eitaa logo
راه رضوان🇵🇸🇵🇸
249 دنبال‌کننده
4.9هزار عکس
10.8هزار ویدیو
72 فایل
اللهم عجل لولیک الفرج
مشاهده در ایتا
دانلود
4_6005684909237078059.mp3
4.19M
🔊 مداحی| خداحافظ ای جوانیِ زینب نریمان پناهی 😭😭😭😭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 عظمت حضرت زینب (س) به چیه؟ 🏴 سالروز شهادت (س)، پیام‌آور کربلا تسلیت باد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
⚫️گریه جبرائیل بر مصائب حضرت زینب(سلام الله علیها) ✍روایت شده است که پس از ولادت حضرت زینب(سلام الله علیها) ، امام حسین(علیه السلام) که در آن هنگام کودک سه چهار ساله بود، به محضر رسول خدا(صلی الله علیه وآله) آمد و عرض کرد: خداوند به من خواهرى عطا کرده است . پیامبر(صلی الله علیه وآله) با شنیدن این سخن ، منقلب و اندوهگین شد و اشک از دیده فرو ریخت. حسین(علیه السلام) پرسید: براى چه اندوهگین و گریان شدى ؟ پیامبر(صلی الله علیه وآله) فرمود: اى نور چشمم ، راز آن به زودى برایت آشکار شود. تا اینکه روزى جبرائیل نزد رسول خدا(صلی الله علیه وآله) آمد، در حالى که گریه مى کرد، رسول خدا(صلی الله علیه وآله) از علت گریه او پرسید، جبرائیل عرض کرد: این دختر (زینب) از آغاز زندگى تا پایان عمر همواره با بلا و رنج و اندوه دست به گریبان خواهد بود؛ گاهى به درد مصیبت فراق تو مبتلا شود، زمانى دستخوش ماتم مادرش و سپس پدرش امیر مومنان و سپس ماتم مصیبت جانسوز برادرش امام حسن(علیه السلام) گردد و از این مصایب دردناک تر و افزون تر اینکه به مصایب جانسوز کربلا گرفتار شود، به طورى که قامتش خمیده شود و موى سرش سفید گردد. پیامبر (صلی الله علیه وآله) گریان شد و صورت پر اشکش را بر صورت زینب(سلام الله علیها) نهاد و گریه سختى کرد، زهرا(سلام الله علیها) از علت آن پرسید. پیامبر(صلی الله علیه وآله) بخشى از بلاها و مصایبى را که بر زینب(سلام الله علیها) وارد مى شود، براى زهرا(سلام الله علیها) بیان کرد. 💥حضرت زهرا(سلام الله علیها) پرسید: اى پدر! پاداش کسى که بر مصایب دخترم زینب(سلام الله علیها) گریه کند چیست؟ پیامبر اکرم(صلی الله علیه وآله) فرمود: پاداش او همچون پاداش کسى است که براى مصایب حسن و حسین (علیه السلام) گریه مى کند. 📚کتاب 200 داستان از فضایل ، مصائب و کرامات حضرت زینب(سلام الله علیها) 🏴 سالروزوفات
4_5994680717693421507.mp3
1.49M
🏴زینب زینب... با نوای مرحوم سلیم موذن زاده اردبیلی
🔴 سردار جهاد تبیین 💢 جایگاه والای حضرت زینب(سلام الله علیها) صرفا ناشی از انتساب به پیامبر اسلام،امام علی و حضرت زهرا و حسنین نمی باشد.ایشان با مدیریت کاروان داغدار کربلا و همچنین با ایراد خطبه های علی وار در طول اسارت به ویژه در کوفه و شام،کاخ یزیدیان را مملو از کلام حق و پایه های حکومت منحوس اموی را لرزان نمودند. 🔷 کارویژه حضرت زینب آن است که تهدید را به فرصت تبدیل کرده و با سخنان منطقی،مستدل و قوی خود،چهره ی واقعی اسلام ناب محمدی را در مقابل اسلام استکباری اموی به خوبی نمایان ساخت.اجازه ی تحریف حقیقت کربلا را به دشمنی که به ظاهر پیروز و قدرتمند بود را ندادند و نگذاشتند در حماسه ی حسینی جای جلاد و شهید عوض گردد.اگر نبود و روشنگری ایشان و امام سجاد(علیه السلام)،بی شک واقعه ی عظیم کربلا توسط بوق های رسانه ای دشمن دچار تحریف و خیانت می شد. ✅ امروز نیز بر همگان فرض است که با بصیرت و جهاد تبیین اجازه ی تحریف حقیقت، به ویژه در مواجهه باعملیات رسانه ای و روانی دشمن را ندهیم.
