بر پا
نمایندگان خود را از انتشار حقوقشان مستثنی کردند. نمایندگان هنوز تکلیف طرح شفافیت آرا را مشخص نکرده
خوب ظاهرا نمایندگان اصلاح کردند. مبارکه.
اما اولا ضربه ای به اعتماد و افکار عمومی زده شد و بعد اصلاح شد. مثل داستان صیانت
ثانیا به هر حال مجلسی انقلابی داریم. این هم نشانه اش. اینها را هم کنار آن خبطها ببینیم.
@ali_mahdiyan
هدایت شده از مکتب امام
روح توحید نفی عبودیت غیرخدا تعریف؟؟ معنا؟؟ چرایی؟.mp3
8.91M
🔰 حجت الاسلام والمسلمین مهدیان
در مصاحبه با #مرکز_گفتمان_توحید :
🔰 روح توحید نفی عبودیت غیرخدا؛ چیستی؟ و چرایی؟
#صوت
#استاد_مهدیان
#نشر_دهید
#روح_توحید_نفی_عبودیت_غیرخدا
--------------------------------------------------
🔰 گفتمان توحید
https://eitaa.com/joinchat/3998351448C73bf29b9e1
هدایت شده از خانه طلاب جوان
#نشر_حداکثری
#سطح_دو
💠 فراخوان ثبتنام #سطح_دو "سیر مطالعاتی منظومه فکری مقام معظم رهبری"
⏰ زمان ثبتنام:
▫️۱۵ اسفند تا ۱۰ فروردین ۱۴۰۱
🔻 ویژگیها:
▫️فهم تفصیلی و دقیق از #منظومه_فکری استاد سید علی خامنهای
▫️بهرهمندی از تدریس کتب، توسط #اساتید_مجرب
▫️اعطای #گواهی معتبر در پایان دوره
▫️داشتن منطق منظم و امکان ادامه سیر در سطوح بالاتر
▫️پاسخگویی به سؤالات و پشتیبانی در طول دوره
⏪ لینک ثبتنام:
🌐 edu.khanetolab.ir
#سیر_مطالعاتی_صراط
#سیر_مطالعاتی
#مقام_معظم_رهبری
🌀🌀 خانه طلاب جوان 🔰🔰
http://eitaa.com/joinchat/2731802626C6597703c2f
هدایت شده از مکتب امام
مقایسه طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن و کتاب روح توحید و نفی عبودیت غیرخدا، راه گشایی اجتماعی هر دو کتاب.mp3
2.15M
🔰 حجت الاسلام والمسلمین مهدیان
در مصاحبه با #مرکز_گفتمان_توحید :
🔰 مقایسه #طرح_کلی #اندیشه اسلامی در #قرآن و کتاب #روح #توحید و نفی #عبودیت غیرخدا، راه گشایی #اجتماعی هر دو کتاب
#صوت
#استاد_مهدیان
#نشر_دهید
#روح_توحید_نفی_عبودیت_غیرخدا
--------------------------------------------------
🔰 گفتمان توحید
https://eitaa.com/joinchat/3998351448C73bf29b9e1
قدرت صلوات
⚡️ماه شعبان ماه پیامبر اکرم ص است صلوات خاصی دارد. ابتدای مناجات شعبانیه نیز با صلوات آغاز میشود و امام صادق ع فرمود دعا استجابت نمیشود تا صلوات بر محمد و آل محمد فرستاده شود.(کافی، ج۲،ص۴۲۱) اما چرا؟ این صلوات چیست و چرا برای خواستن هایمان باید متوجه آن شویم؟
⚡️صلوات توجه به مرکز دایره است و دایره حول آن. مرکز انسان کامل است و دایره حولش آل او. «آل محمد» یعنی چه کسانی؟ فقط اهل بیتند یا گسترده ترند؟
نوح گفت رَبِّ إِنَّ ابْنِي مِنْ أَهْلِي ، پسرم از اهل من است و خداوند پاسخ داد إِنَّهُ لَيْسَ مِنْ أَهْلِكَ.إِنَّهُ عَمَلٌ غَيْرُ صَالِحٍ. او از اهل تو نیست او هویتش عمل غیرصالح است این دو آیه سوره هود، ملاک داوری را مشخص میکند.
