13.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌لاریجانی: حامل پیامی از سمت رهبر انقلاب برای نبیه بری بودم
🔹دوستان و دشنمانتان را بشناسید، ما به دنبال حل مسائل هستیم آنهایی که به هم میزنند نتانیاهو و دار و دستهی او هستند.
@eghtesadonline
عین قاف
📌لاریجانی: حامل پیامی از سمت رهبر انقلاب برای نبیه بری بودم 🔹دوستان و دشنمانتان را بشناسید، ما به د
من یک سوال دارم. مگر لاریجانی فاسد و منحرف و حامی فتنه و خائن و..... نبود؟
مگر همین الان در همین ایتا و در فضای مجازی و حقیقی، از طرف جماعت حزب اللهی، او به عنوان یک انسان خطرناک و ناجور معرفی نمیشود؟
پس چطور باز هم در شرایط حساس و برای امور مهم، رهبری از لاریجانی کمک می گیرد؟ چرا لاریجانی را نماینده ویژه و مامور ابلاغ پیام به نخست وزیر لبنان قرار میدهد؟
سایه ی انقلابیون زیادی سنگین نشده؟
به پیر به پیغمبر در این حرفها نشانه هایی است برای آنها که اهل فکر کردن هستند. دیروز عراقچی و قالیباف ، امروز لاریجانی، فردا هم لابد دیگران. الان دیپلماسی مقاومت دست کیست؟
May 11
هدایت شده از اصلاحات نیوز
📢 «توئیتریشدنِ سیاست»
نشست رونمایی از کتابِ «توئیتریشدنِ سیاست» توسط نشر اگر با همکاری انجمن ایرانی مطالعات فرهنگی و ارتباطات، خانه اندیشمندان علوم انسانی و پلتفرم اجتماعی کارزار، برگزار میشود.
با حضور:
◀️دکتر محمدجواد ظریف
◀️دکتر هادی خانیکی
◀️دکتر محمد فاضلی
◀️دکتر محمد رهبری (نویسندهی کتاب)
مکان: خیابان نجاتاللهی (ویلا)، نبش ورشو، خانهی اندیشمندان علوم انسانی، سالن فردوسی
زمان: دوشنبه، ۲۸ آبان ۱۴۰۳، ساعت ۱۷
🔹حضور برای عموم آزاد و رایگان است.
_
اصلاحات نیوز
✅ @Eslahatnews
🔗 Eslahatnews.com
هدایت شده از آموزش و پژوهش دین و رسانه
اطلاعیه|نشست علمی
سواد رسانهای پیشران حکمرانی فرهنگی در رسانههای نوین
👤با حضور:
حجتالاسلام دکتر احمد واعظی
دکتر حسن بشیر
دکتر کمال اکبری
دکتر سید علیمحمد رضوی
⏰زمان: دوشنبه 28 آبانماه 1403 ساعت 10 الی12
🌐مکان: دانشکده دین و رسانه، سالن آمفی تئاتر شهید آوینی
✅به شرکت کنندگان گواهی حضور اعطا میشود.
لینک حضور مجازی: B2n.ir/j53254
#آموزش
#پژوهش
⬇️⬇️⬇️
https://eitaa.com/moavenatamozeshvapajohesh
بسم الله الرحمن الرحیم
جناب آقای مهندس سید کمال علوی
سلام علیکم
انتصاب شایسته حضرتعالی به عنوان معاونت سیاسی استانداری فارس را خدمت شما تبریک عرض می کنم. ان شاء الله که با درایت و لیاقت مدیریتی که از جنابعالی سراغ داریم، این انتصاب مهم و دلگرم کننده، منشأ خدمت و خیر برای مردم شریف استان فارس باشد. با آرزوی توفیق روزافزون و سلامتی برای شما
و من الله توفیق
علی قربانی پور
حکمرانی، زندگی و چیزهایی که دولت پزشکیان باید بداند
علي قربانی پور ✍
تقریبا از سال 90 تا کنون، کشور از لحاظ اقتصادی وارد مسیری شده که میتوان ادعا کرد سال به سال شرایط سخت تر از قبل میشود.
اوج مصائب و نقطه ی جوش ماجرا هم از 96 بود که تورم وحشتناک، انفجار بازار، کاهش قدرت خرید، ارزش پول و سایر معیارهای اقتصاد خوب و رفاه نِسبی، دچار آسیب اساسی شدند. اما به عقیده من، شدیدترین ضربه ی این مسیر و سلسله اتفاقات، لاغر شدن طبقه متوسط در جامعه بود. هم سرمایه داران و مرفهین درصدشان افزایش پیدا کرد و هم فقرا و محرومین. این نکته بدیهی است که نابودی قشر متوسط در همه جای دنیا یعنی زنگ خطر امنیتی و سیاسی برای حکومتها. کاهش سرمایه اجتماعی، کاهش مشارکت در انتخابات ها، افزایش تنشها و منازعات در سطح جامعه. بروز حوادث تلخ و آشوبهای مختلف در بازه های زمانی کوتاه، دی 96،آبان 98، شهریور 1401 از نتایج مسیری بود که ما از سال 90 وارد آن شدیم. تا امروز، هیچ دولتی ما را از آن مسیر بازنگردانده و تغییر خاصی را علی رغم همه ی حمایتها و امید بستن ها، ایجاد نکرده است. من در این مرقومه، قرار نیست از علل وارد شدن به این مسیر و تاثیر عوامل داخلی و خارجی حرف بزنم. بلکه قصد دارم از بایسته های پیش روی دولتها و مسئولان، خاصه دولت فعلی ، مطالبی را گوشزد کنم. دولت پزشکیان به عنوان دولتی که ثمره ی تحول خواهی و امید و آشتی مجدد بخش دلخور جامعه ایران است، باید بداند چه رسالت خطیری را بر دوش میکشد. رسالتی که اصلا قابل تعارف و تسامح نیست. شرایط از نقطه ای به دولت پزشکیان رسید که ما، با خوشبینی هم این میزان مشارکت در انتخابات را پیش بینی نمیکردیم. مشارکت 49/9 درصد که البته زمانی برای ما ننگ محسوب میشد، به اتفاقی مبارک و مایه شکرگزاری مبدل گشت. جریان دولت قبل، با وجود برخی اقدامات مثبت، نتوانست این درک و فهم را نسبت به خودش در اذهان جامعه ایجاد کند، که قرار است از مسیر تاریک اقتصادی موجود بازگردد. همین ضعف در عدم ایجاد رضایت و اثر محسوس در زندگی ملت، سبب شد تا بعد از بروز یک حادثه غير منتظره و انتخابات زودهنگام، قدرت به جریان رقیب سپرده شود. جریان قدرت عوض شده، جناح ها تغییر کردند، اما نگرش مردم چطور؟ آن انگاره های ذهنی که سالهاست برای ملت ایران ایجاد شده و گسترش یافته چگونه تغییر میکنند؟ ابتدائا برخی از این انگاره ها را بازگو میکنم:
1.اینها همه از یک قماشند، هیچکدام دلشان برای ما مردم نسوخته و فقط فکر جیب خودشان هستند.
2. کاری از دست هیچکس ساخته نیست، هیچ دولتی با هیچ تفکری نمیتواند مشکلات را حل کند، اصل مشکل خود نظام است.
3. یک عمر ملت را با شعار فریب دادند، زندگی را به خاطر دین بر ما حرام کردند.
