💢نمایشی برای وطن
نمایش #کلنل به عنوان برشی از زندگی #محمدتقی_پسیان، از نظامیان اواخر دوره قاجار و اولین خلبان ایرانی و فرمانده ژاندارمری خراسان، ضمن معرفی شخصیتی تاریخی که خلأ آن در آموزش و پرورش، آثار هنری و حتی نمادهای شهری احساس میشود، به درستی موضوع #وطن_پرستی را برای هر ایرانی متذکر میشود.
محمدتقی خان پسیان نماد یک جوان ایرانی است که به دلیل روحیه #عدالتخواهی و همچنین توجه به منافع ملی توانست در مدت کوتاه چند ماهه فرماندهی ژاندارمری خراسان با ایجاد تشکیلاتی منظم ضمن افزایش امنیت، نسبت به کوتاه نمودن دست افرادی که اموال دولتی را به مصارف شخصی میرساندند، اقدام کند.
کلنل پسیان در حالی که برخی عناصر داخلی و رابطین غربی او را تشویق به اعلام استقلال خراسان از #ایران میکردند و یا پیشنهاداتی برای مهاجرت به اروپا را جلوی پای او قرار دادند، به دلیل دلبستگی به وطن حاضر به چنین کارهایی نشد تا دو انگاره روشن از وطن پرستی را برای همیشه تاریخ نشان دهد.
✅ @alikhezrian
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢فلسفه تشکیل بسیج دانشجویی
در جمع #دانشجویان حاضر در دوره نخبه پروری سیاسی شهید دیالمه که در قم برگزار شد، با اشاره به فلسفه تشکیل #بسیج_دانشجویی، به تشریح وظیفه این تشکیلات دانشجویی در مسیر حرکت انقلاب اسلامی پرداختم.
✅ @alikhezrian
انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار میکند؛
💢 انتخابات چرا مهم است؟ رأی ما چه تأثیری دارد؟
با حضور علی خضریان، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی
زمان: سه شنبه ۷ آذر ۱۴۰۲ از ساعت ۱۲ لغایت ۱۴
مکان: آمفی تئاتر دانشکده اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز
✅ @alikhezrian
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢چه کسانی طرح شفافیت آرا را کنار زدند؟
در برنامه #بهارستان_دوازدهم با اشاره به مخالفت خود با طرح «شفافیت قوای سهگانه» به دلیل کنار زدن طرح #شفافیت_آرای_نمایندگان، خواستار بازخوانی مواضع حامیان و کسانی که با توسل به این طرح شکست خورده اقدام به تخریب نمایندگان مخالف کردند، شدم.
برخی افراد نزدیک به رئیس مجلس در جریان رسیدگی به طرح دوفوریتی شفافیت قوا که عملاً منجر به حذف طرح شفافیت آرای نمایندگان شد، با سیاسی بازی جریان پایداری را متهم به مخالفت با #شفافیت میکردند؛ اما اکنون حاضر هستند مسئولیت آشی که در حوزه شفافیت پختهاند را بر عهده بگیرند؟
در زمان رسیدگی به طرح خلقالساعه «شفافیت قوای سهگانه» نسبت به ایرادات فراوان آن تذکر داده شد ولی با بیتوجهی طراحان همراه شد. موضوعی که در عین رفع ایرادات متعدد در کمیسیون شوراها، تنها در مرحله اول با ۲۷ ایراد شورای نگهبان به این طرح مواجه و عملاً بینتیجه ماند.
✅ @alikhezrian
انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه آزاد اهواز برگزار میکند:
💢 مجلس یازدهم/ از وعده تا وفا!
🔹اولین جلسه از سلسله جلسات بررسی عملکرد مجلس یازدهم
به همراه پرسش و پاسخ
🔸با حضور علی خضریان
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی
زمان: سه شنبه ۷ آذر ساعت ۱۴:۰۰
📌مکان: سالن شهدای مدافع حرم دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز
✅ @alikhezrian
💢جلسه زیارت عاشورا و نشست نیروهای انقلاب اسلامی خوزستان
با حضور علی خضریان نماینده تهران و سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی
زمان: سه شنبه ۷ آذر ۱۴۰۲، ساعت ۱۸
مکان: اهواز، مسجد چهارده معصوم منطقه گلستان
✅ @alikhezrian
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢جغرافیای سیاسی جدید منطقه
آمریکا زدایی و به هم ریختن جدول برنامههای آمریکا در منطقه غرب آسیا از مهمترین دستاوردهای عملیات #طوفان_الأقصی است که منجر به رونمایی از مختصات جغرافیای سیاسی جدید منطقه با محوریت هستههای #مقاومت خواهد شد.
