eitaa logo
الحان و نغمات قرآنی
7.9هزار دنبال‌کننده
100 عکس
717 ویدیو
68 فایل
﷽ آموزش مقام‌ها، الحان و نغمات قرآنی صوت و لحن، زیباخوانی قرآن مدیریت کانال : علی قاسمی کانال اصلی ما اهل القرآن @ahlalquran و دیگر: آموزش قرآن کریم @rtquran تربیت فرزند دلبندم @nezakat علی قاسمی @aqquran #موسسه معهدالقرآن الکریم #موسسه امام مهربان
مشاهده در ایتا
دانلود
15.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❇️جلسه نهم ❇️ 👈آشنایی با سبک استاد شحات انور جناب آقای استاد احمد ابوالقاسمی در نهمین جلسه آموزش صوت و لحن قرآن به موضوع آشنایی با اصول قرائت استاد شحات می پردازد. https://eitaa.com/alhanqurani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
❇️جلسه نوزدهم❇️ 👈عوامل موثر در نیکویی و تحسین صوت ۵)تغذیه صحیح و رعایت پرهیز در اینجا نیز با توجه به عنوان مطلب دو موضوع مختلف را مورد بررسی قرار خواهیم داد. الف) تغذیه صحیح :مراد از تغذیه صحیح در پیش گرفتن رژیم غذایی متناسب با نیاز عمومی بدن و نیز مصرف مواد غذایی لازم و کامل میباشد معمولاً نوع مواد غذایی مصرفی طبقات متوسط در کشور ما از یکنواختی برخوردار بوده و غالباً شامل نان و برنج گوشت سفید یا قرمز فرآورده های لبنی تخم مرغ میوه و تا حدی سبزیجات می باشد. این رژیم غذایی عمومی با اندک کم و زیاد در نوع آن متناسب با مناطق مختلف تقریباً در تمام کشورها وجود دارد اما تفاوت در میزان مصرف هر کدام از آنها است. مثلاً در بسیاری از کشورها مقدار نان و برنج مصرفی به مراتب کمتر از کشور ما بوده و در عوض استفاده از سبزیجات مختلف و متنوع و غذاهای دریایی بیشتر رایج است به هر حال مواد غذایی مصرفی برای فردی که فعالیت خوانندگی دارد باید به گونه ای انتخاب شود که نیاز بدن را از لحاظ پروتئین‌ها ویتامین‌ها و املاح مختلف و مواد انرژی زا تامین نماید بدون آنکه حجم فراوانی را به خود اختصاص دهد .ضمناً به طور ویژه باید ویتامین های لازم برای حنجره مانند ویتامین (آ) از طریق مواد غذایی حاوی آنها تامین شود. https://eitaa.com/alhanqurani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
❇️جلسه بیستم❇️ 👈عوامل موثر در نیکویی و تحسین صوت ۵)تغذیه صحیح و رعایت پرهیز ب) پرهیز: درباره اینکه برای بهبود صوت چه خوراکی هایی باید یا نباید مصرف شود نقطه نظرات متفاوت و بعضاً مشترکی به طور تجربی یا علمی وجود دارد که در اینجا وارد جزئیات آن نمی شویم زیرا به هر حال با توجه به طبع و میزان حساسیت های انسان ها نسبت به خوراکی‌ها و آشامیدنی‌های مختلف میتوان به یک جمع بندی مشترک و قطعی دست یافت. تاکید ما در اینجا بیشتر بر پرهیز از مواردی است که به احتمال فراوان برای عموم صداها زیان‌آور می باشد گرچه ممکن است پاره‌ای از موارد یاد شده بر صدای برخی از افراد هیچ نوع تاثیر منفی نداشته باشد در هر حال پرهیز از موارد زیر توصیه میگردد ۱. هر چیز بسیار سرد که وارد حلق شود از قبیل نوشیدنی های سرد یا حتی هوای سرد که معمولاً در موقع خروج از محیط گرم و ورود به محیطی با هوای سرد در فصل زمستان بسیار اتفاق می افتد ۲. خوراکی های بسیار چرب حاوی روغن چه چربی آن طبیعی باشد نظیر نارگیل و گردو یا بدان افزوده شده باشد مانند غذاهای حاوی روغن و سرخ شده. ۳. خوراکی ها و آشامیدنی هایی که میزان مزه های چندگانه ترشی شوری شیرینی تلخی و تندی در آن زیاد بوده و موجب تحریک اندام های صوتی گردد ۴. خوراکی های بسیار معطر نظیر دانه های معطر و ادویه جات سبزیجات خیلی معطر و استعمال عطر ها و مواد خوشبو کننده تند. ۵. استشمام هوای فاسد و آلوده و استعمال دود های مختلف البته لازم به ذکر است که پرهیز از برخی موارد یاد شده مانند نوشیدن چیزهای سرد در همیشه ایام و پرهیز از برخی دیگر نظیر شیرینی جات و سبزیجات معطر نیز باید در همان روز خواندن یا ساعاتی پیش از آن صورت پذیرد. https://eitaa.com/alhanqurani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا