بسماللهالرحمنالرحیم
خدمت علامهطباطبائی ره عرض کردم: آقا من وقت ندارم بنشینم گوش کنم و بخوانم، سرپایی بفرمایید #اسلام یعنی چی؟
مرحومعلامه با لبخندی فرمودند: #اسلام #رحمانیت و #رحیمیت است.
با مؤمنین رحیم
با همه رحمان باش
کل اسلام یعنی این!
تمام قوانین اسلام بر اساس رحمانیت و رحیمیت تنظیم شده، شما حکمی از اسلام ندارید که در آن رحمانیت و رحیمیت نباشد، افرادی که اسلام را مسخره میکنند، شبهه میکنند که چرا در اسلام قصاص داریم! قصاص خیلی خشن است! خدا در قرآن میفرماید، وَ لَكُمْ فِی الْقِصاصِ حَیاةٌ یا أُولِی الْأَلْبابِ، و برای شما در قصاص، حیات و زندگی است، ای صاحبان خِرد! شاید تقوا پیشه کنید. پس قصاص برای این استکه اگر کسی از روی غضب مثلا چشم کسی را در آورد، دیگر جرأت نکند چنین کاری را تکرار کند، با قصاص امنیت اجتماع بالا میرود، هیچ حکمی از اسلام خشن نیست، اسلام حتی جنگ هم ندارد.
برای کشورگشایی و مسائل اقتصادی، حمله و جنگی نمی کند، خداوند فرمودهاند آنجایی که به حق و حریم شما تجاوز شد، یا جایی ظلم بود، جهاد و مقابله کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚡️اسلام اردوغانی
از تعدادی از مردم ترکیه می پرسند مقبره پیامبر اسلام حضرت محمد(ص) در کجاست؟
یکی می گوید در ازمیر ترکیه! اکثرا نمی دانند و برخی هم تصور می کنند در مکه است! حتی یک نفر جواب درست نمی دهد!
شورای نگهبان از چه منابعی استعلام می گیرد؟
پاسخ:
شورای نگهبان از چهار نهاد استعلام میگیرد:
۱.دادستان کل کشور: در صورت داشتن پرونده مفتوح جواب استعلام منفی است.
۲.ثبت احوال: احراز تابعیت کاندیدها که دو تابعیتی نباشند، دستکاری نشدن سن ، سابقه تغییرات نام یا نام خانوادگی.
۳. دستگاه های اطلاعاتی: فقدان سوء سابقه امنیتی مانند همکاری با گروه های برانداز.
۴. فراجا: عدم ارتکاب جرائمی که مستوجب محرومیت از حقوق اجتماعی است.
#شورای_نگهبان
تهدید شورای نگهبان
احمد علی رضا بیگی نماینده ردصلاحیت شده دوره دوازدهم و نزدیک احمدی نژاد مدعی شده است:« عدم تایید صلاحیت احمدی نژاد نشان دهنده اراده حاکمیت در استمرار وضعیت موجود خواهد بود و شورای نگهبان باید بداند مردم مایوس از تغییر در انتخابات شرکت نخواهند کرد.
پ ن:
عدم تایید احتمالی احمدی نژاد نشان دهنده ادامه باقی بودن احمدی نژاد بر مواضع قبلی و ساختار شکنانه اش می باشد. البته با توجه به اخلاص و تلاش و پشت کار دولت سیزدهم قطعا نظام ،ادامه وضعیت دولت شهید جمهور را بیش از روی کار آمدن دولتی که از ابتدا بنایش را بر تنش و چالش می گذارد ، ترجیح می دهد.
اگر احمدی نژاد به جمعیت اندکی که در میدان نارمک دور خود جمع می کند دلبسته است، نظام هم به جمعیت میلیونی تشییع کننده شهدای خدمت که خواستار ادامه وضعیت موجود یعنی تلاش شبانه روزی و خدمت خالصانه است ، دلبسته است.
