هدایت شده از نصر بنار
⛔ بالگرد شهید رئیسی چگونه سقوط کرد؟
⚠️ تا به امروز اجازه انتشار این متن نبود اما الان بلامانع است
🔻اظهارات یکی از خلبانان آن روز ...
🔹️ یه سیستم "آشیانه پروازی" در بحث حفاظت پرواز شخصیت ها وجود داره که سران مملکتی مثله رهبری ، رییس جمهور و بعضی از وزرا بصورت کاملا حفاظت شده و امن ازش استفاده میکنن ، بهترین هواپیماها و هلی کوپترها در این آشیانه نگه داری میشن و اورهال ، تعمیر و تحویل اونها حساب کتاب خاص داره که مدام بین تیم های حفاظت بصورت پلمپ شده تحویل میشه این آشیانه پروازی از دهه پنجاه زمان شاه تاسیس شده ، پس اینطور نیست که فکر کنیم رییس جمهور سوار هر هلی کوپتری میشه و یا هرکسی دسترسی به هلی کوپتر ایشون داره که بتونه دست کاری کنه ...
🔹️ بعد از هر بار تعمیر و اورهال هلی کوپتر "تست گرم" گرفته میشه یعنی حداقل ۲ساعت پرواز بصورت تستی گرفته میشه که اگه مشکلی باشه معلوم بشه بعد میره تو آشیانه ، آشیانه پلمپ و تحویل تیم حفاظت میشه
🔹️ هلی کوپتر آقای رییسی قبل از سقوط حداقل ۲ ساعت پرواز از تبریز به سمت سد قیزقلعه سیز و منطقه عمومی ورزقان و اطراف آن داشته نمیشه خراب کاری در قطعات اتفاق افتاده باشه اما بعد از ۲ ساعت عمل کنه!!! تایمر که نداره :)
🔹️ هلی کوپتر یه وسیله کاملا متفاوت از هواپیماست کاملا مکانیکیه ، سیستم هاش دیجیتال نیستن کاملا مکانیکی عمل میکنه پس بحث خرابکاری الکترونیک هم منتفیه
🔹️ حتی رانندگی هلی کوپتر هم کاملا بصری و چشمیه ، دقیقا مثه رانندگی با اتومبیله و اصلا مثه هواپیما نیست که سیستم های خودکار برای پرواز(اتوپایلوت) داشته باشه ، خلبان کاملا زیر پاشو نگاه میکنه و پرواز میکنه ؛ پس احتمال خطای دید یا ندیدن موانع طبیعی و مصنوعی و برخورد با اونها مخصوصا در شرایط جوی ناپایدار و نامصاعد بسیار زیاده.
🔹️ طبق پروتکل های امنیتی سیستم جی پی اس یا همون موقعیت یاب هلی کوپتر سران همیشه باید خاموش باشه حتی تو حالت "اتوماتیک" هم نمیتونه باشه ، باید همیشه خاموش باشه تا کسی نتونه بفهمه الان ایشون کجا دارن پرواز میکنن واسه همین بود که هلی کوپتر آقای رییسی پیدا نمیشد و این دقیقا مطابق پروتکل های امنیتی بود ؛ پس وقتی نتونن رد هلی کوپتر آقای رییسی رو بزنن چطور میتونستن بفمن کجاست که بخوان خرابکاری کنن؟
🔹️ پیش بینی های هواشناسی این بوده که بعد از ظهر ، هوا بارانی میشه ، در لحظه پرواز (فیلماش هست) هوا ابری هست اما بارانی نیست ولی در طی مسیر هوا بارونی میشه و هلی کوپترها به یه ابر میرسن که اونجا بخاطر اینکه دید نداشتن اسکیت هلی کوپتر آقا رییسی به نوک کوه میخوره و بعد از غلتیدن به یک شکاف در میانه کوه ، دچار آتش سوزی میشه (در لحظه برخورد اولیه به کوه ، درب هلی کوپتر معمولا باز میشه و افرادی که در کنار درب نشسته اند به بیرون پرتاب میشن بخاطر همین بود که پیکر شهید آیت الله آل هاشم و فرد دیگری از سرنشینان نسوخته بود اما بر اثر پرتاب شدن و برخورد با زمین آسیب شدید دیدن که در ادامه موجب شهادت این دو عزیز شده)
🔹️ آقای رییسی قرار بوده قبل نماز ظهر حرکت کنه اما در زمان سوار شدن به هلی کوپتر مردم مهربان منطقه به استقبال ایشون میان و ایشون که هیچ وقت عادت نداشتن مردم رو رها کنن و بِرَن ، وامیستن باهاشون صحبت میکنن و اونجا مردم پیشنهاد میدن که نماز رو با اونها بخونن و بعد برن و آقای رییسی هم به احترام اونا قبول میکنه این میشه که برنامه به هم میخوره و پرواز ایشون به تاخیر میفته و همین ریسکِ افتادن در هوای بارانی را بیشتر میکنه هرچند اتفاقِ برخورد با کوه دقیقا در کیلومترهای آخر مسیر اتفاق افتاده و شاید اگر چند دقیقه پرواز ایشون بیشتر طول میکشید از جنگل و اون هوای ابری عبور میکردن و عملا احتمال سانحه بصفر می رسید.
