲در شبکه های اجتماعی زیر با ما همراه باشید👇👇👇
🔹 سروش و گپ و بله و روبیکا و ایتا:
@manzelgaheoshagh_tehran_bozorg
هدایت شده از روابط،عمومی عقیدتی سیاسی پلیس آگاهی فاتب
کمک به همسر در خانه!
🔰 هر رگِ توی بدنت یه شهری تو بهشت میشه!
🔻 کسی که در خانه در خدمت زنش باشد؛
جارو کند، رخت بشورد، کار کند، اسم این آدم در دیوان شهدا نوشته میشود.
در هر شب و روزی ثواب هزار شهید را برای او مینویسند.
♨️ هر قدمی که برمیدارد و کار میکند، ثواب یک حجم و عمره، هر رگی که در بدنش هست یک شهری در بهشت به او میدهند.
یا علی یک ساعت خدمت در خانه، بهتر هزار سال عبادت است.
✴️ خدا به همه ما توفیق بدهد این حدیث را در خانه عمل کنیم که ایجاد محبت میشود.
پسرت هم بعداً زن بگیرد، پسرت هم یاد میگیرد. شما در محیط خانه تربیتی کار کنید یکدیگر را در محیط خانه بسازید که مملکتمون آرام آرام آباد میشود.
"آیت الله مجتهدی(ره) "
هدایت شده از روابط،عمومی عقیدتی سیاسی پلیس آگاهی فاتب
الان همه ی کشور چراغانی است. امام زمان (ع) از ما چه می خواهد؟ امام از ما می خواهد که به او نزدیک بشویم. اما همه جا حاضر است اگر امشب امام زمان (عج) کنار دست شما بنشیند، آیااز اعمال و رفتار ما راضی هستند یا خیر؟ پس پیام دعا این است که حفظ دین در زمان غیبت کار سختی است.
امام شناسی
از شیخ صدوق، شیخ طوسی و کلینی داریم که زُراره خدمت امام صادق (ع) رسید و سوال کرد که اگر من زمان غیبت را درک کردم چه دعایی بخوانم، امام فرمودند: اَللّهُمَّ عَرِّفْنی نَفْسَکَ، فَاِنَّکَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنی نَفْسَکَ لَمْ اَعْرِفْ نَبِیَّکَ، اَللّهُمَّ عَرِّفْنی رَسُولَکَ فَاِنَّکَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنی رَسُولَکَ لَمْ اَعْرِفْ، حُجَّتَکَ، اَللّهُمَّ عَرِّفْنی حُجَّتَکَ فَاِنَّکَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنی حُجَّتَکَ ضَلَلْتُ عَنْ دینی. سیدبن طاوس در مقامات معنوی فوق العاده است ایشان فرمودند که اگر شما نتوانستید روز جمعه هیچ دعایی را نتوانستید این دعا را بخوانید) .
استادی می فرمودند که نکته ی مهم این دعا این است که از خدا می خواهیم که خداشناس بشویم و مرحله ی بعدی یپامبر شناس و بعد مرحله سوم امام شناس بشوم. اگر جامعه ی دینی ما به معنای حقیقی پیامبر شناس باشد حتما امام شناس هم خواهد بود. اگر من باور کردم که پیامبری آمده است و جزئی ترین مستحبات و مکروهات را گفته است، پس حتما این پیامبر بعد از خودش تکلیف امت را روشن کرده است.
روایت داریم: مسواک بزنید به عرض دندان نه به طول مسواک. الان برنامه های پزشکی هم این توصیه ها را می کنند. پیامبر اسلام هزار و چهارصد سال پیش مدل مسواک زدن را گفته است، آیا می شود که این پیامبر مدل اداره ی حکومت بعد از خودش را نگفته باشد؟ اگر جامعه رسول شناس شد و امام را نشناخت، دین این جامعه در گمراهی است.