آیا حامیان احمدی نژاد این نکته را میدانند که ؛ او شعارحل مشکلات را مطرح کرده است. حال این سئوال به وجود می آید که یک رییس جمهور چگونه بدون تعامل با سایر قوا، رهبری ، نیروهای مسلح و ... می خواهد مشکلات را حل کند؟
درصورت تایید صلاحیت وی و با توجه به مواضع او علیه تمامی ارکان و نهادهای نظام ، آیا مشکلات حل می شود یا برمشکلات وجنگ و تنش با سایر قوا مانند آنچه در یکشنبه سیاه اتفاق افتاد ، افزوده خواهد شد؟به نظر می رسد مشکل احمدی نژادی ها با دولت رییسی گرفته شدن پرچم عدالت خواهی از دست آنهاست.به خاطر همین هم جیغ آنها بلند است.
اگرچه مستجاب الدعوه نیستیم اما امید به استجابت که داریم؛
پس از خداوند متعال مسئلت مینماییم، شر نئولیبرالیسم و سیاستمدارانِ وفادار به این نحلهی غربی را از سر ملت ایران و زمامداریِ نظام اسلامی، رفع نموده، باورمندی به الگوهای اقتصادِ عدالت محور را به مسئولینمان ارزانی بدارد.
امثال شما اگر سایهشان را از این ملت بردارند، دعای ما قرین به اجابت خواهد شد. "إن شاءالله"
آیا میدانستید مدافعین حرم در سال ۹۶ حتی یک رای هم به حسن روحانی نداده و حدود ۳۲۰۰ رأی به شهید #رئیسی دادند؟
میخواهم بگویم باز هم میشود مثل_رئیسی را انتخاب کرد، فقط کافی است معیارهایمان، همان معیار امام و شهدا باشند
🔷خلاصه زندگینامه سعید جلیلی:
⬅️ دکتر سعید جلیلی در ۱۵ شهریور ۱۳۴۴ در شهر مشهد به دنیا آمد. او جزو سیاستمداران طیف اصولگرا است. او در یک خانواده فرهنگی چشم به دنیا گشود. پدرش فرانسه خوانده بود و این زبان را به خوبی میدانست و البته آموزگار و مدیر دبستان نواب صفوی ناحیه یک مشهد و مادرش آذری و اهل اردبیل بود.
⬅️سعید جلیلی تا تحصیلات دیپلم را در مشهد گذراند، اما برای ورود به دانشگاه به تهران آمد. او در این دانشگاه علوم سیاسی و معارف اسلامی خواند و آن را تا مقطع دکتری ادامه داد. او اکنون در دانشگاه امام صادق دیپلماسی پیامبر را تدریس میکند.
⬅️جلیلی در جنگ ایران و عراق بارها و بارها به جبهه رفت و در این عرصه حضوری پررنگ داشت. او پای راستش را در جبهه از دست داده است.
⬅️وی سال ۱۳۶۵ دیدهبان تیپ ۲۱ امام رضا(ع) خراسان بود که در عملیات کربلای ۵ پایش زخمی شد و در بیمارستان صحرایی منطقه شلمچه در پیِ نبودِ امکانات و وضعیت اورژانسی، پای راست خود را از دست داد.
⬅️سعید جلیلی در سال ۱۳۷۱ و پس از گرفتن فوق لیسانس با فاطمه سجادی ازدواج کرد. فاطمه سجادی پزشک عمومی است. حاصل این ازدواج پسری به نام سجاد است.
⬅️سعید جلیلی پیشینه حضور در وزارت امور خارجه آن هم برای ۱۸ سال را دارد. او از سال ۱۳۶۸ وارد دستگاه دیپلماسی کشور شد و در ۲۶ سالگی به ریاست اداره بازرسی وزارت امور خارجه برگزیده شد و تا سال ۱۳۷۵ در ریاست این اداره باقی ماند. او در سال ۱۳۷۶ در دولت سید محمد خاتمی، معاون اداره اول آمریکا شد.
⬅️او در این سالها که وزارت امورخارجه بوده، ۱۷ سفیر را اخراج کرد که خود از آن به عنوان انقلابی در وزارت خارجه یاد میکند. جلیلی در سن ۳۶ سالگی یعنی در سال ۸۰ به دفتر مقام معظم رهبری رفت و مدیریت بررسیهای جاری دفتر رهبر را برعهده گرفت. همچنین جلیلی در انتخابات مجلس پنجم از مشهد نامزد شد اما رأی نیاورد.