✅ @alikhezrian
💢در جمع مردم خوزستان
طی سفری به استان #خوزستان توفیق داشتم تا در نشستهایی با دانشگاهیان، فرهنگیان، اصحاب رسانه، فعالان سیاسی جبهه انقلاب، کارکنان صنعت نفت، بازنشستگان و عموم مردم، ضمن شنیدن سؤالات، پیرامون عملکرد #مجلس_یازدهم، اهمیت #مشارکت_سیاسی در انتخابات پیشرو و همچنین انتخاب اصلح گفتگو کردیم.
✅ @alikhezrian
💢مدرس؛ الگوی ماندگار انتخاب اصلح (بخش اول)
در طول یک صد سال اخیر شهید آیتالله #سیدحسن_مدرس از جمله فقیهان و عالمانی است که در عمر با برکت خود علاوه بر دیانت، به سیاست نیز به معنای تام و تمام آن پرداخته است. آیتالله مدرس از عصر مشروطه تا لحظه شهادت در مبارزه با استبداد و استعمار درخشیده و تبدیل به #الگوی_ماندگار شده است.
شهید #مدرس در پنج دوره نمایندگی خود در #مجلس عرصههای نوینی از سیاستمداری و سیاستگذاری را خلق کرد که برگرفته از شخصیت خودساخته او بود. نگاهی به مؤلفههای شخصیتی وی، ابعاد برجستهای از الگوی یک نماینده تمام و کمال مردم را به منصه ظهور میرساند که از هر جهت اسوه و نمونه است.
اهمیت به نقش و جایگاه #مردم در جمله ماندگار شهید مدرس که تأکید داشت: «ما ولی نیستیم، وکیل هستیم و باید نظر موکلین خود را بدانیم.» حاکی از شاخصه پررنگ #مردمداری در فعالیت سیاسی او داشت.
شاخصهای که مدرس را به مأمنی برای همه مردم تبدیل کرده بود.
از جمله ویژگیهای مهم شهید مدرس #دشمنشناسی عمیق و روحیه #مقاومت و ایستادگی او در برابر بیگانگان بود. تا آنجایی که سیدابوالحسن حائریزاده از نمایندگان مجلس شورای ملی در ستایش #دشمن_ستیزی مدرس میگوید: «او در موقعی با انگلستان دست و پنجه نرم کرد که انگلستان، فرمانفرمای جهان بود.»
✅ @alikhezrian
💢مدرس؛ الگوی ماندگار انتخاب اصلح (بخش دوم)
نظریه ابداعی مدرس تحت عنوان #توازن_عدمی در عرصه #سیاست_خارجی یکی از شاهکارهای او در برابر اولتیماتوم روس در جنگ جهانی اول است که موجب سقوط کابینه صمصام و عدم پذیرش اولتیماتوم در کابینه بعدی شد. شجاعتی که مورد تمجید ملکالشعرای بهار در کتاب «تاریخ احزاب سیاسی» نیز قرار میگیرد.
آیتالله مدرس با شناسایی درست راههای #نفوذ و سلطه استعمار، ماهیت غربی شدن و ورود به تمدن جدید که مدعای #غربگرایان آن دوره بود را به خوبی تشریح کرد. و فرجام این اندیشه را عدم پا گرفتن تولید، دینزدایی و ترویج بیعفتیها و مفاسد اخلاقی بر بنیاد افسانههای پوچ مدنیت غرب میداند.
مخالفتهای شهید مدرس با حاکمان ظالم و مستبدان زمانه بارزترین نمونههای #استبدادستیزی او بود. فردی که پس از کسب وکالت مردم در مجلس نه تنها از به عنوان یک رجل سیاسی از مواضع خود کوتاه نیامد، بلکه مواضع او در مقابل دیکتاتوری رضاخان علنیتر هم شد.
بیشک مواضع و مبارزات شهید مدرس به ویژه در دوران نمایندگی مجلس مرهون #مناعت_طبع او است که در مقابل هرگونه تهدید یا تطمیع مقاوم بود. امام خمینی(ره) راز درماندگی رضاخان در مقابل مدرس را این میدانست که رضاخان فهمید که با هیچ چیز نمیتوان مدرس را قانع کرد؛ نه با تطمیع، نه با تهدید.
