هدایت شده از خبرگزاری حوزه
🗞 صفحه اول روزنامههای دوشنبه 6 بهمن ۹۹
ادامه صفحات: ↙️
https://www.hawzahnews.com/photo/940668
•┈┈••✾••┈┈•
@HawzahNews| خبرگزاریحوزه
🔻#فرزانگان_علم:
❇️ کاغذی را از زمین برداشت و گفت: این را بخوان. گفتم: سواد ندارم!
«در سن کوچکی شوق مفرطی به بازی داشتم و هیچیک از اطفال در انواع بازیها بر من غالب نشدند و اهل خانه نمیتوانستند مانع بازی کردن من بشوند. تا اینکه سن شانزدهسالگی در رسید درحالیکه من مطلقاً بیسواد بودم. گذشت تا یک روز شخصی را ملاقات کردم که کاغذی را از زمین برداشت و گفت: این را بخوان. گفتم: سواد ندارم. گفت: تو پسر فلان کس باشی آنهم بیسواد باشی عجیب است! از این جریان ناراحت شدم. آمدم منزل و گفتم: مرا مکتب ببرید. گفتند:قبلاً کسی از عهدهات برنیامده که مکتب بروی. اینک در شانزدهسالگی چگونه امکان سواد برای تو تصور شود؟»
صاحب این تذکر آیتالله شیخ محمدعلی مدرس دزفولی است که سال ۱۲۷۱ق در دزفول متولد شد. در شانزده سالگی چنان تحول روحی در او ایجاد شد که ترقی اش باعث تعجب اطرافیان شد...👇
@hawzahnews
@alfavayedolkoronaieh🌱
از هر دری سخنی
🔔 عرضهی آثار عاشورایی📚 #زیر_خیمه_حسین علیه السلام در نمایشگاه مجازی کتاب تهران 20 درصد تخفیف ارس
نمایشگاه مجازی کتاب تمدید شد
🔹نخستین نمایشگاه مجازی کتاب تهران به مدت ۲ روز تا ساعت ۲۴ چهارشنبه (۸ بهمن ماه) تمدید شد.
🔹ساعت بازدید و خرید به صورت ۲۴ ساعته است و کتابهای ناشران داخلی با تخفیف ۲۰ درصدی و کتابهای ناشران خارجی با تخفیف حداقل ۵۰ درصدی ارائه میشود.
@Farsna
@alfavayedolkoronaieh🌱
▪️در جامعهای که رشد سیاسی پیدا نکرده، خواص جبهۀ حق را با عملیات روانی، کنار میزنند و مردم را از منفعت حضور آنها محروم میکنند
▪️ از زمان پیامبر(ص) به دروغ، علی(ع) را خشن و سختگیر معرفی کردند تا مردم را از انقلابیبودن علی(ع) بترسانند؛ این روش متهمکردنِ پیروان صادق پیامبر(ص) به خشونت، در طول تاریخ و زمان ما هم رواج داشته و دارد
🔻 عدم رشد سیاسی مردم؛ علت اصلی مظلومیت فاطمه(س) - ج۳
➖ یکی از شاخصههای رشدنایافتگیِ سیاسی جامعه این است که «مردم حرف باطل را زودتر بپذیرند» کمااینکه فاطمه(س) به مردم مدینه فرمود: شما حرف غلط را بهسرعت میپذیرید اما حرف حق را زود نمیپذیرید؛ «الْمُسْرِعَةِ اِلى قيلِ الْباطِلِ»
➖ در هر جامعهای، مهمترین عاملی که افراد بد و ضعیف را حاکم میکند، قدرت و ابزار رسانهای آنهاست؛ با همین ابزار، عملیات روانی انجام میدهند و افکار عمومی را منحرف میکنند.
➖ فاطمه(س) نمیفرماید «ای نخبگان بد جامعه! چرا مردم را منحرف میکنید؟» بلکه میفرماید «ای مردم! شما چرا حرفهای آنها را میپذیرید؟» یعنی خودِ مردم باید مراقب باشند تحت تأثیر حرف باطل قرار نگیرند.
➖ برخی در مدینه، حرفهایی میزدند که مردم را از انقلابیبودن امیرالمؤمنین(ع) بترساندند. مثلاً میگفتند: او زاهدانه زندگی میکند و میخواهد همۀتان را با نان خشک اداره کند! فاطمه(س) میفرمود: از زهد علی(ع) نترسید، خودش زاهدانه زندگی میکند اما با شما مدارا میکند.