🔹️ همراه آقای رییسی دو تا دیگه هلی کوپتر با فاصله تقریبا ۵ تا ۱۰ دقیقه پرواز میکردن ، خلبان پرواز آقای رییسی یکی از بهترین خلبان ها و فرمانده این سه تا هلی کوپتر بوده که بعد از برخورد به توده ابر دستور میده دو تا هلی کوپتری که همراه ایشون بودن برن بالای ابر اما متاسفانه خودش فرصت نمیکنه اینکارو بکنه ، اگر شاید کمی دیر تر این دستور رو داده بود اون دوتا هلی کوپتر هم احتمالا با کوه اصابت میکردن و بجای یک هلی کوپتر هر سه هلی کوپتر دچار سانحه میشدن.
🔹️ شواهد و قرائن و بررسی های تیم ستاد کل نیروهای مسلح به هیچ عنوان بحث خرابکاری رو تایید نمیکنه اما خب اسراییل داره روغن ریخته رو نذر امامزاده میکنه و ما هم با فورواد کردن ادعاهای پوچ اونا داریم عملا آب تو آسیاب دشمن می ریزیم.
از کانال زاغ سفید
الیس الصبح بقریب ۲
بازترین بازار جهان خشونتِ خیلی زیاد به طریقی مانع دیدن منافعی می شود که خشونت در خدمت آن است. پس از
معدن طلای شرکتهای آمریکایی
شرکتهای آمریکایی به عراق سرایز شدند با این توصیف که "در عراق معدن طلا خواهند آفرید." شرکت راهبردهای نیوبریج به عنوان دروازهدار ورود به سرحدات سرمایهداری وارد شد. فروشگاههای سون اِلِون که هر شعبه جای سی بقالی را می گرفت. والمارت که می خواست کل عراق را قبضه کند.
در سپتامبر ۲۰۰۳ اجلاسی در منطقه سبز بغداد برگزار شد که مرکز حکمرانی آمریکا بر عراق بود، در این گردهمایی به تعداد محدودی از عراقیهای بانفوذ درباره تحول اقتصادی به روش سرمایهداری درسهایی دادند. پیوسته در گوش آنها خواندند که باید از این هرج و مرج استفاده کنند و سیاستهایی را که ایجاد بیکاری زیاد می کند با قدرت تمام پیش ببرند. بنگاههای اقتصادی دولتیِ بیبازده را بدون تلاش برای نجات آنها با وجوه دولتی باید فورا فروخت.
دومین درس آنها جسورانهتر بود. تنها پنج ماه از سقوط بغداد می گذشت و عراق در اوضاع انسانیِ وخیمی قرار داشت. میزان بیکاری ۶۷ درصد و سوء تغذیه فراگیر بود، تنها چیزی که گرسنگی و قحطی عمومی را به تعویق می انداخت جیره مواد غذایی یارانهای دولتی بود که خانوارهای عراقی هنوز دریافت می کردند. نفت دربرابر غذا. درس دوم اجلاس این بود که این خاصهخرجیها را که باعث اختلال در کارکرد بازار می شود باید فورا کنار گذاشت. "بخش خصوصی را راه بیندازید و این کار را با حذف یارانهها شروع کنید."
https://eitaa.com/alisalsobh
💢 سازماندهی اعتراضات در ایران؛ فشار با اهداف مختلف / دایمی کردن اعتراضات جهت آشفتهسازی اوضاع مملکت برای خارجیها امتیاز مهمی است.
