مشارکت ، اشتغال، عزت
درباره #انتخابات ۱۴
🔺بیکاری مرد، باعث احساس شکست و سرافکندگی اش میشود. کار و شغل جلوی فساد جوانان را میگیرد بله اما از آن مهمتر این است که احساس عزت میدهد. وقتی احساس ذلت در جامعه بیشتر شود، فساد و خطا رشد میکند. خوب راه حل چه بود؟
🔺دیروز مرکز آمار اعلام کرد نرخ بیکاری به هفت درصد رسیده یعنی کمترین میزان در طول چهل سال گذشته. چطور این اتفاق افتاده؟ دلیلش تغییر ریل جدی دولت سیزدهم و مجلس یازدهم در امر اشتغال است. چگونه؟ کاهش نقدینگی از ۴۳ درصد به ۲۶ و جهت دادن پول به سمت تولید که باعث افزایش سرمایه گذاری در تولید شد. کاهش مالیات بر تولید از ۲۵ درصد به ۱۵ درصد ، تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار و احیای چند برابری واحدهای تولیدی نیمه تعطیل و تعطیل. قوانین مجلس هم یک نظام قانونی برای این تغییر ریل را نشان میدهد
🔺قانون جهش تولید دانش بنیان، قانون جهش تولید مسکن، قانون تسهیل مجوز کسب و کار، تصویب اعتبار ویژه احیای کارخانجات، تصویب اعتبار ویژه اشتغال ، تصویب قانون مولد سازی، طرح مالیات بر دلالی اینها ریل گذاری مجلس بوده در این جهت. اما
🔺ریشه همه این اقدامات دولت و مجلس را باید یافت. یک جهتش انتخاب درست مردم است. اما جهت مهمترش «اصل مشارکت» مردم است. چگونه؟
🔺مسیر راهبردی معامله با آمریکا و حساب کردن روی وعده های او کاملا شکست خورده بود. اگر بعد از این مردم پای کار نمیماندند. معنایش این بود که تنها راه را همان مسیر میدانند. شکست آن مسیر یک ناامیدی فراگیر ایجاد میکرد. این اجازه تغییر ریل را به مدیران ما نمیداد. برجام و امید به غرب شکست خورد اما ایران صاحب یک تجربه ارزشمند شده بود. مردم با حضورشان نشان دادند اداره کشور ظرفیت یک تغییر ریل جدی را دارد.«توجه به ظرفیتهای داخلی».
🔺ریشه عزت، بازگشت به خویشتن است. به ایمان خویش، به دارایی اصلی خویش.
حضور مردم و مشارکت آنها، اجازه و فرصت جبران و اصلاح ایجاد میکند. توبه و اصلاح باعث رشد و تحول میشود اولین ثمره اش نیز رشد احساس عزت است.
و لله العزه و لرسوله و للمومنین و لکن المنافقین لایعلمون
@ali_mahdiyan
مجلس گام دومی ها
درباره #انتخابات ۱۵
🔺دور قبل مجلس وسط کرونا رای گیری شد. یادش به خیر. در اوج مشکلات اقتصادی و ضعفهای مدیریتی که به خاطر نبود پول نفت حالا این ضعفها بر ملا شده بود. انتخاباتی انجام شد با کمترین دو قطبی گری در جامعه و مجلسی روی کار آمد پر از جوان گام دومی. مجلسی با تصمیم گیریهای متفاوت . بگذارید مثال بزنم.
🔺میدانید قانون مالیات بر ارزش افزوده کی به ذهن نخبگان ما رسید؟ ۳۴ سال پیش از تصویبش یعنی سال۱۳۶۶، پیشنهاد به مجلس رفت اما بعد میرحسین پشیمان شد. چرا؟ از ترس فشار تورمی قانون، آنهم در شرایط جنگ. قانون رفت کنار تا سال ۸۱ در مجلس اصلاحاتی ها، باز طرح شد ولی تصویب نشد. آمد و آمد تا سال ۸۷ . یعنی بیست سال گذشت ، این بیست سال عمده مشکل چه بود؟ ترس از تورم ناشی از اجرای قانون.