قیام مردم تبریز در 29 بهمن ماه 1356، از نقاط عطف تاریخ انقلاب اسلامی است. آیت الله محسن مجتهد شبستری، در کتاب خاطرات خود که به تازگی از سوی مرکز اسناد انقلاب اسلامی منتشر شده است در باره قیام 29 بهمن تبریز می گوید: ⚫️راهبری روحانیت تبریز در 29 بهمن 1356 رهبری انقلاب در آذربایجان به عهده­ آیت‌­الله قاضی طباطبایی بود. ایشان نماینده­ امام(ره) در تبریز بود. علمای دیگری راه امام(ره) را به‌طور جدی و با صراحت نمی‌­پوئیدند ولی در واقعه­ 29 بهمن فعال بودند و همکاری می‌­کردند. برای برگزاری چهلم شهدای قم، اعلامیه‌ای مشترک منتشر شد که آیت­‌الله قاضی، آیت‌الله حاج میرزا حسن انگجی، آیت‌الله شیخ عبدالحسین غروی و چند نفر دیگر از علما آن را امضا کردند. در این اعلامیه مردم را برای اربعین شهدای قم به مسجد حاج میرزا یوسف آقا مجتهد همان مسجد «قزلّی» که در اول بازار تبریز قرار دارد، صبح روز 29 بهمن فراخوانده بودند. ⚪️اهانت رئیس شهربانی رژیم شاه به شعائر اسلامی روز 29 بهمن به دستور شهربانی تبریز درب مسجد را بسته بودند تا مراسم برگزار نشود. مردم در مراجعه به مسجد با درب بسته مواجه شدند. سرهنگ حق­‌شناس رئیس شهربانی نیز شخصاً در آنجا حضور یافته بود و بر امور نظارت می­‌کرد. در این میان جوانی به نام محمد تجلی به نزد سرهنگ حق‌شناس می‌­رود و به او می‌گوید: چرا درب مسجد را بسته­‌اید؟ سرهنگ حق‌­شناس جسارت می­‌کند و می‌­گوید: در طویله باید بسته باشد. با شنیدن این پاسخ، آن جوان بدون اسلحه به سرهنگ حق‌شناس حمله کرده و می‌خواست با وی گلاویز شود که سرهنگ بی‌درنگ کلت خود را می‌­کشد و او را شهید می‌کند. 🔴شهادتی که جرقه قیام بود مردم جنازه­ محمد تجلی را بر روی دستانشان برمی‌دارند و به خیابان می‌­روند و از همین‌جا تظاهرات گسترده­ ای برپا شده و هر دم به جمعیت تظاهرکنندگان افزوده می‌شود. بر اثر گسترش جمعیت راه‌­ها مسدود می­‌شود و مردم به مشروب‌­فروشی‌­ها و سینماها حمله می­‌کنند و دفتر حزب رستاخیز و مشروب‌­فروشی‌ها را آتش می‌زنند و در درگیری با جلادان شاه سیزده نفر دیگر شهید می‌شوند و شهر به حالت تعطیل درمی‌آید. با رسیدن خبر قیام مردم تبریز به تهران، بی­‌درنگ رئیس شهربانی و استاندار آذربایجان عوض می‌شوند. 🔵روزی که تبریزی‌ها شاه را رسوا کردند واقعه­ 29 بهمن تبريز وضع را عوض می‌کند و تأثيرگذار واقعی می‌­شود؛ شاه مي‌خواست بر روی فاجعه­ قم پرده‌ای بکشد تا معلوم نشود ولي مراسم چهلم در تبريز سبب شد که هم فاجعه­ قم و هم قیام­ و شهدای جديد تبریز اسباب رسوايی بيشتر رژيم سلطنتی ‌شود و انقلاب را شکوفا ‌نماید. مراسم چهلم شهدای تبریز در یزد و در پی آن چهلم شهدای چند شهر دیگر انقلاب را شکوفا کرد بلکه به پیروزی رساند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
بخش چهارم روضه - لیثی.mp3
20.02M
آرام جانم بیا ای بردار ...