🔺این روزها که هنوز دولت تشکیل نشده،صنف پرستاران اعتراضات گستردهای را آغاز کردهاند که گفته میشود هدف آن افزایش دستمزد شیفت های کاری در بیمارستان ها و احقاق حقوق قشر زحمتکش پرستار است.
به نظر میرسد در این مقطع، یکی از اهداف تجمعات اعتراضی پرستاران، برای فشار بر مجلس جهت رای به وزیر پیشنهادی بهداشت، دکتر محمدرضا ظفرقندی است تا نمایندگان مجبور شوند با رای دادن به وزیر حامی فتنه گران و روشن کردن تکلیف وزارتخانه، هر چه زودتر سر و صدای پرستاران و اعتراضات آنها را فرونشانند.
سازمان دهندگان این اعتراضات (شبکه اصلاح طلبان) به دنبال اهداف سیاسی خود و سیطره بر وزارتخانهای هستند که یک چهارم بودجه کل کشور را به خود اختصاص میدهد، رقمی که از بودجه کل سالانۀ برخی کشورهای همسایه بیشتر است!
اغلب پرستاران هم اهل سیاست نبوده و اهداف پنهان سازمان دهندگان تجمعات و اعتراضات را نمیدانند. آنها مثل همه صنوف به دنبال افزایش حقوق و امکانات خود میباشند.
🔻فشار بر دولتهای جدید و تغییر توجه افکار عمومی از اهداف پیشرفت به مسائل حاشیهای
راهبرد (هزار زخم یا هزار چاقوی اسراییل) را فراموش نکنید. اعتراضات صنفی (پرستاران، بازنشستگان تامین اجتماعی، معلمان، بازنشستگان مخابرات، راننده های سنگین و...) در صورت گسترش، چیزی جز بسترسازی برای آشوب و اغتشاشات گسترده نیست. (اغتشاشات ۱۴۰۱)
طی روزهای اخیر، در برخی مناطق از جمله تبریز، عدهای از بازنشستگان مخابرات نیز تجمع اعتراضی راه انداختند. این در حالی است که حقوقهای مخابرات نسبت به بسیاری از ادارات و نهادها فوقالعاده است!
🔻 تجربه نشان میدهد که دستها و طراحان پنهان، تلاش میکنند در آغاز دولتهای جدید در ایران، اعتراض و آشوب و اغتشاش راه بیندازند. پس از روی کار آمدن احمدینژاد که تغییری سیاسی ضدغربی به حساب میآمد، اغتشاشات گستردهای در مناطق آذری نشین به بهانۀ درج مطلب و کاریکاتوری که توسط یک کاریکاتوریست اصلاح طلب در ضمیمه روزنامه ایران ۱۵ اردیبهشت۱۳۸۵ درج شده بود، توسط هستههای پانترکیسم با حمایت رسانههای بیگانه از جمله باکو و...آغاز شد. طراحان سعی داشتند اغتشاشات را به ته ان نیز بکشانند. بعدها روزنامه مساوات باکوفاش کرد که این اغتشاشات با همکاری مشترک باکو و اسرائیل کلید خورد.
در ۱۳۸۸ نیز ماههای آغازین دولت با اغتشاشات در تهران سپری شد.
در دولت روحانی نیز شاهد اغتشاشاتی در کشور بودیم.
در دولت شهید رئیسی نیز خشنترین اغتشاشات در ۱۴۰۱ سازماندهی و اجرا شد.
شاید برای برخی این سوال مطرح شود که انتخاب رئیس جمهور در ایران به انگلیس و امریکا چه ربط دارد؟ درست است. اما برای آنها خیلی مهم است که چه کسی انتخاب شود. فراموش نکردهایم که در انتخابات۱۳۸۸ تمام رسانههای امریکا و انگلیس و فرانسه و...از یک کاندیدا در ایران حمایت میکردند!..