⚡️روایاتی مثل این بیان امام حسین ع نیز جالب است که فرمود «من احبنا كان منا اهل البيت»، هر کس دوستمان بدارد از ما اهل بیت است. میپرسند: از شما اهل بيت؟ امام سه بار به تاکید میگوید «منا اهل البيت» بعد به این آیه استدلال میکند که «فمن تبعني فانه مني». قول عبدصالح است در قران که هر کس مرا تبعیت کند از من است. آری دایره «آل» یعنی کل جبهه حق.
صلوات توجه به امام است و جبهه ایمانی تابع او یعنی امت. یعنی نظام اجتماعی و حقوقی و سیاسی و معنوی و در یک کلمه نظام ولایی.
⚡️ آغاز و پایان دعاها با صلوات باید باشد یعنی باید رشد و قوت و ارتقای جبهه حق نقطه آغاز و نهایت خواسته هایمان باشد. این یعنی همه آرزوهای شخصیتان را ذیل رشد این جبهه بشناسید و بخواهید. یعنی دستگاه تمایلاتتان را در این چارچوب تنظیم کنید و سبک زندگیتان را بر این اساس ویرایش کنید. آری سیاسی ترین شعار همین دعا است. زندگی ساز ترین فریاد همین ذکر است. صلوات یک دعا است. و «الدعا مخ العباده» یعنی نظام درخواستهای ما باطن نظام اعمال ما باید باشد. لذا دعا نه فقط زبان و ذهن که همه زندگیمان را باید رنگ بزند.
⚡️آنانکه امروز امید به دست غرب و شرق دارند سرکارند. خواسته شان مستجاب نمیشود. آنان هم که با شکستن رابطه ولایی امام و امت و ناامید کردن مردم پرچم ناامیدی و خودحقیر پنداری و خودبیچاره انگاری بلند کرده اند طرفی نخواهند بست.
⚡️صلوات وقتی خود را به صورت سبک زندگی نشان میدهد، میشود ایجاد و تقویت حلقه های میانی بین امام و امت، جهاد تبیین و امیدافزایی و درگیری با دشمن، ایجاد پیوستار جبهه ایمانی و ولایی حول امام، ایجاد تولید و حرکت و جوشش از درون در اقتصاد و در فرهنگ و در سیاست، اینها سیمای صلوات است و صلوات درخواست جامع توحید است. آری صلوات را باید سبک زندگیمان کنیم.
@ali_mahdiyan
هدایت شده از مکتب امام
تفاوت مبنایی آقا و امام ؟؟!!!.mp3
4.68M
🔰 حجت الاسلام والمسلمین مهدیان
در مصاحبه با #مرکز_گفتمان_توحید :
🔰 آقا و امام تفاوت مبنایی ندارند
#صوت
#استاد_مهدیان
#نشر_دهید
#روح_توحید_نفی_عبودیت_غیرخدا
--------------------------------------------------
🔰 گفتمان توحید
https://eitaa.com/joinchat/3998351448C73bf29b9e1
هدایت شده از خانه معارف طلاب جوان
🌱 قال سیدُنا الصادقُ«علیهالسلام»: إنّ اللهَ تعالی یُحبّ الجَمالَ و التَّجمیل. زیبائی را و زیباسازی را خدای متعال دوست میدارد. این، یک امر مهمی است.
🌷و یَکرَهُ البُؤسَ و التَّباعُد، خداوند ناخشنود است از بُؤس، بؤس یعنی تنگدستی و ناداری، یعنی خداوند نمیخواهد هیچ کس در بین بندگانِ او نادار باشد، از ناداریِ بندگانش خدای متعال کارِه است، مایل است که همۀ بندگانِ او برخوردار باشند.