⬅️سعید جلیلی با حکم محمود احمدینژاد و پس از استعفای علی لاریجانی در سال ۱۳۸۶ دبیر شورای عالی امنیت ملی شد. او یک سال بعد با حفظ سمت و با حکم رهبری نماینده ایشان در شورا شد.
⬅️جلیلی در سال ۱۳۹۲ با شروع دولت حسن روحانی از دبیری شورای امنیت کنار رفت و علی شمخانی جانشین وی شد و ۲۱ شهریور ۱۳۹۲ با حکم مقام معظم رهبری به عضویت مجمع تشخیص مصلحت نظام درآمد و یک سال بعد هم عضو شورای راهبردی روابط خارجی شد.
⬅️سعید جلیلی در سالهای ۱۳۹۲ و ۱۴۰۰ نامزد انتخابات ریاست جمهوری شد. او سال ۱۳۹۲ نامزد انتخابات ریاست جمهوری شد، اما با کسب ۱۱ درصد آرای مردم، پس از حسن روحانی و قالیباف، نفر سوم شد.
⬅️سعید جلیلی در روز ۲۵ اردیبهشت ماه با حضور در وزارت کشور برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ نامنویسی کرد اما در ۲۶ خرداد ۱۴۰۰، در فاصله دو روز مانده به انتخابات، در بیانیهای از ادامه حضور در رقابتهای انتخاباتی ۱۴۰۰ بهنفع سید ابراهیم رییسی انصراف داد.
⬅️پیشینهٔ کاری دکتر سعید جلیلی در یک نگاه:
۱۳۷۰: رئیس اداره بازرسی وزارت خارجه
۱۳۷۶: معاون اداره اول آمریکا در وزارت خارجه
۱۳۷۹: مدیر بررسیهای جاری دفتر رهبری
۱۳۸۴: معاون اروپا و آمریکای وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران
۱۳۸۶: دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران
۱۳۸۷: نماینده رهبری در شورای عالی امنیت ملی
۱۳۹۲: عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام
۱۳۹۳: عضو شورای راهبردی روابط خارجی
نامه عجیب اعضای هیات دولت به شورای نگهبان
اعضای هیات دولت و مدیرانِ ارشدِ دولت سیزدهم، نامهای به شورای نگهبان برای اثبات توان مدیریت و رجل بودن "محمدمهدی اسماعیلی" نوشتند.
امضای افرادی چون، محسن منصوری (معاون اجرایی)، میثم لطفی (رئیس سازمان امور استخدامی)، علی باقری (سرپرست وزارت خارجه)، انسیه خزعلی (معاون امور زنان)، جواد اوجی (وزیر نفت)، محمدعلی نیکبخت (وزیر کشاورزی)، عیسی زارع پور (وزیر ارتباطات)، علی بهادری جهرمی (سخنگوی دولت)، علیاکبر محرابیان (وزیر نیرو)، علی سلاجقه (رئیس سازمان محیط زیست) و عباس علی آبادی (وزیر صمت) در آن به چشم میخورد.
پینوشت: احراز صلاحیت "اسماعیلی" علیرغم تهیه و ارسال این نامه به شورای نگهبان هم بسیار سخت خواهد بود
هدایت شده از 🌐رسانهسنج🔍Media Meter🔎
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌐 دست در دست ارواح
🔹️ بازیکنان تیم فوتبال پالستینوی شیلی در بازی مقابل یونیون اسپانیولا، در حرکتی نمادین برای ورود به زمین دست ارواح کودکان #شهید فلسطینی را گرفته بودند و با این ارواح #عکس گرفتند.
#رسانه #انسان_رسانه #افکار_عمومی #فرهنگ #فرهنگ_سازی #جنگ_ترکیبی #جنگ_شناختی #محور_مقاومت #فرهنگ_هواداری #صنایع_فرهنگی
🌐به رسانهسنج🔎 در ایتا و بله بپیوندید:
@mediameter
🌐
یک یاداوری تاریخی
مرحوم ایت الله کاشانی به مصدق هشدار داد که مراقب باش!
ولی مصدق در جواب گفت:
بنده مستظهر به حمایت مردمی هستم!
یعنی کسی نمیتواند او را از صندلی حکومت پایین بکشد.
ولی کودتا بعدازظهر شروع شد و عاقبت یک جمع قالتاق با همراهی شعبان بی مخ حکومت را از مصدق گرفتند و دوباره به پهلوی دادند!!
بنی صدر هم دچار غرور شد و هی میگفت ۱۱میلیون به من رای داده اند!!
وبه مرور دچار خطا و انحراف شد.
وقتی چند نفر دورش دست زدند و هورا کشیدند و تعریفش کردند؛مقابل خط امام ایستاد..
امام هم نگاهش میکرد و هیچ نمیگفت!
امام که خبر داشت و میدانست کافی است اشاره کند تا مردم رهایش کنند.
ولی اینکار را نکرد و نصیحت نمود.
ولی ابوالحسن فکر میکرد روی قالی سلیمان نشسته!
چندین بار از امام خواستند ابوالحسن را برکنار کند.
ولی امام زیر بار نرفت و گفت:
مردم انتخاب کردند؛خود مردم هم برکنارش کنند!
گفتند باید مجلس و نمایندگان مردم بنی صدر را برکنار کنند..
انتخاب اشتباه اینه عزیزان..
تحت جو فکر میکنیم یکی خوب است.
وبه مرور متوجه میشویم چه کسانی دور و برش را گرفته اند و چه منحرفینی را به اطراف خود جمع کرده است!
مثل خاتمی و حسن فریدون!!!
پس باید عبرت بگیریم و دوباره از یک سوراخ گزیده نشویم...
مهمترین شاخصههای انتخاباتی رهبری در این سالها:
۱_تأکید به حضور حداکثری در پای صندوقهای رأی
۲_ پرهیز از بداخلاقیها (چه از جانب کاندیداها و چه طرفداران آنها)
۳_ انتخاب اصلح طبق شاخصههایی نظیر عدالت، مردمداری، اعتقاد قلبی به انقلاب، خودباوری، خوداتکایی، عدم چشمداشت به غرب، پُرکار بودن و ...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تحریف سخنان ولادیمیر پوتین
برخی کانالهای ایرانی، تعدادی از روی ناآگاهی و بدون غرض و تعدادی عامدانه این صحبتهای ولادیمیر پوتین را منتشر کردهاند و زیر آن نوشتهاند: پوتین خطاب به ایرانیها گفت: آمریکاییها از توافق با شما خارج شدند شما احمقها چرا هنوز به آن پایبند هستید!!!!
البته جای تعجب ندارد سابق بر این هم ویدیوهایی از مقامات روسی منتشر کرده بودند که محتوای کلام این مقامات با ترجمه فارسی اصلا مطابقت نداشت.
ترجمه همراه با توضیح:
ترامپ رئیس جمهور سابق آمریکا تصمیم گرفت از این توافق (توافق با ایران) خارج شود. اروپاییها گفتند: امریکا کار خوبی نکرد که از توافق خارج شد ولی شما ایرانیها باید به توافق پایبند باشید.
این را (این که ایران باید پایبند باشد را) از کجایتان دراوردید (این چه حرف مزخرفی است که می زنید؟!! چرا و بر اساس چه مبنایی این حرف را می زنید؟!!) متأسفم، این عبارات (که گفتم) در زبان روسی کمی بیادبانه به نظر میرسد، اما وقتی طرف کلیدی و اصلی (آمریکا) از توافق خارج شده است، چرا ایران باید به آن پایبند باشد؟!!!...
تسنیم
اضافه کار بهجای افزایش تعطیلی
توهم علاقهمندان تعطیلی شنبه، نزدیک کردن فرهنگ ما به غرب است
با فرهنگ یهودیان هم شباهت دارد
مصطفی میرسلیم، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام:
مصوبه مجلس برای کاهش ساعت کار از ۴۴ به ۴۰ ساعت برخلاف حرکت برای نیل به رشد ۸ درصد است.
رسیدن به اهداف برنامه نیازمند اضافه کار همه ما است و نه اضافه تعطیلی.
تعطیلی شنبه خواه ناخواه تشابهی هم با فرهنگ اصحاب السبت یعنی یهودیان پیدا میکند و نسبت به این موضوع نیز مراجع عظام صراحتا نظر خود را اعلام فرمودهاند.
محاسباتی که ادعا میکند تعطیلی شنبه میلیاردها دلار به نفع اقتصاد کشور تمام میشود، آن طور که ما در هیئت عالی نظارت بررسی کردیم جنبه علمی ندارد و بهنوعی توجیه توأم با توهم علاقهمندان نزدیک کردن فرهنگ ما به غرب است.
فارس
به چهار دلیل مردم به حكومتها پشت میکنند:
1⃣زیر پا گذاشتن (دوری از) اصول
2⃣پرداختن به فروع
3⃣پیش انداختن #اراذل [یعنی مناصب، حکومت، دولت و مسئولیت را به اراذلی بدهید که اینها اهلیت و صلاحیت ندارند]
4⃣دور نگه داشتن برجستگان و متفکران.
امیرالمؤمنین (علیهالسلام)
📚غررالحکم، حكمت ۷۸۳۵، ص ۳۴۲
📚من لایحضره الفقیه، ج ٤، ص ۳۵۸
حکمرانی به شیوه امیرالموئمنین(ع)
الیس الصبح بقریب ۲
تحریف سخنان ولادیمیر پوتین برخی کانالهای ایرانی، تعدادی از روی ناآگاهی و بدون غرض و تعدادی عامدانه
صحبتهای رئیسجمهور روسیه به زبان روسی و همچنین ترجمه دقیق آن به شرح زیر است
پوتین میگوید:
«Бывший президент [США Дональд] Трамп взял и принял решение выйти из соглашения. А европейцы говорят: «Да, это не очень хорошо, что американцы вышли, но вы, иранцы, всё соблюдайте!» С какого хрена-то? Извините, по-русски это звучит грубовато, но если ключевой игрок вышел из соглашения, почему на Иране должна лежать такая нагрузка по соблюдению»,
ترجمه همراه با #توضیح:
ترامپ رئیس جمهور سابق آمریکا تصمیم گرفت از این توافق (توافق با ایران) خارج شود. اروپاییها گفتند: امریکا کار خوبی نکرد که از توافق خارج شد ولی شما ایرانیها باید به توافق پایبند باشید.
این را (این که ایران باید پایبند باشد را) از کجایتان دراوردید (این چه حرف مزخرفی است که می زنید؟!! چرا و بر اساس چه مبنایی این حرف را می زنید؟!!) متأسفم، این عبارات (که گفتم) در زبان روسی کمی بیادبانه به نظر میرسد، اما وقتی طرف کلیدی و اصلی (آمریکا) از توافق خارج شده است، چرا ایران باید به آن پایبند باشد...؟!
📌 #شایعات
پ ن:
این روزها شاهدشایعات زیادی خواهیم بود لطفا حواس ها جمع باشد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روایت امام جمعهٔ اردبیل از ۴ خطی که علیه شهید رئیسی بود
خیلی خیلی تعجب آوره
جناب لاریجانی شماره تماس داده!
گفته هرکه میخواهد تماس تماس بگیرد!
بنظرم
ان موقع که رییس بود وبا تبختر و دهها بادیگارد در بین مردم رفت وآمد میکرد؛هنوز تلفن اختراع نشده بود و ملت با دود به هم پیام میدادند!!!
این میز ریاست چه ها که نمیکند!!!!!
از امام جواد ع پرسیدند: چرا گروهی از مردم، از مرگ خوششان نمی آید؟!
حضرت فرمودند: زیرا آنها حقیقت مرگ را نمیشناسند، از اینرو آنرا نمیپسندند، اگر آنرا میشناختند و از دوستان خداوند متعال بودند، مرگ را دوست داشتند و میدانستند که آخرت، برای آنان بهتر از دنیاست.
(موسوعة الکلمات الامامالجواد ع، ص۱۴۷)
امام جواد ع:
هركه از مدارا كردن فاصله بگيرد، ناخوشايندى به او نزدیک شود
الدرّةالباهرة ص۳۹
شهادت مظلومانهی حضرت جوادالائمه ع بر عاشقان حضرتش تسلیت باد... 🖤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مراسم سوگند وفاداریِ منافقین!
گمراهی رو ببینید... !
دست روی قرآن، آیه قرآن میخونه و قسم به قرآن میخوره که با نظام اسلامی مبارزه کنه!
در نفاق اینها همین بس که خودشون اجازه نمیدن این دخترها حتی رنگروسریشون رو خودشون انتخاب کنن اما در فتنه ززآ پرچم دفاع از آزادی انتخاب پوشش زنان و نه به حجاب سر میدادن...!
خدایا! عاقبتمان را ختم بخیر کن 🤲🏼
انتخابات، عقلانیت انقلابی
و چالش های پیش روی آن
عقلانیت انقلابی، این نیست که افراد یا احزاب، از یک نامزد بُت بتراشند، مجنون وار در او بنگرند و جز زیبایی نبینند. بعد از آن هم، از سر غیرت، پنجه بر صورت دیگران بکشند، تخریب کنند، و افکار عمومی را بیازاراند و نسبت به اصل مشارکت، که نیاز و سرمایه راهبردی کشور است، دلزده کنند.
می توان گفت که هیچ نامزدی، در جامع الاطراف بودن، قابل قیاس با رئیس جمهور شهید نیست. هر چند که شهید رئیسی هم، در زمان حیات، از تشکیک و تخطئه در میان برخی محافل سیاسی خودی در امان نبود. نقد منصفانه، مغتنم است، اما برخی تخطئه ها، بوی بد فهمی و ناسپاسی می داد.
اکنون در آستانه انتخابات، باید کوشید تا بهترین و نزدیک ترین نامزد به تراز ها انتخاب شود. در عین حال توجه داشته باشیم که در میان نامزد هایی که تایید می شوند، ضعیف ترین ها و دور ترین ها نسبت به تراز ریاست جمهوری هم هستند؛
بنابراین، اگر افراد دچار کمال طلبی منفی و حمایت مطلق (الّا و لابد) از این یا آن نامزد شوند، ممکن است به جای مطلوب ترین، بدترین نامزد انتخاب شود. مثل انتخابات سال ۱۳۹۲ که کشور بعد از ۱۱ سال، همچنان با پیامد های خسارت بار آن انتخاب، دست به گریبان است.
اما چالش سال ۱۳۹۲، فقط در تعدد نامزد های انقلابی نبود. برخی از آنان در حالی به تردید افکنی و تخطئه دیگر نامزد های خودی پرداختند که جبهه مقابل، از یک طرف، محمد رضا عارف را وادار کرده بود تا -ولو با ناراحتی شدید و اعتراض- به نفع حسن روحانی کنار برود؛
و از طرف دیگر، به کمک جبهه خارجی و امپراتوری رسانه ای دروغ و تحریف، گفتمان فریبی را بر ساخته بود؛ مبنی بر این که کلید گشایش مشکلات اقتصادی، در بستن با کدخدا (آمریکا) و واگذاری برنامه هسته ای است.
به بیان دیگر، زیر ساخت گفتمانی (تلقی و ارزیابی کلی افکار عمومی)، به اندازه خود نامزد ها، بلکه حتی بیشتر از آنها، در تعیین جهت گیری و نتیجه انتخابات مهم است. موفقیت با کسانی است که در عین توجه به جذابیت های نامزد، توانسته باشد موج اجتماعی بسازند.
چنین موجی -فارغ از درستی یا غلطی هر کدام آنها- در انتخابات های ۱۳۷۶، ۱۳۸۴، ۱۳۹۲ و ۱۴۰۰ ساخته شد و مسیر را برای نامزد پیروز هموار کرد.
اما دوره اخیر از چند جهت متفاوت است: یکی، غیر مترقبه بودن انتخابات (شهادت رئیس جمهور). دوم، امتحان پس دادگی بسیاری از مدعیان در انتخابات ۳ دهه گذشته، که امکان اثر گذاری هیجانی را کاهش می دهد. و سوم، میراث رئیس جمهور شهید و نیمه کاره ماندن برنامه های او.
انتخابات، معادله ای چند مجهولی است و بنابراین نمی توان پاسخ های آسان و دوم دستی به آن داد. انتخابات می تواند آرایش های گوناگونی پیدا کند و بنابر اقتضا، رقابت کنندگان نیز باید بتوانند گارد خود را تغییر دهند.
به نظر می رسد اکنون، زمان آن است که ظرفیت های رسانه ای، به جای قدّیس سازی از نامزد مطلوب خود و ندیدن کاستی ها و نشنیدن نقد های منصفانه، و تخطئه و تخریب دیگران، صرف تبیین مستند و مستدّل وضعیت موجود شود؛
این که رئیس جمهور شهید، کشور و دولت را از کدام گردنه های خطرناک عبور داده، کدام موفقیت ها را به دست آورده، برنامه او کجاها نیمه کاره مانده، و کدام مسیر، پیشرفت است و کدام، عقبگرد؟
تعدد نامزد های انقلابی می تواند در مناظرات، نقطه قوت باشد و ضمنا فرصت دهد تا رای احتمالی هر کدام در نظرسنجی های معتبر ارزیابی شود و وجوه دوگانه جذابیت/ آسیب هر کدام در زمینه رای آوری آشکار شود.
پس از آن، فرصت همدلی و اجماع (یا حتی اصرار بر نامزد خود) وجود دارد. بنابراین، اکنون نباید فرصت روشنگری و برانگیختگی معقول و افزایش امید و اعتماد مردم نسبت به مشارکت را تضییع کرد.
ضمنا باید مراقب تحرکات محافلی که سرگرم دو به هم زنی در میان اضلاع جبهه انقلاب و نامزد ها هستند، بود. انقلابی نیست، هر حلقوم و رسانه و دستی که به درگیری در درون جبهه انقلاب و غافل شدن از فرصت/ تهدید پیش رو دامن می زند.
دو به هم زن ها، اگر نفوذی هم نباشند -که بعضا هستند- افرادی کم ظرفیت و خام اندیش هستند که باید از پیشاهنگی جریان های سیاسی کنار گذاشته شوند.
محمد ایمانی
هدایت شده از 🌐رسانهسنج🔍Media Meter🔎
🌐 هشدار سخنگوی مرکز ملی #فضای_مجازی درباره #هک حسابهای مردم در بازی همستر و کسب نات_کوین از #تلگرام
#رسانه_اجتماعی #بازی_دیجیتال #جرایم_سایبری #فیشینگ #هکتیویسم #سیاستگذاری_فرهنگی #جنگ_ترکیبی #جنگ_شناختی
🌐به رسانهسنج🔎 در ایتا و بله بپیوندید:
@mediameter
🌐
هدایت شده از سربازان گمنام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اذعان کارشناسان بیبیسی به بیاثر بودن قطعنامههای شورای حکام علیه ایران؛ علم، پیشرفت و تکنولوژیهای ایران را که نمیتوان با قطعنامه از بین برد!
🔹این نوع قطعنامهها بیشتر حالت نمادین دارند چون آمریکا و اروپا از عواقب اقدامات ایران در تلافی با این قطعنامهها میترسند!
☫به جمع سربازان گمنام بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/3617980416C11748e2114
هدایت شده از سربازان گمنام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥لحظاتی از زیارت خادم الرضا(علیهالسلام) شهید سید ابراهیم رئیسی در حرم حضرت عبدالعظیم(ع) از نگاه دوربینهای مداربسته
☫به جمع سربازان گمنام بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/3617980416C11748e2114
هدایت شده از سربازان گمنام
🔴تبلیغات انتخاباتی حضرت آیتالله خامنهای در سال های ۶۰ و ۶۴
☫به جمع سربازان گمنام بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/3617980416C11748e2114
هدایت شده از سربازان گمنام
🔴کامالا هریس،معاون بایدن:
آیت الله خامنهای توانایی تغییر موازنه جهانی را دارد و این را ثابت کرده است.