در هر حال، دور به نظر نمیرسد که در آغازین ماههای دولت پزشکیان نیز طراحان پنهان یا همان سرویسهای اطلاعاتی بیگانه در پی اجرای پروژههای اغتشاشات در داخل کشور برای تاثیرگذاری بر رویکرد وفاق ملی و نیل به اهداف دیگر باشند. خصوصا که رسانههای بیگانه و ضدانقلاب و تجزیهطلبان خارج و عوامل انها در داخل (فضای مجازی)، با بزرگنمایی، تجمعات صنفی کوچک را با جهتگیری علیه امنیت مردم ایران و ایجاد فضای روانی نارضایتی پوشش خبری میدهند. مثلا همین تجمع صنفی محدود بازنشستگان مخابرات در تبریز، در سایت فارسی رادیو آمریکا، سایتهای خبری فارسی فرانسه، آلمان،هلند، انگلیس و... با فیلم و تحلیل بازتاب داده میشود.
⭕️ اجرای اغتشاشات امروز به نوعی علم در سرویسها و موسسات و اندیشکدههای غرب به ویژه آمریکا تبدیل شده و کتابها و جزوههای آموزشی در مورد نحوه ایجاد نارضایتی، شبکهسازی از زنان و دانشجویان، برپایی تجمعات صنفی، خرابکاری، بر هم زدن امنیت شهر، مسدود و ناامن کردن جادهها، تهدید کسبه و رانندههای بین شهری، حمله به ماموران حافظ امنیت، چگونگی مواجهه اغتشاشگران با بازجوییها و...منتشر شده است. همه اینها حاکی از آن است که ایجاد اغتشاش و برهم زدن امنیت ملت یک راهبرد دایمی است که در مواقع خاص مانند آغاز کار دولتها، اوجگیری پیشرفتهای سیاسی، بهبود وضعیت اقتصادی و...با هدف فشار بر نظام و ملت و دولت اجرا میشود. در این باره ضروری است دستگاههای امنیتی و اطلاعاتی کشور اقدامات گستردهای را با تنظیم راهبردی همه جانبه شامل حوزههای سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و به ویژه فرهنگ و رسانه در دستور کار قرار دهند. هزینههای این اقدامات، هر چه باشد، به یقین بسیار کمتر از هزینههایی است که برای فرونشاندن اغتشاشات صرف میشود.
شناسایی هستههای اغتشاش آفرین در صنوف مختلف و برخورد قانونی قاطع با آنها، از جمله اقداماتی است که انجام آن سرعت و دقت خاص خود را میطلبد.
بدانیم که امنیت ایران، همیشه و همیشه، یکی از اصلیترین اهداف حملات سخت و نرم دشمنان ملت ایران است.
علاوه بر دستگاههای مسئول، کسانی که صدایی در جامعه دارند ( اساتید و معلمان، صاحبان منبر و محراب، اهل قلم، رسانهها، ادارات و نهادهای فرهنگی و هنری، رسانۀ ملی و به ویژه شبکههای استانی و...) بایستی در این باره احساس مسئولیت کرده و وظیفۀ دینی و ملی خود را انجام دهند.
✍ جلال محمدی
الیس الصبح بقریب ۲
تصویری از فیلم تجمع صنفی بازنشستگان مخابرات در تبریز در رادیو فردا (آمریکا)
هنوز وزرا از مجلس رای اعتماد نگرفته اصلاح طلبان باتحریک صنوف مختلف فتنه گری خودرا اغاز کردند.
هدف از ایجاد این اعتراضات تحت فشار قراردادن نمایندگان برای رای اعتماد به وزرای پیشنهادی است..
از پادویی برای ترامپ تا شانتاژ علیه مجلس
یک کانال اجاره ای، تیتر زده: " کنایه عباس عبدی به امیرحسین ثابتی" و به نقل از مقاله او در روزنامه اعتماد نوشته: "اگر رانتِ استصواب نبود، با چند درصد رای نمیشد به مجلس رفت و ادای مصدق را درآورد".