🔺اما چه میشد کرد، برای کم شدن وابستگی به نفت ، برای برداشتن بار مالیات از گرده تولید کننده ، برای رونق تولید. این قانون لازم بود. به هر حال عقب افتاد.آمد تا سال ۸۷ ، گفتند یک دوره ۵ ساله امتحانی انجام بدهیم اشکالاتش که روشن شد، دائمی اش میکنیم. سال ۹۲ پنج سال تمام شد. اما هشت سال آزگار بعد از آن، قانون معطل ماند یعنی در دوران مجلس لاریجانی و دولت روحانی تا اینکه
🔺تا اینکه رسید به مجلس یازدهم، مجلس گام دومی ها. اینجا تصویب شد. چرا تصویب شد؟ چون فقط دانایی برای تصمیم گیری کافی نیست. شجاعت و جسارت هم لازم است. جسارتی که ناشی از روحیه جوان انقلابی باشد. یک اتفاق مهم در حوزه قانون گذاری انجام شده بود. این یک مثال بود. تعداد قوانینی که بعد از چهل سال و پنجاه سال معطلی، بعد از تشخیص درستیشان ، در این مجلس گام دومی ها تصویب شد خیلی بیشتر از این است. شاید بعدتر به مرور بیان کنم. اما و صد اما
🔺فکر میکنید علت این شجاعت و جسارت در تصمیم گیری چه بود؟ چرا قانونی که سی چهل سال درستی آن مورد اتفاق بود عقب میافتاد؟ دلیل اولش این بود که وقتی پول نفت هست چرا ریسک کنیم؟ این منطق غلط بود، اما همین هم تا دوران روحانی که گرفتاری کشور در تحریم و نیامدن پول نفت خود را نشان نداده بود اثر داشت. بعدش چطور؟ در دوره تحریمهای شکننده چرا تصویب نشد؟
🔺 اگر بگویید اثر تورمی داشت، پاسخش این است که نبود پول هم باعث خلق پول میشد و همان اثر تورمی داشت که دیدیم و چشیدیم. چرا وابستگی به نفت و کمک به تولید را با این قانون سهل نکردند؟ چون تورم با خلق پول فرق میکرد نسبت به تورم ناشی از مالیات مصرف. آنجا مدیر با مردم روبرو نمیشد. روبرو شدن با مردم نیاز به یک اعتماد و رفاقت دو طرفه داشت. نیاز به همدلی داشت. همانکه در ابتدای دولت روحانی رهبری از مردم و از دولت درخواست کرد.
🔺مشارکتی که در دل دو قطبی و دعوا شکل بگیرد باعث میشود منتخب مردم از خیلی ها بترسد. اما مشارکتی که در دل همدلی و انسجام شکل بگیرد، باعث همدلی مدیران و مردم هم خواهد بود. مردم این بار آمده بودند اما از سر ایمانشان نه دعوای پرسپولیس استقلالی با هم. مجلس یازدهم و دولت سیزدهم، در چنین بستری روی کار آمد. لذا چیزی جز ایمان و اعتماد مردم و تعلق به آرمانها نداشتند. برای همین صادقانه و مخلصانه تصمیم های تحول ساز میگرفتند با شجاعت و جسارت.
@ali_mahdiyan
هدایت شده از خانه طلاب جوان
⚡️هنوز واسه انتخابات دست به کار نشدی؟!
#تبلیغ_انتخاباتی
📣رویداد "وقت مأموریت"
🔹دورهمی گروه های فعال در انتخابات
ارائه تجربیات گروههای فعال، محتوای تبلیغی، ایده های تبلیغی، سازماندهی طلاب و...