➖ خواص جبهۀ باطل از رشدنایافتگی سیاسی مردم سوءاستفاده میکنند و با عملیات روانی علیه خواص جبهۀ حق، آنها را در حاشیه قرار میدهند؛ همان کاری که در مدینه، با علی(ع) انجام دادند.
➖ از زمان پیامبر(ص) به دروغ، علی(ع) را بهعنوان فردی خشن معرفی میکردند بهحدی که پیامبر(ص) فرمود: «لَا تَشْكُوا عَلِيّاً» از علی شکایت نکنید، او در راه خدا سختگیر است... البته این روش متهمکردنِ پیروان صادق پیامبر(ص) به خشونت، در طول تاریخ حتی در زمان ما رواج داشته و دارد.
👤علیرضا #پناهیان
🚩 نجف اشرف- گفتگوی زندۀ تلویزیونی - ۹۹.۱۰.۲۹
👈🏼 متن کامل:
Panahian.ir/post/6630
@Panahian_ir
@alfavayedolkoronaieh🌱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هر گاه به دل بنده ای سر بزنم و ببینم که یاد من بر آن چیره گشته است تربیت او را خود بر عهده میگیرم و همنشین و هم سخن و همدم او میشوم.
#حدیث_قدسی
@del3da
@alfavayedolkoronaieh🌱
🔻 شاهِ پا منقلی!
🔸شما یادتون نمیاد ولی یه زمانی شاه مملکت ما از مقتدرترین منقلیهای جهان بودن به طوریکه پرویز راجی سفیر ایران در انگلیس میگه: به نظر من اقدام شاه در تریاککشی مسالهای نیست که بتوان آن را برای همیشه مخفی نگهداشت.
📚منبع: کتاب خدمتگزار تخت طاووس/ نوشته پرویز راجی/صفحه ١١٥/ پهلوی بدون سانسور
@Masaf
@alfavayedolkoronaieh🌱
بی حساب و کتاب عفوم کن
وای اگر دانه دانه بشماری !!!
#دم_اذانی
@alfavayedolkoronaieh🌱
این که بگویید امام زمان میآید و همهی کارها را درست میکند! این، خراب کردن عقیده است. این، تبدیل کردن موتور محرکی به یک چوب لای چرخ است؛ تبدیل کردن یک داروی مقوی، به یک داروی مخدر و خواب آور است.
امام زمان میآید و انجام میدهد یعنی چه؟!
امروز تکلیف شما چیست؟ شما امروز باید چه بکنی؟ شما باید زمینه را آماده کنی، تا آن بزرگوار بتواند بیاید و در آن زمینه آماده اقدام فرماید. از صفر که نمیشود شروع کرد! جامعهای میتواند پذیرای مهدی موعود باشد که در آن آمادگی و قابلیت باشد، واِلّا مثل انبیاء و اولیای طول تاریخ میشود. چه علتی است که بسیاری از انبیای بزرگ اولوالعزم آمدند و نتوانستند دنیا را از بدی پاک و پیراسته کنند؟
چرا؟
چون زمینه آماده نبود…
- سیدعلی خامنهای
@maae_maein
@alfavayedolkoronaieh🌱
لطفا شام را دیر نخورید!
🔹 اضافه وزن، سوزش سر دل و پرفشاری خون برخی از عوارض شام دیر خوردن است!
#کرونا
#سلامت
@salamatbeman
@alfavayedolkoronaieh🌱
آمار کرونا - دوشنبه ۶ بهمن
مبتلایان: ۶۳۰۹ نفر
قربانیان: ۹۸ نفر
@Farsna
@alfavayedolkoronaieh🌱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 سخنرانی قابل تامل حاج قاسم سلیمانی در زیر شلیک توپ:
👈 وجوب [دفاع از] جمهوری اسلامی کمتر از حرم امام حسین (ع) نیست.
@hvasl_ir
@alfavayedolkoronaieh🌱
تربیت از جنس چشاندنِ چشیدهها است، والّا نقل شنیدهها و خواندهها که از رادیو تلویزیون هم بر میآید!
#باغبانی_فرهنگ
#خطخطی
@ehsanSaadi
@alfavayedolkoronaieh🌱
هدایت شده از پاورقی؛ حمید درویشی شاهکلائی
به بهانه #فروشگاه_اینترنتی #نمایشگاه مجازی #کتاب تهران
قسمت اول از سه قسمت
سلام بر شما
✅سعی کن نمایشگاه نیایی!
