میقاتالقرآن
🆔 @almiqat 👇
✅ گزارشی از حضور مدیر مؤسسه و مسئول شعبه مرکزی کانون آموزش قرآن و تجوید میقاتالقرآن در شعبه حضرت سلمان فارسی(ره) و جلسه با معلمین و کادرهای اجرایی
روز جمعه سوم آذر ماه، همزمان با چهاردهمین سالگرد ارتحال مرحوم حاج علی جعفری(ره) معلم فقید و بااخلاص و مسئول سابق شعبه سلمان فارسی(ره)، جلسه دیدار و گفتوگو با معلمین، کارآموزان و کادرهای اجرایی شعبه سلمان فارسی(ره) با حضور جناب استاد مخملباف مدیر محترم مؤسسه و جناب آقای رضاییپور مسئول ارجمند شعبه مرکزی در محل شعبه سلمان فارسی(ره) برگزار گردید.
این نشست با ارائه گزارشاتی از فعالیتها و عملکردهای شعبه سلمان فارسی(ره) توسط جناب آقای رسول عطاپور، مسئول محترم شعبه آغاز گردید و پس از این بخش، جناب استاد مخملباف به سخنرانی کوتاهی درباره ابعادی از شخصیت مرحوم حاج علی جعفری(ره) پرداختند.
استاد مخملباف در بخشی از سخنان خود با اشاره به حدیث «أَلْعِلْمُ نُورٌ یقْذِفُهُ اللّه فِی قَلْبِ مَنْ یشآء» (علم، نوری است که خداوند آن را به قلب هر کس که بخواهد میافکند)، مرحوم جعفری را یکی از مصادیق این حدیث شریف عنوان کرده و فرمودند: برای آنکه انسان مشمول این «من یشاء» باشد، باید از خصوصیاتی برخوردار باشد تا خداوند به او عنایت نموده و پرتوی از نور علم را به قلب او بتاباند. این خصوصیات در مرحوم جعفری مشهود بود و به همین سبب توفیق نورانیت به چنین علمی را کسب نمود. بهگونهای که فاصله علمی ایشان در قیاس با بعضی مدعیان علم و دانش که از علم، تنها به پارهای از ظواهر آن دست یافته و از محتوای درونی آن بیبهره بودند، بهخوبی عیان بود.
ایشان در همین راستا «اخلاص» را نخستین خصیصه مرحوم جعفری دانسته و گفتند: اخلاص یعنی «پاکیزه نمودن عمل» و آن خصیصهای است که در روایات بسیار به آن سفارش شده و آن مرحوم نیز با همین اخلاص - حتی با وجود بیماری سختی که با آن دستوپنجه نرم میکرد - دست از تلاش و کوشش و همچنین ساختوساز ساختمان این بنای مقدس برنمیداشت و به برکت همین اخلاص این ساختمان بنا گردید.
مدیر مؤسسه میقاتالقرآن در ادامه به دیگر خصوصیات آن مرحوم اشاره کرد و گفت: نظم، پیگیری، برخورداری از همت بلند و در پی دانش بودن (دانشی که نور به همراه خود داشته باشد) از ویژگیهای دیگر آن مرحوم بود که باعث شد سرانجام خداوند او را منور به نور علم نماید.
ایشان در ادامه به خصوصیت مهم دیگری از آن مرحوم اشاره کرده و افزودند: ویژگی مهم دیگری که آقای جعفری داشت، «ادعا نداشتن» ایشان بود. جالب اینکه اصولا هر عملی که انسان ادعایی در آن ندارد و پروندهای روی آن باز نمیکند، اتفاقا همان عمل در بزنگاهی چون قبر مجسّم شده و به یاری او خواهد آمد.
استاد مخملباف در ادامه به اهمیت برنامهریزی برای رشد و تربیت معنوی جوانان و نوجوانان پرداخته و تاکید کردند: هرچه میتوانید برای جوانان و نوجوانان برنامهریزی کنید، چراکه اوضاع فعلی جامعه اوضاع روبهراهی نیست و هرچه این قشر انس بیشتری با قرآن و فضاهایی چون مسجد داشته باشند، از آفاتی چون بیحجابی، بینمازی، بداخلاقی و... مصونتر خواهند بود.
ایشان همچنین به اهمیت «در پی دانش بودن» پرداخته و تاکید کردند: وقتی ائمه(ع) در فرمایشاتشان صراحتا میگویند هر هفته بهصورت پیوسته از جانب خدای تعالی بر دانش ما افزوده میشود، ما نباید توقع داشته باشیم بسنده کردنمان به کسوت معلمی برای ما کفایت کند!! مگر ما از معصومین(ع) برتریم؟! ما هر روز باید در پی کسب دانش باشیم.
پاسخگویی به سوالات معلمین، اقامه نماز جماعت، صرف ناهار و حضور جمعی از معلمین و آشنایان بر سر مزار مرحوم حاج علی جعفری(ره) بخشهای بعدی این برنامه بود.