🗓یکشنبه٫ساعت۱۶
📌سالن کوثر٫سازمان تبلیغات
💫 به "خانه طلاب جوان" بپیوندید:
🌐 @khanetolab
تحول در قانون
درباره #انتخابات ۱۶
🔺ایران نیاز داشت دوباره تجربه کند. غرب را. بهترین دولت برای این تجربه انتخاب شد. همه معتقد بودند ظریف و روحانی میتوانند. رفتند، اصرار کردند، حتی بعد از روشن شدن شکست طرحشان، ادامه دادند. نشد. وقتش بود ایران قهر کند، ناامید شود، اعتراض کند، به هم بریزد، اما ایران فرق میکند با همه جا. او عاقل و صبور، انتخاباتی آبرومندانه برگزار کرد. حضور مردم یعنی راه دیگر را امتحان کنید؟ کدام راه؟ همانکه از اول رهبر میگفت و مسوولین دل نمیدادند. بازگشت به خویشتن. به توان داخلی. به تولید. به کندن ناف اقتصاد از نفت. به اقتصاد مقاومتی. معجزه حضور، باعث زمینه سازی برای تغییر بود. این تغییر در تصمیمات مجلس خود را نشان داد. چگونه؟
🔺یک قانون راهبردی برای پس گرفتن امتیازاتی که داده بودیم. حالا غرب باید دنبال ایران میدوید.
دوم تغییر ریل اقتصاد در قالب نظام قوانین متفاوت، قانونهایی که سالها بود معقولیتش روشن شده بود ولی هزار ملاحظه کاری مانع تصویبش شده بود:
🌱قانون مالیات بر ارزش افزوده:
تصویب پس از ۳۴ سال.
ضرورت: جدایی از وابستگی به پول نفت، زمینه سازی برای رونق تولید
علت تاخیر ترس از آثار تورمی.
🌱قانون مالیات بر خانه های خالی
تصویب پس از ۵۰ سال
ضرورت: کمک به اقتصاد بدون نفت، فشار بر سوداگری و دلالی، سوق سرمایه انباشته در مسکن به سمت تولید، و کمک به درمان درد مسکن. کدام درد؟
سال ۷۵ حدود ۱۵ درصد ایران در خانه های استیجاری بودند
سال ۹۵ این عدد به ۳۰ درصد رسید.
وزیر مسکن شارلاتان و بی بته روحانی میگفت افتخار میکنم یک واحد مسکن نساختم. مسکن مهر مزخرف است.
سال ۹۹ ، عدد به ۴۴ درصد خانه استیجاری در ایران رسید.
این البته در حالی بود که سال ۹۵ که ۲۴ ملیون خانوار در ایران زندگی میکردند ، ۴.۷ ملیون خانه خالی و نیمه خالی هم در کشور وجود داشت.
آن اظهارات وزیر مسکن، این هم وضعیت معطلی قانون مالیات بر خانه های خالی.
🌱قانون مالیات بر سوداگری و سفته بازی
تصویب بعد از یازده سال
ضرورت: سوق پول در بازار دلالی دلار و سکه و مسکن و خودرو به سمت تولید
کمک به کنترل قیمت این موارد و جلوگیری از درامدهای نجومی از دلالی اینها
سال۹۳ با درخواست آخوندی وزیر مسکن این طرح از دستور کار مجلس لاریجانی خارج شده بود. تا مجلس یازدهم
🌱طرح اصلاح ساختار بانک مرکزی و اصلاح ساختار بانکی
تصویب پس از ۵۰ سال
ضرورت: اقتدار بیشتر بانک مرکزی برای کنترل بانکهای خصوصی و آثار مخرب ناترازیشان در تورم
علت تاخیر: تعارض منافع
🔺موارد بیش از اینها است. قانونها دست مدیران را باز میکنند. قانونها نشان دهنده عزم وکلای مردم بر تغییر ریل جدی کشور بود. اینکه رشد اقتصادی کشور در سال ۲۰۲۳ در جهان دوم شد، اینکه نرخ بیکاری به پایینترین میزان در چهل سال اخیر رسید، اینکه تورمی که دهها اقتصاددان نزدیک به روحانی در نامه رسمی به رییسی سه رقمی شدنش را پیش بینی کرده بودند روی عدد چهل ثابت ماند ولو با حذف ارز ترجیحی ولو با اغتشاشات وارداتی، ولو با هزار مشکل داخلی و خارجی، اینها آثار این عزم جدی تغییر است که من و شما لابلای اخبار خاله زنکی مجازی ندیدیم و درباره اش گفتگو نکردیم. اما همه اینها آثار کوچکی از مشارکت و حضور مردم بود که در ابتدای یادداشت توضیح دادم.