کتاب احتجاج مرحوم طبرسی در مورد مناظراتی است که ائمه داشته اند. این از افتخارات ماست که ائمه اهل مناظره بودند. هشتاد سال از وفات طبرسی می گذرد. یکی از اصحاب (استاد مرحوم کلینی) در زمان دوران غیبت صغری نامه ای به امام زمان (عج) می نویسد و امام در جواب ایشان می نویسد که آن طور که خدا به ما سلام داده است شما هم به ما سلام بدهید و با این زیارت (آل یاسین) ما را بخوانید: سلام علی آل یاسین. این زیارت از ناحیه ی امام زمان (ع) است. این زیارت خیلی مهم است. خیلی از مجالس، مراسم شان را با این زیارت شروع می کنند. در این زیارت داریم: سلام بر تو که تلاوت قرآن می کنی. ای امام تو رحمت واسعه ی خدا هستی. ما می توانیم با خودمان عهد ببندیم که روزی ده دقیقه قرآن تلاوت کنیم.
فرزدق (از اصحاب امام سجاد) می گوید: من هنوز نوجوان بود که با پدرم خدمت امیر المومنین رسیدم و پدرم به امام گفت که من دارم به پسرم شعر یاد می دهم. حضرت امیر فرمود: اگر قرآن به او یاد می دادی بهتر بود. افضل بین یاد گرفتن قرآن و شعر، قرآن است. چنان کلام حضرت بر من اثر گذاشت که تا قرآن را حفظ نشدم سراغ کار دیگری نرفتم.
هر کس که امشب جشن دارد چشم انتظار رحمت امام زمان (عج) است. در ادامه زیارت داریم: سلام بر لحظه ای که در رکوع و سجده هستی و قنوت می گویی و لا اله الا الله می گویی. امام زمان (عج) می فرماید: دور باد از رحمت خدا کسی که نماز مغربش را تأخیری بیندازد تا وقتی که ستاره ها پیدا بشود. معمولا چند دقیقه بعد از مغرب ستاره ها در آسمان پخش می شوند.
امام زمان (عج) می فرماید: دور است از رحمت خدا کسی که نماز صبحش را به تأخیر بیندازد تا ستاره ها پنهان بشوند. در فاصله ی کوتاهی بعد از اذان صبح ستاره ها پنهان می شوند.
امام زمان (عج) می فرماید: هیچ چیزی مثل نماز بینی شیطان را به خاک نمی مالد، نماز بخوانید تا دماغ شیطان را به خاک بمالید. خدایا به حق آقا امام عصر و مادرش نرجس خاتون به همه ی کسانی که چشم انتظار عیدی از امام زمان (عج) هستند، عیدی عنایت بفرما و ان شاء الله دعای همه ی ملتمسین به اجابت برسد.
هدایت شده از روابط،عمومی عقیدتی سیاسی پلیس آگاهی فاتب
زنده یاد حجت الاسلام حاج آقا یگانه مرقی... شب نیمه شعبان
ولادت ولی عصر را تبریک عرض می کنیم. شب نیمه شعبان، شب با عظمتی است نه فقط بخاطر ولادت امام زمان (عج) بلکه این شب ذاتاً شب بابرکتی است حتی قبل از ولادت امام عصر. شیخ طوسی در کتاب امالی دارد که امام صادق (ع) می فرماید: بهترین شب بعد از شب قدر شب نیمه ی شعبان است. این شب اعمالی دارد که این اعمال نشان از عظمت این شب دارد.