💠و التَّباؤس، تباؤس یعنی: تظاهر به ناداری. بعضیها دیده بودیم ما کسانی را که ثروت داشتند، ثروتهای زیاد هم داشتند اما جوری حرکت میکردند که همه بگویند اینها فقیرند، اینها نادارند، این خدای متعال از این خوشش نمیآید.
💞 فإنَّ الله«عزّوجلّ» إذا أنعَم علی عبدٍ نِعمةً أحبَّ أن یَری علیه اَثرَها، یا أن یُری علی أثرُها، وقتی خدا نعمتی به شما داده است، دوست میدارد که اثر آن نعمت در شما دیده بشود، اینجور نباشد که خدای متعال به شما نعمتی داده، آنرا کتمان کنید! «و أمّا بِنعمةِ ربِّک فَحَدِّث»، یعنی خدا میخواهد نعمتها آشکار باشد در جامعه. در جامعهای که فرض کنید از نعمت مال، از نعمت امنیت، از نعمت اخلاق خوب، از نعمت حکومت خوب، از نعمتهای گوناگون الهی برخوردار هستند، در این جامعه نشانههای این نعمت دیده بشود، پنهان نکنند، کتمان نکنند، گاهی به زبان باید گفت، گاهی به عمل باید گفت. این را خدای متعال دوست میدارد. خوب، این، صدر حدیث.
♦️بعد راوی که میبیند که امام فرمودند که خدا از جمال خشنود است و دوست میدارد جمال را و تجمیل را، تجمیل یعنی زیباسازی؛ این، خوب، ذهن انسان میرود به تجملات، دیگر! همینطور هِی تجملات درست کنیم و هِی ظواهر. ذهن به اینجا میرود دیگر. بعضیها را ما دیدیم، قبل از انقلاب و دوران اوائل انقلاب، از همینجور تعبیرات استفاده میکردند برای اینکه رفتارهای اَشرافیگری و اینها را توجیه کنند! لذا راوی هم احتمالاً ذهنش به همین چیزها میرود، سؤال میکند:
🔍 و کَیف ذلک، تعبیر: قیل: و کَیفَ ذلک؟ اینی که فرمودید خدا از جمال و تجمیل خوشش میآید، این چهجوری است این تجمیل؟ قال: یُنَظِّفُ ثوبَه، لباسش را تنظیف کند، تمیز کند، لباسِ تمیز تنش کند.
🚫بله، به بنده اطلاع دادند چند سال قبل از اینکه که: فلان کسی که به عنوان نمایندۀ رهبری در دانشگاهها، همین دفتر نمایندگی در فلان دانشگاه هست، این لباسهای بد تنش میکند، وضع نامطلوبی! کهنه بودنِ لباس اشکال ندارد، لباس کهنه انسان گاهی اوقات قبائی تنش است که بیست سال است تنش است، مثل خودِ ما که از این قبیل لباسها داریم که کهنه است، میپوشیم؛ این، مهم نیست، مهم این است که تمیز باشد. گاهی لباس نو هم تنِ انسان هست اما کثیف است! کثیف و نامرتب و نامنظم و کج و کوله، یقۀ آنجوری. پس تنظیف کند لباس. این، اول.
✅ ینَظِّفُ ثوبَه و یُطیِّبُ ریحَه، بوی بدنِ خودش را طیّب کند، یعنی بوی عرق و بوی سیر و از این قبیل ندهد؛ عطر بزند، معطر کند خودش را. که پیغمبر اکرم نقل شده که عطر میزدند، ائمه«علیهمالسلام» همینجور، امام بزرگوار ما مقیّد بودند به اینکه عطر بزنند، عطر میزدند. یُطیِّبُ ریحَه، بوی خودش را خوش کند، کاری کند که وقتی کسی با او برخورد میکند، احساس نفرت از او نکند. این هم این.
