بسم الله الرحمن الرحیم
🟢توصیه های پانزده گانه مقام معظم رهبری در ۸ شهریور ۱۴۰۱ در دیدار با رئیس جمهور و اعضای هیأت دولت
🟢 مقام معظم رهبری در این دیدار فرمودند :«... انشاءالله با یک حرکت جهادی همه اینها را انجام بدهید،و خلاصه اگر این حرکت هایی که عرض شد انجام بگیرد،ثابت خواهد شد که دولت سیزدهم یک دولت کاملا کارآمد و فعال و برطرف کننده ی مشکلات زندگی مردم خواهد بود...»
🟢۱_تمرکز بر اقتصاد به عنوان مسئله اصلی کشور، یکی از ارکان مهم هر دولت و حاکمیت عبارت است از اقتصاد و معیشت مردم.و اگر دولت های چند دهه گذشته بر اقتصاد اسلامی اجماع پیدا می کردند و آن ا عملیاتی میکردند امروزه جامعه از معیشت و مسائل اقتصادی کمتر رنج میبرد و ابزاری در دست مخالفان و دشمنان خارجی در اغتشاشات و آشوب ها نمیشد. امروزه هم پیشنهاد میشود از پول های آزاد شده ایران از کشورهای مختلف،ضمن برنامه ریزی در امور زیربنایی و ساختاری و اقتصادی و عمرانی درازمدت ،ترمیمی در بهبود حقوق و مزایای کارکنان شاغل و بازنشستگان لشکری و کشوری و کارگران مشاغل مختلف صورت گیرد تا عامه مردم از این آزادسازی بهره ای را لمس کنند و از مدیران هم بخاطر توجه به وضعیت معیشتی خود اظهار رضایت کنند.البته در دیدار شهریور سال ۱۴۰۲ آقا از خدمات دولت سیزدهم هم تعریف کردند و هم تمجید که نشانه عملکرد مطلوب دولت دکتر رئیسی در همه وظایف محوله است.دکتر رئیسی در مراسم تنفیذ حکم خطاب به رهبری و مردم فرمودند دو کار اولویت دولت سیزدهم است بهبود اقتصاد و معیشت مردم و موضوع مهار کرونا و ساخت واکسن ،که بخمدالله در هر دو مورد بویژه واکسن موفقیتی با ضریب بالا کسب کردند و امید است با عمل به تذکرات و راهنمایی های آقا در بهبود اقتصاد و معیشت مردم هم سربلند از میدان بیرون بیایند.
🟢۲_جلب مشارکت های مردمی در زمینه های مالی و اقتصادی ، دولت موفق و کارآمد دولتی است که مشارکت های مردمی در اداره امور اقتصادی و تجاری و بازرگانی را در سطح حداکثری بکار بگیرد و با جلب اعتماد مردم داشته های حداقلی و حداکثری مالی عامه مردم را در عرصه های صنعتی و کشاورزی و ...بکار گیرد،و از مزایای آن مردم را برخوردار سازد تا ضمن تامین نیازهای مختلف زندگی ،اعتماد انان به حاکمیت بیشتر گردد.مثلا از دولت شهید رجایی و دولت مقام معظم رهبری و دولت سیزدهم میتوان در این مورد نام برد.
🟢۳_تهیه پیوست فرهنگی برای اقدامات اقتصادی ،قطعا باید باور داشته باشیم که حق تقدم مسائل فرهنگی بر امور اقتصادی امری واضح و روشن است.و اگر باورهای فرهنگی بر اساس داشته های ملی و مذهبی در جامعه شکل بگیرد،همگرایی و همدلی در معضلات اقتصادی بوجود میآید که تحریم های دشمنان را خنثی میکند.پس از نظر آقا در برنامه های اقتصادی باید پیوستی فرهنگی ضمیمه گردد تا از عوارض و پیام های اخلاقی و اجتماعی و فرهنگی و...در جامعه ممانعت بعمل آورد.مثلا مشی و روش شهید رجایی را در دوران کن ریاست جمهوری آن شهید بزرگوار سرلوحه کار هم مسئولان باشد که در دولت آقا و دولت سیزدهم مد نظر و عمل بوده است.
🟢۴_توجه به تولید و مقابله با عوامل تضعیف کننده آن ،تولید و رونق بخشیدن به آن در اقتصاد و زیر مجموعه های وابسته به آن میتواند موتور پیشران اقتصادی کشور گردد.تولید منجر به اشتغال و کارآفرینی گردیده و ضمن تامین نیازهای داخلی کشور ،مازاد آن صادر گردیده و باعث ارزآوری به کشور و زمینه های واکسینه شدن اقتصاد کشور در مقابل تکانه های خارجی شود.که در دولت سیزدهم اقداماتی در حال انجام است که امید است در کوتاه مدت مردم نتایج آنرا را در معیشت و اقتصادی درک نمایند.