اعمال شب نیمه شعبان
اولین عمل در این شب، شب زنده داری است. شیخ صدوق در کتاب ثواب الاعمال از پیامبر دارد: کسی که شب نیمه شعبان را احیاء داشته باشد دلش نمی میرد آن روزی که درمحشر، همه دل شان می میرد. در کتاب مجالس مفید شیخ مفید داریم که امام علی (ع) می فرماید: من دوست دارم چهار شب در سال را احیاء داشته باشم: شب اول ماه رجب، شب نیمه شعبان، شب عید فطر و شب عید قربان. در کتاب مصباح سید بن طاوس داریم که زید شهید فرزند امام سجاد (ع) می گوید: در شب نیمه ی شعبان پدرم همه ی اهل را جمع می کرد. و تا صبح بیدار بودیم. شب را به سه قسمت تقسیم می کردیم، قسمت اول نماز می خواندیم، قسمت دوم پدرم دعا می کرد و ما آمین می گفتیم و قسمت سوم استغفار می کردیم. (البته در این شب باید جشن پُررنگی بگیریم و خوب است که به یکدیگر هدیه بدهیم تا این شب زیباتر بشود)
یکی دیگر از اعمال این شب خواندن دعای کمیل است. امیرالمومنین اولین شبی که دعای کمیل را به کمیل یاد دادند نیمه شعبان بوده است. پس ورود آن در شب نیمه ی شعبان بوده است و در شب های جمعه هم خوانده می شود.
یکی دیگر از اعمال این شب، خواندن نماز جعفر طیار است. آیت الله مجتهدی می فرمود: همان طور که میوه نوبرانه می خورید، نماز شب را هم نوبر کنید. پس خوب است بعضی زیارات و نمازها را نوبر کنیم.
جعفر طیار (برادر امیرالمومنین) در هجده سالگی به حبشه هجرت کرد. دوازده سال دوران جوانی اش را در غربت گذراند. و وقتی هم که به مکه برگشت، در جنگ موته به شهادت رسیده است. روزی که جعفر از حبشه آمد مصادف با فتخ خیبر بود که پیامبر خیلی خوشحال شد. پیامبر فرمود: نمی دانم بخاطر فتح خیبر خوشحال باشم یا از برگشت جعفر از حبشه. پیامبر فرمود: می خواهم به جعفر جایزه بدهم، می خواهم نمازی به جعفر یاد بدهم. پس این جایزه را پیامبر به او تعلیم داد و معروف به نماز جعفر طیار شد. خیلی از بزرگان مقید بودند که هر روز این نماز را بخوانند. شیخ انصاری با آن همه گرفتاری تدریس و نوشتن کتاب، هر روز این نماز را می خواند. همچنین آیت الله بهجت هر روز این نمار می خواندند. ما هم می توانیم نوبرانه این نماز را در شب نیمه شعبان بخوانیم.
نماز جعفر طیار دو تا دو رکعت است که در اول مفاتیح نوشته است و کیفیت خاصی دارد و مجموعا سیصد مرتبه سبحان الله والحمد لله و لا اله الا الله والله اکبر خوانده می شود. یکی دیگر از اعمال این شب خواندن صد مرتبه سبحان الله و الحمد لله و لا اله الا الله والله اکبر است.
یکی دیگر از اعمال شب نیمه شعبان نمازی است که دو رکعت است، در رکعت اول بعد از حمد سوره قل یا ایها الکافرون خوانده می شود و در رکعت دوم بعد از حمد سوره توحید خوانده می شود.
افضل اعمال شب نیمه شعبان زیارت سیدالشهداء است. انسان می تواند در زیر آسمان قرار بگیرد و اشاره به سمت راست و چپ داشته باشد و این سلام را بدهد: السلام علیک یا اباعبدالله السلام علیک و رحمت الله و برکاته. (به تعبیر آقای میرباقری یعنی در غرب و شرق عالم هیچ کسی جز حسین را نمی بینم. در شب مبعث، شب عرفه، شب نیمه شعبان و شب قدر خواندن زیارت امام حسین (ع) مستحب است) .
همه ی شب نشینی ها احیاء نیستند. زیرا در شب نشینی ها انسان دچار گناه می شود. مرحوم اراکی می فرمودند: شما چهار تا مومن را پیدا نمی کنید که دور هم بنشینند و غیبت نکنند. اگر احیاء باعث غیبت بشود بهتر است که انسان بخوابد. پس امشب را به نماز و عبادت احیاء کنیم.