هر چند مدیر مسئول اعتماد، الیاس حضرتی است، اما روزنامه توسط تیم عبدی اداره می شود. هنوز شش ماه از انتخابات نگذشته، اما اعتمادیون طوری برخورد می کنند که انگار ماجرای یک قرن قبل را روایت می کنند و چون داده های کافی در دسترس نیست، می شود هر ادعاییرا مطرح کرد.
اولا بیش از ۱۵ هزار نامزد در انتخابات مجلس رقابت کردند که در نوع خود بیسابقه بود.
ثانیا روزنامه اعتماد، دو روز قبل از این انتخابات، تیتر اول خود را به عنوان «نه به تندروی/ معرفی نامزدهای توسعه گرا» اختصاص داد که شامل فهرست ۱۶۵ نامزد مورد حمایت بود
ثالثا برادر صاحب امتیاز روزنامه اعتماد، جزو فهرست انتخاباتی اصلاح طلبان در تهران بود و در گود رقابت در کنار آقای علی مطهری، خانم داداندیش (همسر آقای واعظی وزیر و رئیس دفتر روحانی) و چند وزیر و استاندار مدعیان اعتدال و اصلاحات حضور داشتند.
اما آقای محبوب حضرتي برادر مدیر روزنامه اعتماد در این انتخابات ۱۸۶۶۵ رأی کسب کرد و نفر نود و نهم شود. مطهری نفر اول آن فهرست هم با ۱۰۳۵۱۲ رأی، نفر شصت و چهارم شد.
همین طور، حضور آقای نوبخت سخنگوی دولت برجام در انتخابات رشت و خیلیهای دیگر که با موفقیت همراه نبود. در عین حال، بیش از ۶۰ نفر از نامزدهای اصلاحطلب به مجلس راه یافتند.
خامسا آقای ثابتی در همان سازوکار انتخاباتی انتخاب شده که آقای پزشکیان انتخاب شده و امثال عباس عبدی برای انتخاب شدن وی گریبان دریده و سپس در شورای چینش کابینه، برای او دولت چیده اند.
البته یقینا، محکوم پرونده "فروش اطلاعات به بیگانگان" کمترین صداقت و وفاداری به پزشکیان ندارد، همان گونه که با روحانی و خاتمی و هاشمی نداشت.
او همان کسی است که در دوره اصلاحات، همزمان با سرنگونی فواره رادیکالیسم، خواستار عبور از خاتمی و خروج از حاکمیت (بخوانید خروج علیه حاکمیت) شد و در اواخر دولت روحانی، به گروهی پیوست که برای فضاسازی علیه نظام، به روحانی فشار می آوردند تا استعفا دهد.
چرا؟ چون دولت ترامپ تابستان و پاییز ۱۳۹۸، پروژه بی ثبات سازی لبنان و عراق و ایران را برای مهار پیروزی های جبهه مقاومت به اجرا گذاشته بود.
مزدوران غرب در عراق، با راه اندازی آشوب خیابانی، دولت عادل عبدالمهدی را سرنگون کردند و در لبنان، متحدان سعد حریری، او را مجبور کردند استفا دهد. در ایران، ماموریت فشار برای استعفای رئیس دولت و بی ثبات سازی کشور، بر عهده پایورانی مثل عبدی بود.
عبدی باید به دست و پای نمایندگان پیگیر و مسئولیت شناس بپیچد، چون ماموریت او در طول این دو دهه، همین بوده است.
#محمد_ایمانی
https://eitaa.com/alisalsobh
در اسلام "سوق المسلمین" یک نهاد طراحی شده توسط حاکمیت است نه یک "مارکت" طراحی شده توسط سرمایه داران یا یک "بازار رها شده" توسط دولت!
اگرمسئولین اقتصادی فرق اینها را نمی فهمد حقیقتا توهین به شعور مخاطبین میکنند ونبایددر مورد اقتصاد نظر بدهند
https://eitaa.com/alisalsobh
صالحی امیری با توجه به سابقه حضور فعال در فتنه الان باید پشت میله های زندان باشد نه اینکه ببرند در مجلس برای رای اعتماد برای وزارت...
واقعا کار پزشکیان شده اسباب مسخره ملت!!!
ع...ش
https://eitaa.com/alisalsobh
الیس الصبح بقریب ۲
صالحی امیری با توجه به سابقه حضور فعال در فتنه الان باید پشت میله های زندان باشد نه اینکه ببرند د
خضریان، مخالف وزیر پیشنهادی میراث فرهنگی: آقای صالحیامیری یک ساعت هم سابقه مرتبط با وزارت میراث فرهنگی ندارند
یکی از سوابق ایشان ریاست ادارهکل اطلاعات استان خوزستان است. در زمان مدیریت ایشان اتفاقی برای برخی بازداشتشدگان افتاد که کار به توبیخ ایشان رسید.
آقای صالحیامیری در زمان فتنه ۸۸ در نامهای ادعای تقلب در انتخابات را مطرح کرده است. سال ۹۴ وزارت اطلاعات دولت آقای روحانی ایشان را بهعنوان کسی که به سران فتنه مشاوره میداده نام برده است.
میخواهیم به کسی که جزو عناصر فعال فتنهٔ ۸۸ است رأی بدهیم تا وزیر میراث فرهنگی بشود؟!
پ ن:
البته اینکار نتیجه عملکرد دستگاه ق ق با فتنه گران و مخلین امنیت ملی است.
وحتما در مقابل خدا ومردم باید پاسخگو باشند.
https://eitaa.com/alisalsobh
منشأ تورم در ایران چیست؟
نظریات اقتصادی مختلفی درباب منشأ و علل پیدایش تورم در کتابهای درسی اقتصادی وجود دارد که البته هیچکدام از آنها مربوط به اقتصاد ایران نمیشود، چون همه این نظریات اقتصاد مبتنی بر واقعیتهای مشاهده شده (Fact) از اقتصادهای غربی و بهویژه آمریکا تولید شدهاند. اما متاسفانه برخی از اقتصادخواندگان سطحی و کممایه گمان میکنند هر جا اصطلاح #نظریه آمد یعنی یک گزارۀ جهانشمول که در همه زمانها و مکانها صادق است.
بگذریم از این ...
علت تورم در ایران براساس واقعیتهای مشاهدهشده در ایران بیشتر از همه متأثر از نرخ تبدیل دلار به ریال است. بسیاری از شرکتهای پتروشیمی و فولاد و... از تقریبا دو دهه پیش با شیطنت و فریب، محصولات خود را با نرخ دلار بازار سیاه (که امروزه برای تطهیر آن، بازار آزاد خوانده میشود) قیمتگذاری میکنند و به داخل کشور میفروشند و این در حالی است که عمدۀ هزینههای این شرکتها در داخل کشور به صورت ریالی پرداخت میشود.
نتیجه این #فریب_بزرگ آن شده است که آحاد مردم ریالی درآمد دارند ولی مجبورند دلاری هزینه کنند.
بهرغم چنین ظلم آشکاری، متاسفانه شاهد آن هستیم که همین مافیای (گرانکن)، با تسلط بر رسانهها، توانسته است تحت لوای ناترازی یا یارانه پنهان یا حتی عدالت در بهرهمندی از منابع، عموم نخبگان و مردم را با سیاستهای گرانسازی خود همراه کند.
حل ناترازی و برقراری عدالت در بهرهمندی از منابع و جلوگیری از اسراف راهحل بسیار سادهتری هم دارد و آن تقویت ریال است نه #افزایش_دستوری نرخ دلار!
https://eitaa.com/alisalsobh
الیس الصبح بقریب ۲
خضریان، مخالف وزیر پیشنهادی میراث فرهنگی: آقای صالحیامیری یک ساعت هم سابقه مرتبط با وزارت میراث فره
باتوجه به سوابق منفی صالحی امیری خصوصا در فتنهها و عدم ارائه برنامه ؛از نمایندگان محترم مجدانه تقاضا داریم از اعطای رأی اعتماد به ایشان پرهیز نمایند.
والا در تمام اعمال این جناب شریک بوده وباید در اینده پاسخگوباشند
وزارت میراث فرهنگی و گردشگری، با گردش مالی قابل توجه و حساسیتهای امنیتی و فرهنگی، یکی از وزارتخانههای شاخص در دولت است که اداره آن نیاز به انسانی متعهد، انقلابی و کارآمد دارد.
https://eitaa.com/alisalsobh