@ali_mahdiyan
-1519509760_660682250.pdf
378.2K
#چهل_حدیث_امام
شیخ علی مهدیان
تقریر تا جلسه هشتم
@ali_mahdiyan
1_9466185792.mp3
26.25M
تدریس #چهل_حدیث_امام
شیخ علی مهدیان
🔺جلسه نهم
🔹نقش تفکر در سلوک از منظر امام
🔹جایگاه تفکر در سبک سلوکی حضرت آقا
🔹تفکر مفید؛ ۱.به کارگیری قوه عقل عملی
🔹تفکر مفید؛۲.تفهیم به قلب
@ali_mahdiyan
1_9764108760.mp3
25.34M
تدریس #چهل_حدیث_امام
شیخ علی مهدیان
🔺جلسه دهم
🔹نقش تفکر در سلوک از منظر امام۲
🔹بررسی تفکر در اندیشه امام با توجه به کتاب «آداب الصلوه»
🔹تفکر مفید؛ ۱.به کارگیری قوه عقل عملی
🔹تفکر مفید؛۲.تفهیم به قلب
@ali_mahdiyan
بگیر و ببند
درباره #انتخابات 18
🔸«بگیر و ببند» در کشور خلق یک عده است. حوزه علمیه که باید پایگاه «آزاد اندیشی» باشد، درش تحصن میشود که چرا فلانی چنین نظراتی دارد و میگوید. خوب داشته باشد. این فرهنگ کثیف لعن و نفرین مال ما نیست. مال غرب است. چه پیش از رنسانس چه پس از آن. مال دنیای پر از استکبار غرب است. ولو پشت ریش و عمامه مخفی اش کنیم.
🔸آقا به خدا قسم زشت است، چند سال قبل یکی از مراجع بزرگ شهر میگفت من متعرض نظرات حضرت امام ره نمیشوم چون حوصله جنجالهایی که یک عده راه میاندازند ندارم. یعنی اصلا هیچی ولش کن. به نظرات امام فکر هم نمیکنم. صحنه برای اندیشه درباره امام آماده نیست. در همین حوزه افتخار میکنند فلان روشنفکر را با کتک از شهر بیرون کردند. خوب غلط کردند. بیجا کردند. کی بنا بود اینگونه به تقابل با اندیشه غلط برویم. مگر اندیشه را میشود با لنگه کفش خفه کرد. همین ها باعث شده سخنان امام و آقا در حوزه امروز وارد نشود و در حاشیه کار فرهنگی و فوق برنامه، بازی بازی کنند با آن. من دست آن عالمی را میبوسم که رهبر و امام را در این شهر نقد میکرد، که یک عده از ما علافهای خوش گذران دردمان بگیرد شاید اندیشه کنیم درباره معقولیت سخنان رهبرانمان، این حکیمهای فقیه و سالک که مظلومیتشان اعظم از صلاحیتشان است. از چیزی میترسیم مگر، به خدا قسم اندیشه امام و آقا هر چقدر بیشتر نقد شود عظمتش خود را بیشتر نشان میدهد.
🔸«بگیر و ببند» یک خلق شده برای عده ای. نگاه کنید ببینید بعد از برنامه فاخر معلی چطور به آسمان و زمین توهین میکنند. نمیبینند و نمیفهمند چطور صدا و سیما آماج تیرهای زهرآگین رسانه های خبیث شده چون در تلاش است نشاط معنوی و ایمانی را در جامعه بسط دهد، به خدا قسم یک روز به سید بشیر مظلوم و علی فروغی شبکه سه میتازند یک روز وحید جلیلی مجاهد را تمسخر میکنند، یک روز قالیباف پرکار و جهادی مجلس انقلابی را میکوبند، یک روز فلان استاد دگر اندیش حوزه و فلان آیت الله و چه و چه را قیچی میکنند، آخرش خودشان میمانند و تریبونهای ریش دارشان، اف بر این فرهنگ استبداد ریشو.
🔸مردم! شما را به خدا بیایید پای صندوقهای رای، که این بساط جمع شود. من میدانم ، دیده ام، شنیده ام در محافلشان که چطور میگویند خمینی مجبورمان کرد و الا رای مردم یعنی چی؟ دیده ام اگر رهبری نگفته بود و هر کس دیگری گفته بود که همین بی حجابها هم اکثرشان مومنند و فرزندان منند، اینها چنان یقه پاره میکردند و تحصن بازی راه میانداختند که بیا و بپرس. جهالت خطرناک است. استبداد و زور گفتن از آن خطرناکتر ولی وقتی این دو در هم ضرب میشوند نمیدانی چه سم مهلکی میافریند.
🔸مردم اگر میدان را خالی کنیم میدانم که عده ای مثل آب خوردن با یقه بسته و تسبیح شاه مقصود پشت درهای بسته برای دار و ندارمان تصمیم میگیرند. آن وقت معلوم نیست از انتهای جلساتشان استکبار رضاشاهی بیرون میزند یا سند بیست سی غربی .
مشارکت یعنی همه هستند همه انقلابی اند، همه صاحبند، همه را در چشم این خلق مشمئز کننده غربی کنیم که این خالص سازی ها ور بیفتد.
@ali_mahdiyan
هدایت شده از برنامه تلویزیونی خیابان آزادی
🔴سیزدهمین قسمت برنامه تلویزیونی «خیابان آزادی»
📌با حضور:
🔻 حجت الاسلام علی مهدیان
🔺در این برنامه پاسخ می دهیم:
اقدامات اولویت دار در کنشگری حجاب چیست؟
🗓️ ۲۹ بهمن ماه
🕙ساعت ۲۲ از شبکه افق سیما بصورت زنده
️#شبکه_افق #خیابان_آزادی #حجت_الاسلام_علی_مهدیان
@khiyabaneazadi
وقت ارتقای نخبگان.mp3
16.28M
🔹مدتی است همه چیز مهیای یک پوست اندازی نخبگانی است. چرا؟
🔹بررسی زاویه نگاهی که همیشه مهاجم است.
۲۰ دقیقه
🔺مخاطب: خواهران و برادران طلبه آماده برای تواصی به مشارکت
🔺شیخ علی مهدیان
درباره #انتخابات ۱۹
@ali_mahdiyan
1_9770896212.mp3
9.49M
📍تأثیر اخلاص در مشارکت
🔻استاد یزدانپناه
🔻استاد عابدینی
🔻استاد فلاحشیروانی
چهار دقیقه مهم
درباره #انتخابات ۲۰
@khanetolab
@ali_mahdiyan
مشارکت و سفره
درباره #انتخابات ۲۱
🔺تورم ۴۰ درصد کم نیست. فشاری است که همه احساس میکنند. اما چند نکته
🔺بهادری جهرمی سخنگوی دولت رییسی گفت رییس بانک مرکزی دولت روحانی در جلسه ای به آقای رییسی چیزی گفت که خیلی ها به معنای آن توجه نکردند. او چه گفت؟
🔺ابتدای دولت رییسی ۶۱ اقتصاد دان دانشگاهی نزدیک و مشاوره دهنده به دولت روحانی، نامه ای رسمی نوشتند و امضا کردند. از سر دلسوزی بود، کلیدی ترین جمله آن نامه یک پیش بینی بود. چه گفتند؟
🔺 رییس بانک مرکزی دولت روحانی گفته بود با این وضعیت و ریلی که در دولت روحانی قرار گرفته، کشور به سرعت به تورم سه رقمی خواهد رسید. این دقیقا همان جمله کلیدی پیش بینی شده ۶۱ اقتصاد دادن بود. «تورم سه رقمی».