🏠و یُجَصِّصُ دارَه، خانۀ خودش را گچکاری کند، گچکردن کار. البته در این زمینهها باید حواس انسان جمع باشد! گچکاری کند یعنی: در و دیوارش ریخت و پاش نداشته باشد! نه اینکه حالا برود سنگهای قیمتی بخرد مثلاً فرض کنید که داخل خانه یا بیرون خانه را با سنگهای قیمتی؛ این، مراد نیست. یعنی اسرافکردن و پولِ زیاد خرج کردن، مطلوب نیست.
🧹 و یَکنِسُ أفنِیَتَه، فضاهای زندگی را جارو کند، اتاقش را، راهرواش را، حیاطش را تمیز کند، دستگاه را تمیز کند، دستگاهِ زندگیِ خودش را.
💡حتی إنَّ السِّراجَ قبلَ مَغیبِ الشَّمس یَنفِی الفَقر، چراغ روشن کردن قبل از اینکه آفتاب غروب بکند، این، مطلوب است. در این روایت هست که: یَنفِی الفقر، نفی میکند فقر را، یعنی برطرف میکند یا چه، فقر را برطرف میکند.
💰و یَزید فی الرِّزق، رزق را افزایش میدهد. یعنی اینجور چیزهایی که نشاندهندۀ یک زندگیِ مرتب و منظّم هست. و خیلیها، ما دیدیم افرادی را که زندگیهای سادهای داشتند اما تمیز، مثل گل. انسان میرفت توی خانۀ اینها، یک اتاق، یک زندگیِ خیلی ساده، یک فرش خیلی ساده، اما همان تمیز، مرتب، منظم، جارو کرده. این، این خوب است، این، چیز مطلوبی است. بعضیها از این استفاده میکنند برای اشرافیگری! این، نخیر، اصلاً این روایت و امثال این روایت، زیاد داریم از این قبیل روایت، هیچ ما را تشویق نمیکند به اینکه اسراف کنیم، زیادهروی کنیم، اشرافیگری کنیم، تجمّلات برای خودمان درست کنیم.
صلاه مسافر. درس 344.
@khanemaaref
17.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خیلی کوتاه درباره این چند پرسش:
آیا نظام اندیشه امام و رهبری متفاوت است
اندیشه های بنیادین عرفانی امام و نسبتش با اندیشه های رهبری چیست
این جمله رهبری که عرفان نظری به درد معنویت نمیخورد یعنی چی
@ali_mahdiyan
هدایت شده از خانه طلاب جوان
✅ ۲۰ سال جوانی این گروه در اردوهای جهادی گذشت...
🔻 حاج «#عبدالله_والی»، این روزهایشان را میدید که تاکید میکرد وسط درس و دانشگاه، گهگاه سری هم به مناطق محروم بزنند و چند صباحی همنشین کوخنشینان باشند.
🔸 گزارش خبرگزاری #فارس از عملکرد ۲۰ ساله گروه جهادی #محبین_ائمه را در لینک زیر بخوانید:
🌐 http://fna.ir/79x0u
#گروه_جهادی
🌀🌀 خانه طلاب جوان 🔰🔰
http://eitaa.com/joinchat/2731802626C6597703c2f
هدایت شده از مکتب امام
تفاوتهای زندگی در چهارچوب توحید و غیر آن در فقه.mp3
3.31M
🔰 حجت الاسلام والمسلمین مهدیان
در مصاحبه با #مرکز_گفتمان_توحید :
🔰 تفاوتهای #زندگی در چهارچوب #توحید و غیر آن در فقه
#صوت
#استاد_مهدیان
#نشر_دهید
#روح_توحید_نفی_عبودیت_غیرخدا
--------------------------------------------------
🔰 گفتمان توحید
https://eitaa.com/joinchat/3998351448C73bf29b9e1
جامعه کلیم الله
و اسمع دعائی اذا دعوتک
❤️این چه دعایی است اول مناجات شعبانیه؟ خوب معلوم است خدا دعای ما را میشنود. وقتی او به همه چیز علم دارد و علم به مسموعات همان سمع است خوب این سوال مثل آن نیست که از خدا بخواهیم دایره گرد باشد؟ کوه دماوند سر جایش باشد؟
❤️بحث در ظهور یافتن سمع او است نه وجود داشتن سمع. بحث در بودن نیست در شدن است. به نمایش آمدن. اوصاف خدا دو جور ظاهر میشوند یکی با خلقت و دیگری با اراده و رشد و حرکت انسانها.