۱- وقتی نمایشگاه مجازی نبود، خواهش میکردیم از کسانی که اهل کتاب نیستند.به نمایشگاه نیایند. بگذارند نمایشگاه کتاب برای ما اهل کتاب بماند! ازدحام بیش از حد در نمایشگاه، خدمترسانی به اهل کتاب واقعی را دشوار میکرد. امید بود فضای مجازی این مشکلات را حل کند اما امسال هم این درخواست پابرجاست. سامانه فروشگاه مجازی نمایشگاه توانایی خدمترسانی محدودی دارد. لطفاً امسال هم از نمایشگاه بازدید نکنید. به شما اطمینان میدهیم اگر غرفههای ساندویچی و رایتل و... راه افتاد، خبرتان کنیم!
۲- بن کتاب در دهه ۸۰ خوب بود. متأسفانه بن کتاب دانشجویان و استادان در دهه ۹۰ به صدقه بیشتر شبیه شده است. خوب است شأن اهل علم بیشتر حفظ شود.
۳- نمایشگاه اگر نمایشگاه باشد، خوب است. اصلاً نمایشگاهی که نمایشگاه نباشد، نمایشگاه نیست! در نمایشگاه باید دید وضع کتاب و نشر چه شده است. ناشران و اهالی کتاب اعم از خواننده و نویسنده گرد هم جمع میشوند و لذت میبرند.
۴- نمایشگاه نباید به فروشگاه تقلیل پیدا کند. اینطور کاسبی کتابفروشیهای خرد کساد میشود. در شهرها کتابفروشیها یکی پس از دیگری به تعطیلی کشانده میشوند. چرا؟ وقتی مردم به طور مستقیم کتاب را از ناشر بخرند، سهم کتابفروشیها در چرخه عرضه کتاب به صفر نزدیک شود. بنابراین حتی المقدور از #کتابفروشی نزدیک خانه خودتان کتاب بخرید. او روی خرید شما حساب باز کرده است. بسیاری از این کتابفروشیها فروش اینترنتی، تخفیفهای مناسب و ارسال رایگان هم دارند. وقتی شما مشتریشان شوید، کتابهای باب میل شما را هم خواهند آورد. بگذارید یک مرکز فرهنگی نزدیک خانه شما برقرار بماند.
۵- نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران بیش از هر چیز یک فروشگاه بزرگ است. به همین دلیل برای خیلیها به ویژه در شهرستانهای محروم یک فرصت بینظیر برای خرید کتاب است. این اتفاق خوبی نیست که خرید کتاب به چند روز خاص از سال محدود شود! خرید کتاب باید جزو #سبد_خرید خانوار باشد. ما دائماً برای تازه ماندن به کتاب نیاز داریم. مثل نان شب. مثل #لوازم_ضروری خانه. نباید یک شوک سالانه نزدیک ایام نمایشگاه به صنعت نشر کتاب وارد شود. همیشه کتاب بخرید.
۶- در ایام نمایشگاه هم ولع نداشته باشید و فریب بن و تخفیف را نخورید! معمولاً میتوانید چاپ قدیم همان کتاب را با کمی جستجو در اینترنت با قیمت ارزانتر به دست آورید؛ به ویژه در کتابفروشیهایی که فروش اینترنتی ندارند.
۷- این سالها متأسفانه ناشران بسیاری نزدیک نمایشگاه برچسب قیمتهای جدید رو میکنند. مواردی هم هست که حتی زحمت نصب برچسب قیمت جدید هم نمیدهند به خودشان و میگویند قیمت جدیدش همین است! البته ما دلمان میسوزد و کتاب چاپ قدیم را به قیمت جدید میخریم!
✅چه کتابی نخریم؟ بخریم؟
۸-اما واقعیت این است که شما بن دارید و میخواهید خرید کنید و حالا میپرسید چه بخریم؟! خب، کتابهایی را که بعداً هم با قیمت مناسب یا بهتر در دسترس هستند، از اولویت خرید خارج کنید. کتابهایی را که میتوانید از جاهای دیگر بخرید هم. بنابراین تلاش کنید سراغ کتابهای بروید که بعداً با قیمت مناسب در دسترستان نیستند.
۹- بسیاری از دانشجویان میخواهند کتاب درسی بخرند. اما نیک میدانیم که دانشجو کتاب نمیخواند و استاد هم از کتاب سؤال نمیدهد. همان جزوه کافی است. تازه #کتاب_درسی را میتوان از دانشجویان سالبالایی یا کتابخانه امانت گرفت. بگذریم که اصلاً معلوم نیست استاد شما در نیمسال بعد چه کتابی را به عنوان منبع معرفی کند. اما دانشجویان باز هم کتابهای قطور را میخرند و نمیخوانند! چرا؟
۱۰- خرید کتابهای درسی و تخصصی میتواند برای دانشجویان هویتآفرین باشد. به نظرم خرید کتابهایی که حس خوبی به آدم میدهند اعم از درسی و داستان و ... کار عاقلانهای است. حالا ممکن است ۴ سال دیگر خودت را مسخره کنی بابت خرید این کتابهای دانشگاهی، اما خرید همین کتاب ساده باعث میشود تو هم خودت را در بازی حساب کنی و بگویی ما اهالی اقتصاد (حقوق، سیاست یا هر رشته علمی دیگر). اینکه خودت را در یک مجموعه بزرگ مهندسان، حقوقدانان، اقتصاددانان، رمانخوانان و ... ببینی، لذتبخش است.