🟢۵_تمرکز بر نقاط اساسی در اقتصاد مثل شاخص های اساسی ، توجه دولت به درآمد ملی و شاخص هایی مثل درآمد و سرانه تولید و حداقل های معیشت و ضریب حسینی و اشتغال و ارزآوری و ...هم امید افرین برای اقشار مختلف جامعه میشود و هم انگیزه های انان را در تولید افزایش داده و منجر به همکاری بیشتر با دولت خواهد شد...
🟢در نهایت بر اساس رهنمودهای مقام معظم رهبری ،راه حل افزایش تولید است برای کاهش تورم و حذف دلالان از چرخه اقتصادی و ناترازی بانک رفع شده و به اقشار آسیب پذیر به روش های مختلف توجه گردد.
👈ادامه در قسمت دوم ...
✍سهراب خلیلی
شهریور ۱۴۰۲
بسم الله الرحمن الرحیم
🟢توصیه های پانزده گانه مقام معظم رهبری در دیدار در ۸ شهریور ۱۴۰۱ در دیدار با رئیس جمهور و اعضای هیأت دولت
🟢قسمت دوم
🟢۶_مشخص کردن اولویت ها در مسئله اقتصاد ، از منظر امام خامنه ای عزیز ،برنامه و فعالیت و تلاشی مثمر ثمر و دارای آثاری در ابعاد مختلف زندگی مردم است که اولویت ها در آن ملحوظ شده باشند یعنی اهم و فی الاهم آن رعایت شده باشد. آقا بیش از ده سال است که راجع به اقتصاد و تولید و زیر مجموعه اقتصادی در اغاز هر سال رهنمودهایی خطاب به مسئولان و مدیران مطرح میکنند.خوب این امر باید نه در غالب بنر و پوستر و...پیاده شود بل نهکه باید آحاد مسئولان و مردم تمام مساعی خود را صرف اجرای آن منویات نمایند تا شاهد بهبود شاخصه های اقتصادی شده و در زندگی مردم آثار آن دیده شود.
🟢۷_رفع مشکل سرمایه در گردش واحدهای تولیدی،در مبحث تولید در همه عرصهها ،موضوع سرمایه در گردش بسیار مهم و حیاتی است ؛ زیرا بدون پول و سرمایه امکان تولید وجود ندارد و هم داشتن آن تولید کننده را با فراغ بال بیشتری به سمت تولید هدایت میکند و آرامش روحی و روانی را در او تقویت کرده و با دقت و سرعت ضرورت ها و نیازهای را مدنظر قرار داده و با تولید به جامعه امنیت و آرامش لازم را تزریق میکند و از التهابات بازار جلوگیری می نماید.
🟢۸_جلو گیری از هرز رفتن ظرفیت های طبیعی و اساسی کشور ، ایران اسلامی با داشتن منابع غنی معدنی و گازی و نفتی و زمین های وسیع برای کشاورزی و دامداری و پرورش انواع ماهیان و...دارای پتانسیل های تبدیل شدن به یکی از قدرت های بزرگ اقتصادی منطقه ای و جهانی را داراست. پس لازمه تقویت و استمرار پایه های این کار درست استفاده کردن از این منابع و مانع از هرز رفتن آنهاست.اب در حال حاضر کم آبی در جهان ،نعمتی بی بدیل است که ما باید از آن به نحو مطلوب و حساب شده استفاده کنیم مثلاً جلوگیری از ماست هندوانه و برنج و محصولات با مصرف بالای آب و بجای آن کاشت گندم و جو و ذرت و... بعنوان محصولات استراتژیک در عصر کنونی.
🟢۹_ایجاد محدودیت برای فعالیت های غیر مولد و بنگاه داری بانک ها ،همواره حضرت آقا در دولت های بعد از انقلاب به بنگاه داری بانک ها بعنوان یک موضوع اشاره داشته و بانک ها از ادامه این مسیر منع کرده اند. اگر بانک ها به جای فعالیتهای غیر مولد و سود اور ،به سمت تولید در همه عرصه و ضرورت ها وارد شوند،هم اعتبار خود را افزایش داده و از پشتوانه مردمی قوی تری برخوردار شده و هم به ضرورت ها و نیازهای مردم ایران بیشتر توجه کرده و آینده ای با اقبال عمومی اقشار جامعه روبرو خواهند شد ولی الان در بازار مسکن و ساختمان ،ورود بانک و سرمایه گذاری آنها را ببینیم که چند هزار مسکن بدون مستاجر و خالی در اختیار آنهاست و متاسفانه وضعیت رهن و اجاره که قابل وصف نیست.بانک ها باید فقط درتسهیل تولید سرمایه گذاری کنند و بس!