این گزاره ها را با یک چرخ زدن در خیابان، از افراد مختلف به بهانه های مختلف میتوان شنید. بله هنوز هم میتوان شنید، چون دولت پزشکیان علی رغم اقدامات و شعارهای مثبت اخیر خود، نتوانسته جلوی برخی معضلات را بگیرد تا روزنه امید در بین آحاد جامعه، نسبت به موارد مذکور، ایجاد گردد. دولت رییسی هم نتوانست، علی رغم همه شعارهایی که داده شد و همه برند سازی ها و مانورهایی که رفقا راجع به دولت میدادند، در این مورد موفق ظاهر شود. سرسخت ترین طرفداران دولت که الان هشتگ حاج آقا هارداسان میزنند، تا 24 ساعت قبل از سقوط بالگرد، بر این باور بودند که نه خیر، رییسی هم نتوانست، حالا باید برای انتخابات بعدی چکار کنیم و از این مدل سخنان. نگاه نکنید به این که الان راجع به آن سه سال، طوری حرف میزنند کأنه جمهوری اسلامی سوییس بوده است. خود همین رفقای انقلابی ما نیز چنین حرفهایی را تا قبل از شهادت رئیس جمهور، قبول نداشتند. دولت پزشکیان نیز از این قاعده مستثنی نیست. دولتها در جمهوری اسلامی تا زمانی که نتوانند با عمل، سوء تفاهمات پیش آمده برای ملت را رفع کنند، هر حرف دیگری بی معناست. باید در مقام عمل و به طور محسوس، به ملت ثابت شود که جمهوری اسلامی با نظام معرفتی و مبنای خاص خودش، در تضاد با زندگی، اقتصاد و رفاه آنان نیست. سیاستهای غلطی بوده، کاهلی هایی بوده، اشتباهاتی شده که ما را به مسیر غلط ده سال اخیر انداخته، ما توانستیم و میتوانیم از آن برگردیم. پزشکیان مهم ترین ماموریت دولتش باید این مطلب باشد، ولاغیر. شعار و پروژه وفاق ملی عالیست. هم عالی هم ضروری، خصوصاً بعد از این که ما حوادث کمرشکن و بی سابقه 1401 را گذراندیم. اما این شعار و پروژه، در سخنرانی، در همایش، در نطق و در برخی خرده اقدامات مثبت، صرفا تا 6 ماه یا نهایتا یکسال کاربرد دارد. تازه اگر در این یکسال، اتفاقات ناگوار خاصی رخ ندهند. بعد از یکسال ، بدون ارائه واقعی و محسوس بیلان کاری، دیگر شما نمیتوانید از وفاق ملی دم بزنید . نمیتوانید از اتحاد بگویید اما مسئول اطلاع رسانی و روابط عمومی دولت در تلویزیون لگد به وام ازدواج بزند.
یا بدون اطلاع قبلی ناگهان یارانه 5 دهک واریز نشود. یا خودرو 30 درصد گران تر شود. اگر این موارد، رو به بهبودی نروند، کار دولت پزشکیان نیز مانند دولتهای قبلی، سخت و متمایل به قهقرا خواهد بود. نمیشود گفت وفاق ملی اما پیوست اقتصادی ایجاد رضایت و حل کردن سوء تفاهمات را لحاظ ننمود. وفاق بی مایه فتیر است. اینگونه به نظر می رسد که دولتمردان باید این پروژه را برای خودشان به عنوان اصلی ترین هدف دولت چهاردهم تعریف بکنند: رفع سوءتفاهمات ده پانزده ساله. آقایان، این شمایید که باید به ملت ثابت کنید، یعنی عملا در مقام اجرا مسئول تقویت و تضعیف این گزاره هستید که جمهوری اسلامی، مبانی معرفتی و فلسفی اش، شعارهایش، آرمانش، فقه معاصر، نظریه ی امام خمینی و اساسا موجودی به نام آخوند، دشمن اقتصاد، زندگی و رفاه مادی ملت ایران هست یا نیست. دولت قبلی هم دقیقا این مسئولیت را داشت، و قبلی و قبلی ها نیز. امید است که دولت بتواند این مساله را خوب بشناسد، درک کند و اولویت اصلی خودش قرار دهد. در شرایط حساس و پیچیده ای از تاریخ قرار داریم.