✅ @alikhezrian
💢مدرس؛ الگوی ماندگار انتخاب اصلح (بخش سوم)
شهید مدرس در #سادهزیستی زبانزد خاص و عام بود. بطوریکه فردی چون میلسپو، مستشار مالی امریکا در ایران در کتاب «کار امریکا در ایران» میگوید: «شهرت مدرس، بیشتر در این است که برای پول ارزشی قائل نیست... در ملاقات با او محال است کسی تحت تأثیر سادگی و هوش و قدرت رهبری او قرار نگیرد.»
از وجوه ممتاز شهید مدرس #استقلال_شخصیتی او بود که موجب عدم وابستگی به دستگاههای قدرت و ثروت شد. فردی که ده رییسالوزرا و چهل، پنجاه وزیر را تجربه کرده و میگوید: «اگر هر کدام از اینها مدعی شد که مدرس یک توقعاتی از من کرده است، آن شخص خیلی مرد است. کاغذی در هیچ کابینهای ندارم.»
شاخصهایی چون مردمداری، دشمنشناسی و دشمن ستیزی، استبدادستیزی، ایستادگی در برابر تهدید و تطمیع، سادهزیستی و استقلال شخصیتی از جمله ویژگیهای برجسته شهید آیتالله مدرس است که از این رهگذر میتوان او را در اندیشه و عمل الگویی مناسب برای #انتخاب_اصلح در انتخابات پیشرو دانست.
✅ @alikhezrian
💢مراسم رونمایی از کتاب ۶ جلدی «چالش هستهای»
با حضور:
حجتالاسلام دکتر سیدمحمود نبویان (نویسنده کتاب و دبیر کمیسیون برجام در مجلس نهم)
دکتر فریدون عباسی (رئیس اسبق سازمان انرژی اتمی)
علی خضریان (نماینده مردم تهران و سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس)
هادی بیگینژاد (نماینده ملایر و عضو کمیسیون انرژی مجلس)
زمان: دوشنبه ۱۳ آذر ۱۴۰۲ ساعت ۱۵
مکان: خیابان سهروردی، خیابان خرمشهر، پلاک ۲۰۸، ساختمان روزنامه ایران
✅ @alikhezrian
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢قانون بر زمین مانده هوای پاک
در برنامه تلویزیونی #تهران۲۰ با اشاره به گزارش #کمیسیون_اصل_نود پیرامون #آلودگی_هوا، دستگاههایی که تکالیف خود را در قانون هوای پاک اجرا نکردند، خصوصاً سازمان محیط زیست که متولی اجرای ۶۰ حکم قانونی بوده و کمتر از ۱۰ درصد آن محقق شده است، به دستگاه قضایی معرفی میشوند.
ضمن اینکه #آلاینده_اصلی_هوا ذرات pm 2.5 هستند و حدود نیمی از روزهای پاییز و زمستان این شاخص بالای ۱۰۰ قرار گرفته است. همچنین باید به این نکته نیز توجه داشت که یکی از منابع مهم آلاینده pm 2.5 ذرات معلق طبیعی است و شرایط جغرافیایی ایران نیز به دلیل خشکی، سبب افزایش این ذرات میشود.
همچنین منابع متحرک با تولید ۴۵۳۷ تن ذرات میکرون، بیشترین سهم را در انتشار آلایندهها دارند و بعد از آن صنایع با تولید ۱۸۶۴ تن، سهم دوم را داراست.
انتشار ذرات غیر اگزوزی (سایشی) خودروها نیز با سهم ۴۸ درصدی انتشار ذرات معلق از جمله منابع آلایندهای است که کمتر بدان توجه شده است.
نتایج نشان میدهد، در سال ۱۴۰۰ بطور میانگین درصد مرگ منتسب به ذرات معلق در کشور برابر با ۱۲.۵۹ بوده است. بر اساس این گزارش تعداد مرگ و میر کل (همه علل) در بزرگسالان بالاتر از ۳۰ سال منتسب به آلاینده pm 2.5 طی سال ۱۴۰۰ در شهر تهران بطور میانگین ۶۳۹۸ نفر است.
✅ @alikhezrian
💢 شورای هماهنگی انجمنها، تشکلها و کانونهای دانشجویی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران برگزار میکند؛
ویژه برنامه روز دانشجو
با حضور: دکتر ابراهیم متقی (رئیس دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران)
علی خضریان (نماینده تهران و سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس)
دکتر محمد شفیعیفر (معاون دانشجویی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران)
و با اجرای طنز ابوطالب حسینی
زمان: سه شنبه ۱۴ آذر ۱۴۰۲، ساعت ۱۴
مکان: تالار بزرگ شیخ انصاری دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران
✅ @alikhezrian