هدایت شده از میقاتالقرآن
✅ مسابقه غیر حضوری مبحث علم غیب (جلسات ۲۶ تا ۳۵)
به اطلاع عموم علاقهمندان میرساند، چهارمین مسابقه مبحث «علم غیب»، برگرفته از جلسات ۲۶ تا ۳۵، بهصورت اینترنتی و غیرحضوری برگزار خواهد شد.
پیشنهاد میشود با دعوت از دوستان و آشنایان خود بهویژه طلاب و دانشجویان به شرکت در این مسابقه و استماع سلسله جلسات این مبحث - که سرآغاز یک دوره عقاید تفصیلی میباشد - باعث بهرمندی حداکثری افراد از این بحث ارزشمند باشیم. گفتنی است شرکت در این مسابقه برای عموم علاقهمندان آزاد میباشد.
🎁 جوایز:
نفر اول: ۴۰۰ هزار تومان
نفر دوم: ۳۵۰ هزار تومان
نفر سوم: ۳۰۰ هزار تومان
نفرچهارم: ۲۵۰ هزار تومان
نفر پنجم: ۲۰۰ هزار تومان
🔹 زمان: جمعه ۱۶ دی، ساعت ۱۱ تا ۱۱:۳۰ صبح
🔹 لینک شرکت در آزمونِ مسابقه در تاریخ و ساعت ذکر شده در سایت و کانالهای مؤسسه در اختیار شرکت کنندگان قرار خواهد گرفت.
🔹 تذکرات:
- در صورت برابر شدن امتیازات شرکت کنندگان، انتخاب فرد یا افراد منتخب به قید قرعه صورت خواهد گرفت.
- مراجعه شرکتکنندگان محترم حین مسابقه به یادداشتهای خود از جلسات سخنرانی بلامانع است، اما هرگونه تبادل نظر و همفکری با سایرین (بهویژه با شرکت کنندگان دیگر) شرعا جایز نمیباشد.
- برای دریافت صوت جلسات، روی #علم_غیب کلیک کنید یا وارد لینک مقابل شوید: almiqat.com/Speech/Subjects/2/51
#اطلاعیه
🆔 @almiqat
میقاتالقرآن
🆔 @almiqat 👇
✅ تعدادی از پیامهای شرکت کنندگان در مسابقات مبحث علم غیب
🔹 سلام؛ تشکر از شما که چنین مسابقات جذابی را طرح می کنید. سوالات واضح بود و مطالب هم بسیار قابل فهم بود. استاد عزیز خیلی زحمت کشیدند. توفیقاتشان روز افزون. برای من هم هدف فقط مطالعه و یادگیری مباحث اعتقادی بود که الحمد لله توانستم به قدر فهم خود مطالبی را یاد بگیرم و انشاءالله در زندگی عملی کنم.
🔹 من در کانالی در ایتا اطلاعیه مسابقه را دیدم و چون درباره علوم غریبه مطالعاتی داشتم، برایم جالب شد و تصمیم گرفتم در آن شرکت کنم. بحث خیلی خوبی بود.
🔹 از طریق یکی از بستگان با این مسابقه آشنا شدم. مسابقه خوبی بود. بحثی که تحت عنوان وحدت وجود مطرح شد عالی بود، به خصوص اینکه با استفاده از آیات و روایات و با مراجعه به کتب و به صورت مستند مطرح شده بود.
🔹 بنده طلبه هستم و از بحث خوشم آمد. بابت تفکیک عرفای اصطلاحی و عرفای حقیقی تشکر میکنم. این بحث جایش خالی است، حتی در حوزه علمیه.
🔹 مباحث مطرح شده مباحث جالب و مفیدی بود. در نظر گرفتن جوایز برای شرکت کنندگان هم عامل محرک و تاثیرگذاری است.
🆔 @almiqat
zekre maghame hazrat nazde tasannon.mp3
421.8K
✅ ذکر مقام والای حضرت فاطمه(س) در کتب اهل سنت
🔹 سخنران: استاد مرتضی مخملباف
🔹 برگرفته از جلسه «ابعاد زندگی حضرت زهرا(س)»
🎧 صوت این مبحث 👈 almiqat.com/Speech/Session/894
#کلیپ_سخنرانی
🆔 @almiqat
میقاتالقرآن
🆔 @almiqat 👇
📆 امروز سهشنبه ۶ دی، مصادف با ۳ جمادی الثانی:
🔹 شهادت حضرت زهرا(س)
در چنین روزی شهادت حضرت سیدةالنساء، فاطمه زهرا(س) به وقوع پیوسته است.