۱۱-برخی کتابها ابزار دست هستند. باید دم دستتان باشد. شاید عنوان هندبوک بر پیشانیشان نقش نبسته باشد، اما لازم است بارها به آن مراجعه کنی. مثل فرهنگهای تخصصی یا برخی کتابهای مبانی. اما بعضیها مثل یکبار مصرف هستند. یکبار میخوانید و دیگر به آنها مراجعه نمیکنید! توجه کنید خریدن و نخواندن کتابهای یکبار مصرف خمس دارد.
ادامه دارد
www.PavaraQi.ir/post/1001 | @PavaraQi
تازه بمانید:
ble.ir/join/NzBiYmQwYT
هدایت شده از پاورقی؛ حمید درویشی شاهکلائی
به بهانه فروشگاه اینترنتی نمایشگاه مجازی کتاب تهران
قسمت دوم از سه قسمت
✅چه بخوانیم؟
۱۲-کمکم میتوانیم از سؤال چه بخریم به چه بخوانیم هم بپردازیم. آمادهاید؟
۱۳- من معمولاً #قرآن با ترجمه و شرح واژگان #ابوالفضل_بهرامپور را پیشنهاد میکنم. اگر کمی هم #عربی باشید، به کمک همین شرح واژگان میتوانید خودتان متوجه معنای ظاهر آیات بشوید. همینطور #نهجالبلاغه ترجمه علامه #محمدتقی_جعفری (دفتر نشر فرهنگ اسلامی) یا شرح #فیضالاسلام. هدف از خواندن قرآن و نهجالبلاغه، انس گرفتن با منابع مستقیم دینی است. ممکن است حدیثخوانی را بپسندید و کتابهای بیشتری مثل منتخب #میزان_الحکمه را هم خواندید. برای حدیثخوانی هم سیر «هفت وادی چهل منزل» خوب است. فراموش نکنید شما قرار نیست فهم ناقص و سطحی خودتان را از احادیث مبنا قرار دهید و در این زمینه باید نظر مجتهدان را جویا شوید.
۱۴- مجموعه آثار #شهید_مطهری از بهترین منابع سیر مطالعاتی اندیشهای است. البته شاید بهتر باشد با استاد آن را بخوانید. مؤسسه #بینش_مطهر با انتشار منظم کتابهای استاد در چینش موضوعی مناسبتر از سطح آسان به مشکل، کلاسهای مطهریخوانی را هم در سراسر ایران راه انداخته است.
۱۵- وقتی مطهری بخوانید، به یک سطح پیشرفته از معارف علوم انسانی و علوم اسلامی رسیدهاید. اما به نظرم در کنارش لازم است جلد ۶ و ۲۱ #صحیفهامام (یا صحیفه آفتاب که گزیده آن است) و نیز مجموعه آثار #سید_مرتضی_آوینی (مقالات) را هم اضافه کرد. سخنان امام در ایام پیروزی انقلاب و نیز سال آخر به شما منظر میدهد تا با آن زاویه نگاه کنی. شهید آوینی هم سید شهیدان اهل قلم است و توانسته بسیاری از مسائل و شبهات روشنفکری را پاسخ دهد. راستی، به جای جلد ۶ و ۲۱ کتابهای #خط_امام و #جدال_دو_اسلام (هر دو از #نشر_معارف) هم خوب هستند.
۱۶- باز هم منتظرید؟ ۱۲ سال آموزش عمومی در دانشگاه دیدهاید، باز هم دنبال دانشید؟ بیخیال! این چند تا را از این جهت گفتم که معمولاً در آموزش عمومی مدرسه مورد غفلت هستند یا خوب جا نمیافتند. بنابراین از اینجا به بعد کتابها را نه از جهت نیاز معرفتی و دانشی بلکه از جهت تر و تازه ماندن در ابعاد معنوی معرفی میکنم.
ادامه دارد
www.PavaraQi.ir/post/1001 | @PavaraQi
تازه بمانید:
ble.ir/join/NzBiYmQwYT