🟢۱۰_عملکرد منسجم مدیران اقتصادی کشور ،از دیدگاه امام خامنه ای عزیز هماهنگی و همنوایی و اتخاذ تصمیمات کارگشا و کاربردی جلسات سران سه قوه، وحدت رویه و داشتن برنامه مدون و بروز و متناسب با مقتضیات و نیازهای اقشار مختلف جامعه توسط دولتمردان و تدوین برنامه های مورد نیاز توسط قوه مقننه و حذف قوانین دست و پا گیر و تاریخ مصرف گذشته و قوانین موازی و نظارت و کنترل و برخورد شدید با عوامل سد کننده تولید و پیشرفت توسط قوه قضاییه و...میتواند در بهبود ساختار و عملکرد اقتصاد کشور آثار بی بدیل داشته باشد.
👈ادامه در قسمت سوم و پایانی..
✍ سهراب خلیلی
شهریور ۱۴۰۲
بسم الله الرحمن الرحیم
☑️ توصیه های پانزده گانه مقام معظم رهبری در دیدار با رئیس جمهور و اعضای هیأت دولت در ۸ شهریور ۱۴۰۱
🟢 قسمت سوم و پایانی
🟢۱۱_ایجاد تحرک در بخش مسکن ،بخش ساخت و ساز و زیر مجموعه های آن میتواند تحرکی وسیع در تمامی بخش های مختلف کشور ایجاد کند،یکی از آثار آن اشتغال آفرینی است که میتواند بخش عظیمی از کارگران را بکار گمارده که هم درآمد زایی برای آنها داشته باشد هم آرامش روحی و روانی خانواده ها تضمین کند وهم التهاب در بازار مسکن را تنظیم کرده و از افزایش قیمت آن جلوگیری کند و قشرهای ضعیف و آسیب پذیر جامعه هم به امید داشتن را تجربه کنند. و هم در بازار مصالح ساختمانی تعادل قیمتی بوجود بیاید.
🟢۱۲_تکمیل زنجیره ارزش افزوده در بخش معدن ،یکی از راهبردهای امام خامنه ای عزیز از ابتدا تاکنون قطع خام فروشی به خارج از کشور بوده و هست.اگر در بخش معادن و منابع زیرزمینی از جمله نفت و...از استخراج تا تولید و توزیع و مصرف و...زنجیره را رعایت کنیم منافع آنرا در بخش دولتی و خصوصی و تعاونی در داخل کشور حفظ می کنیم و زمینه های رشد و باروری اقتصادی و تجاری را در کشور حفظ می کنیم.ولی بسیاری از دولت های گذشته ،کار را آسان کرده و صرفا استخراج و صادرات را سرلوحه برنامه های دولت خود قرار داده اند و متاسفانه وضعیت اقتصادی امروز حاصل آن اقدامات نابخردانه و سوء مدیریت آنها بوده و ما باید تبعات آن را متحمل شویم.
🟢۱۳_حداکثر استفاده از دریا و امتیازات آن برای کشور،دریا و موارد متعدد استفاده از آن استفاده و نقش آن در اقتصاد بر هیچ کس پوشیده نیست.اقتصاد دریا محور از خواسته های رهبری معظم انقلاب بوده و هست. زیرا دریا به بیان قرآن هم منبع تغذیه انسان و هم مرکبی رهوار در جابجایی کالا و خدمات و هم صرفه جویی اقتصادی در انتقال کالا ها و...بوده و امروز ارزش آن چندین مرتبه بیشتر شده است.دولت سیزدهم برنامه های مناسبی در استفاده از دریا و بهره مندی از مواهب الهی آن دارد و با روابط تجاری و بازرگانی با کشورهای متصل به دریا و با واسطه به کشورهای غیر مرتبط به دریا میتواند از این واسطه گری درآمد زایی داشته و با انعقاد قرارداد های چند جانبه با این کشورها رشد اقتصادی را چند برابر نماید.
🟢۱۴_تکمیل مسیرهای حیاتی و راه های ترانزیتی ،نقش راه ها در پیشرفت و توسعه اقتصادی و تجاری و بازرگانی کشورها بر همگان روشن و واضح است.راه مثل شریان های قلب نقش حیاتی در تجارت و بازرگانی را بر عهده داشته و دارد.و راههای هوایی و دریایی و زمینی را میشود به سه نوع رگ در بدن مقایسه کرد که اگر اختلالی هر چند کم در مسیر آن ایجاد شود میتواند آسیب های جدی به اقتصاد جامعه وارد کند. با وجود ارتباط کشور ما از شمال و جنوب به آب های آزاد و داشتن برنامه و نقشه راه و بستن قرارداد های مناسب با کشورهای متصل به دریا از نتایج آن در پیشرفت اقتصادی بهره جست.