بعد از درگذشت و دفن پیامبر(ص) سه بار به منزل امیرالمؤمنین(ع) و فاطمه زهرا(س) هجوم آوردند و در هر بار به طریقی جسارت به اهلبیت(ع) کردند. در یکی از این دفعات، که درب منزل آن حضرت را آتش زدند و بهزور وارد منزل شدند، حضرت صدیقه(س) پشت در بود. با اینکه میدانستند آن حضرت پشت در است، با لگد و فشار در را باز کردند و میخِ در سینه آن مخدره را آزرد و محسن(ع) سقط شد و پهلوی آن حضرت شکست. آن حضرت بیهوش به زمین افتاد و حضرت مولیالموحدین(ع) را با سر و پای برهنه و دست بسته به طرف مسجد بردند و...
پس از وقوع این فجایع رفته رفته بر شدت جراحات حضرت افزوده شد و آن حضرت در حالی که در بستر بیماری بهسر میبرد و واپسین روزهای عمر شریفش را سپری مینمود، به امیرالمؤمنین(ع) وصیت نمود که شبانه غسل و کفن و دفن شود و قبر شریفش مخفی بماند و خلیفه اول و دوم در تشییع و نمازش حاضر نشوند.
بدن مطهر آن حضرت شبانه غسل داده شد و هنگام غسل، امیرالمؤمنین(ع) و حسنین(ع) و زینبین(س) و فضه و اسماء بنت عمیس حاضر بودند. سپس عدهای از گلهای سرسبد اصحاب امیرالمؤمنین(ع) از جمله سلمان، ابوذر، مقداد، عمار و... حاضر شدند و بدن را دفن کردند. در بقیع چهل قبر ترتیب دادند و بر آنها مقداری آب ریختند و بدین ترتیب قبر شریف آن حضرت ناشناس باقی ماند.
مدت عمر آن مخدره مظلومه ۱۸ سال و ۶۰ روز یا ۹۰ روز است و سال شهادت یازدهم هجری است.
📖 منبع: کتاب «تقویم شیعه» (با تلخیص)
#تقویم_شیعه
🆔 @almiqat
286- besyuni.mp3
4.55M
✅ به اطلاع میرساند مراسم یادبود مرحوم حاج محمد مهدی مخملباف، روز پنجشنبه ۱۴۰۱/۱۰/۸ از ساعت ۱۵ الی ۱۶:۳۰ در مسجد «لرزاده» واقع در میدان خراسان، خیابان ۱۷ شهریور، خیابان شهید کاظمی (انتهای خیابان) برگزار میگردد.
🆔 @almiqat
moruri bar masaeb.mp3
14.96M
✅ جلسه «مروری بر مصائب وارده بر حضرت صدیقه طاهره(س)» + مناجات پایان جلسه
🔹سخنران: استاد مرتضی مخملباف
🔹تاریخ سخنرانی: ۱۴۰۱/۱۰/۶ - مدرسه علوم دینیه مهدیه
📝 معرفی بکّائون (بسیار گریه کنندگان) تاریخ / هبوط حضرت آدم(ع)، نه اخراج! / بیتالاحزان و چشمهای اشکبار حضرت فاطمه(س) / منزلت حضرت فاطمه(س) نزد پیامبر اکرم(ص) از زبان امالمؤمنین عایشه / تنها کسی که پیامبر(ص) دستان او را میبوسید! / آخرین وصایای پیامبر اکرم(ص) به انصار درباره حرمت خانه حضرت زهرا(س) / حرمتشکنی بزرگ / عبادات و اعمال به یادگار مانده از حضرت زهرا(س) / زیارت حضرت فاطمه(س) از راه دور / دروغی به نام بیعت امیرالمؤمنین(ع) با ابوبکر! / هجوم به خانه وحی و جسارتها ...
#سخنرانی
🆔 @almiqat