#آموزش_مبحث_صوت_استاد_شاه_میوه_اصفهانی
❇️جلسه هجدهم❇️
👈عوامل موثر در نیکویی و تحسین صوت
۴) حفظ سلامتی
سلامتی بدن خود شامل دو موضوع متفاوت می شود:
الف) سلامتی عمومی بدن
شخص قاری همواره باید به سلامتی عمومی بدن خود اهمیت داده و ضمن پیشگیری های لازم برای جلوگیری از بیماری نسبت به کوچکترین علائم بیماری-حتی بیماری های معمولی مانند سرماخوردگی- نیز بی تفاوت نباشد زیرا چه بسا در اثر بی توجهی به همین موارد پیش پا افتاده مشکلات حاد تری برای بدن ایجاد شود بدیهی است صرف نظر از آسیب هایی که ممکن است به طور خاص برای دستگاه صوتی یا شنوایی انسان حادث گردد اصولاً برای یک بدن بیمار هرگونه فعالیت صوتی غیر ممکن یا دشوار است در نتیجه تا بهبودی کامل وی را از انجام هرگونه فعالیت صوتی بازداشته آثار زیانباری نیز برای صوت او به همراه دارد و تا کسب آمادگی از دست رفته و جبران مجدد، مقداری از وقت و انرژی وی را هدر خواهد داد
ب) سلامتی حنجره گوش و بینی
افزون بر حفظ سلامتی عمومی بدن لازم است فرد مراقبت های ویژه ای را از دستگاه صوتی خود و اجزای مرتبط با آن به عمل آورده در صورت بروز عواملی که ممکن است در کار آن خلل وارد نماید به پزشک متخصص مراجعه کرده و در صدد معالجه برآید.
#آموزش_مبحث_صوت_استاد_شاه_میوه_اصفهانی
https://eitaa.com/alhanqurani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_مبحث_لحن_استاد_شاه_میوه_اصفهانی
❇️جلسه هجدهم ❇️
👈آموزش مقامات اصلی
🔷مقام صبا
https://eitaa.com/alhanqurani
15.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#قرآن_و_الحان_استاد_ابوالقاسمی
❇️جلسه نهم ❇️
👈آشنایی با سبک استاد شحات انور
جناب آقای استاد احمد ابوالقاسمی در نهمین جلسه آموزش صوت و لحن قرآن به موضوع آشنایی با اصول قرائت استاد شحات می پردازد.
https://eitaa.com/alhanqurani
#آموزش_مبحث_صوت_استاد_شاه_میوه_اصفهانی
❇️جلسه نوزدهم❇️
👈عوامل موثر در نیکویی و تحسین صوت
۵)تغذیه صحیح و رعایت پرهیز
در اینجا نیز با توجه به عنوان مطلب دو موضوع مختلف را مورد بررسی قرار خواهیم داد.
الف) تغذیه صحیح :مراد از تغذیه صحیح در پیش گرفتن رژیم غذایی متناسب با نیاز عمومی بدن و نیز مصرف مواد غذایی لازم و کامل میباشد معمولاً نوع مواد غذایی مصرفی طبقات متوسط در کشور ما از یکنواختی برخوردار بوده و غالباً شامل نان و برنج گوشت سفید یا قرمز فرآورده های لبنی تخم مرغ میوه و تا حدی سبزیجات می باشد. این رژیم غذایی عمومی با اندک کم و زیاد در نوع آن متناسب با مناطق مختلف تقریباً در تمام کشورها وجود دارد اما تفاوت در میزان مصرف هر کدام از آنها است. مثلاً در بسیاری از کشورها مقدار نان و برنج مصرفی به مراتب کمتر از کشور ما بوده و در عوض استفاده از سبزیجات مختلف و متنوع و غذاهای دریایی بیشتر رایج است به هر حال مواد غذایی مصرفی برای فردی که فعالیت خوانندگی دارد باید به گونه ای انتخاب شود که نیاز بدن را از لحاظ پروتئینها ویتامینها و املاح مختلف و مواد انرژی زا تامین نماید بدون آنکه حجم فراوانی را به خود اختصاص دهد .ضمناً به طور ویژه باید ویتامین های لازم برای حنجره مانند ویتامین (آ) از طریق مواد غذایی حاوی آنها تامین شود.
#آموزش_مبحث_صوت_استاد_شاه_میوه_اصفهانی
https://eitaa.com/alhanqurani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_مبحث_لحن_استاد_شاه_میوه_اصفهانی
❇️جلسه نوزدهم ❇️
👈آموزش مقامات اصلی
🔷مقام سه گاه
https://eitaa.com/alhanqurani
#آموزش_مبحث_صوت_استاد_شاه_میوه_اصفهانی
❇️جلسه بیستم❇️
👈عوامل موثر در نیکویی و تحسین صوت
۵)تغذیه صحیح و رعایت پرهیز
ب) پرهیز:
درباره اینکه برای بهبود صوت چه خوراکی هایی باید یا نباید مصرف شود نقطه نظرات متفاوت و بعضاً مشترکی به طور تجربی یا علمی وجود دارد که در اینجا وارد جزئیات آن نمی شویم زیرا به هر حال با توجه به طبع و میزان حساسیت های انسان ها نسبت به خوراکیها و آشامیدنیهای مختلف میتوان به یک جمع بندی مشترک و قطعی دست یافت. تاکید ما در اینجا بیشتر بر پرهیز از مواردی است که به احتمال فراوان برای عموم صداها زیانآور می باشد گرچه ممکن است پارهای از موارد یاد شده بر صدای برخی از افراد هیچ نوع تاثیر منفی نداشته باشد در هر حال پرهیز از موارد زیر توصیه میگردد
۱. هر چیز بسیار سرد که وارد حلق شود از قبیل نوشیدنی های سرد یا حتی هوای سرد که معمولاً در موقع خروج از محیط گرم و ورود به محیطی با هوای سرد در فصل زمستان بسیار اتفاق می افتد
۲. خوراکی های بسیار چرب حاوی روغن چه چربی آن طبیعی باشد نظیر نارگیل و گردو یا بدان افزوده شده باشد مانند غذاهای حاوی روغن و سرخ شده.
۳. خوراکی ها و آشامیدنی هایی که میزان مزه های چندگانه ترشی شوری شیرینی تلخی و تندی در آن زیاد بوده و موجب تحریک اندام های صوتی گردد
۴. خوراکی های بسیار معطر نظیر دانه های معطر و ادویه جات سبزیجات خیلی معطر و استعمال عطر ها و مواد خوشبو کننده تند.
۵. استشمام هوای فاسد و آلوده و استعمال دود های مختلف البته لازم به ذکر است که پرهیز از برخی موارد یاد شده مانند نوشیدن چیزهای سرد در همیشه ایام و پرهیز از برخی دیگر نظیر شیرینی جات و سبزیجات معطر نیز باید در همان روز خواندن یا ساعاتی پیش از آن صورت پذیرد.
#آموزش_مبحث_صوت_استاد_شاه_میوه_اصفهانی
https://eitaa.com/alhanqurani