🆔 @almiqat
elm-73.mp3
15.5M
✅ مبحث «علم غیب»
🔹 جلسه ۷۳
🔹 تاریخ سخنرانی: ۱۴۰۲/۹/۴
🔹 سخنران: استاد مرتضی مخملباف
📝 تمام اوصیای بر حق پیامبر(ص) در تمام مراتب و مقامات (از جمله علم) باید همتای رسول اکرم(ص) باشند / توضیح امام صادق(ع) درباره حدیث «مدینةالعلم» / مسئله علم لدنی ائمه(ع) در قرآن کریم و روایات / منظور از «امام مبین» در آیه ۱۲ سوره یس کیست؟ / چرا پیامبر اکرم(ص) با وجود احاطه به کلیه علوم از جمله کیهانشناسی، طب و...، این دانش را ظاهر ننموده و بروز نداده است؟ / حقیقت معرفت خمسه طیبه(ع) چیست؟ / توصیف علم عجیب ائمه(ع) از لسان مبارک خودشان / ائمه(ع)، وارثان پیامبران(ع) / «الذین اوتوا العلم» در آیه ۴۹ سوره عنکبوت چه کسانی هستند؟ / منظور از «مُتَوَسِّمین» در سوره حجر چه کسانی است؟ / شرایط متفاوت زمان پیامبر اکرم(ص) و ائمه(ع) نسبت به دوران ظهور حضرت ولیعصر(عج)
#علم_غیب
🆔 @almiqat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ #از_همه_جا
راهپیمایی بی سابقهی صدها هزار نفر در لندن در حمایت از غزه و محکومیت رژیم صهیونیستی
🆔 @almiqat
7.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ #از_همه_جا
قدیمیترین مراسمات فاطمیه در قرن چهارم در فلسطین!
🆔 @almiqat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ #از_همه_جا
شیطان اومد گفت چادر میره زیردست و پا یه مانتو گشاد بپوش و...
🆔 @almiqat
5.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ #از_همه_جا
پروفسور جفری لانگ استاد مسلمان ریاضیات دانشگاه کانزاس آمریکا: تنها ۳ درصد از قرآن ممنوعیتهاست...
🆔 @almiqat
21.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ_سخنرانی
✅ وصیتنامه حضرت فاطمه(س) در دستان امیرالمؤمنین(ع) / مرا شبانه به خاک بسپار...
🔹 سخنران: استاد مرتضی مخملباف
🆔 @almiqat
#اطلاعیه
✅ مسابقه غیرحضوری مبحث علم غیب (جلسات ۶۶ تا ۷۵)
به اطلاع میرساند هشتمین مسابقه آنلاین مبحث علم غیب (از جلسات ۶۶ تا ۷۵) انشاءالله پس از برگزاری جلسات مذکور برگزار خواهد گردید.
🎁 جوایز:
نفر اول: ۵۰۰ هزار تومان
نفر دوم: ۴۵۰ هزار تومان
نفر سوم: ۴۰۰ هزار تومان
نفرچهارم: ۳۵۰ هزار تومان
نفر پنجم: ۳۰۰ هزار تومان
🔹روز و تاریخ برگزاری مسابقه متعاقبا اطلاعرسانی خواهد شد.
🆔 @almiqat
#سلامت_و_درمان
✅ خواص خیار
- ادرار را زیاد میکند و تبهای صفراوی و یرقان را درمان مینماید
- آب خیار برای رفع یرقان (زردی) بسیار مفید است
- به دلیل داشتن سلولز فراوان خیار، آب آن ملین خوبی است
- جوشانده پوست خیار هم دافع یرقان میباشد
- تخم خیار بسیار مناسب برای درمان مرض قند و امراض کبدی است.
- استعمال آب خیار، خارش را رفع مینماید
- آب خیار پوست بدن را نرم میکند (برای این کار بهتر است ورقههای خیار را به مدت یک ربع روی پوست صورت گذاشت)
- خیارهای وحشی به دلیل سلولز کم، خاصیت مسهلی دارد و خیارهای آذربایجان (مخصوصا میانه) دارای قند بیشتری بوده و خیارشور آن بهتر است.
- خیار چنبر دارای اشعه رادیواکتیو میباشد. به همین دلیل باعث عود کردن امراض نهانی میشود. آب خیار چنبر صورت را نرم و لطیف و شفاف مینماید.
📖 منبع: اعجاز خوراکیها، ص۲۰۶
🆔 @almiqat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_سخنرانی
✅ خداوند به حفظ آبروی کسی کمک میکند که خودش در پی آبرومندی است
🔹 سخنران: استاد مرتضی مخملباف
🔹 برگرفته از مبحث «شرح دعای مکارمالاخلاق»
🎧 صوت این مبحث 👈 almiqat.com/Speech/Subjects/2/35
🆔 @almiqat