🔺دو سال و نیم گذشت. اما. در همان سال اول دولت رییسی بانک مرکزی اعلام کرد، تورم از حدود ۶۰ درصد به حدود ۴۰ درصد رسید. آنقدر خبر عجیب بود که عده ای باور نکردند. خیال کردند خبر کذب است. اما جالب این بود که دولت رییسی با شجاعت تمام حذف ارز ترجیحی که زمینه ساز رانت و فساد بود را اجرایی کرد. مخالفین متفق بودند که این تصمیم تورم زا است. اما تورم در حدود ۴۰ درصد باقی ماند. یک سال را هم کشور به اغتشاش گذراند باز تورم رشد نکرد. جالبتر اینکه صندوق بین المللی پول امسال اعلام کرد سال دیگر تورم به حدود ۳۰ درصد سقوط میکند. این یعنی تورم سه رقمی نشد بلکه نصف شد. اما چرا؟
🔺دلیلش اقدامات متنوع و متعدد دولت است. یکی از مهمترین اقدامات دولت جلوگیری از چاپ پول بود. رشد نقدینگی از ۴۳ درصد به ۲۶ رسید. چرا؟ چون پول به کشور برگشت. دیروز وزیر خارجه گفت در دوران طلایی ارتباطات دیپلماتیک و خروج از انزواییم. پولهای بلوکه از عراق و کره برگشت. تعاملات کالا به کالا ، بازارهای متنوع اقتصادی با کشورهای مختلف. پذیرش در شانگهای و بریکس که کمتر کسی باور میکرد محقق شود. سوال این است که این چرخش دنیا دلیلش چه بود؟
🔺دلیلش ساده بود. مشارکت مردم در انتخابات دولت سیزدهم و مجلس یازدهم. پیام قدرت و مقاومت به دنیا صادر کرد. منابع ایران بازگشت. جلوی خلق پول گرفته شد. ریل تورم تغییر کرد. این بحث غیر از آن سنت روشن خدا است که با اراده مردم، اراده اش به کمک میآید و همه چیز را به کمک میآورد. کمک به مشارکت کمک به سفره مردم است.
@ali_mahdiyan
هدایت شده از برنامه تلویزیونی خیابان آزادی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎤چرا حجاب برای دشمن اولویت دارد؟
🎬حجت الاسلام علی مهدیان
کشور در موقعیتی است که جریان پیشرو و پیشران انقلابی در آن خیلی مهم است.و چون یک طیف وسیعی هستند اگر این جریان زمینگیر،و حرکتش کند شود،به نفع دشمن است.برای اینکه این اتفاق بیفتد دشمن باید در این طیف احساس شکست و ناامیدی را ایجاد کند.