راه های ارتباط در دوران غیبت با امام زمان (عج)
یکی از راه ها خواندن دعاهایی است که به ما یاد داده اند. هر دعا پیامی دارد. یکی دعای غریق است. شیخ صدوق کتابی به نام کمال الدین دارد که موضوع آن امام زمان (عج) است. و در آن از امام صادق (ع) داریم که درعصر غیبت در یک آزمایشی قرار می گیرید و کسانی نجات پیدا می کنند که این دعا را بخوانند: یا الله یا رحمن یا رحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک (دعای غریق).
در این دعا ما از خدا می خواهیم که دین ما ثابت باشد. در عصر غیبت دین و اعتقادات مورد تهاجم قرار می گیرد. در روایات داریم که در عصر غیبت دین داری به حدی سخت می شود که وقتی می خواهند دین داری شان را اعلام کنند با اشاره اعلام می کنند و نمی توانند به زبان بیاورند. دین داری در این عصر واقعا مشکل است.
هدایت شده از بصیرت افزایی
🔴 میزان مشارکت در یازده دوره انتخابات مجلس/ آیا مردم از نظام خسته شدهاند؟
🔻نتایج جالب یک بررسی:
۱. مطابق این نمودار، میانگین مشارکت در دورههای گذشته ۶۰ درصد بوده است.
۲. بیشترین میزان مشارکت مربوط به دوره پنجم با ۷۱.۲ درصد است و کمترین میزان مشارکت مربوط به دوره یازدهم با ۴۲.۶ درصد است.
۳. در سال نخست انقلاب، ۵ انتخابات در کشور ما برگزار شده که نتایج آن اینگونه بوده است: رفراندم جمهوری اسلامی (فروردین) ۹۸/۲ درصد، تعیین نمایندگان تدوین خبرگان قانون اساسی (مرداد) ۵۲ درصد، رفراندم قانون اساسی (آذر) ۵۷ درصد، اولین دوره ریاست جمهوری (بهمن) ۶۷ درصد، اولین انتخابات مجلس شورای اسلامی (اسفند) ۵۲ درصد.
۴. درصد مشارکت بعد از مجالس ششم و دهم به طور چشمگیری کاهش شدید داشته است. در این دورهها مجلس و دولت همسو و اصلاحطلب بودهاند و بدون شک عملکرد دولتهای خاتمی و مجالس اصلاحطلب در مشارکت تأثیر داشته است.
۵. میزان مشارکت در اولین انتخابات مجلس ۵۲ درصد بوده در حالی که در این دوره، کسی ردصلاحیت نشده، تحریمی در کار نبوده، اخباری ااختلاس و ناکارآمدی مدیری شنیده نشده.
نتیجهگیری: این تلقی که مردم از نظام خسته شدهاند به استناد مشارکت ۵۰ درصد مردم، درست نیست چون ۴۵ سال قبل و در اولین دوره، مشارکت به همین میزان بوده است و این روال طبیعی است. البته باید موانع مشارکت آن ۵۰ درصد را که قطعا رد صلاحیت نیست، برطرف کرد.
مشارکت دراین دوره به استناد جنس دولت آقای رییسی و فعالیت آن، قطعا بیش از دوره قبل است/ حمید رسایی
#انتخابات
📣رسانه باشید...
بصیرت افزایی🇮🇷
📲 @basiratafzayi
هدایت شده از رادار انقلاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اتمام_حجت_رهبری
فردا مورد تهاجم قرار گرفتیم
نگید چرا رهبر چیزی نگفتا...
پ ن :
هرچی رهبر گفت: یه عده برعکس عمل کردن
وقتی دودش تو چشم همه مون رفت
بعدش طلبکار میشن که پس
رهبر چکاره س؟
روزگار عجیبیه!
@Radar_enghelabe
هدایت شده از بصیرت افزایی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺شب نیمه شعبان رو از دست ندید
🎙حجه الاسلام فرحزاد
#امام_زمان #حضرت_مهدی #نیمه_شعبان
📣رسانه باشید...
بصیرت افزایی🇮🇷
📲 @basiratafzayi