☫به جمع سربازان گمنام بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/3617980416C11748e2114
الیس الصبح بقریب ۲
چند سوال ساده از امضاکنندگان این نامه:
۱. آیا همه کاندیداها چنین امکانی را دارند که اعضای دولت از جایگاه حقوقی خود استفاده کنند و خطاب به شورای نگهبان در جهت حمایت از ایشان نامه بنویسند؟
۲. آیا شورای نگهبان وزیر فرهنگ و ارشاد دولت شهید رئیسی را نمیشناسد و قرار است با این نامه شناخت اعضای شورا نسبت به ایشان بیشتر شود؟
۳. آیا شورای نگهبان از ابزار مشورت استفاده نمیکند برای تشخیص صلاحیت کاندیداها که این افراد احساس تکلیف کردند نظرشان را ابراز کنند؟
۴. آیا انتشار این نامه مصداق بارز تبلیغات غیرقانونی و سوءاستفاده از جایگاه حقوقی نیست؟
۵. آیا این نامه به معنای این است که دیگر کاندیداها صلاحیت ندارند؟ اگر اثبات شیء و "صالح" بودن وزیر فرهنگ است چرا فقط برای ایشان این اثبات وجود دارد و اگر نفی غیر است به چه حقی به شورای نگهبان نامه نوشته میشود برای معرفی "اصلح"؟
۶. آیا بقیه اعضای کابینه که ایشان را تایید نکردندمخالف ایشان هستند؟ شورای نگهبان آیا میتواند به نیمه خالی این نامه نگاه کند؟
۸. با توجه به اینکه شورای نگهبان به صورت عرفی به سمت محدودیت تعداد کاندیداهای تایید شده حرکت میکند آیا این نامه به نوعی فشار به دیگر نامزدهای دولت نیست؟
۹. آیا این آقایان قبل از اینکه جایگاه حقوقی در دولت داشته باشند هم به شورای نگهبان نامه میزدند یا امروز که به نوعی ذینفع هستند احساس تکلیف کردند؟!
و سوالات بسیار دیگری که هرچه بیشتر به این نامه نگاه میکنیم برایمان پیش میآید و ...
بگذریم!
ما به جمله زیبا وقاطع "جرات نمیکنند" آیتالله جنتی امیدواریم...
سید حسن خمینی: وقتی میگوییم اقبال عمومی، نظر جمهور (اکثریت)، شرط #مشروعیت نظام است و انتخابات مشروعیت ساز است، از این جهت است که اقبال عمومی از نظر امام جزئی موضوع است.
جنابِ نوه بیولوژیکی حضرت امام(ره)!
انتخابات #مقبولیت ساز است نه #مشروعیت ساز.
- آنچنانکه امیرمؤمنان(ع) می فرماید:
«پیامبر(ص) به من فرمود: ای پسر ابوطالب! ولایت امت من برعهده تو است. پس اگر به سلامت قدرت را به تو سپردند و در مورد زمامداری تو، با خشنودی اتفاق کردند، سرپرستی امورشان را برعهده گیر؛ ولی اگر در مورد تو رأی دیگری ابراز داشتند، آنان را به حال خود رها کن». «یابن ابیطالب لک ولاء امتی فان ولّوک فی عافیة و اجمعوا علیک بالرضا فقم بامرهم و الا فدعهم و ما هم فیه»(کشف المحجة، ص 180) این روایت نشان می دهد:
۱_ امیرمؤمنان(ع) از سوی پیامبر(ص) به ولایت منصوب شده است؛ بنابراین اصل ولایت وابسته به رأی مردم نیست.
۲_ اِعمال ولایت آن حضرت، به مقبولیت و پذیرش مردمی مشروط است و تشکیل عملی حکومت از سوی «ولی امر» به آرای عمومی و وجود شرایط و بستر مناسب اجتماعی، وابسته است.
و آنچنانکه امام خمینی(ره) می فرماید:
«اگر برای فقها امکان اجتماع و تشکیل حکومت نباشد، هر چند نسبت به عدم تأسیس حکومت اسلامی معذورند؛ ولی منصب ولایت آنان ساقط نمی شود. با اینکه حکومت ندارند، بر امور مسلمین و بلکه بر نفوس مسلمین ولایت دارند» (امام خمینی، البیع، ج 2، ص 466) بر این اساس رأى، رضایت، کمک و همدلى مردم، باعث به وجود آمدن و تحقق عینى حکومت اسلامى مى شود.
جناب سید حسن!
با این سطح سواد حوزوی، عدم احرازصلاحیت شما برای انتخابات خبرگان پیشین کاملا بجا و صحیح بوده و باید به فقهای محترم شورای نگهبان دستمریزاد گفت.