@khiyabaneazadi
#حجاب
#اهمیت_حجاب
#طیف_انقلابی
#شکست_ناامیدی
خوش باشید
درباره #انتخابات ۲۲
🔺وضعیت را نمیبینید؟ نمیفهمید قصه غزه و آدم کشی اسراییل به آمدن مردم پای صندوق مربوط است. کی وقت کردی این ربطهای ساده امور را هم نفهمی. نمیفهمی چرا اسراییل باید وسط جنگ و آدم کشی هایش ایراناینترنشنال را ببرد اورشلیم، برایش برنامه فارسی درست کنند؟ نمیفهمی چرا نتانیاهو میگوید رای ندهید؟
🔺شما را نمیدانم ولی طلبه ای که این ایام سرش توی کتابش است فقط، طلبگی نمیکند. آن موسسه ای که در این ایام طلبه هایش را به زیارت و گشت و گذار میبرد، به درد نمیخورد. آن نادانی که به جای آنکه کمک به جبهه بدهد کارش شده گیر دادن به دولت و مجلس، خیانت میکند. آخر چه بلایی سرتان آمده؟ الان وقت چیست دقیقا؟
🔺ندیدید چطور برای کندن کردستان و گیلان و سیستان برنامه ریزی کرده بودند؟ ندیدید به کمتر از فروپاشی راضی نمیشوند؟ ندیدید چطور در شاهچراغ،حرم امام هشتم، کنار مزار حاج قاسم آدم میکشند مثل آب خوردن؟ که مردم ناامنی بچشند؟ نمیفهمید همه دنیا منتظرند کمر ایران بشکند؟ خوب تو چرا خفه شدی؟ چرا لال شدی؟ کی وقت کردی اینقدر بی خیال شوی؟
🔺علما کجایند؟ اساتید چه میکنند؟ چرا شاگردهایشان را روانه نمیکنند؟ آن حزب اللهی های فالور باز چه میکنند؟ نفرین به این سکوت دشمن شاد کن؟ من با شما نیستم. من با طلبه های پاکی هستم که الان در شهر و روستا پخش شدند دارند میدوند برای مشارکت ایران. یعنی برای قدرت اسلام. آنها که هم کف خیابانند و هم کنار درس و بحثشان. من با شما نیستم من با حزب اللهی هایی هستم که زندگیشان را آورده اند پای کار که حرف رهبرشان زمین نماند. آنها که فحش میخورند که رهبرشان سخنش زمین نماند.
🔺خدا رحمت کند آن شهید عزیز را که میگفت کربلای چهار و پنج میآید و میرود، تو حواست به خودت باشد. با این کم کاریها لعنت زمین و آسمان را برای خودمان ایجاد نکنیم. مراقب باشیم خون مظلوم گردن مان نباشد. آقایانی که حق الناس تدریس میکنید فشار دشمن بر این مردم مظلوم ایران بیشتر شود به خاطر کم کاری شما حق الناس، آنهم پاکترین ناس، گردنتان را میگیرد. آدم کشی اسراییل بر مردم غزه و لبنان بیشتر شود به خاطر آنکه مدد ندادید ایران با مشارکت قدرت نمایی کند و این فشار را کم کند، حق الناس است آنهم مظلوم ترین ناس . خون مظلوم گردنتان و گردنمان خواهد بود. کاش بفهمید تاوان سکوت و تعللتان چیست.
@ali_mahdiyan
1_9822802607.mp3
32M
از رنجی که میکشیم
درباره #انتخابات ۲۳
لال شدن خواص در دهه هفتاد و هشتاد چه بلایی را سر کشور و بر سر خودشان آورد.
نگران خودمان باشیم
گفتگو با رادیو روایت
https://eitaa.com/radiorevayat
@ali_mahdiyan
1_9875707664.pdf
14.77M
محتوای تواصی به مشارکت
درباره #انتخابات ۲۴
خیلی از رفقایی که بنای تبلیغ و تواصی برای افزایش مشارکت در انتخابات یازده اسفند ۱۴۰۲ را دارند، پیگیر محتوای مناسب بودند.
این همان نشریه ای است که قولش را داده بودم.
به نظرم حتما یک نسخه فیزیکی یا مجازی آن را همراه داشته باشید.
محتوای نشریه همان پرسشهایی است که عموما مرددین برای حضور در انتخابات مطرح میکنند.
چرا رای بدهیم؟
رای دادیم چی شد؟
رای نمیدهیم که اعتراض کنیم.
و خلاصه پرسشهایی از این دست.
تلاش کرده ایم با دو زاویه نگاه «عمیق» و «کلان» به صحنه، مساله های متداول را پاسخ دهیم.
سعی کنید این محتوا را به دست دیگران نیز برسانید.