🟢۱۵_پیگیری مسئله پترو پالایشگاه ها ،پترو پالایشگاه ها نیل جدیدی از پالایشگاه ها محسوب میشود که بر تجمیع مجتمع های پالایش تاکید دارد.در مجتمع های پترو پالایشگاهی هدف تنها تولید سوخت از بنزین و نفت و گاز نیست بلکه در کنار تولید این محصولات به دنبال تامین خوراک مورد نیاز مجتمع های پلیمری و شیمیایی است.توسعه پترو پالایشگاه ها باعث افزایش سودآوری و بالارفتن توان رقابت در بازارهای نفتی میشود و همین سود اوری مناسب زمینه افزایش توسعه پترو پالایشگاه ها در کشورهای پیشرفته شده است.
✍سهراب خلیلی
شهریور ۱۴۰۲
🍃🌺 شعر زیبای استاد «شهریار» ﴿رَحمَْةُ الله عَليه﴾ در وصف رهبر معظم انقلاب اسلامی ، حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای ﴿حَفَظَهُ اللهُ تعالي﴾
در رکوع و سجودِ خامنه ای
من هم از دور سرنگون دلم
خاصه وقتِ قنوت او کز غیب
دست ها می شود ستون دلم
او به یک دست و من هزاران دست
با وی افشانم از بطون دلم
عرشیان می کشند صف به نماز
از درون دل و برون دلم
من برونی نیم، خدا داند
کاین صلا خیزد از درون دلم
🗓 ۲۷ شهریور، روز بزرگداشت استاد، سید محمدحسین بهجت تبریزی، متخلص به «شهریار» و روز شعر و ادب پارسی گرامی باد.
💐 هدیه به روح مطهر این شاعر دلباخته اهل البت ﴿عَلَيهِم السَّلام﴾ ، فاتحة مع الصلوات.
🍃 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم وَ أَهْلِكْ عَدُوَّهُمْ مِنَ الْجِنِّ وَ الإِْنْسِ مِنَ الأَْوَّلِينَ وَ اﻵْخِرِينَ. 🍃
✅دانش آموزان را طوری بیاموزید که تحت تاثیر دشمنان نباشند
👆👆
سردار سلامی :
✔️ هرکسی امروز دانشآموزان ما را تربیت کند آیندهٔ ما را خواهد ساخت. دشمن تلاش دارد حفرهای عمیق در باور و امید ما ایجاد کند. او میخواهد میدان جنگ را از جغرافیای سرزمینی به جغرافیای ذهنها تغییر دهد.
👇👇
✖️ جامعهای که در جوانانش بذر تردید، بیاعتمادی، جهل، توهم و ناآگاهی افشانده شود متوقف میشود. جوان قوهٔ عاقله و قوهٔ محرکهٔ یک جامعه است.
▪️ دشمنان تلاش دارند جوانان ما را از فضای اخلاقی دور کنند. اعتقاد دارم در دورهٔ تحول آموزشوپرورش یک بازنگری در متون لازم است و باید معارفی را به دانشآموزان آموخت که تحت تاثیر ابهامات دشمنان قرار نگیرند.
🔮کانال مرجع گفتمان
#حب_الحسین_یجمعنا
#ایران_قوی
🇮🇷
📝 خبرگزاری فارس افشا کرد «مهسا اسم رمز کاسبی»
🍃🌹🍃
✅ خبرگزاری فارس در پی گذشت یکسال از ماجرای فوت مهسا امینی خبری تحت عنوان «مهسا اسم رمز کاسبی» منتشر کرد که دارای مدارکی از سواستفاده سران اپوزیسون و سودجویان داخلی از مردم هست.
❌ اطلاعات بیشتر این خبر در لینک زیر👇👇
http://fna.ir/3esvad
#انتشار_حداکثری
🆔
🇮🇷
📝قطر انتقال پولهای ایران به دوحه را تایید کرد
🍃🌹🍃
🔻شبکۀ الجزیره به نقل از رویترز گزارش داد قطر به واشنگتن و تهران اطلاع داده پولهای ایران به ارزش ۶ میلیارد دلار به بانکهایی در دوحه منتقل شده است.
🔺رویترز همچنین مدعی شد هواپیمایی قطری در ایران آماده است ۵ زندانی آمریکایی و ۲ تن از بستگانشان را بهزودی به دوحه منتقل کند.
🆔