خدایا میخواهم بفهمم و ببینم که دعای مرا میشنوی. شنیدن تو را بیابم.
خوب چرا این دعا را میکنم؟ که چه بشود؟
❤️علامه طباطبایی ذیل آیه اجیب دعوه الداع اذا دعان میگوید استجابت دعا فقط یک شرط دارد. همه روایات هم که شرایط استجابت دعا را خواسته اند توضیح دهند فرایند تحقق همین یک شرط را توضیح داده اند. آن یک شرط این است که استجابت هر دعا قطعی است اگر و تنها اگر آن دعا ، واقعا دعا باشد.
❤️این یعنی چی؟ ما گاهی فقط به زبان یا ذهنمان خواسته ای را میخواهیم اما همه وجودمان سرشار درخواست نیست. این دعا حقیقی نیست. درخواستمان هم به زبان و ذهن، از خدا است ولی در واقع امیدمان به این و آن و اسباب و مسببات است نه اراده او، نه او. علامه میگوید این صحنه جایی نیست که دعا حقیقتا دعا باشد. دعا میتواند به مرور با اراده ما دعاتر شود. قدم به قدم واقعی تر شود.
❤️ انسان جهادی چون حداکثر تلاشش را میکند بیشتر طعم فقر و اضطرار خود را میچشد. همه انسانها فقیر و محدودند اما آنانکه پیمانه تلاششان را پر میکنند محدودیت خود را بیشتر درک میکنند. انسان مجاهد و ملت مجاهد، شنیدن خدا را بیشتر درک میکند پاسخ خدا و «دست قدرت» او را پشت سر امور نیز بیشتر میبیند.
❤️انسان جهادی چون وارد آتش مبارزه با ظلمت و کفر و پستی میشود بیشتر بلایا او را در بر میگیرند البلا للولا یعنی همین. و این یعنی همه پیرامونش او را متوجه نگاه به آسمان و نگاه به او میکنند. انسان مجاهد و ملت مجاهد اینطور ذره ذره هم کلام خدا میشود.
❤️اگر جهادی شویم ذره ذره کلیم الله میشویم آنطور که در روایت است که خداوند به موسی گفت تو را کلیم الله کردم چون از همه بیشتر متواضع بودی. فقر نسبت به خدا در تو بروز بیشتر داشت. آری او که از روبرو مقابل دریای نیل بود و از پشت سر دریای ظلمت فرعون و آنگاه ناامید نشد بلکه فریاد زد کلا ان معی ربی سیهدین. او هم شنیدن خدا را میبیند و هم استجابتش را در میابد.
و اسمع دعایی اذا دعوتک...
@ali_mahdiyan
هدایت شده از مکتب امام
جایگاه عل.م بشری و رویکردهای فقهی از نگاه و اندیشه توحیدی.mp3
4.6M
🔰حجت الاسلام والمسلمین مهدیان
در مصاحبه با #مرکز_گفتمان_توحید:
🔰 جایگاه #علم بشری و رویکردهای فقهی از نگاه و #اندیشه #توحیدی
#صوت
#استاد_مهدیان
#نشر_دهید
#روح_توحید_نفی_عبودیت_غیرخدا
--------------------------------------------------
🔰 گفتمان توحید
https://eitaa.com/joinchat/3998351448C73bf29b9e1