روزی برای ارج نهادن به ارزش ها و خوبی ها
چندین دهه است که روز۱۲ اردیبهشت به بهانه سالروز شهادت استاد شهید آیت الله مطهری ، روز معلم نامیده شده و تلاش می شود ضمن گرامیداشت یاد و خاطره آن استاد ارجمند، از مقام معلم و معلمی نیز به نحو ممکن تجلیل شود.
توجه داشته باشیم که ارج نهادن به مقام معلم و به تبع آن به موضوع تعلیم و تربیت به معنی گرامیداشت ارزش های انسانی و الهی است.
با همین نگاه است که حضرت امام خمینی،( ره) بنیانگذار و معمار کبیر انقلاب اسلامی از شغل شریف معلمی به عنوان شغل انبیاء و شغل الله جلّ جلاله نام می برند.
در یک نگاه کلی می توان گفت معلمان تاثیر گذارترین افراد در تربیت ساختن آینده انسان ها بوده و به همین دلیل، این قشر عزیز و گرامی، ارزشمندترین افراد در تمام جوامع به ویژه جوامع دینی و ارزشی هستند که نقش بسیار حیاتی و تعیین کنندهای در توسعه زندگی دانش آموزان دارند.
زندگی دانش آموز بسیار تحت تأثیر معلمان است، زیرا معلمان تقریبا در تمام جنبههای زندگی، الگوی دانش آموزانی هستند که آینده ملت و بشریت محسوب میشوند چرا که این معلمان عزیز هستند که راهنمای معتبری برای پیشرفت و حرکت دانس آموزان به سوی کمال و سعادت هستند.
معلمان عزیز نه تنها دانش آموزان را در فعالیتهای تحصیلی یا فوق برنامه راهنمایی میکنند، بلکه مسئول شکل دادن به شخصیت و آینده آنان نیز هستند و تلاش می کنند آن ها را به انسان های بهتری تبدیل کنند.
این معلم های ارجمند هستند که دانش، ارزشها، خوبی ها، سنت، چالشهای امروزی و راههای حل آنها را به دانشآموز منتقل میکنند و به همین دلیل سرمایه ارزشمند برای دانش آموزان میباشند.
نقش و حضور معلم در زندگی دانش آموزان میتواند روحیه آنها را تقویت کرده و آنها را به سمت ارزشمندتر شدن در زندگی و تعالی بخشی حیاتشان هدایت کند.
نظر به اهميت كار معلم و نقش او در تامين نيروي انساني جامعه، ضرورت دارد مسئولان مربوطه، دقت نظر و سعی وافر در نحوه گزينش این قشر آینده ساز و ارائه آموزش هاي درازمدت و كوتاه مدت لازم به آنها و نيز نظارت و ارزشيابي دقيق از كار آنها داشته باشند و در رفع مشكلات فراروي و ارتقای جایگاه اجتماعی اين قشر زحمتكش کوشا باشند.
شناسایی و رفع نيازهاي مختلف مادي ومعنوي و تلاش در حهت برآورده كردن آنها از وظایف اصلی مسئولان حکومتی به ویژه متولیان امر آموزش و پرورش می باشد که امیدواریم در این راه بيشترتلاش كنند.
🔴 گنج پنهان لیبرالیسم در ایران؟!
🔹مجله #تجارت_فردا تصاویر تعدادی از اساتید اقتصاد را از #مسعود_نیلی گرفته تا #موسی_غنینژاد، لیست کرده که چرا از دانش آنها استفاده نمیشود!
جهت اطلاع مینویسم که سیاست ها و برنامه های اقتصادی اجرا شده در سه دهه اخیر در جمهوری اسلامی دقیقا نسخه های تجویز شده توسط همین افراد بوده است . دولت های مختلف از اصولگرا تا اصلاحطلب همه تابع نسخه های این گنج پنهان بودند. همین حالا هم طبق نسخه های همین افراد سیاست های اقتصادی کشور در دولت رئیسی تنظیم و اجرا میشود مثل حذف یارانه ها و جهانی سازی قیمت ها و شناور سازی نرخ ارز ، خصوصی سازی های بی رویه صنایع مادر و.....
اینها همان سرمایه های پنهان لیبرال سرمایه داری صهیونیسم جهانی در ایران هستند. سالهاست به اسم صاحبان علم اقتصاد، نظام آموزش عالی و نظامات کارشناسی کشور را قبضه کرده اند و اجازه هیچگونه تحقیق و پژوهش یا تجویز نسخه های غیر لیبرالی در حوزه حکمرانی اقتصادی را به هیچکس نمیدهند...
جنگ امروز حزبالله دقیقا باید جنگ با همین گنج های پنهان لیبرال سرمایه داری در داخل کشور باشد.
#جریان_شناسی
#لیبرالیسم
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
تا ۳۰۰ کیلومتر در خاک عراق ترکیه میتواند عملیات نظامی کند
بر اساس قرارداد ترکیه با عراق، ارتش ترکیه می تواند تا ۳۰۰ کیلومتر از مرز با عراق به عمق ۴۰ کیلومتر به عنوان منطقه نظامی استفاده کند.