@ali_mahdiyan
درباره #انتخابات ۲۵
🔺رای دادیم بیکاری چی شد؟
🔹کارخونه های ۱۰۰ ساله مثل ارج یادته تعطیل شد؟ ارج به کنار ۷۰۰ تا کارخونه تعطیل شده دیگه هم احیا شد و رکورد کاهش نرخ بیکاری شکسته شد.
🔺جدی میفرمایید؟
✍بله نرخ بیکاری از ۱۱٫۵ درصد در دولت گذشته به ۷ درصد کاهش یافت و رکورد کاهش نرخ بیکاری بعد از انقلاب شکسته شد.
@ali_mahdiyan
May 11
آران و بیدگل.mp3
46.14M
درباره #انتخابات ۲۶
حوزه علمیه، ایران، مشارکت
شیخ علی مهدیان
در جمع طلاب مدرسه علمیه شهرستان آران و بیدگل
@ali_mahdiyan
هدایت شده از نشریه عهد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کتاب #دستور_از_خمینی
⏪ کتاب #دستور_از_خمینی، تجربه عینی تبلیغات انتخاباتی #خانه_طلاب_جوان در سال ۹۶ است.
✅ این کتاب برای طلابی که در این روزها به دنبال الگوی حضور سیاسی موثر هستند، بسیار الهام بخش خواهد بود.
💳 خرید کتاب، با 10٪تخفیف به همراه پست رایگان
✅کد تخفیف:p1458
💳 خرید از طریق لینک زیر:
🌐 https://zarinp.al/572380
💳مشکل در خرید و پیگیری:
🌀@ali4892
#پهلوی_بدون_سانسور
#جهادـتبین
•┈••✾🔹✾••┈•
🌀🌀انتشارات گام دوم در "ایتــا"
وابسته به خانه طلاب جوان قم
بر پا
کتاب #دستور_از_خمینی ⏪ کتاب #دستور_از_خمینی، تجربه عینی تبلیغات انتخاباتی #خانه_طلاب_جوان در سال ۹۶
این کتاب تجربه خانه طلاب جوان قم در سبک تبلیغ خلاقانه و ساده شان را به صورت مستند و جذاب روایت میکند.
تبلیغ روی چهارپایه کف خیابان
تبلیغ مغازه به مغازه
تبلیغ گروهی
تبلیغ معنوی
تبلیغ طلبگی
درباره #انتخابات ۲۷
@ali_mahdiyan
🔺رای دادیم خودرو چی شد؟
🔹معلومه وقتی یه دولتی، تولید خودرو رو متوقف کنه، قیمت ها نجومی میشه، اما این دولت با رشد تولید خودرو و تثبیت ارز، افسار افزایش قیمت رو کشیده.
🔺جدی میفرمایید؟
🔹بله رییسی با ابلاغ فرمان هشت ماده ای به خودروسازان، تولید رو به ۱.۳ ملیون خودرو در سال افزایش داده و مجلس با تصویب واردات خودرو انحصار خودروسازان را شکست.
درباره #انتخابات ۲۸
@ali_mahdiyan
هدایت شده از بانوی آب
برای پیوستن به قرارگاه انتخاباتی بانوان در جهت افزایش مشارکت مردمی در انتخابات لطفا پرسش نامه زیر را پر بفرمایید.
https://survey.porsline.ir/s/dhmuUUF
🦋 به #بانوی_آب بپیوندید:
https://eitaa.com/banooyeab
هدایت شده از حوزه و تبلیغ | علیرضا پناهیان
حجت الاسلام علی مهدیان.mp3
13.89M
🔻#صوت_کامل | سلسله نشستهای دعوت
▫️فصل اول: حضور (ویژه نامۀ انتخابات)
📢گفتگو با حجت الاسلام علی مهدیان
📝با موضوع: طلبۀ عصر انقلاب
🔹مجله تصویری تبلیغ
فیلم کامل | تیزر
✅ علیرضا پناهیان _ حوزه و تبلیغ
@Hawzah_Panahian