آخار آذ خبرگزاری وابسته به حکومت آذربایجان در اینباره نوشت: این منطقه عملیاتی نظامی نیز "دائمی" خواهد بود، پ.ک.ک در عراق تقریبا نابود شده و مناطق ترکمن نشین ایجاد شده اند.
این خبرگزاری در ادامه شروع به گنده گویی کرده و نوشت: ایران از بازی خارج شده است. هیچ کس نمی تواند ترکیه را از آنجا خارج کند.
پ ن:
«نتانیاهو هم قبل طوفان الاقصی از همین حرفا میگفت😂»
البته مسئولان عراق باید طرف حقیقی خودشان را مشخص کنند وقتی ایران مرکز اطلاعاتی موساد در اربیل را زد تا سازمان ملل و شورای امنیت شکایت بردند اما در مقابل، ماهی نیست که ترکیه در خاک عراق عملیات نظامی انجام دهد و حال هم این چنین اجازهای به ترکیه میدهند که به طور قانونی مجاز به عملیات نظامی در خاک عراق باشد.
گرچه که در واقعیت ترکیه برای ایران حکم کبریت بی خطر را دارد و
رسانههای رژیم علیف هم بهتر است به جای این گنده گویی ها از عاقبت پایگاه های اسرائیل که #شخم_زده شد عبرت بگیرند.
قدرتنمایی لابی اسرائیل علیه متمم اول قانون اساسی آمریکا در اعتراضات دانشجویان
اعتراضات وسیع دانشجویان و بعضا اساتید دانشگاههای آمریکا علیه حمایت بیقید و شرط دولت متبوعشان از اقدامات ضد حقوق بشریِ دولت اسراییل در غزه و کرانهی باختری، پدیده جدیدی در فرهنگ سیاسی آمریکا نیست. ایالات متحده قبلا نظیر این تجمعات را در دهه۶۰و۷۰ میلادی و در اعتراض به جنگ ویتنام، در دهه۹۰ در اعتراض به جنگ خلیج فارس و در ابتدای هزاره سوم در اعتراض به جنگ عراق به خود دیده است. البته شدت اعتراضات علیه جنگ ویتنام خاصه در اواخر دهه۶۰ میلادی بسیار زیاد بود تا جایی که در دوران نیکسون حتی به کشته شدن ۴دانشجو در دانشگاه دولتی کنت انجامید و موجی میلیونی را به راه انداخت. در آن زمان، متفکرانی چون جان رالز، هانس مورگنتا و نوام چامسکی معتقد بودند که مقاومت گسترده مدنی نهایتا دولتمردان آمریکا را مجبور خواهد کرد که نیروهای نظامیشان را از ویتنام بیرون بکشند. البته این اعتراضات خیلی دیر به ثمر نشست و جنگ بیثمر ویتنام تا سال۱۹۷۵ به طول انجامید.
اما بحثی که در اعتراضات اخیر بسیار برجسته شده، بحث آزادی بیان و تجمعات در محیطهای دانشگاهی آمریکاست. قبل از پرداختن به این موضوع باید گفت که آنچه در وقایع شش ماه اخیر بسیار به چشم آمده، قدرت چشمگیر لابی اسراییل در جهتدهی سیاست کلی آمریکاست. لابی اسراییل - متشکل از دهها سازمان و نهاد قدرتمند که AIPAC فقط یکی از آنهاست - بیشک یکی از چند لابی قدرتمند سیاسی در آمریکاست و قدرتی فراحزبی دارد که چون چتری، سیاستسازان برجستهی هر دو حزب اصلی آمریکا را در بر میگیرد. ازقضا چند هفته پیش بود که جان میرشایمر - استاد روابط بینالملل در دانشگاه شیکاگو و نظریهپرداز برجستهی واقعگرایی تهاجمی - به مثابه کسی که مهمترین و مفصلترین پژوهش دانشگاهی درباره لابی اسراییل را منتشر کرده است، گفت که تاثیر لابی بر سیاست امریکا حالا از هر موقعی بیشتر شده است. اما آیا لابی میتواند مخل متمم اول قانون اساسی آمریکا که ضامن آزادی بیان است شود؟
اعمال فشار بر موسسات و سازمانهای خصوصی مشمول متمم اول قانون اساسی نیست. برای مثال دولت فدرال نمیتواند روی شرکت متا (مالک فیسبوک، واتساپ، اینستاگرام و..) یا توییتر (در مالکیت فعلی ایلون ماسک) نسبت به اتخاذ سیاستهای خاصی فشار بیاورد. این شرکتها طبق قوانین داخلی خود میتوانند محدودیتهایی را برای کاربران خصوصی خود اعمال کنند چنانکه توییتر در زمان اعتراضات بعد از کشته شدن جورج فلوید، حساب رسمی دونالد ترامپ را هم مسدود کرد. این قاعده شامل دانشگاهها و مراکز آموزشی خصوصی آمریکا - از جمله دانشگاههای مشهوری مانند هاروارد، امآیتی، استنفورد، کلمبیا، پنسیلوانیا، پرینستون، ییل و... - نیز میشود.
ناگفته پیداست که لابی اسراییل صاحب نفوذ بسیاری در میان مدیران رده بالای بسیاری از این موسسات خصوصی است فلذا موفق شده تا با معادلانگاریِ اعتراض به دولت اسرائیل و یهودستیزی، استانداردهای خود را بر این موسسات خصوصی تحميل کند که خارج از حیطهی عمومی و شمول متمم اول قانون اساسی آمریکا هستند.
ارجاعات:
[1]. https://www.aljazeera.com/program/upfront/2024/3/29/john-mearsheimer-israel-lobbys-influence-on-us-policy-as-powerful-as-ever?traffic_source=rss
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به سودای تو مشغولم 😭
کجایند عارفان و زاهدانی که بتوانند چنین تاثیر شگرفی را در چنین شکوهی ساده در اعماق وجود انسانها نهادینه کنند؟
کجاست آن صاحب مقام دنیایی و آخرتی که نخواهد همهی داراییاش را با این نماز نیمبند عوض کند؟!
#ماست_و_قیمه
🤣 قیمه ها رو بریز تو ماستا👇
😂 @mastogheymeh
بازی رسانه های اصلاح طلب پشت دست شفقنا
ارائه تیتر جهت دار و معیوب از شفقنا، انتشار گسترده آن با رسانه های اصلاح طلب جماران، انتخاب، شرق، اصلاحات نیوز، اعتماد، خبر آنلاین و غیره.
قاعده همیشگی که جریان اصلاح طلب در جهت منافع جناحی از آن استفاده می کند، برجسته سازی بخش کوچکی از توصیه های دلسوزانه بزرگان دین همچون آیت الله مکارم شیرازی و دیگر مراجع مانند آیت الله جوادی آملی است.
این رسانه ها اگر دروغ نمیگویند و به رسالت خبری خود عمل می کنند چرا فریادها و مطالبه اکثر مراجع را در برخورد با بی حجابی و فضای ولنگار مجازی و دیگر موارد نادیده می گیرند.
جواب سوال بسیار روشن است چون این سخنان منافع این جماعت را برای سیاه نمایی و نا امید کردن مردم تأمین نمی کند.
آغاز حمله توپخانه های رسانه ای جریان اصلاحات برای تک دوره ای کردن ریاست جمهوری رییسی!
در حالی که هنوز یک سال به انتخابات چهاردهم ریاست جمهوری باقی مانده است ، جریان اصلاح طلبی که در انتخابات سال ۱۴۰۰ با وجود حمایت از همتی ، شکست خورده بودند برای بازگشت به قدرت دوباره تلاش هایی را آغاز کرده اند.
کوچک نمایی دستاوردهای دولت رییسی، بزرگنمایی ضعف های دولت ، تشکیک در آمار های رسمی و... از جمله این اقدامات است.
اما و اگرهای انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۴ - روزنامه آرمان امروز
با موجوداتی هموطن هستیم که:
مخالف اعدام یک نفر هستند و همزمان از قاتل ٣۴ هزار نفر حمایت میکنند!
«آریایی» ترین انسانهای چند هزار سال اخیر هستند اما همزمان از حمله اسرائیل به ایران دفاع میکنند.
«وطن پرست» هستند اما با تجزیه طلبان ائتلاف میکنند.
«دموکراسی خواه» هستند اما آزادی را در پسر دیکتاتور سابق ایران میجویند.
«مبارز» و «کنشگر» هستند اما حاضر نیستند برای براندازی جمهوری اسلامی، به ایران بازگردند!
بدنبال پست و مقام در فردای براندازی هستند، اما نمیخواهند برای آن هزینهای پرداخت کنند!
«الگو مبارزه» شان گاندی و ماندلا است، اما برای مجیدرضا رهنورد و نوید افکاری، دست و هورا میکشند!
در اناجیل می خوانیم که مسیح به حواریون فرمود: شما نمک زمین هستید اگر نمک فاسد شود با چه چیزی آن را اصلاح کنند؟
چنان نمکی به کار نمی آید جز آن که پایمال شود.
این غصه را چگونه وصف باید کرد که مسئول و متولی ج.ا.ا نهایت همت را گماشته و برای آن پزشکی که با شرب خمر مسموم و فوت شده مغرفت مسئلت کرده و برای بازماندگان صبر و شکیبایی .
جناب دکتر رحمانیان روابط عمومی شما آن چنان دغدغه داشتند در ارسال پیام تسلیت، که تمرکز کافی را از دست داده و عکس پیوستی را از آلبوم شخصی دکتر متوفی برداشته اند.
آقای دکتر اگر این اقدام که صراحت در نقض شریعت است را محکوم نمی کنید، لااقل اینقدر طبیعی رفتار نکنید که گویا هیچ اتفاقی نیفتاده است .
10.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خیلی وحشتناکه
✅تأکید می کنم حتماً ببینید
خطری هولناک اما خاموش و بی صدا
برای همه ایرانیان 😭
ایرانی ها منقرض می شوند